blank
 
blank
24-02-2013 00:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Τα ζώδια και το τραγούδι τους. Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 25 Φεβρουαρίου ως 3 Μαρτίου.

Τα ζώδια και το τραγούδι τους. Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 25 Φεβρουαρίου ως 3 Μαρτίου.
blank
 

Η νέα μας εβδομάδα ξεκινά με μία έντονη Πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου, με την συμμετοχή του Ποσειδώνα αλλά και του Δία. Κάποια όνειρα και ελπίδες θα διαψευστούν, ενώ το μπλοκάρισμα που θα υπάρξει σε κάποιους στόχους, θα δώσει την πίκρα της απογοήτευσης κυρίως στους Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς, του πρώτου δεκαημέρου.

Ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων και κάνει τις επικοινωνίες μας να εξελίσσονται με πολύ περίεργο αλλά και αργό τρόπο. Μηνύματα, ειδήσεις και επικοινωνίες με άτομα του παρελθόντος, θα ξαφνιάσουν και θα κάνουν την καρδιά να χτυπά σε γρήγορους ρυθμούς.
 
Ένα ακόμα σημαντικό γεγονός για αυτή την εβδομάδα, είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, την Τρίτη στις 26 Φεβρουαρίου. Τα ζώδια του Νερού, δηλαδή οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, θα περάσουν μία περίοδο εύνοιας στα αισθηματικά, αλλά και στα οικονομικά τους.
 
Ας δώσουμε προσοχή αυτή την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου στις λεκτικές κόντρες και στις παρεξηγήσεις, γιατί ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς, πραγματοποιεί σύνοδο με τον Άρη από την ίδια θέση. Η συναισθηματική υπερβολή και οι παρανοήσεις, θα κάνουν αυτή την ημέρα αρκετά έντονη, αλλά και επεισοδιακή.
 
Μία από τις πιο όμορφες στιγμές αυτής της εβδομάδας είναι η Πέμπτη 28 του μήνα, που η Αφροδίτη από τους Ιχθείς, πραγματοποιεί σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Είναι μία καλή ευκαιρία αυτή την ημέρα, για να κάνουμε όνειρα, να αφεθούμε συναισθηματικά και να ζήσουμε όμορφες στιγμές στα αισθηματικά μας, χωρίς να σκεφτούμε το αύριο ή τις συνέπειες. Παράλληλα αυτή την ημέρα, μπορούμε να εκφράσουμε τα καλλιτεχνικά μας ταλέντα και να αφεθούμε σε δημιουργικές δραστηριότητες.

Ένα τραγούδι για κάθε ζώδιο

 Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και αυτή, σας ετοιμάσαμε τις αισθηματικές σας προβλέψεις, με ένα τραγούδι. Άκουσε το στίχο που σε αντιπροσωπεύει για τις ημέρες που ακολουθούν και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ

«Πάρε με αγκαλιά και πάμε – Ελευθερία Αρβανιτάκη»
Ψάξε με μεσ’ στο σκοτάδι, κρύψε με σ’ ένα σου χάδι, φίλα με να μη φοβάμαι. Πάρε με αγκαλιά και πάμε, τραγουδάς αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Κριέ… Έχεις ανάγκη από αγκαλιά και υποστήριξη τις ημέρες που ακολουθούν και, έστω και αν ο δυναμισμός είναι στοιχείο του χαρακτήρα σου, αυτή την εβδομάδα θα εκδηλώσεις τις αδυναμίες σου!
 
 

ΤΑΥΡΟΣ

«Είσαι το σαράκι – Γιάννης Πάριος»
Είσαι το σαράκι που μου τρώει μέρα με τη μέρα την ψυχή, τραγουδάς φίλε Ταύρε αυτή την εβδομάδα. Από αυτή την εβδομάδα, θα αρχίσεις πλέον να παραδέχεσαι, ότι ένα ερωτικό story που υπάρχει στη ζωή σου μπορεί να μην είναι το ιδανικό, όμως δεν μπορείς εύκολα να ξεκολλήσεις από αυτό!
 
 

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Πόσο πολύ σε αγάπησα – Χρήστος Θηβαίος»
Πόσο πολύ σε αγάπησα, ποτέ δεν θα το μάθεις, λες αυτή την εβδομάδα, φίλε Δίδυμε… Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, αλλά και όλο το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, σου προκαλεί ένταση και κάνει τα συναισθήματά σου μυστήρια, μπερδεμένα, έντονα και μυστικά! Προσπάθησε να περιορίσεις την απαισιοδοξία…
 
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Θα ‘μαι κοντά σου όταν με θες – Αλκίνοος Ιωαννίδης»
Τα χρόνια είναι αμέτρητα μα είν’ η ζωή μικρή. Συνήθισα να σ’ αγαπώ συνήθισες κι εσύ. Θα ‘μαι κοντά σου όταν με θες... τραγουδάς αγαπητέ Καρκίνε αυτή την εβδομάδα… Το συναίσθημα αγγίζει κόκκινο και είσαι σε φάση που θέλεις να δείξεις τα συναισθήματά σου, έστω και αν στο παρελθόν πικράθηκες!
 
 

ΛΕΩΝ

«Χίλιες Σιωπές – Ελένη Τσαλιγοπούλου»
Και μετά δε μιλάμε πολύ, γιατί το όνειρο ζει στη σιωπή, με το βλέμμα στους περαστικούς να 'χα χίλιες σιωπές να ακούς… σιγοτραγουδάς φίλε Λέοντα! Αυτή την εβδομάδα κάνεις όνειρα, σκέφτεσαι, μπερδεύεις το μυαλό σου… Όμως δεν εκφράζεσαι, είσαι σε φάση αναμονής και ξέρεις πολύ καλά ότι τα καλύτερα είναι προ των πυλών!
 
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Θα τα βάλω όλα μπουρλότο – Στέλιος Ρόκκος»
Θα τα βάλω όλα μπουρλότο, να γλιτώσω ρε γαμώτο, να γλιτώσω από τα παλιά, θα τα βάλω όλα φωτιά… τραγουδάς αυτή την εβδομάδα φίλε Παρθένε. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου κάνει το κλίμα έκρυθμο, ενώ ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς επαναφέρει σκέψεις, συναισθήματα και σχέσεις του παρελθόντος στη ζωή σου και σε μπερδεύει!
 
 

ΖΥΓΟΣ

«Γιατί η αγάπη είναι θύελλα – Βασίλης Καρράς / Πάολα»
Γιατί η αγάπη είναι θύελλα, μη ρωτάς πιο πολλά! Αν καταλάβεις τι αισθάνομαι δεν θα πας πουθενά!!! Γιατί η αγάπη είναι θύελλα και κουνάει και βουνά… Γι' αυτό να μείνεις πάντα δίπλα μου να μην πας πουθενά!!! Πράγματι φίλε Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα έχεις να βιώσεις την ερωτική θύελλα, η οποία θα σε παρασύρει με το πάθος της σε μονοπάτια που δεν έχεις περπατήσει ξανά…
 
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Σε ένα χαρτάκι έγραψα – Βαλάντης»
Σε ένα χαρτάκι έγραψα “σε σκέφτομαι ακόμα, καληνύχτα”, κάτω από την πόρτα το έριξα και χάθηκα ξανά μέσα στην νύχτα… σε ένα χαρτάκι έγραψα “σε σκέφτομαι δεν έχω που να πάω, γιατί ακόμα σ’ αγαπάω”… τραγουδάς αυτή την εβδομάδα, φίλε Σκορπιέ. Το παρελθόν, επιστρέφει στο μυαλό και στην καρδιά σου και είσαι σε φάση αναμονής αποφάσεων…
 
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Θάλασσα μου σκοτεινή – Νίκος Πορτοκάλογλου»
Αχ θάλασσα μου σκοτεινή, θάλασσα αγριεμένη, πού θα με βγάλει το πρωί, σε πια στεριά μου ξένη, αχ θάλασσα μου σκοτεινή, θάλασσα αγριεμένη… Τα είχα όλα μια φορά, μα ήθελα παραπάνω… Λες αυτή την εβδομάδα με την Πανσέληνο, φίλε Τοξότη! Τις ημέρες που ακολουθούν, δεν ξέρεις τι θέλεις και τι πρέπει να κάνεις… κάποια λάθη του παρελθόντος, θα σε απασχολήσουν και πάλι.
 
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Σ' τα είπα όλα – Σωκράτης Μάλαμας»
Όσα κομμάτια κι μπορέσεις να ενώσεις, δε θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις, στα είπα όλα, φίλα με τώρα… είναι ο στίχος που σου ταιριάζει γάντι για αυτή την εβδομάδα, φίλε Αιγόκερε… Θα εξωτερικεύσεις σαν χείμαρρος όλα σου τα συναισθήματα, αλλά και τα παράπονα, και στην συνέχεια θα δώσεις τόπο στην οργή… κάνοντας μία νέα αρχή!
 
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Ώρες ώρες – Αντύπας»
Ώρες ώρες μου λείπεις και θέλω να τηλεφωνήσω, τραγουδάς αυτή την εβδομάδα φίλε Υδροχόε… Ο εγωισμός σου μπορεί να μην σε αφήνει για τις ημέρες που ακολουθούν να κάνεις πράξη όλα όσα αισθάνεσαι, όμως το δεδομένο είναι ένα: Ώρες-ώρες αυτό το πρόσωπο κολλάει στο μυαλό σου και δεν ξέρεις τι να κάνεις!
 
 

ΙΧΘΕΙΣ

«Τι λάθος κάνω – Γιάννης Χαρούλης»
Τι λάθος κάνω κι όλο φτάνω πιο κοντά; Κι όλο σε χάνω… κι όλο απ’ την αρχή ξανά… αναρωτιέσαι αυτή την εβδομάδα, φίλε Ιχθύ! Νιώθεις ότι το παιχνίδι είναι πλέον χαμένο, όμως, με την πολυαστρία στο ζώδιό σου, τίποτα δεν έχει χαθεί, ίσα-ίσα που μέσα στο επόμενο διάστημα έχεις να κερδίσεις πολλά!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-02-2013 00:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι