Quantcast
blank
 
blank

Ποιο τραγούδι σου ταιριάζει αυτή την εβδομάδα; Οι τραγουδο-προβλέψεις για την εβδομάδα 24 ως 30 Μαρτίου.

 
Ποιο τραγούδι σου ταιριάζει αυτή την εβδομάδα; Οι τραγουδο-προβλέψεις για την εβδομάδα 24 ως 30 Μαρτίου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 17 ως 23 Μαρτίου 2014

Την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου ανεβάζουμε ταχύτητες και ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε όλοι μας συγκλονιστικές εμπειρίες. Το πλανητικό σκηνικό της νέας εβδομάδας φέρνει πολλές και σημαντικές όψεις, που θα επιταχύνουν τον ρυθμό των εξελίξεων γύρω μας και δεν θα μας αφήσουν ούτε στιγμή να βαρεθούμε…

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία: Η τύχη μας χτυπά την πόρτα

Ο Ερμής ακολουθεί την πτωτική πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων και οι επικοινωνίες μας γεμίζουν με χρώμα, συναίσθημα, φαντασία αλλά και λίγο υπερβολή αλλά και εξαπάτηση… Αυτή την Τετάρτη λοιπόν, ο Ερμής θα πραγματοποιήσει μία θετική όψη τριγώνου με τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης, τον Δία. Ξαφνικές ευχάριστες επικοινωνίες, νέες συμφωνίες, ταξιδάκια, ή το άνοιγμα μίας νέας ευκαιρίες, θα κάνουν αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού να χαμογελάσουν από ευτυχία! Οι ευνοημένοι αυτής της όψης θα είναι οι υδάτινοι (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και οι γήινοι (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους!

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Με οδηγό το ένστικτο…

Ξαφνικές αναλαμπές, σκέψεις γεμάτες από συναίσθημα, αλλά και ένστικτο, θα μας βοηθήσουν αυτή την Πέμπτη να βρούμε διέξοδο από τα δύσκολα! Ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων θα πραγματοποιήσει θετική όψη με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω και θα μαζί, θα μας δώσουν την δύναμη να ξεφύγουμε από μία χαοτική κατάσταση που βιώνουμε! Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είναι οι υδάτινοι (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και οι γήινοι (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), που γεννήθηκαν στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου!

Η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Κρόνος αναστατώνουν με τα κόλπα τους αυτό το Σάββατο..

Η ξελογιάστρα Αφροδίτη βρίσκεται ήδη στο φιλελεύθερο ζώδιο του Υδροχόου και κάνει τον έρωτα ένα ανέμελο παιχνίδι, δίχως όμως σπουδαία, σταθερή προοπτική… Χαλαρώνει την ψυχολογία μας, μας κάνει πιο ανοιχτούς στο φλερτ, διώχνει μακριά τα ταμπού και τις αμφιβολίες μας και μας παρασύρει με τα παιχνίδια της, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή σαν να είναι τελευταία!
 
Αυτό το Σάββατο η Αφροδίτη θα πραγματοποιήσει μία αρμονική όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Άρη από το Ζυγό και μία δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού. Η ερωτική διάθεση θα είναι ανεβασμένη, θα υπάρχει η επιθυμία να βρεθούμε ξανά με έναν έρωτα από τα παλιά, θα θελήσουμε να ικανοποιήσουμε επιθυμίες που είχαν φωλιάσει εδώ και καιρό στην καρδιά μας… Όμως ο Κρόνος από το Σκορπιό, θα μας θυμίζει ότι υπάρχουν ακόμα εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν… Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, επιφυλάσσει πολύ χαρούμενες ερωτικές εξελίξεις στους Δίδυμους, Ζυγούς, Κριούς και Τοξότες του γ’ δεκαημέρου… Λίγο πιο ζορισμένοι θα είναι οι εκπρόσωποι του σταθερού σταυρού, δηλαδή οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του γ΄ δεκαημέρου, γιατί θα νιώσουν πως με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και τα ζορίσματα που δέχονται, δεν τους επιτρέπουν να ζουν αβίαστα και ανενόχλητα τον έρωτά τους!

Η Νέα Σελήνη στον Κριό φέρνει εντάσεις και αλλαγές…

Η εβδομάδα μας κλείνει επεισοδιακά, με την δεύτερη Νέα Σελήνη του Μαρτίου, η οποία πραγματοποιείται αυτή την Κυριακή, στο ζώδιο του Κριού. Μία Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού σημαίνει πάντα ένα νέο ξεκίνημα, το άνοιγμα ενός καινούργιου κύκλου… Πολλοί λοιπόν θα κάνουν εντελώς ξαφνικά μία νέα αρχή στη ζωή τους, θα αναλάβουν δράση, θα πάρουν πρωτοβουλίες και θα κινηθούν προς τους προσωπικούς τους στόχους, αψηφώντας κάθε κίνδυνο η εμπόδιο… Ωστόσο, δεν θα λείψουν και οι ξαφνικές ρήξεις, οι χωρισμοί και οι παρορμητικές αποφάσεις (ιδιαίτερα στα θέματα σχέσεων) που θα κάνουν τις ημέρες που ακολουθούν, γεμάτες από ένταση αλλά και… καβγά! Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από τη Νέα Σελήνη στον Κριό, είναι τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους!
 
Ακούγοντας το στίχο ενός τραγουδιού, πολλές φορές θα έχεις σκεφτεί ότι ένα συγκεκριμένο τραγούδι έχει γραφτεί για σένα, για την περίπτωσή σου! Γι’ αυτό, το myastro.gr και αυτή την εβδομάδα τις αισθηματικές σου προβλέψεις με ένα τραγούδι. Άκουσε τον στίχο που ταιριάζει στην περίπτωσή σου γι’ αυτή την εβδομάδα και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
 «Ανεμοδαρμένα ύψη – Καίτη Γαρμπή»
Νιώθεις σαν να βρίσκεσαι στα ανεμοδαρμένα ύψη, η αισθηματική σου ζωή έχει γίνει πλέον ένα παιχνίδι δράσης, όπου παλεύεις κάθε ώρα και στιγμή για να διατηρήσεις ζωντανό το κλίμα… Μέσα σου γίνεται μία συναισθηματική μάχη, ενώ κάποιοι ανοιχτοί λογαριασμοί του παρελθόντος απαιτούν αυτή την εβδομάδα να τους αντιμετωπίσεις! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη που πραγματοποιείται το Σάββατο, σε ευνοεί και μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει… Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, σε τσιγκλά, προκειμένου να κινηθείς άμεσα και γρήγορα… Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: «Μου χρωστάει η ζωή το «εμείς» και το «μαζί», του κορμιού σου τη σκιά, κάθε τι δικό σου,τ’ όνομά σου, το πρόσωπό σου… Tι να λέμε, μου ‘χεις λείψει κι έχω πιάσει στο κρεβάτι ανεμοδαρμένα ύψη! Tι να λέμε… δε σου μοιάζω, δεν την βγάζω τελικά!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Η επιμονή σου – Ελεονόρα Ζουγανέλη»
Ένα από τα μεγαλύτερα ατού σου, είναι η επιμονή σου… Όταν σου μπει μία ιδέα στο μυαλό, δεν το βάζεις κάτω μέχρι να την πραγματοποιήσεις… Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα μπορέσεις, μέσα από κινήσεις και συζητήσεις, να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που εσύ θέλεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο α΄ δεκαήμερο του ζωδίου σου! Στην συνέχεια της εβδομάδας, και πιο συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο, θα ζήσεις έντονο ερωτικό πάθος, όμως η κατάσταση που θα κυριαρχεί στα αισθηματικά σου, θα σου αφήνει κάποια κενά ή θα σε φέρνει και σε κάποιο αδιέξοδο… Απόλαυσε μόνο τα καλά και προσπάθησε να μην σκέφτεσαι τα δυσάρεστα! Ο στίχος που σου ταιριάζει για αυτή την εβδομάδα είναι: «Αν είναι κάτι που με κέρδισε σε σένα, κάτι που ήξερε πώς να με ξεπερνάει, είναι αγάπη μου αυτή η επιμονή σου, μια αγάπη που έμαθε να μην τα παρατάει Αν είναι κάτι που μου είπε να διαλέξω, ούτε τα λόγια σου είναι, ούτε η ομορφιά! Αυτή η υπέροχη, τρελή επιμονή σου, πως είναι κρίμα εμείς να ζούμε χωριστά… Αχ να 'ξερες τι δύναμη μου δίνει η δύναμή σου, σαν λες όλα θα γίνουνε κι ακούω τη φωνή σου, σαν λες όλα θα γίνουνε κι ακούω τη φωνή σου… Αχ να 'ξερες τι δύναμη μου δίνει η δύναμή σου!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Πάντα και παντού μαζί σου – Δήμος Αναστασιάδης»
Ετοιμάσου να ζήσεις μία πολύ ερωτική εβδομάδα, αγαπητέ Δίδυμε… Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός που θα σε επηρεάσει για αυτή την εβδομάδα, είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, που πραγματοποιείται αυτό το Σάββατο. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, σου ανοίγει το μυαλό, σου χαρίζει το ταλέντο της γοητείας στις επαφές σου και σε κάνει να σπας τα δεσμά της μονοτονίας… Ο Άρης από τον Ζυγό, πυρπολεί με ερωτικό πάθος την καθημερινότητά σου. Η θετική τους όψη λοιπόν φέρνουν φλέγοντα ερωτικά θέματα στο προσκήνιο… Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με μία Νέα Σελήνη στον Κριό, που σε θέτει σε εγρήγορση για να εκπληρώσεις στόχους! Ο στίχος που σου ταιριάζει λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: «Ήρθες και ανέτρεψες το χθες, δεν υπάρχουν πια αναστολές, κοντά σου έφτασαν μονάχα δυο στιγμές, πήρες όσα είχα μαγικά δικά σου, ξέρω τι θα γίνει στο μετά, όλα θα ‘ναι απρόβλεπτα μα εγώ σε θέλω, ρίχνω το κορμί μου στη φωτιά! Θέλω πια να ζήσω δυνατά, το ξέρω πάντα και παντού μαζί σου θα ‘μαι εγώ γιατί σ' αγαπώ, τίποτα στο τώρα δε με είχε θα πω, μα για σένα ζω πάντα και παντού, με σένα σ' όποια ζωή θα με πας εσύ!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Θεός – Νίνο»
Όλα ξεκινούν όμορφα αυτή την εβδομάδα και νιώθεις ανακούφιση, γιατί κάτι που το ήθελες πραγματικά πολύ, έρχεται κυριολεκτικά στα πόδια σου! Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, εκπληρώνει επιθυμίες σου και σε κάνει να αρπάζεις πολύ γρήγορα τις ευκαιρίες που σου δίνονται… Στην πορεία της εβδομάδας, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Κυριακή στο ζώδιο του Κριού, έρχεται για να σου δώσει το μάθημα, ότι τίποτα δεν μένει σταθερό, τίποτα δεν μένει για πάντα και ότι πρέπει να είσαι σε εγρήγορση και να αποδέχεσαι τις αλλαγές που γίνονται, δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό για κάτι καλύτερο… Έτσι λοιπόν, ο στίχος που ταιριάζει γάντι στην δική σου περίπτωση για αυτή την εβδομάδα είναι: «Αν Θεός γινόμουν για λίγο, θ’ άλλαζα πολλά δε σου κρύβω, ένα όμως θ’ άφηνα ίδιο, εσένα αγάπη μου! Απ’ το Α ως και το Ω δημιούργημα είσαι μέγα, άραγε ο Θεός τι να είχε δει και τον έκανε να σε εμπνευστεί!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΛΕΩΝ
«Δεν μετανιώνω – Ελένη Δήμου / Κώστας Τουρνάς»
Τι θα πει απαγορεύεται… ποτέ δεν έμαθες, πάντα έκανες αυτό που ήθελες και δεν το μετάνιωσες, έστω και αν ένιωσες πλάνη ή απογοήτευση… Αυτή την εβδομάδα βρίσκεις την αισιοδοξία και τον αυθορμητισμό σου. Υπάρχει ένα ερωτικό άνοιγμα, το οποίο σε ικανοποιεί, όμως ο Κρόνος και η όψη που θα σχηματίσει με τη Αφροδίτη, έρχεται για να σου θυμίσει ότι υπάρχουν ακόμα κάποιες ανοιχτές πληγές στην αισθηματική σου ζωή, που η Νέα Σελήνη στον Κριό, θα σε βοηθήσει να τις κλείσεις μία και καλή! Ο στίχος που σου ταιριάζει λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: «Τι θα πει απαγορεύεται δεν έμαθα, ένα νόμο ξέρει μόνο η καρδιά μου, πάντα έκανα ότι ήθελα κι ας έπαθα, όσα λάθη έχω κάνει είναι δικά μου! Για ό,τι έχω κάνει δε μετανιώνω, δε μετανιώνω, είναι η ζωή μια πλάνη γεμάτη δάκρυ και ψέμα μόνο και πίστεψα σε σένα κι εσύ ήσουν ψέμα κι εσύ ήσουν ψέμα… Για ό,τι έχω κάνει δε μετανιώνω, δε μετανιώνω!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Σε πεθύμησα – Σάκης Ρουβάς»
Το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής έχει αρχίσει να γίνεται αρκετά ρομαντικό και το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει σε φάση νοσταλγίας και με την επιθυμία να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα για να αποκαταστήσεις μία σχέση ή γνωριμία… Η πρώτη σου σκέψη και το πρώτο συναίσθημα, θα είναι κάθε μέρα αυτής της εβδομάδας, να βρεθείς στην αγκαλιά του ατόμου που σε ενδιαφέρει… Τα δυσάρεστα έλαβαν τέλος, τώρα είναι η ώρα να κερδίσεις το χαμένο έδαφος! Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: «Σε πεθύμησα πολύ... Να σε διαγράψω επίμονα προσπάθησα πολύ, όμως στάθηκε αδύνατον να κάνω την αρχή. Με τρεις λέξεις την αντέχω τη σιωπή. Σε πεθύμησα πολύ... Είναι αδύνατον να φύγει πια η γεύση απ' το φιλί. Όλο τρέχω μακριά σου κι όλο ψάχνω επιστροφή, μ' ένα σ' αγαπώ σπασμένο στη βροχή... Όμως μέσα μου μάλλον στέγνωσα, μάλλον έδωσα, όσα έδωσα! Ας με πόνεσες, ας μη νίκησα, σήμερα έτσι απλά όπως ξύπνησα, σε πεθύμησα!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΖΥΓΟΣ
«Αρνούμαι – Στέλλα Καλλή»
Σιγά μην κάτσεις να κλάψεις, να στεναχωρηθείς και να κλειστείς μέσα στο σπίτι… Αυτή την εβδομάδα θα είσαι σε κίνηση, θα κάνεις τις ανατροπές σου και θα ασχοληθείς μονάχα με ότι εσύ θεωρείς σημαντικό… Το Σάββατο θα είναι αρκετά καυτό για τα ερωτικά σου, αφού η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, θα κάνει τρίγωνο με τον Άρη που είναι στο ζώδιό σου! Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, περνά από δοκιμασία μία σταθερή σου σχέση και φέρνει ανατροπές και αλλαγές, που δεν φαντάζεσαι! Ο στίχος που σου ταιριάζει για τις ημέρες αυτές είναι: «Αρνούμαι για σένα να πονέσω, να κλάψω, να στεναχωρηθώ. Δεν έχω άλλο κάτι να προσθέσω, την ύπαρξή σου πλέον τελείως αγνοώ. Αρνούμαι για σένα να δακρύσω, δεν έχω για χάσιμο καιρό. Το δάκρυ μου δεν θα χαραμίσω για κάτι που έχει πάψει ν’ αξίζει από καιρό!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Δεν θα πας πουθενά – Γιώργος Γιαννιάς»
Μία νέα ευκαιρία εμφανίζεται στα αισθηματικά σου στις αρχές της εβδομάδας, που σου δίνει δύναμη και ελπίδα… Η επικοινωνία που περίμενες, το μήνυμα που ήθελες να λάβεις, η συνάντηση που πρόσμενες να γίνει, έρχεται και σου χαρίζει ανακούφιση! Προς το τέλος της εβδομάδας όμως, τα πείσματα και τα εμπόδια στα αισθηματικά σου θα σε προβληματίσουν και θα σε βάλουν σε σκέψεις… Ο στίχος που σου ταιριάζει λοιπόν είναι: «Πάλι λες να φύγεις θέλεις, πού θα πας ποτέ δεν ξέρεις ποια φυγή και ποιο σκοτάδι βάζεις σημάδι. Σ' έχω δει και σε έχω ζήσει, είσαι φως που δεν θα σβήσει, μείνε εδώ, εδώ μαζί μου, να γίνεις ζωή μου... Δεν θα πας πουθενά, δεν σ' αφήνω ξανά, αν το κάνεις τον δρόμο θα κλείσω… Δεν θα πας πουθενά, δεν σε δίνει η καρδιά, θα 'μουν μόνο τρελός να σ' αφήσω!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Μείνε εδώ μαζί μου – Πέγκυ Ζήνα»
Αδιάφορα ξεκινά η εβδομάδα, όμως η πορεία της σου επιφυλάσσει σημαντικές και όμορφες εκπλήξεις! Θα ζήσεις ένα καυτό Σαββατοκύριακο, που ο έρωτας θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη φέρνει μία όμορφη εξέλιξη, που αναζωπυρώνει τον πόθο και την προσμονή… Η Νέα Σελήνη στον Κριό, φέρνει τον έρωτα και πάλι στη ζωή σου, εντελώς ξαφνικά και την στιγμή που δεν το περιμένεις! Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: «Μείνε εδώ μαζί μου σ έχω ανάγκη, φίλα με να μη χαθώ, φτιάξε μου ένα παραμύθι να κρυφτώ, μείνε για να μην τελειώσει ο χρόνος… να μπορώ να ονειρευτώ! Κράτα με... για σένα είμαι εγώ, κράτα με… για σένα είμαι εγώ, κόψαν τα φτερά μου, πέφτω χαμηλά! Για να με προλάβεις, δώσ’ μου μια αγκαλιά, σώσε απόψε τη ζωή μου… Μείνε εδώ, εδώ μαζί μου!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Δεν είσαι η κατάλληλη – Πάνος Κιάμος»
Ένταση προβλέπεται για αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Αιγόκερε… Η εβδομάδα ξεκινά όμως όμορφα, με μία όμορφη επικοινωνία, που θα σου δώσει αισθηματική ικανοποίηση. Η πορεία των ημερών όμως, θα σου αποδείξει ότι δεν έχεις βρει ακόμα το κατάλληλο πρόσωπο, που θα πληροί τις προδιαγραφές που έχεις ανάγκη για τα αισθηματικά σου! Η Νέα Σελήνη στον Κριό, φέρνει «ρίχτερ», που απειλούν την προσωπική σου ζωή! Ο στίχος που σου ταιριάζει γάντι λοιπόν για τις ημέρες που ακολουθούν είναι: «Δεν είσαι η κατάλληλη, όχι δεν είσαι! Σε σχέση ακατάλληλη πάλι κινείσαι… Όλα τα λάθη σου, όλα τα πάθη σου να τα μαζέψεις και άντε πήγαινε σπιτάκι σου...» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Η αγάπη δυναμώνει – Μιχάλης Χατζηγιάννης»
Εκεί που λες ότι η αγάπη τελειώνει… εκεί ξαφνικά δυναμώνει! Έχεις να αναμένεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, το οποίο σου χαρίζει έρωτα, μηνύματα και ευκαιρίες, από εκεί που δεν το περιμένεις! Το τρίγωνο που θα κάνει η Αφροδίτη από το ζώδιό σου με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, σε κάνει να πετάς στα σύννεφα από μία θετική ερωτική εξέλιξη! Όμως ο Κρόνος θα σε συμμαζέψει και θα προσπαθήσει να σε βάλει σε τάξη, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη… Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, ανανεώνεσαι, διεκδικείς και βάζεις μπροστά για νέα σχέδια! Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: «Ρίξε μια βουτιά μέσα στη ζωή σου, ναι, και μη φοβηθείς και μην της κρυφτείς ποτέ, πες ναι, ναι, ναι… Σε ό,τι φέρνει η καρδιά μαζί, μόνο ναι, ναι, ναι και γυρίζει το κορμί τη γη… Η αγάπη δυναμώνει, πάνω που είπες πως τελειώνει και όπως πέφτουν οι αστραπές, ένα σ’ αγαπώ σου πες!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Αν κάπου κάποτε – Κώστας Μαρτάκης»
Η καρδιά σου χτυπά τρελά, γιατί στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα αιφνιδιαστείς από μία ερωτική ανατροπή, που θα σε γεμίσει χαρά και θα σου δώσει την ελπίδα για νέα όνειρα… Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία και το εξάγωνο με τον Πλούτωνα, βάζουν τα δυνατά τους για να σε ξαφνιάσουν ευχάριστα και για να σου εκπληρώσουν μία μεγάλη επιθυμία! Ωστόσο, η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, έρχεται να δοκιμάσει αρκετά τις αντοχές σου… Ο στίχος που σου ταιριάζει για αυτή την εβδομάδα είναι: «Αν κάπου κάποτε τυχαία σε έβλεπα, τρελά θα χτύπαγε η καρδιά μου και θα έτρεμα, αν κάπου κάποτε για άλλον έλιωνες, με την εικόνα αυτή καρδιά μου θα με τέλειωνες! Αν κάπου κάποτε με δεις, να μη σε δω, αυτό θα ευχηθώ!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-03-2014 00:00:00