blank
 
blank
24-11-2013 00:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Οι τραγουδο-προβλέψεις 25 Νοεμβρίου ως 1 Δεκεμβρίου 2013.

Οι τραγουδο-προβλέψεις 25 Νοεμβρίου ως 1 Δεκεμβρίου 2013.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 25 Νοεμβρίου ως 1 Δεκεμβρίου

Τα καλύτερα έρχονται όταν δεν τα περιμένεις και πράγματι, μετά από τα σκληρά γεγονότα που βιώσαμε όλοι μας κατά την διάρκεια αυτού του θυελλώδη Νοέμβρη, έρχεται τώρα η τελευταία εβδομάδα του μήνα, για να μας χαρίσει απλόχερα τα “δώρα” της!

Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά με τον Ερμή να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού. Αυτή τη Δευτέρα λοιπόν, θα θελήσουμε να βάλουμε σε μία τάξη κάποια γεγονότα, που μας απασχόλησαν κατά την διάρκεια του Οκτωβρίου. Θα βρούμε λύσεις, θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε δυναμικά αυτά που θέλουμε να κατακτήσουμε, αλλά θα υπάρξουν και κάποιες αποκαλύψεις, που θα αποτελέσουν το τελευταίο κομμάτι του παζλ… Με λίγα λόγια, θα λυθούν πολλά μυστήρια αυτή την ημέρα! Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από αυτή την όψη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς αλλά και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου τους!

Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ερμή και αντίθεση με την Αφροδίτη

Στα μέσα της εβδομάδας, δηλαδή την Τετάρτη και την Πέμπτη, μπορούμε να προσμένουμε μεγάλες χαρές και επιτυχίες, αφού η Αφροδίτη θα φλερτάρει με τον Δία, σε όψη αντίθεσης, ενώ ο Δίας θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ερμή. Αυτές οι υπέροχες όψεις θα φέρουν μία υπέροχη εξέλιξη στην καθημερινότητά μας. Θα δοθούν λύσεις σε χρόνια προβλήματα, θα υπάρξουν τυχαίες, αλλά και πολύ τυχερές συναντήσεις, ειδήσεις και επικοινωνίες που περιμέναμε εδώ και καιρό, ενώ στον ερωτικό τομέα οι μέρες αυτές θα δώσουν την ευκαιρία να γεφυρωθεί το χάσμα που δημιουργήθηκε το περασμένο διάστημα. Την “πρωτιά” στις επιτυχίες θα έχουν αυτή την ημέρα οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς αλλά και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου! Παραπονεμένοι δεν θα μείνουν και όσοι έχουν στον αστρολογικό τους χάρτη κάποιον πλανήτη στα παραπάνω ζώδια, μεταξύ 17-21ης μοίρας.

Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού

Ο Νοέμβριος κλείνει τον κύκλο του, δίνοντας την σκυτάλη του στον Δεκέμβριο, με μία υπέροχη όψη που θα χαρίσει εκπλήξεις σε πολλούς… Ο Ήλιος συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη και μας μεταδίδει την επιθυμία για επέκταση, μας χαρίζει αισιοδοξία, κέφι και διάθεση για παιχνίδι! Το Σάββατο θα δημιουργηθεί η θετική όψη τριγώνου του Ήλιου με τον ξαφνικό και απρόβλεπτο Ουρανό από το ζώδιο του Κριού. Να αναμένουμε λοιπόν ότι το Σαββατοκύριακο θα έχουμε θετικές απροσδόκητες εξελίξεις, που θα μας κάνουν να βρούμε και πάλι το χαμόγελο στα χείλη μας. Οι ευχάριστες αλλαγές, οι ανατροπές, τα φλερτ, οι ερωτικές κατακτήσεις και οι νέες γνωριμίες που θα υπάρξουν αυτές τις μέρες, θα συναρπάσουν με μοναδικό τρόπο αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού! Οι ευνοημένοι αυτής της όψης είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του α΄ δεκαημέρου. Θετικές εξελίξεις θα έχουν και όσοι έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια μεταξύ 6ης και 10ης μοίρας.
 
Ο στίχος ενός τραγουδιού, μιλά κατευθείαν στην καρδιά και αποκαλύπτει τα συναισθήματά μας. Άκουσε λοιπόν το τραγούδι που αντιπροσωπεύει την αισθηματική σου ζωή για αυτή την εβδομάδα και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
“Απόψε θα ‘θελα – Δημήτρης Μητροπάνος”
Ξεκινώντας η εβδομάδα, σκέφτεσαι έντονα μία ερωτική ιστορία που σε προβλημάτισε ιδιαίτερα το διάστημα του Οκτωβρίου… Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό το πάθος που νιώθεις, δεν μπορείς να το παραβλέψεις, ξέρεις καλά ότι κάτι πρέπει να κάνεις! Προς το τέλος της εβδομάδας, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σε κάνει να ξεφύγεις από τα όριά σου και σου φέρνει μία ευχάριστη επικοινωνία, συνάντηση ή και ταξίδι ερωτικό… Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: “Να σου λέω έλα, να μιλάς για τρέλα, να μου λες δεν πρέπει, δεν μπορώ….Να σου λέω έλα, να μιλάς για τρέλα…κλαίει η αγάπη σαν μωρό”
 
Download Video as MP4
 
ΤΑΥΡΟΣ
“Θέλω να ρθεις – Γιάννης Πλούταρχος”
Αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Ταύρε, μπορείς να λύσεις τα προβλήματα που προκλήθηκαν στα αισθηματικά σου αυτό το μήνα. Το νερό θα μπει επιτέλους στο αυλάκι και εσύ θα ξέρεις πολύ καλύτερα πού πατάς και πού βρίσκεσαι! Προς τα μέσα της εβδομάδας θα έχεις μία πολύ όμορφη επικοινωνία, που θα σου δώσει μεγάλη χαρά! Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: “Θέλω να ’ρθεις, να με αισθανθείς, ο ίδιος άνθρωπος είμαι που αγάπησες, θέλω να ’ρθεις, μην υποκριθείς, ο ίδιος άνθρωπος είμαι που λάτρεψες, θέλω να ’ρθεις, μην υποκριθείς, θέλω να ’ρθεις”
 
Download Video as MP4
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
“Σε θυμάμαι – Μέλισσες”
Τα αισθηματικά τα είχες αφήσει λίγο στην άκρη και το μυαλό σου ήταν απορροφημένο στη δουλειά… όμως από τα μέσα της εβδομάδας, αρχίζεις και πάλι να θυμάσαι τον έρωτα, τον οποίο τώρα θα συμπεριλάβεις και πάλι στη ζωή σου! Το Σαββατοκύριακο που έρχεται, το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τον Τοξότη, με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου δώσει κέφι, ενθουσιασμό, δράση, και θα εκπληρώσει και μία προσδοκία σου… Είναι πολύ πιθανό μία φιλία, να καταλήξει σε έναν έρωτα αυτές τις μέρες! Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: “...Σε θυμάμαι.. να φωνάζεις δυνατά ότι θα ‘μαι δίπλα σου παντοτινά. Σε θυμάμαι να χορεύεις στην βροχή και σκέφτομαι πως θα ‘ναι να χορεύαμε μαζί!”
 
Download Video as MP4
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
“Βροχή των αστεριών – Μιχάλης Χατζηγιάννης / Ανδριάννα Μπάμπαλη”
Σημαντικές θα είναι οι ερωτικές εξελίξεις που θα έχεις αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Καρκίνε. Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου στο Σκορπιού, θα σου φέρει μία συζήτηση, μία επικοινωνία ή μία συνάντηση, η οποία θα σου λύσει πολλές απορίες… Στη συνέχεια, προς τα μέσα της εβδομάδας, η αντίθεση Αφροδίτης-Δία αλλά και το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ερμή, δείχνουν ότι μπορείς να πετύχεις αυτό που τόσο πολύ λαχταράς αυτές τις μέρες! Ο στίχος σου λοιπόν είναι: “Πάρε με μεσ' στην βροχή να μείνει πίσω του κόσμου η βουή… Μόνο φίλα με, φίλα με εσύ, με τρομάζει πολύ αυτή η εποχή. Πάρε με μεσ' στην βροχή των αστεριών, πάρε σκόνη χρυσή, σαν ταινία να μοιάζει η ζωή, αντί "τέλος", να λέει "για πάντα μαζί!"
 
Download Video as MP4
 
ΛΕΩΝ
“Κατάλληλες προϋποθέσεις – Δέσποινα Βανδή / Γιώργος Λεμπέσης”
Οι συνθήκες του Νοεμβρίου, σε έκαναν να χάσεις λίγο από την λάμψη και την σπιρτάδα σου, όμως αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ  Λέοντα, υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να αναζωογονηθείς! Ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο που θα έρθει, το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τον Τοξότη, με τον Ουρανό από τον Κριό, δηλώνουν ευθέως ότι ο έρωτας θα σε ταξιδέψει! Ο στίχος σου λοιπόν είναι: “Αφού το ξέρουμε σ’ αρέσω και μ’ αρέσεις, υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσουμε μια τέλεια βραδιά εμείς οι δυο… Αγκαλιασμένοι και απολύτως τρελαμένοι κι όλο η θερμοκρασία δωματίου ν’ ανεβαίνει… Κι ανεβαίνει… Κι ανεβαίνει… Είμαστε κι οι δυο καμένοι!”
 
Download Video as MP4
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
“Πού θα πας – Μανώλης Χιώτης”
Όσο και να προσπαθεί να φύγει από κοντά σου, όσο και να κάνει δύσκολη την κατάσταση που υπάρχει μεταξύ σας, το σίγουρο είναι ότι κοντά σου γυρνά και πάλι… Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, φίλε Παρθένε, σε ευνοεί, σε ανακουφίζει και σου δίνει την ικανοποίηση, γιατί καταλαβαίνεις επιτέλους, ότι το άτομο που σε ενδιαφέρει έχει όντως αισθήματα για σένα! Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: “Πολλές φορές μου λες πως θα φύγεις. Πολλές πληγές μες στη καρδιά μου ανοίγεις. Πολλές φορές με τυραννάς και με πληγώνεις και με πονάς. Πού θα πας και θέλεις να μ’ αφήσεις, μια βραδιά σε μένα θα γυρίσεις, μια βραδιά με πόνο στη καρδιά.”
 
Download Video as MP4
 
ΖΥΓΟΣ
“Δεν με νοιάζει – Ελένη Δήμου”
Το κλίμα αλλάζει και εσύ νιώθεις πλέον να βγαίνεις από το καβούκι σου, διεκδικείς και εκπλήσσεσαι από τα όμορφα γεγονότα που σου τυχαίνουν αυτή την εβδομάδα… Δεν σε νοιάζει το πριν και το μετά, αλλά επικεντρώνεσαι στη στιγμή, που έρχεται για να σου χαρίσει μοναδικές εμπειρίες! Το Σαββατοκύριακο, με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, θα υπάρξει μία απρόσμενη θετική εξέλιξη στη σχέση σου, που θα σε βοηθήσει να επουλώσεις πολλές πληγές. Αν δεν έχεις σχέση, ετοιμάσου για έναν μεγάλο έρωτα! Ο στίχος σου λοιπόν είναι ο εξής: “Δε με νοιάζει που ρωτούν, για να μάθουνε το παρελθόν σου, για χατίρι δικό σου πολεμάω κι αυτοί απορούν. Δε με νοιάζει που μιλούν και προβλέπουν για μας δυστυχίες, ατυχείς συγκυρίες που θα γίνουν αρχή του κακού…”
 
Download Video as MP4
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
“Θέλω να σε ξεπεράσω – Φοίβος Δεληβοριάς”
Κακά τα ψέματα, φίλε Σκορπιέ, μπορεί το πείσμα και ο εγωισμός να μην σου επιτρέπουν να παραδεχτείς τα συναισθήματά σου ή να νιώθεις έναν κόμπο στο λαιμό από τα γεγονότα που έζησες τελευταία, όμως το θέμα είναι ότι αυτή την εβδομάδα παραδέχεσαι ότι δεν μπορείς να ξεπεράσεις κάποιο άτομο… Θα υπάρξει κάποια συζήτηση, μία είδηση, και προς τα μέσα της εβδομάδας θα έχεις μία ερωτική επιτυχία! Ο στίχος σου λοιπόν για αυτές τις μέρες είναι: “Θέλω να περάσω απ’ την άλλη πλευρά, στο σκοτάδι που φέγγεις, να σου βάλω φωτιά και δε φταίει αυτό το σπίρτο που δε σβήνεται, θέλω να σε ξεπεράσω μα δε γίνεται!”
 
Download Video as MP4
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
“Η καρδιά με πηγαίνει εμένα – Αντώνης Ρέμος”
Διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου και η διάθεσή σου αρχίζει να ανεβαίνει… Αυτή την εβδομάδα έχεις και έναν ακόμα λόγο να χαμογελάσεις, ιδιαίτερα προς το Σαββατοκύριακο! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιό σου με τον Ουρανό από τον Κριό, θα κάνει εντελώς ξαφνικά την ατμόσφαιρα γύρω και πάλι πολύ ερωτική! Ο έρωτας μπαίνει δυναμικά στην ζωή σου πάλι και αφήνεις στην άκρη τη λογική σου! Ο στίχος σου λοιπόν είναι: “Όμως ποια λογική, ποια τακτική, η καρδιά με πηγαίνει εμένα! Όμως τι να σκεφτώ, τι να κρυφτώ, εγώ πάω με τα χέρια ανοιγμένα! Όμως πού 'ναι η αρχή και πού θα βγει, η καρδιά με πηγαίνει εμένα… Είπα στη λογική «ζήτω η ψυχή» κι έπεσα πάνω σ' εσένα!”
 
Download Video as MP4
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
“Κρύψε με – Γιώργος Γιαννιάς”
Μπορεί να έχεις περάσει μπερδέματα, να είσαι σε μία φάση που έχεις κουραστεί να παλεύεις για να ξεφύγεις από όλα όσα σε προβληματίζουν αυτό τον καιρό, όμως η εβδομάδα είναι πολύ θετική για τα αισθηματικά σου! Το τρίγωνο Δία-Ερμή και η αντίθεση Αφροδίτης-Δία στα μέσα της εβδομάδας, θα σε κάνουν να φωλιάσεις στη ζεστή αγκαλιά του ατόμου που αγαπάς και που μπορείς αυτό τον καιρό να επενδύσεις συναισθηματικά σε κάτι πιο σταθερό μαζί του! Ο στίχος σου είναι: “Σε σένα έρχομαι για να με σώσεις, μόνο σε σένα που δε θα με προδώσεις. Κρύψε με στην αγκαλιά σου, κρύψε με μες στα φιλιά σου, κρύψε με μες στη ζωή σου, κρύψε μες στο κορμί σου, να μη με βρει κανείς!”
 
Download Video as MP4
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
“Γίνε μαζί μου ένα – Πάολα”
Σου αρέσει το φλερτ, το παιχνίδι και το ερωτικό κυνήγι; Τότε αυτή την εβδομάδα θα την απολαύσεις, αφού θα ζήσεις μεγάλες στιγμές… Μπορεί η σταθερότητα να είναι αβέβαιη, όμως τουλάχιστον μπορείς να περάσεις καλά, ιδίως το Σαββατοκύριακο που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού! Ο στίχος σου λοιπόν είναι: “Γίνε μαζί μου ένα, γίνε μια αγκαλιά και το κορμί μου κέρνα έρωτα και φωτιά! Γίνε μαζί μου ένα, ζήτα μου ό,τι θες, δεν θα 'χω αντιρρήσεις, μην έχεις ενοχές. Να πεθαίνω μες στα χέρια σου και να χάνομαι μ' ένα βλέμμα σου.”
 
Download Video as MP4
 
ΙΧΘΕΙΣ
“Είσαι η φωνή – Έλενα Παπαρίζου”
Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να αναστατώνεσαι, να αμφιβάλεις και να σε πιάνουν οι φοβίες, που είναι το χαρακτηριστικό του ζωδίου σου! Αυτή την εβδομάδα υπάρχουν οι προοπτικές για να απολαύσεις τον έρωτα, αφήνοντας στην άκρη κάθε εμπόδιο! Προς τα μέσα της εβδομάδας, το τρίγωνο του Δία με τον Ερμή θα σου φέρει την ερωτική είδηση που περιμένεις, ενώ η αντίθεση Αφροδίτης-Δία, συντελεί για να εκπληρώσεις ένα όνειρό σου! Ο στίχος σου λοιπόν είναι: “Είσαι η φωνή που ακολουθώ, η φλόγα που καίει στης ψυχής μου το τέρμα. Είσαι η φωνή που πάντα μου λέει μ’ ένα απλό “σ’ αγαπώ” πως μπορούν να γίνουν ένα, δυο ουρανοί.”
 
Download Video as MP4
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-11-2013 00:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι