blank
 
blank

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 22 ως 28 Απριλίου 2013.

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 22 ως 28 Απριλίου 2013.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό

Μία εβδομάδα έντονη, δυναμική και γεμάτη πάθος πρόκειται να ζήσουν όλα τα ζώδια, αφού τα συναισθήματα θα είναι έντονα και την μία στιγμή θα πυρπολούν εντάσεις και δυνατούς καβγάδες, την άλλη στιγμή θα δημιουργούν την επιθυμία και έκφραση καλά κρυμμένων μυστικών της καρδιάς μας.

Το σημαντικότερο γεγονός της εβδομάδας δεν είναι άλλο από την Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται αυτή την Πέμπτη στις 25 του μήνα, στο ζώδιο του Σκορπιού. Η πρώτη Έκλειψη της χρονιάς, παρόλο που δεν είναι ιδιαίτερα δύστροπη θα μας επηρεάσει έντονα σε συναισθηματικό επίπεδο και θα μας ωθήσει να διεκδικήσουμε με σθένος, πείσμα και συχνά με εμμονή, αυτά που μέχρι τώρα προσπαθούσαμε, με κόπο αλλά και με στερήσεις, να κατακτήσουμε.
 
Πολλοί θα νιώσουν ότι χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους, μπροστά σε μία δύσκολη κατάσταση που θα υπάρξει για περιορισμένο χρονικό διάστημα στην καθημερινότητά τους. Η συναισθηματική υπερβολή μπορεί να οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις, ενώ οι συναισθηματικές εκρήξεις θα προκαλέσουν. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει όλοι μας να δείξουμε υπομονή και θα πρέπει να αφιερωθούμε σε δραστηριότητες, που μας προσφέρουν χαλάρωση και ηρεμία.
 
Τα ζώδια που δέχονται άμεσα την επιρροή αυτής της έκλειψης είναι οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους.

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας, θα δημιουργηθούν και κάποιες άλλες πλανητικές όψεις, που θα συνεισφέρουν και αυτές από την πλευρά τους, στην συναισθηματική υπερβολή που θα είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της εβδομάδας.
 
Την Τρίτη στις 23 του μήνα, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο δημιουργεί μεγάλο πείσμα και επιμονή σε κάθε ζήτημα που αφορά στα αισθηματικά, αλλά και τα οικονομικά μας. Πολλοί θα θελήσουν να βάλουν τους όρους τους και να γίνουν πιο απόλυτοι, προκειμένου να πετύχουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Μην τεντώνετε το σκοινί, ιδιαίτερα όταν αυτό βλέπετε ότι δεν είναι και τόσο γερό…
 
Μεγαλύτερη προσοχή αυτή την ημέρα δείξτε οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου.

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα

Την Τετάρτη στις 24 του μήνα, η Αφροδίτη θα πραγματοποιήσει μία θετική όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα, δίνοντας εύνοια στους Ταύρους, στους Παρθένους και στους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Εσείς λοιπόν, μπορείτε να κάνετε βήματα που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε κάποιους στόχους για τους οποίους έχετε παλέψει μέχρι τώρα αρκετά σκληρά.

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο

Την Κυριακή στις 28 του μήνα η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο, μας δίνει ένα σκληρό μάθημα και μας βάζει στενά όρια στον τρόπο που αντιδρούμε και στους στόχους τους οποίους βάζουμε. Είναι μία μέρα που θα υπάρξει απογοήτευση γιατί πολλοί θα σκεφτούν ότι έδωσαν πάρα πολλά και τελικά το αποτέλεσμα ήταν μηδαμινό. Παράλληλα, αυτή η μέρα, δίνει την ευκαιρία να κάνουμε μία αναθεώρηση στα σχέδιά μας και να δούμε τελικά με λογική, τι είναι αυτό που τελικά αξίζει να έχουμε κοντά μας, αλλά και ποιο πρέπει να είναι το σχέδιο που πρέπει να καταστρώσουμε, προκειμένου να βελτιώσουμε τη ζωή μας.
 
Σε γενικές γραμμές αυτή η εβδομάδα φέρνει μαζί της εντάσεις στις αισθηματικές σχέσεις, ερωτικούς απολογισμούς αλλά και εξομολογήσεις, ξαφνικούς χωρισμούς λόγο συναισθηματικής υπερβολής, επανασυνδέσεις αλλά και νέους φλογερούς έρωτες, που θα έχουν όμως σύντομη διάρκεια…
 
Όπως κάθε εβδομάδα, το MyAstro.gr σας ετοίμασε τις αισθηματικές προβλέψεις της εβδομάδας, με ένα τραγούδι. Άκουσε το στίχο του τραγουδιού που σου ταιριάζει απόλυτα για αυτή την εβδομάδα, ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Θέλω να με νιώσεις – Νίκος Βέρτης»
Θέλω να με νιώσεις, να μη με προδώσεις, θέλω να σ' ακούω να μου λες πως μ' αγαπάς.
Θέλω να με νιώσεις, να μη με σκοτώσεις, πες πως δεν τέλειωσαν όσα άρχισαν για μας… Αυτός είναι ο στίχος που σου ταιριάζει γάντι για αυτή την εβδομάδα, φίλε Κριέ! Τα συναισθήματά σου είναι έντονα, όμως τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια και φόβοι, ανασφάλειες και έμμονες σκέψεις, που δεν σε αφήνουν να λειτουργήσεις όπως θα έπρεπε… Μήπως θα έπρεπε έστω και για λίγο, να αφήσεις αυτή την φορά τον εγωισμό σου στην άκρη;
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Θέλω να ζήσω – Νότης Σφακιανάκης»
Θέλω να ζήσω, να ανάψω, να σβήσω, ώσπου να γίνω φωτιά, να κερδίσω, να χάσω, να πιω να χορτάσω, δεν θέλω να ζω σαν σκιά … αυτός είναι ο δικός σου στίχος για την εβδομάδα της Έκλειψης, φίλε Ταύρε. Μία εβδομάδα που σε οδηγεί στα άκρα, στην ένταση και στην υπερβολή. Είτε σωστό είτε λάθος, εσύ θα ακολουθήσεις αυτές τις μέρες το πάθος, προκειμένου να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Να θυμάσαι πως οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες, μην επενδύεις συναισθηματικά σε κάτι που δεν μπορεί να σου δώσει όλα αυτά που εσύ έχεις ανάγκη αυτό το διάστημα…
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Δεν φεύγω – Μιχάλης Χατζηγιάννης»
Δεν φεύγω, θα μείνω όλη νύχτα στην πόρτα σου, θα μείνω όλη νύχτα στα σκαλιά, τα αστέρια θα πάρω αγκαλιά, θα λέω το όνομά σου σιγά… Για πάντα θα μείνω έρωτας, για πάντα θα είμαι εδώ να με κοιτάς, εδώ είναι το κορμί, εδώ είναι η ζωή, δεν φεύγω αν δεν φύγουμε μαζί! Ακριβώς έτσι νοιώθεις αυτή την εβδομάδα, φίλε Δίδυμε… Επιμένεις σε μία κατάσταση και στα συναισθήματα που σου προκαλεί ένας άνθρωπος, χωρίς να θέλεις να κάνεις ένα βήμα πίσω…
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Όλες οι αγάπες μου – Στέλιος Ρόκκος»
Όλες οι αγάπες μου, μου άφησαν σημάδια, άλλες μεγαλύτερα και άλλες πιο μικρά, οι πληγές και αν έκλεισαν, μείνανε τα σημάδια, πετρωμένα όνειρα μέσα στην καρδιά… Αυτός είναι ο στίχος που σου ταιριάζει απόλυτα για αυτή την εβδομάδα, φίλε Καρκίνε. Ο έρωτας, το πάθος, η ανάγκη για επανασύνδεση, αλλά και οι ξαφνικοί χωρισμοί, είναι μέσα στο μενού των ημερών για το ζώδιό σου! Ερωτικός αναβρασμός λοιπόν… και το συναίσθημα χτυπάει κόκκινο!
 
 
ΛΕΩΝ
«Και μαζί και μόνος – Ελένη Βιτάλη»
Και μαζί και μόνος, πάλι νιώθω μόνος. Και μαζί και μόνος, ίδιος είναι ο πόνος… Ακριβώς έτσι αισθάνεσαι, αγαπητέ Λέοντα, αυτή την εβδομάδα… Νιώθεις μοναξιά, παρόλο που ο άνθρωπος που αγαπάς μπορεί στην ουσία να είναι δίπλα σου. Κάτι δεν σου πάει καλά, κάτι δεν σου αρέσει και δεν σε γεμίζει… Μήπως έφτασε η στιγμή να σκεφτείς με λογική κάποια πράγματα για την προσωπική σου ζωή; Η έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό, φέρνει στην επιφάνεια κρυφές σκέψεις και συναισθήματα, που αφορούν στην προσωπική σου ζωή. Αντιμετώπισέ τα!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Κλείνω κι έρχομαι – Πορτοκάλογλου / Μητροπάνος»
Κλείνω κι έρχομαι, έρχομαι φτάνω, με το πρώτο το αεροπλάνο, κλείνω κι έρχομαι πίσω, μία καρδούλα να ξανακερδίσω … μου λείπεις και άλλο δεν μπορώ! Αυτές είναι οι σκέψεις, τα συναισθήματα αλλά και οι αποφάσεις που θα πάρεις αυτή την εβδομάδα… έφτασε η ώρα να ρίξεις τα τείχη του εγωισμού σου και να πας κοντά στον έρωτα, που σου λείπει τόσο πολύ!
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Να μ’ αγαπάς – Τρίφωνο»
“Να με αγαπάς με τα λάθη μου όλα στη σειρά, δεν είναι ο κόσμος ιδανικός, για το ταξίδι είναι δανεικός” τραγουδάς αυτή την εβδομάδα, φίλε Ζυγέ. Αναγνωρίζεις τα λάθη του παρελθόντος σου, θέλεις να διορθώσεις όσες άτυχες στιγμές γίνανε και το σημαντικότερο είναι ότι τώρα παραδέχεσαι τα συναισθήματά σου… Θέλεις αγάπη και επιμένεις, μέχρι να την κερδίσεις.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Θα εκραγώ – Αντώνης Βαρδής»
Έχω τόσο κουραστεί να μοιράζομαι και μετά να την πληρώνω εγώ, σε έναν κόσμο, σ' ένα κόσμο εχθρικό κομματιάζομαι, για τους άλλους πάντα αιμορραγώ, θα εκραγώ!!! Αυτή την εβδομάδα, φίλε Σκορπιέ, αισθάνεσαι πως έχεις εξαντλήσει τα όρια και τα αποθέματά σου και νιώθεις ότι το ποτήρι ξεχειλίζει… Μην εκραγείς, συγκράτησε τα συναισθήματά σου και προσπάθησε να μην παίρνεις το ρόλο του θύματος, γιατί δεν σου αξίζει! Μην ξεχνάς πως η Έκλειψη Σελήνης γίνεται στο ζώδιό σου και αυτό σημαίνει ότι βρίσκεσαι σε ένα συναισθηματικό κρεσέντο, το οποίο είναι μεθυστικό…
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Άφησε με μόνο – Πασχάλης Τερζής»
Άφησε με, άφησε με, άφησε με μόνο, πέντε λεπτά θα κλάψω και τελειώνω, άφησε με, άφησε με, άσε με σου λέω, δε θέλω να με δει κανείς να κλαίω… Αυτοί είναι οι στίχοι που τραγουδάς αυτή την εβδομάδα, φίλε Τοξότη. Αναγνωρίζεις τις ημέρες αυτές τα λάθη σου, αλλά και τις αλήθειες που κρύβονται πίσω από μία σχέση που υπάρχει στη ζωή σου! Όλη αυτή η διαδικασία σου προκαλεί συναισθηματική ένταση και επιδιώκεις να μείνεις για λίγο παρέα με την μοναξιά σου!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Είναι στιγμές – Αντώνης Ρέμος»
Είναι στιγμές, που η αλήθεια μοιάζει ψέμα, είναι στιγμές… που δεν μπορώ χωρίς εσένα, είναι στιγμές, που σε ζητώ απεγνωσμένα… Αυτή είναι η αλήθεια, φίλε Αιγόκερε, όσο και να προσπαθείς να κρυφτείς, όσο και αν μέχρι τώρα δεν μπορούσες να το ομολογήσεις. Οι στιγμές που έχεις ζήσει με έναν άνθρωπο, είναι χαραγμένες στη μνήμη σου και θέλεις να γίνουν ακόμα περισσότερες…
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Δεν μας συγχωρώ – Ελένη Τσαλιγοπούλου»
Θα ‘μαι πάντα εδώ, να φυλάω αυτά που πέταξες, δεν σε συγχωρώ, για όλες τις φωτιές που ξέχασες, θα μαι πάντα εδώ, όσα χρόνια και αν περάσανε, δεν μας συγχωρώ, από φόβο χάσαμε… Αυτούς τους στίχους έχεις στα χείλη σου αυτή την εβδομάδα, φίλε Υδροχόε! Οι σταθερές βάσεις του χτες, περνούν τώρα μια κρίση και εσύ αισθάνεσαι ότι είσαι σε ένα δύσβατο μονοπάτι… Έφτασε η ώρα να σκεφτείς το μέλλον, αφήνοντας πίσω σου το παρελθόν, που σε τρομάζει και σε πληγώνει ακόμα…
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Μπαλαρίνες επιτρέπονται – Φίλιππος Πλιάτσικας»
Θα φύγω μακριά, για να σωθώ από εσένα, θα φύγω μακριά, με πλοία και με τρένα, θα φύγω όμως παντού, σε κουβαλάω μαζί μου, μιλάς με την φωνή και ζεις με την ψυχή μου… Έτσι λοιπόν, φίλε Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα θέλεις να κρυφτείς, να τρέξεις μακριά και να ξεφύγεις από τον έρωτα, που σε φοβίζει ή το αύριο μαζί του σε τρομάζει… Όμως καταβάθος, ξέρεις καλά, πως για την ώρα μένεις μόνο στα λόγια!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-04-2013 00:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι