blank
 
blank

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 29 Απριλίου ως 5 Μαΐου 2013.

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 29 Απριλίου ως 5 Μαΐου 2013.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 29 Απριλίου ως 5 Μαΐου.

Μετά το πέρασμα της εκρηκτικής Έκλειψης Σελήνης στο Σκορπιό, η νέα εβδομάδα ξεκινά με την συναισθηματική ένταση να συνεχίζει να προκαλεί αστάθεια, αβεβαιότητα και να μας παρακινεί να πάρουμε αποφάσεις και να κάνουμε το αμέσως επόμενο βήμα στη ζωή μας. Η Εβδομάδα των Παθών λοιπόν, μας δίνει την ευκαιρία να σκεφτούμε, να μετρήσουμε τα θετικά και τα αρνητικά κάθε ζητήματος που μας απασχολεί και να κοιτάξουμε λίγο πιο μπροστά.
 
Σημαντικό είναι το γεγονός ότι η ερχόμενη Έκλειψη Ηλίου, που θα γίνει στο ζώδιο του Ταύρου στις 10 Μαΐου, έχει ήδη αρχίσει και αυτή από την πλευρά της να μας επηρεάζει. Έτσι λοιπόν, την εβδομάδα που διανύουμε αισθανόμαστε ότι ο κλοιός γύρω μας έχει αρχίσει να στενεύει και δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη.

Ο Ερμής στον Ταύρο

Η πρώτη μέρα του Μαΐου ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου. Οι επικοινωνίες μας θα κινούνται τώρα μέσα από ένα πιο λογικό και πρακτικό πλαίσιο και η υπομονή, η επιμονή και το πείσμα, θα μας βοηθήσουν να μπορέσουμε να βάλουμε σε μία σειρά τις προσωπικές μας επαφές. Από τη νέα θέση του Ερμή, ευνοούνται ιδιαίτερα οι Ταύροι, οι Παρθένοι και Αιγόκεροι, ενώ θετικές επαφές και συζητήσεις μπορούν να έχουν και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς.

Οι αστρολογικές όψεις της Πρωτομαγιάς

Την ημέρα της Πρωτομαγιάς πραγματοποιούνται δύο σημαντικές όψεις, που θα μας δώσουν την δυναμική, εδώ και τώρα να πάρουμε αποφάσεις, να κάνουμε αλλαγές, να τολμήσουμε,  να διεκδικήσουμε αλλά και πετύχουμε, ζητήματα που μέχρι τώρα δεν τολμούσαμε να τα διαπραγματευτούμε.
 
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, που θα είναι ενεργό την πρώτη μέρα του μήνα, θα χαρίσει δυναμισμό, αποφασιστικότητα και ανθεκτικότητα. Η όψη αυτή, θα ευνοήσει ιδιαίτερα τους Παρθένους και τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου.
 
Την ίδια ημέρα, ο Άρης θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο, δημιουργώντας την επιθυμία να αναλάβουμε δράση για να αντιμετωπίσουμε μία κατάσταση, έστω και αν χρειαστεί από την πλευρά μας να την λήξουμε. Οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους, αυτή την ημέρα θα νοιώθουν αρκετή ένταση και θα πρέπει να προσέξουν τις ρήξεις, που μπορεί να προκαλέσουν στις σχέσεις τους. Πολλοί από τους παραπάνω εκπροσώπους του ζωδιακού, θα πάρουν την απόφαση να τερματίσουν μια σχέση, η οποία πλέον δεν έχει περιθώρια βελτίωσης.

Η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο

Ανήμερα του Πάσχα, τα ζώδια του σταθερού σταυρού που αναφέραμε και παραπάνω, δηλαδή οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, θα νιώθουν λίγο πιο κουρασμένοι ή και απογοητευμένοι από τις επικοινωνίες που θα έχουν ή από αυτές που μπορεί να πρόσμεναν και να μην πραγματοποιήθηκαν. Σε αυτό θα συντελέσει η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο.

Το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα

Ωστόσο την ίδια μέρα, το τρίγωνο ανάμεσα στον Άρη και στον Πλούτωνα, θα μας μεταδώσει ενέργεια, δυναμισμό αλλά και ερωτισμό. «Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε» είναι το μήνυμα που μας δίνει λοιπόν η μέρα του Πάσχα, κατά την οποία, έστω και αν κάτι μας λείπει ή κάτι δεν μας καλύπτει όπως θα θέλαμε! Θα καταφέρουμε να γεμίσουμε και πάλι τις μπαταρίες μας, με την ενέργεια που θα εισπράξουμε από τα πρόσωπα που είναι κοντά μας και μας δίνουν την αγάπη τους.
 
Το MyAstro.gr ετοίμασε όπως πάντα, τις αισθηματικές προβλέψεις όλων των ζωδίων, δοσμένες με ένα τραγούδι. Άκουσε το στίχο που αντιπροσωπεύει για αυτή την εβδομάδα τα αισθηματικά σου και ξεκίνησε τις αφιερώσεις αλλά και τις δημοσιεύσεις στο Facebook. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Αχ καρδιά μου – Κωνσταντίνος Γαλανός»
Άλλο πες μου τι να κάνω, τι παραπάνω, που από τον Θεό μου σε έχω πιο ψηλά, σ’ αγαπώ πολύ μα δεν σου φτάνει, πόσο κακό μου κάνει η άδεια σου καρδιά… τραγουδάς αυτή την εβδομάδα, φίλε Κριέ. Προσπαθείς να συζητήσεις, να συμφωνήσεις… αλλά τα λόγια σου δεν γίνονται και τόσο πιστευτά ή δεν έχουν την ανταπόκριση που θα περίμενες…
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Όλα τα ‘δωσα για σένα – Δημήτρης Κοντολάζος»
Όλα τα ‘δωσα για σένα, τίποτα δεν κράτησα, γιατί μόνο εσένα στη ζωή μου, μόνο εσένα αγάπησα… Αυτός είναι ο στίχος που σου ταιριάζει απόλυτα, φίλε Ταύρε, για αυτή την εβδομάδα. Τα συναισθήματα που βιώνεις είναι έντονα, ενώ η νοσταλγία για κάποιες όμορφες στιγμές που πέρασαν και θα θελες να ξαναζήσεις, σου δημιουργούν μία προσωρινή πικρία. Πάρε τα μαθήματά σου από το παρελθόν και δες το μέλλον με περισσότερο ενθουσιασμό…
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Αγάπα με τις ώρες που μπορείς – Βασίλης Καρράς»
Αγάπα με τις ώρες που μπορείς, αγάπα με, ποτέ μη μ’ αρνηθείς, παράλληλοι οι δρόμοι μας κι αν είναι… αγάπα με και στη ζωή μου μείνε! Αυτός είναι ο στίχος που σου ταιριάζει για αυτή την εβδομάδα, φίλε Δίδυμε. Στην αισθηματική σου ζωή κυριαρχεί το μυστήριο, ενώ μία κρυφή σχέση ή κάποια συναισθήματα που δεν φανερώνονται ακόμα, σε βυθίζουν σε σκέψεις…
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Γύρνα με στο χθες – Έλενα Παπαρίζου»
Οι γιορτές πάντα σου δημιουργούν νοσταλγία, αναπόληση και συγκίνηση. Έτσι λοιπόν, αυτή την εβδομάδα, φίλε Καρκίνε, παρόλο που δεν δέχεσαι αρνητική επιρροή από τους πλανήτες, θέλεις κάποιος να σε γυρίσει στο χτες, να ζήσεις ξανά σαν παλιά ταινία, τα φιλιά, την αγάπη και την ζεστασιά από το άτομο που για σένα ήταν σταθμός…
 
 
ΛΕΩΝ
«Αντίο λέμε – Κωνσταντίνος Αργυρός»
Αντίο λέμε και όμως επιμένεις, αντίο λέμε δεν καταλαβαίνεις, είναι κανόνας όποτε χωρίζεις, στο δολοφόνο της καρδιάς σου δε γυρίζεις… τραγουδάς αυτή την εβδομάδα, φίλε Λέοντα! Το πείσμα σου χτυπάει κόκκινο αυτή την εβδομάδα και είναι φανερό ότι αυτή την περίοδο έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη σου για ένα αγαπημένο άτομο. Συγκρατήσου!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Θέλω να σε δω- Δέσποινα Βανδή»
Θέλω να σε δω έστω ένα λεπτό, φτάνει για να πω όσα δεν τολμούσα να σου πω! Έτσι ακριβώς αισθάνεσαι αυτή την εβδομάδα, φίλε Παρθένε…. Θέλεις να τρέξεις και να βρεις το άτομο της καρδιάς σου, να του μιλήσεις για τα συναισθήματά σου, να κερδίσεις και πάλι την αγάπη και την εμπιστοσύνη του. Αυτή την εβδομάδα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις το χαμένο έδαφος, σε μια ερωτική υπόθεση του παρελθόντος. Μία επικοινωνία ή συνάντηση, θα σου δώσει χαρά…
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Πάρ’ τα όλα δικά σου - Μιχάλης Χατζηγιάννης»
Παρ' τα όλα, όλα δικά σου, κάνε τη φωτιά μου φωτιά σου, πάλεψέ με σώμα με σώμα, κάνε με ό,τι θες λίγο ακόμα! Αυτός είναι ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα, φίλε Ζυγέ. Τέρμα τα ψέματα, αρχίζεις να προκαλείς, να πολιορκείς και να διεκδικείς με όλη την δύναμη της καρδιάς σου! Ο ερωτικός πόθος φουντώνει τις μέρες που ακολουθούν…
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Συγχαρητήρια – Άννα Βίσση»
Συγχαρητήρια, που είχες τόσο θράσος και με την καρδιά μου έπαιξες και χρόνια υποκρινόσουν ότι εμένα μόνο αγάπαγες…. Αυτό είναι το παράπονο σου αυτή την εβδομάδα, φίλε Σκορπιέ… Νιώθεις ότι κάποιος σε πρόδωσε, ότι κάποιος έπαιξε μαζί σου και δεν εκτίμησε όλα όσα έδωσες σε αυτόν! Δώσε τα συγχαρητήριά σου λοιπόν… και γύρνα σελίδα, εξάλλου ξέρεις ότι αξίζεις κάτι καλύτερο…
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Να ‘ξερα τι θες – Αντώνης Ρέμος»
Να 'ξερα τι θες κι εσύ τώρα από μένα, έχω μια καρδιά μισή και φτερά σπασμένα, να 'ξερες τι μου ζητάς, τώρα μ’ ένα χάδι σβήσε μου ξανά το φως, έχω συνηθίσει μοναχός μες στο σκοτάδι… Αυτό που τραγουδά ο Ρέμος νιώθεις και εσύ αυτή την εβδομάδα, φίλε Τοξότη. Ένα άτομο σε μπερδεύει, σε αποσυντονίζει και σε κάνει να αισθάνεσαι αβεβαιότητα… Προτιμάς να βυθιστείς για λίγο στις σκέψεις σου, προκειμένου να σκεφτείς τι θέλεις για το μέλλον σου!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Πάρε με αγκαλιά – Νίνο»
Πάρε με αγκαλιά και πες μου "μείνε εδώ", ζήτα μου ό,τι θέλεις και θα στο δώσω εγώ, κάνε με να σ’ αγαπήσω, μη ζητάς να σου εξηγήσω τι νιώθω εγώ… Ο έρωτας αυτή την εβδομάδα σε παρασύρει, σε ανεβάζει και σε κάνει να εκφράζεσαι αυθόρμητα, ειλικρινά και αληθινά, αγαπητέ Αιγόκερε! Είσαι από τους ευνοημένους αυτής της εποχής, απόλαυσέ το!
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Αν υπήρχες θα σε χώριζα – Πέγκυ Ζήνα»
Αν υπήρχες θα σε χώριζα, τέτοιον έρωτα τι να τον κάνω, τη καρδιά μου δε θα όριζα, δε σε γνώρισα κι όμως σε χάνω… Αυτός είναι ο στίχος που σου ταιριάζει γάντι για αυτή την εβδομάδα, φίλε Υδροχόε! Η προσωπική σου ζωή είναι ανάστατη και κατανοείς ότι ένας άνθρωπος δεν έχει πλέον θέση στα όνειρά σου…
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Γι’ αυτό σου λέω πάμε –Γιάννης Πάριος»
Γι’ αυτό σου λέω πάμε, πάμε να φύγουμε από εδώ και μην ρωτάς που πάμε… τραγουδάς αγαπητέ Ιχθύ αυτή την εβδομάδα. Με ταξιδιάρικη, ερωτική διάθεση, θέλεις να τρέξεις στην αγκαλιά του έρωτά σου και να φύγετε μακριά από όλους και από όλα. Ειδήσεις, επικοινωνίες, συναντήσεις και ταξιδάκια ευνοούνται πολύ αυτή την εβδομάδα!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-04-2013 00:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι