blank
 
blank

Τραγουδο προβλέψεις εβδομάδας 27 Μαΐου ως 2 Ιουνίου 2013.

Τραγουδο προβλέψεις εβδομάδας 27 Μαΐου ως 2 Ιουνίου 2013.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 27 Μαΐου ως 2 Ιουνίου.

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος τριών εκλείψεων, που πραγματικά φέρανε αναστάτωση, αλλαγές και αστάθεια στις ζωές όλων μας. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, είναι σαν να προσπαθούμε όλοι να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, προκειμένου να σταθούμε και πάλι στα πόδια μας και να βάλουμε τη ζωή μας σε μία σειρά.

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα

Την Δευτέρα στις 27 Μαΐου, ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων εξακολουθεί να βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Αυτό σημαίνει ότι η σκέψη μας είναι θολωμένη, τα γεγονότα γύρω μας εξακολουθούν να είναι παραπλανητικά και μη αξιόπιστα, ενώ η φαντασία μας μπορεί να μας οδηγεί σε μονοπάτια, που είναι δύσβατα, θολά και με αρκετά εμπόδια! Οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες στα παραπάνω στοιχεία στην 5η μοίρα, θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα και αυτή την ημέρα τις παραπλανήσεις, τις απάτες, αλλά και τα ψέματα που μπορεί να ειπωθούν.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία

Συνεχίζοντας η εβδομάδα μας, συγκεκριμένα την Τρίτη στις 28 Μαΐου, η Αφροδίτη πραγματοποιεί σύνοδο με τον Δία από το ζώδιο των Διδύμων. Αυτή την ημέρα λοιπόν, θα υπάρξουν τυχερές εξελίξεις στα αισθηματικά και στα οικονομικά των Διδύμων, των Ζυγών, των Υδροχόων, των Κριών, των Λιονταριών και των Τοξοτών, που γεννήθηκαν στο τέλος του β’ δεκαημέρου και στις αρχές του γ’ δεκαημέρου! Θετική θα είναι η μέρα αυτή και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια και πιο συγκεκριμένα στην 19η-22η μοίρα. Όλοι εσείς, να αναμένετε ότι αυτή η μέρα έχει κάτι να σας δώσει, θα σας προσφέρει την εύνοια και την τύχη που χρειάζεται, για να ανοίξετε στη ζωή σας μία νέα σελίδα, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε ένα προσωπικό σας σχέδιο.

Ο Ερμής στον Καρκίνο και ο Άρης στους Διδύμους

Την Παρασκευή στις 31 Μαΐου, ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 8 Αυγούστου. Σε αυτή την πολύμηνη παρουσία του στο χώρο του υδάτινου, παρορμητικού Καρκίνου, ο Ερμής θα κινηθεί και ανάδρομος (από τις 26/6 ως τις 20/7). Ξεκινά λοιπόν μία περίοδος που οι επικοινωνίες θα χαρακτηρίζονται από συναίσθημα, τρυφερότητα, ευαισθησία και όλοι μας θα θελήσουμε να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις μας με τα άτομα που αγαπάμε και θα έρθουμε πιο κοντά μέσω ανοιχτών διαλόγων και εξομολογήσεων με τους φίλους, την οικογένεια ή και τον σύντροφο. Μέσα από τις επικοινωνίες που θα προκύψουν, θα δημιουργηθούν και αρκετές επανασυνδέσεις, αφού η νοσταλγία και η αναπόληση στιγμών του παρελθόντος θα μας κάνουν να σπάσουμε τα δεσμά της λογικής μας. Τα ζώδια που ευνοούνται σε κάθε μορφή επικοινωνίας, μετακινήσεων, συμφωνιών, είναι οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, ενώ ωφελημένοι θα βγουν και οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι.
 
Την ίδια ημέρα, ο Άρης ο πλανήτης της δράσης, της ενεργητικότητας αλλά και της σεξουαλικότητάς, εισέρχεται στο αέρινο, μεταβλητό ζώδιο των Διδύμων, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 12 Ιουλίου. Οι μέρες που ακολουθούν λοιπόν χαρακτηρίζονται από γρήγορη δράση, ευστροφία, αλλά και ενασχόληση με πολλά ζητήματα την ίδια χρονική στιγμή! Πολλοί θα θελήσουν να ταξιδέψουν, ακόμα και σε άλλη χώρα, ενώ οι επικοινωνίες θα δίνουν και θα παίρνουν κάθε στιγμή της καθημερινότητάς μας. Το αρνητικό είναι ότι στους τομείς που δραστηριοποιούμαστε, θα υπάρχει έντονη κυκλοθυμία και νευρικότητα , η οποία θα μπορεί να ξεπεραστεί μόνο μέσω του διαλόγου. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν και αρκετά ερωτικά παιχνίδια που θα προκαλέσουν διλήμματα, απιστίες και μπλοκαρίσματα!
 
Όπως κάθε εβδομάδα, το MyAstro.grετοίμασε για εσάς τις αισθηματικές προβλέψεις της εβδομάδας, με ένα τραγούδι! Άκουσε το τραγούδι που σου ταιριάζει για αυτή την εβδομάδα, δώσε προσοχή στο στίχο που σε εκφράζει και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Αν μ’ αγαπάς – Δήμος Αναστασιάδης»
Αν μ΄ αγαπάς μείνε κοντά μου, όσα κι αν έρθουν να είσαι πάντα εδώ, αν μ΄ αγαπάς γίνε ο στίχος σ΄ ένα τραγούδι που γράψαμε κι οι δυο… αυτό είναι το τραγούδι σου για αυτή την εβδομάδα, φίλε Κριέ… Η πολυαστρία στους Διδύμους, σου χαρίζει αισιοδοξία, κέφι και επιθυμία για επικοινωνία. Θέλεις να εκμηδενίσεις αποστάσεις αλλά και εμπόδια, προκειμένου να έρθεις πιο κοντά στο άτομο που θέλεις.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Τα θέλω όλα ή τίποτα – Νίκος Καρβέλας»
Ανεβαίνεις ψυχολογικά, αρχίζεις να βγαίνεις, να διασκεδάζεις και να επικοινωνείς με τους ανθρώπους που αγαπάς (λόγω του Ερμή στον Καρκίνο) και απαιτείς, διεκδικείς καλύτερες συνθήκες στα αισθηματικά σου! “Τα θέλω όλα ή τίποτα” λες και αυτή την φορά το εννοείς…
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Φτάνω στο Θεό – Νικηφόρος»
Φτάνω στο Θεό, το καλύτερο που μου έχει τύχει είσαι εσύ, γι’ αυτό στο δικό μου σε έχω παραμύθι… αυτός είναι ο στίχος σου αγαπητέ Δίδυμε, για αυτή την εβδομάδα! Ο Άρης εισέρχεται και αυτός στο δικό σου ζώδιο και διακρίνεσαι για τον δυναμισμό, αλλά και την αποφασιστικότητά σου! Παρόλα τα στραπάτσα που έχεις φάει αυτό τον καιρό, φαίνεται ότι τώρα παίρνεις ανάσες χαράς και αισιοδοξίας στα αισθηματικά σου!
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Εγώ μιλάω με την καρδιά μου – Αγγελική Ηλιάδη»
Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές του Αυγούστου, έτσι λοιπόν αγαπητέ Καρκίνε, από αυτή την εβδομάδα μιλάς με την καρδιά σου και αυτή σου λέει ότι θέλει τον άνθρωπό σου κοντά σου… Κάνεις όνειρα για την αισθηματική σου ζωή και όχι μόνο! Τώρα μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να πετύχεις να γοητεύσεις, μέσα από τα λόγια σου…
 
 
ΛΕΩΝ
«Μόνο μη μου πεις πως μ’ αγαπάς – Αντώνης Ρέμος»
Πες μου πως κοντά μου θες να ‘ρθεις για λίγο, πες πως δεν με αφήνεις πια να φύγω, πες μου όσα ψέματα τολμάς, μόνο μη μου πεις πως μ’ αγαπάς… Αυτός είναι ο δικός σου στίχος για αυτή την εβδομάδα, φίλε Λέοντα. Έντονη κινητικότητα έχεις στον κοινωνικό σου τομέα και ίσως ένας έρωτας μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, να σε έχει γοητεύσει! Ωστόσο, ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου σε κάνει λίγο καχύποπτο στις επικοινωνίες, αλλά και πιο εγκρατή στην εξωτερίκευση των σκέψεών σου…
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 «Το χρόνο σταματάω - Σάκης Ρουβάς»
Έχεις ανάγκη την ζεστή, σφιχτή αγκαλιά του συντρόφου σου και σου βγαίνει φόβος για το μέλλον, αισθάνεσαι ότι κάτι θα αλλάξει στο μέλλον και θέλεις πάση θυσία να παγώσεις το χρόνο, να τον σταματήσεις, για να μην σβήσεις αυτές τις όμορφες στιγμές που έχεις ζήσει με αυτό τον άνθρωπο. Μην αφήσεις τον φόβο να σου στερήσει την δημιουργία νέων όμορφων στιγμών..

ΖΥΓΟΣ
«Θα σου φύγω – Γιάννης Κότσιρας»

Θα σου φύγω στο ‘χα πει, θα σου φύγω και γέλαγες εσύ, θα βρεθεί άλλο ταίρι να με πάρει από το χέρι και θα φύγω, στο ‘χα πει… αυτός είναι ο στίχος που σου ταιριάζει απόλυτα αυτή την εβδομάδα, φίλε Ζυγέ! Με τόσους πλανήτες στους Διδύμους, βρίσκεις την δύναμη και την αισιοδοξία να δεις τη ζωή με άλλο μάτι και φυσικά, σε πιάνουν οι τάσεις φυγής, που σε κάνουν να θέλεις να τρέξεις μακριά σε κάτι καλύτερο από αυτό που έχεις τώρα…
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Δεν έχω χρόνο – Μιχάλης Χατζηγιάννης»
Δεν έχω χρόνο για άλλο πόνο, για άλλα δάκρυα δεν έχω πια καιρό αυτό είναι το τραγούδι σου για αυτή την εβδομάδα φίλε Σκορπιέ! Μετά το κλείσιμο της περιόδου των εκλείψεων, αντιλαμβάνεσαι ότι τώρα πρέπει επιτέλους να σηκώσεις τα μανίκια και να διεκδικήσεις ένα καλύτερο αύριο για τα αισθηματικά σου…. Αυτό είναι κάτι που θα το καταφέρεις πολύ σύντομα.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Δεν θυμάσαι – Εκείνος & Εκείνος»
Δεν θυμάσαι, μου λες ότι λυπάσαι, δεν θυμάσαι… τραγουδάς αυτή την εβδομάδα φίλε Τοξότη! Διανύεις μία περίοδο αναβρασμού και αλλαγών και τώρα προσπαθείς να μαζέψεις τα κομμάτια σου. Ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων, προκαλεί ένταση στις σχέσεις σου, ενώ ο Ερμής από τον Καρκίνο θα σε κάνει πιο ευαίσθητο και συναισθηματικό, σε θέματα που αφορούν στον έρωτα και όχι μόνο…
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Βιάστηκα – Καίτη Γαρμπή»
Βιάστηκα να πω ότι σε ξέχασα, βιάστηκα να πω πως σε ξεπέρασα, δάκρυα με πρόδωσαν στα μάτια μου, μάτια μου… Αυτό το τραγούδι σου ταιριάζει γάντι για αυτή την εβδομάδα, φίλε Αιγόκερε! Βιάζεσαι πολύ να βγάλεις τα συμπεράσματά σου, να εκλογικεύσεις τα συναισθήματά σου και να πάρεις αποφάσεις… Το θέμα είναι ότι ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου θα σε κάνει να αναθεωρήσεις για πολλά…
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Κρύψε με – Γιώργος Γιαννιάς»
Κρύψε με στην αγκαλιά σου, κρύψε με μεσ’ στα φιλιά σου, κρύψε με μεσ’ στη ζωή σου, κρύψε με μεσ’ στο κορμί σου, να μην με βρει κανείς… τραγουδάς αυτή την εβδομάδα, φίλε Υδροχόε. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη, ο Άρης, αλλά και ο Δίας από το ζώδιο των Διδύμων, δείχνουν ότι κάτι πολύ όμορφο παίζει στα ερωτικά σου… Τώρα είναι η ώρα να χαμογελάσεις και πάλι και να απολαύσεις τον έρωτα!
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Λάθος σωστό – Ζιγκ Ζαγκ»
Λάθος σωστό, δεν με νοιάζει, γι’ αυτό δεν αντέχω μακριά σου, λάθος σωστό δεν με νοιάζει, γι’ αυτό λάθος σ’ αγαπώ… Φίλε Ιχθύ, ο έρωτας σε έχε μπερδέψει, σε έχει αποπλανήσει, όμως δεν παύει να σου προκαλεί σκέψεις, διλήμματα και να σε οδηγεί σε λάθη… τα οποία όμως τα αγαπάς πολύ! Αυτή την εβδομάδα, με τον Ερμή στον Καρκίνο, παραδέχεσαι τα συναισθήματά σου…
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-05-2013 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι