blank
 
blank
22-07-2013 00:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 22 ως 28 Ιουλίου 2013.

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 22 ως 28 Ιουλίου 2013.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 22 ως 28 Ιουλίου

Έντονη, εκρηκτική, γεμάτη πάθος, αλλά και παγίδες για αρκετούς, είναι η νέα εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά μας! Τις ημέρες που ακολουθούν θα υπάρξει συνεχόμενη ροή γεγονότων, που είναι βέβαιο ότι θα μας βγάλουν από την ρουτίνα της καθημερινότητάς μας, ενώ ο ρομαντισμός και η συναισθηματική ένταση, θα μας χαρίσουν στιγμές γεμάτες δυνατές συγκινήσεις.

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο

Η εβδομάδα μας ξεκινά με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται αυτή την Δευτέρα 22 Ιουλίου, στην μηδενική μοίρα του Υδροχόου. Το ολόγιομο φεγγάρι του Ιουλίου δεν είναι και από τα πιο εύκολα της χρονιάς, αφού προκαλεί ένταση και άγχος σε αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού, οι οποίοι θα έχουν την ανάγκη να ξεσπάσουν και να βγάλουν από μέσα τους, όλα τους τα απωθημένα ή τα συναισθήματα που κρατούσαν εδώ και καιρό μέσα τους. Πιο έντονα θα βιώσουν αυτή την Πανσέληνο οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που γεννήθηκαν τις πρώτες 5 ημέρες του ζωδίου τους. Σκόπιμο όμως είναι να λειτουργήσουν πιο επιφυλακτικά και συγκρατημένα και οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι που γεννήθηκαν την τελευταία μέρα του ζωδίου τους. Μέχρι και το Σάββατο καλό είναι να περιοριστούν οι επιπόλαιες κινήσεις και αποφάσεις, ενώ τα λόγια και οι εκφράσεις θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από μετριοπάθεια για να αποτραπούν οι καβγάδες.

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα

Συνεχίζοντας η εβδομάδα μας, η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, πραγματοποιεί αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Η πλανητική αυτή όψη, θα μας παρασύρει σε ένα συναισθηματικό κρεσέντο υπερβολής, στο οποίο όμως θα κυριαρχεί η ψευδαίσθηση, η φαντασίωση, ή και το ψέμα. Ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα, η ευαισθησία και οι αδυναμίες που θα εκφραστούν στο έπακρο αυτή την ημέρα, θα φτάσουν στα όρια της υπερβολής, όμως η σκέψεις και τα συναισθήματα θα είναι θολά, αβέβαια και ασταθή. Καλό είναι αυτή την ημέρα να διατηρήσουμε καχυποψία και εγκράτεια στις συναισθηματικές μας εκδηλώσεις, ενώ παράλληλα να έχουμε στην πίσω άκρη του μυαλού μας, ότι κάποια πράγματα που αισθανόμαστε ή μας εκφράζουν, δεν είναι και τόσο αληθινά όσο φαίνονται. Πιο προσεχτικοί αυτή την ημέρα πρέπει να σταθούν οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο.

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Πλούτωνα

Το Σάββατο, στις 27 του μήνα, είναι μία ημέρα που χρήζει προσοχής αφού ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου πραγματοποιεί αντίθεση με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω. Είναι μία ημέρα έντονη, που θα φέρει μεγάλες εντάσεις, εκρήξεις, τσακωμούς αλλά και χωρισμούς. Το πάθος, η ζήλια και η μάχη ανάμεσα στο συναίσθημα και στην λογική θα φέρουν ισχυρά ρίχτερ στις σχέσεις. Ο παρορμητισμός, θα κάνει αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού, να φερθούν απρόβλεπτα και να βγουν από τον έλεγχο και τα όρια θα είναι αρκετά ευαίσθητα! Εκτός από τις προσωπικές μας σχέσεις, θα πρέπει αυτή την ημέρα να δείξουμε μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις μας αλλά και σε κάθε δράση μας, γιατί είναι πιθανό να προκύψουν μικροατυχήματα λόγω βιασύνης. Πιο προσεχτικοί αυτή την ημέρα πρέπει να σταθούν οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στις αρχές του β' δεκαημέρου!

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο

Την Κυριακή στις 28 του μήνα, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, έρχεται για να μας δώσει ένα μεγάλο μάθημα, σε όλα τα λάθη που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Πολλοί θα πληρώσουν για σφάλματα του παρελθόντος, ενώ η διάθεση των περισσότερων ζωδίων θα είναι αυτή την ημέρα ιδιαίτερα βαριά και απαισιόδοξη. Δεν είναι μία καλή ημέρα για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους, οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα, που έχουν αντιμετωπίσει ξανά στο παρελθόν και τώρα τους πιέζει για μία άμεση λύση.
 
Το MyAstro.grετοίμασε τις αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων με ένα τραγούδι! Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
“Ανατροπή – Νίκος Κουρκουλής”
Είναι η στιγμή να κάνεις την προσωπική σου ανατροπή, να ξαφνιάσεις τους πάντες γύρω σου και να κάνεις αυτό που αισθάνεσαι αυτή τη στιγμή φίλε Κριέ... Αλλάζεις τα πάντα γύρω σου και σε έχει πιάσει μία μανία να κάνεις την καθημερινότητά σου να μην θυμίζει πλέον τίποτα από τα παλιά. “Ήρθε η στιγμή που ανατροπή θα φέρω, από το να υποφέρω να φύγω πιο καλά...” λες, και δεν ζητάς ούτε εξηγήσεις!
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
“Θέλω να με νιώσεις – Νίκος Βέρτης”
Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σου και η ρομαντική σου διάθεση σε παρασύρει σε σκέψεις και σε συναισθήματα, που είχες καιρό να βιώσεις. Τα αισθηματικά σου όμως δεν είναι τόσο ξεκάθαρα όσο θα ‘θελες, πιστεύεις ότι το άτομο που σε ενδιαφέρει δεν σε αγαπά, δεν σε νιώθει... Θέλεις να ακούσεις από τα χείλη του πως τίποτα δεν έχει τελειώσει μεταξύ σας. Πάψε πλέον να τα βλέπεις μαύρα και πίστεψε περισσότερο στον εαυτό σου, οι εξελίξεις θα είναι θετικές σε λίγες μέρες από σήμερα.
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΤΑΥΡΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
“Μα ποτέ μην ξεχάσεις – Σταμάτης Γονίδης”
Ένταση υπάρχει στα αισθηματικά σου και εσύ αισθάνεσαι πλέον ότι έχεις κουραστεί από τα αισθηματικά σου, γιατί τα λάθη είναι απανωτά και έχεις μάθει πλέον ότι πληρώνονται ακριβά... Θυμήσου πως όποιος σε αδίκησε, θα αδικηθεί, όποιος σε πόνεσε, θα πονέσει... γιατί όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος!
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΔΙΔΥΜΟΙ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
“Το πεπρωμένο – Γιώργος Νταλάρας”
Αυτό που είναι να γίνει, θα γίνει, μην αναστατώνεσαι, μην χάνεις την ελπίδα σου και πίστεψε αυτή την εβδομάδα ότι το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον... Δέξου την ροή των γεγονότων και ακόμα και αν προκύψει κάτι ξαφνικό, που θα σου ανατρέψει τα σχέδια, θυμήσου πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο... Χαμογέλασε λοιπόν και έννοια σου, η τύχη δουλεύει για σένα!
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΑΡΚΙΝΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
 
ΛΕΩΝ
“Διαταγές – Αμαρυλλίς”
Φίλε Λέοντα, η εβδομάδα σου θα είναι έντονη και εσύ θα έχεις αποφασιστικότητα, δυναμισμό και μεγάλο τσαγανό! Πλέον νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά από τις εξελίξεις γύρω σου, και έστω και αν έχεις χάσει την υπομονή σου στα αισθηματικά, τώρα πλέον παίρνεις την απόφαση να κοιτάξεις τον εαυτό σου, χωρίς να κάνεις καμία υποχώρηση. Δεν σηκώνεις τις διαταγές, τέλειωσαν και αυτές... μαζί με τα δάκριά σου που ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Ώρα για μία καλύτερη ζωή...
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΛΕΩΝ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
“Αν είσαι η μεγάλη αγάπη – Σπύρος Ζαχαριάς”
Ο έρωτας μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου, υπάρχουν εξελίξεις όμως. Εξακολουθείς να νιώθεις ότι η ασάφεια και η αβεβαιότητα δεν σε αφήνουν να απολαύσεις όπως θα ‘θελες μία σχέση ή γνωριμία! Δεν έχεις περιθώρια για λάθη, δεν θέλεις να γυρίσεις στα παλιά, αναζητάς τη μεγάλη αγάπη, για να ανοίξεις και πάλι την καρδιά σου... Μην τα πολυ-ψάχνεις, ζήσε το σήμερα, χωρίς να σε προβληματίζει τόσο πολύ το αύριο...
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΠΑΡΘΕΝΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
 
ΖΥΓΟΣ
“Κλειστά τα στόματα – Αντώνης Ρέμος”
Μία εβδομάδα γεμάτη πάθος, ερωτισμό αλλά και με πολλές αποκαλύψεις θα ζήσεις, φίλε Ζυγέ. Τα αισθηματικά σου είναι μπερδεμένα, υπάρχει μυστήριο ή κρατάς κάποια μυστικά και θέλεις να διαλευκάνεις πρώτα τα αισθήματά σου! Έχεις βαρεθεί τις συμβουλές και φωνάζεις αυτή την εβδομάδα “Κλειστά τα στόματα”, σε όποιον σου πει τη γνώμη του για τα ερωτικά σου!
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΖΥΓΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
“Φίλοι – Πασχάλης Τερζής / Στέλιος Ρόκκος”
Αυτή την εβδομάδα νιώθεις ότι θέλεις πάνω από όλα να σταθεί στο πλάι σου το άτομο που σε ενδιαφέρει, σαν ένας καλός φίλος, και να σου αποδείξει έμπρακτα την αγάπη του! Τα συναισθήματα που βιώνεις είναι έντονα, όμως έχεις την ανάγκη να πάρεις επιβεβαίωση, για να μπορέσεις να πάρεις τις αποφάσεις σου, αλλά προπάντων για να γνωρίζεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι...
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΣΚΟΡΠΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
“Ποτέ ξανά – Κωνσταντίνος Αργυρός”
Αυτή την εβδομάδα τα βλέπεις όλα μπερδεμένα και χάνεις λίγο από το κέφι και την αισιοδοξία σου, στον τομέα των αισθηματικών... Πολύ πιθανό να νιώθεις ότι έχεις προδοθεί ή ότι τα αισθήματα δεν είναι αμοιβαία... και κατά κάποιον τρόπο κλονίζεται η εμπιστοσύνη σου! Έχεις ανάγκη από τη ερωτική μοναξιά σου, αλλά και από την παρέα σου, που θα σε κάνει να ξεχαστείς και να ανέβεις ψυχολογικά.
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΤΟΞΟΤΗΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
“Θα μου περάσει – Γιώργος Γιαννιάς”
Τα βλέπεις όλα υπερβολικά, θέλεις να φύγεις μακριά από όλους και από όλα... σου βγαίνει θυμός, θέλεις να τα πεις έξω από τα δόντια όμως θυμήσου πως θα σου περάσει! Προσπάθησε να αποφύγεις τις ξαφνικές αποφάσεις, τους καβγάδες και τις εντάσεις, οι οποίες θα είναι προσωρινές. Μην δραματοποιείς τις καταστάσεις, τα καλύτερα έρχονται από την επόμενη εβδομάδα για σένα!
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
“Θα εκραγώ – Αντώνης Βαρδής”
Σε ποιον να μιλήσω, αλήθεια να πω, τα μάτια να κλείσω, να ονειρευτώ... τραγουδάς αυτή την εβδομάδα, φίλε Υδροχόε, και αισθάνεσαι ότι έχεις πατήσει τα όριά σου και ότι θέλεις να εκραγείς, να κάνεις την προσωπική σου επανάσταση και να μην σκεφτείς κανέναν και τίποτα... Χαλάρωσε και σκέψου ότι όλη αυτή η εσωτερική ένταση οφείλεται στην Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιό σου...
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΥΔΡΟΧΟΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
“Ευαισθησίες – Καίτη Γαρμπή”
Αγαπητέ Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου και τα βλέπεις όλα ρομαντικά, υπερβολικά, αλλά και κάπως καχύποπτα. Σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου, όταν αντικρύζεις το άτομο της καρδιάς σου, σε πιάνουν και οι αδυναμίες σου και χάνεις την μπάλα... Δείξε λίγο προσοχή την Παρασκευή, κράτησε τον έλεγχο... και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΙΧΘΥΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-07-2013 00:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι