blank
 
blank
25-08-2013 00:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 26 Αυγούστου ως 1 Σεπτεμβρίου 2013.

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 26 Αυγούστου ως 1 Σεπτεμβρίου 2013.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 26 Αυγούστου ως 1 Σεπτεμβρίου

Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου έρχεται για να μας δείξει ότι τίποτα δεν είναι απίθανο, όλα είναι δυνατά, όμως οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά ευαίσθητες, για το λόγο αυτό πρέπει να είμαστε πιο επιφυλακτικοί αλλά και συγκρατημένοι σε κάθε παρόρμηση, σε κάθε σκέψη και προπάντων σε κάθε συναίσθημα.

Αφροδίτη και Ουρανός σε αντίθεση: Απρόβλεπτες εξελίξεις

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας μας, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, πραγματοποιεί αντίθεση με τον Ουρανό που είναι στο ζώδιο του Κριού. Αυτή η όψη, θα μας επηρεάσει μέχρι και την Πέμπτη και είναι ικανή να φέρει τα πάνω κάτω στην προσωπική μας ζωή και όχι μόνο... Οι αισθηματικές υποθέσεις, θα έχουν περιπετειώδη χαρακτήρα, θα υπάρξουν απρόοπτες, ξαφνικές εξελίξεις, που θα είναι ικανές να αλλάξουν τα μέχρι σήμερα δεδομένα... Θα δημιουργηθούν νέα κεραυνοβόλα πάθη, τα οποία όμως δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια, γιατί θα υπάρχουν εμπόδια στην εξέλιξη τους. Παράλληλα, θα προκύψουν αρκετοί καβγάδες στους ήδη δεσμευμένους και για την αποφυγή του χωρισμού, θα πρέπει να κινηθούμε με διπλωματία και συγκαταβατικότητα. Οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που επηρεάζονται έντονα από αυτή την όψη είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Παράλληλα, να αναμένουν εξελίξεις όσοι έχουν κάποιον προσωπικό πλανήτη στην 10-12 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Ήλιος και Ποσειδώνας σε αντίθεση: Όταν η αλήθεια γίνεται ψέμα...

Αυτή την Τρίτη, ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου, πραγματοποιεί αντίθεση με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων. Θα υπάρξει έντονη η μάχη ανάμεσα στο συναίσθημα και στην λογική, πολλοί θα θελήσουν να εκφραστούν και να δείξουν τα συναισθήματά τους με υπερβολή, ενώ θα κυριαρχεί η ζεστασιά, η συμπόνια και η ανάγκη για προστασία και φροντίδα. Στην αρνητική της πλευρά, αυτή η όψη φέρνει μπερδέματα, λανθασμένη κρίση, εξαπάτηση, ψεματάκια αλλά και εκμετάλλευση. Αυτό σημαίνει ότι αν ένας άνθρωπος γνωρίζει το “ευαίσθητο” σημείο μας, μπορεί αυτή την ημέρα να “παίξει” με τρόπο ύπουλο, προκειμένου να πετύχει αυτό που έχει βάλει στόχο. Καλό θα ήταν λοιπόν σε όλη την διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να μην εξιδανικεύουμε ανθρώπους και καταστάσεις, αλλά να κρατάμε και μία “πισινή” στα αισθηματικά μας. Οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, θα βιώσουν πιο έντονα την επιρροή αυτής της όψης...

Ερμής και Πλούτωνας σε τρίγωνο: Έξυπνες λύσεις...

Την Τετάρτη, ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου θα πραγματοποιήσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω. Αυτή η όψη, θα μας κάνει να επικεντρωθούμε στην ουσία των πραγμάτων, θα μας βοηθήσει να δούμε κάποια προσωπικά μας ζητήματα, με τρόπο έξυπνο, λογικό και σοβαρό, ενώ θα βρεθούν λύσεις σε φλέγοντα προβλήματα. Πολλοί θα λειτουργήσουν παρασκηνιακά, προκειμένου να πετύχουν αυτό που θέλουν. Οι ευνοημένοι αυτής της όψης είναι οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο!

Ο Άρης στον Λέοντα: Η εποχή της δράσης

Τίποτα δεν είναι ανέφικτο, ακόμα και τα πιο δύσκολα μπορούν τώρα να τεθούν σε εφαρμογή, αφού η είσοδος του Άρη στον Λέοντα, αυτή την Τετάρτη, θα σημάνει μία περίοδο έντονης δράσης, ενεργητικότητας, αποφασιστικότητας και δυναμισμού, που θα μπορέσει να βοηθήσει αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού να αποκτήσουν και πάλι το σθένος που είχαν χάσει το τελευταίο διάστημα. Μέχρι τις 15/10 οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες αλλά και οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, θα περάσουν μία έντονη περίοδο δραστηριοποίησης και θα μπορούν να κινήσουν πιο αποτελεσματικά τις υποθέσεις τους, αφού δεν θα το βάζουν εύκολα κάτω.

Ήλιος και Πλούτωνας σε τρίγωνο: Η δύναμη της θέλησης

Δεν υπάρχει “δεν μπορώ”, υπάρχει “δεν θέλω” και πράγματι αυτή την Κυριακή, το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος από την Παρθένο, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα χαρίσει απλόχερα την δύναμη της θέλησης σε αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού, οι οποίοι θα επιμείνουν και θα υπομείνουν, λειτουργώντας βάση σχεδίου, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους. Είναι μία μέρα, που πολλοί θα αποτραβηχτούν από παλιές κακές συνήθειες, από ψυχοφθόρα συναισθήματα αλλά και από ανώφελες καταστάσεις και θα επικεντρωθούν σε νέους στόχου και νέα όνειρα... Πιο ευνοημένοι από αυτή την όψη θα είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του α' δεκαημέρου
 
Όπως κάθε εβδομάδα το MyAstro.gr ετοίμασε τις αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων, με ένα τραγούδι. Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει για αυτή την εβδομάδα και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
“Ανατροπή – Νίκος Κουρκούλης”
Βράζεις στο ζουμί σου και είσαι σε ετοιμότητα για αλλαγές, για αποφάσεις και προπάντων για δράση... Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα σε κάνει να κυνηγήσεις την ερωτική ανατροπή, ενώ η είσοδος του Άρη στον Λέοντα θα σημάνει την έναρξη μίας φλογερής περιόδου στα ερωτικά σου. Ο στίχος λοιπόν που ταιριάζει στην περίπτωσή σου είναι: Ήρθ’ η στιγμή που “ανατροπή” θα φέρω...Να μη ξαναπροφέρω ποτέ πως σ’ αγαπώ...Μη ρωτάς πως φτάσαμε στο τέρμα!
 
Download Video as MP4
 
ΤΑΥΡΟΣ
“Αν είχε τηλέφωνο ο Θεός – Χρήστος Χολίδης”
Τίποτα δεν έχεις να φοβηθείς αυτή την εβδομάδα, φίλε Ταύρε. Τα τρίγωνα που θα σχηματίσει ο Ήλιος και ο Ερμής με τον Πλούτωνα, θα σου δώσουν την δυναμική για να φτάσεις τις ερωτικές σου υποθέσεις στο σημείο που θέλεις. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σου, αυτό σημαίνει ότι τα ερωτικά σου έρχονται τώρα σε πρώτο πλάνο... φλερτ και συζητήσεις σου δίνουν επιβεβαίωση. Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι “Αν είχε τηλέφωνο ο Θεός, θα 'παιρνα αμέσως να του πω το πόσο τον ευχαριστώ, που σε έστειλε σε μένα... Αν είχε τηλέφωνο ο Θεός θα 'κανα κλήση συνεχώς, να καταλάβει θέλω πως τρελαίνομαι για σένα”
 
Download Video as MP4
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
“Ψέματα – Νίκος Πορτοκάλογλου”
Ψέμα ή αλήθεια, λόγια ή πραγματικότητα; Αυτή την εβδομάδα θα προσπαθήσεις να βρεις την άκρη του νήματος, προκειμένου να λάμψει και πάλι στη ζωή σου η αλήθεια... Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, σου δημιουργεί την ανάγκη να προσφέρεις απεριόριστα την αγάπη σου, αλλά σε κάνει ευκολόπιστο και επιρρεπή στο ψέμα... Η είσοδος του Άρη στο Λέοντα όμως, θα σε βοηθήσει να δραστηριοποιηθείς και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, ενώ φαίνεται ότι δεν μαζεύεσαι εύκολα από τα ταξιδάκια και τις καλοκαιρινές διακοπές. Ο στίχος σου λοιπόν είναι ο εξής: Ψέματα, ψέματα, πες μου πως είναι ψέμα, ένα αστείο χαζό, ένα όνειρο! Ψέματα, ψέματα, πες μου πως είναι ψέμα, ένα αστείο χαζό εγώ χωρίς εσένα, εγώ χωρίς εσένα...
 
Download Video as MP4
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
“Θέλω να σε ξεπεράσω – Φοίβος Δεληβοριάς”
Ενώ πίστευες ότι όλα θα αρχίσουν να μπαίνουν επιτέλους σε μία σειρά, τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχει χαθεί η σταθερότητα και οι ισορροπίες έχουν γίνει ευαίσθητες... Τα αισθηματικά σου βαδίζουν σε τεντωμένοι σκοινί και εσύ δεν ξέρεις που βαδίζει μία σχέση, που τόσο πολύ σε ενδιαφέρει... Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό, τη μία στιγμή σε κάνει να θέλεις να καβγαδίσεις ή και να χωρίσεις, ενώ την άλλη στιγμή η διάθεσή σου αλλάζει και γίνεται πολύ ερωτική... Ο στίχος λοιπόν που ταιριάζει στην περίπτωσή σου και αυτή την εβδομάδα είναι: Θέλω να περάσω απ' την άλλη πλευρά, στο σκοτάδι που φέγγεις να σου βάλω φωτιά και δε φταίει αυτό το σπίρτο που δε σβήνεται, θέλω να σε ξεπεράσω μα δεν γίνεται...

Download Video as MP4
 
ΛΕΩΝ
“Σαν να μην πέρασε μία μέρα – Γιώργος Δημητριάδης”
Δεν μασάς, φίλε Λέοντα, αυτή την εβδομάδα! Οι πλανητικές όψεις λειτουργούν υπέρ σου, ενώ θα έχεις και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, που θα τονώσουν το ηθικό σου. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου, σου δίνει δύναμη, αποφασιστικότητα, ερωτισμό και σε ωθεί να κυνηγήσεις όλα όσα θέλεις να πετύχεις... Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: “Σ' ένοιωσα μέσα μου παντού, σαν να μη πέρασε μια μέρα, από το ναι του χωρισμού σαν να μη πέρασε μια μέρα”
 
Download Video as MP4
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
“Τα αισθήματα – Μιχάλης Χατζηγιάννης”
Το συναίσθημα νικά τη λογική σου και, παρόλο που μέχρι τώρα έλεγες τί είναι σωστό και τί πρέπει να κάνεις, τώρα αφήνεσαι στα μονοπάτια της καρδιάς σου, έστω και αν ξέρεις ότι μπορεί να προδοθείς ή και να εξαπατηθείς και πάλι... Θα ‘θελες να νιώθει το ίδιο με σένα το άτομο που τόσο πολύ αγαπάς, όμως αυτό δεν φαίνεται να μπαίνει εμπόδιο, σε όλα αυτά που σκοπεύεις να κάνεις... Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: Τα αισθήματα να κόψουμε στα δυο, τα όνειρα κι όλα τα "σ’ αγαπώ" Μα πώς να δύσει η γη, να σβήσουν τα φιλιά, δε μοιράζεται στα δύο, δε μοιράζεται στα δύο η καρδιά!
 
Download Video as MP4
 
ΖΥΓΟΣ
“Έπαψες αγάπη να θυμίζεις – Πυξ Λάξ”
Αυτή την εβδομάδα, φίλε Ζυγέ, πρέπει να δείξεις προσοχή, γιατί η αντίθεση της Αφροδίτης που είναι στο ζώδιό σου, με τον Ουρανό που είναι στον Κριό, φέρνει αναστάτωση, μπάχαλο και ξαφνικούς καβγάδες στα ερωτικά σου, που θα σε αναστατώσουν. Θα νιώσεις ότι χάνεις τον έλεγχο σε μία προσωπική σου υπόθεση γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, αλλά και να αποφύγεις αυτή την περίοδο τα λόγια και τις αποφάσεις, που βασίζονται στην παρόρμηση. Ο στίχος σου λοιπόν είναι: Το ξέρω πως δεν το διάλεξα, αν έπρεπε τη σκέψη μου να ορίζεις, μα ακόμα δεν κατάλαβα γιατί έπαψες αγάπη να θυμίζεις…
Download Video as MP4
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
“Θέλει μαγκιά – Ευσταθία”
Βρίσκεις και πάλι το τσαγανό και το δυναμισμό σου, κάνεις όνειρα, τρέφεις ελπίδες, θέλεις να πεις και να κάνεις πολλά και έχεις την μαγκιά για να βάλεις σε σειρά όλα όσα θέλεις να πετύχεις, τίποτα δεν σου είναι τώρα ανέφικτο. Παίρνεις βαθιά ανάσα και διεκδικείς όλα όσα σου αξίζουν... Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: “Θέλει μαγκιά για να δοθείς σε ένα πάθος δυνατό μα εσύ μωρό μου δεν διαθέτεις απ’ αυτό”
 
Download Video as MP4
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
“Δες καθαρά – Ανδριάνα Μπάμπαλη”
Ο έρωτας χτυπάει κόκκινο και σε παρασύρει στα παιχνίδια του, τα οποία όμως κρύβουν παγίδες, παρασκήνιο, ενώ εσύ από την πλευρά σου δεν μπορείς να δεις καθαρά κάποιες υποθέσεις και πιέζεσαι! Φίλε Τοξότη, οι εμπειρίες που προσμένεις να απολαύσεις θα γίνουν πραγματικότητα, όμως η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, σε προειδοποιεί να δεις πιο μετρημένα το μέλλον μίας σχέσης που σε ενδιαφέρει. Το τραγούδι σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: Δες καθαρά, για σένα υπάρχω, δες καθαρά, εσένα θα έχω πάντα βαθιά, σαν σφαίρα στην καρδιά...
 
Download Video as MP4
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
“Τα λόγια κομμάτια – Εκείνος και Εκείνος”
Αυτή η εβδομάδα έχει ένταση και ανατροπή και αυτό θα συμβεί εξαιτίας της αντίθεσης της Αφροδίτης με τον Ουρανό... Είναι δύσκολο να διατηρήσεις την ηρεμία και την αρμονία και οι εκνευρισμοί θα προκαλέσουν αλλαγές που δεν τις είχες στο πρόγραμμα... Τα λόγια σου θα είναι κομμάτια, αλλά και τα λόγια που θα ακούσεις θα είναι σκληρά και όχι τόσο πραγματικά... Ο στίχος σου λοιπόν για τις ημέρες που ακολουθούν είναι: Τα λόγια κομμάτια, καπνός και οι στιγμές, τα λόγια θα μείνουνε λόγια, άλλα λόγια δεν θες...
 
Download Video as MP4
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
“Λιώμα σε γκρεμό – Παντελής Παντελίδης”
Μετά την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, είσαι σε μία μεταβατική περίοδο, που ακόμα έχεις τα νεύρα σου, τις εκδικητικές σου τάσεις και την επιθυμία να τα ρημάξεις όλα στο πέρασμά σου, προκειμένου να ξεκινήσεις κάτι καινούριο... Μία ξαφνική επικοινωνία που θα έχεις μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, θα σου δώσει ηθική ικανοποίηση... Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: Και μην πιστέψεις ότι πάω να τρελαθώ για σένα και μην πιστέψεις ότι ήτανε γραφτό εσύ με μένα, μια ζωή να ζήσουμε μαζί και μην πιστέψεις σε σενάρια τρελά, ρομαντικά και άλλα τέτοια χαζά!
 
Download Video as MP4
 
ΙΧΘΕΙΣ
“Όσα η αγάπη ονειρεύεται – Αλκίνοος Ιωαννίδης”
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, σε παρασύρει σε όνειρα, τα οποία όμως είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Αυτή την εβδομάδα οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου θα έχουν μπέρδεμα, θα λες πράγματα που μετά θα μετανιώνεις, θα διχάζεσαι ή δεν θα μπορείς να δεις καθαρά κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις. Ωστόσο, έχεις φτάσει σε ένα σημείο που ξέρεις καλά ότι πρέπει να πάρεις αποφάσεις για να πραγματοποιήσεις όσα η αγάπη ονειρεύεται... Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: “Όσα η αγάπη ονειρεύεται, τα αφήνει όνειρα η ζωή μα όποιος στ' αλήθεια ερωτεύεται, κάνει τον πόνο προσευχή, βαρκούλα κάνει το φιλί και ξενιτεύεται”
 
Download Video as MP4
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-08-2013 00:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι