blank
 
blank
29-07-2013 00:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Τα ζώδια και το τραγούδι τους. Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 29 Ιουλίου ως 4 Αυγούστου.

Τα ζώδια και το τραγούδι τους. Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 29 Ιουλίου ως 4 Αυγούστου.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 29 Ιουλίου ως 4 Αυγούστου

Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχτούμε τον καυτό, ερωτικό Αύγουστο και η εβδομάδα αυτή είναι ένα μεταβατικό στάδιο, το οποίο έχει ποικιλία στον έρωτα, στις σχέσεις και στην καθημερινότητά μας! Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και πολλοί θα νιώσουν σαν να κάνουν ένα “σκοτσέζικο ντουζ΄”, αφού οι κρύες συνθήκες, θα εναλλάσσονται με τις καυτές... από τη μία στιγμή στην άλλη!

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα

Η εβδομάδα μας ξεκινά με μία ιδιαίτερα θετική, ερωτική όψη, ανάμεσα στην Αφροδίτη από την Παρθένο, με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω. Η κορύφωση αυτής της θετικής όψης θα γίνει την Τρίτη, όμως μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας θα υπάρξουν εκπρόσωποι του ζωδιακού, που θα μπορέσουν να εκπληρώσουν έναν ερωτικό τους πόθο και θα γευτούν την αλλαγή και την ανανέωση στην αισθηματική τους ζωή, μέσα από ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις που θα τους κάνουν να αφεθούν για να ζήσουν τη στιγμή! Τα ζώδια της Γης, δηλαδή Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, αλλά και όσοι έχουν στον αστρολογικό τους χάρτη, πλανήτη που βρίσκεται στα παραπάνω ζώδια και συγκεκριμένα είναι στην 7η με 9η μοίρα, θα έχουν αυτές τις μέρες, μία πολύ όμορφη, ερωτική, παθιασμένη εξέλιξη στα αισθηματικά τους, που θα τους λύσει όλα τα μυστήρια και τις αμφιβολίες που είχαν το τελευταίο διάστημα.

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού

Καθώς συνεχίζει η εβδομάδα μας, η παρορμητική διάθεση, δημιουργεί εντάσεις, καβγάδες, διάθεση για ρίσκο, περιπέτεια και ανατροπή. Τα ξεσπάσματα και οι ξαφνικές αναλαμπές, θα χρωματίσουν την καθημερινότητά μας με έντονο τρόπο, ενώ θα υπάρξουν και κάποιοι προσωρινοί χωρισμοί, οι οποίοι θα γίνουν εντελώς ξαφνικά και απρόβλεπτα. Σημείωσε λοιπόν από τώρα, ότι την Πέμπτη, ο Αύγουστος θα κάνει ποδαρικό με μία δύσκολη όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό! Αν λοιπόν είσαι Κριός, Καρκίνος, Ζυγός ή Αιγόκερως και έχεις γεννηθεί στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, καλό θα ήταν αυτή την ημέρα, να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου. Θυμήσου ότι κάποια λόγια που μπορεί να πεις, ότι δεν είναι είναι εύκολο να ξεχαστούν, κάποιες πράξεις που μπορεί να κάνεις, δεν θα μπορείς να τις πάρεις πίσω όπως επίσης να θυμάσαι πως αυτή η ένταση που νιώθεις τώρα, είναι περιστασιακή και απλά την βιώνεις με υπερβολή επομένως δεν υπάρχει νόημα να κάνεις ενέργειες και να δρας απερίσκεπτα και ανατρεπτικά, γιατί θα το μετανιώσεις!

Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού

Την Κυριακή, η αυλαία της εβδομάδας πέφτει με μία υπέροχη, λαμπερή και ιδιαίτερα τυχερή όψη, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό! Είναι λοιπόν μία ημέρα που κυριαρχεί η αισιοδοξία, η αυτοπεποίθηση, ο δυναμισμός αλλά και ο ερωτισμός! “Θέλω, άρα μπορώ” είναι το μότο της ημέρας, ενώ η επιθυμία για αλλαγή, ανανέωση αλλά και για έρωτα, θα είναι κυρίαρχη! Οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες που έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχουν μία ξαφνική εξέλιξη στην προσωπική τους ζωή, που θα αποτελέσει “απρόσμενη έκπληξη” και θα τους κάνει να χαμογελάσουν διάπλατα!
 
Όπως κάθε εβδομάδα, το MyAstro.grετοίμασε τις αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων, με ένα τραγούδι. Άκουσε τον στίχο που σου ταιριάζει για αυτή την εβδομάδα και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
“Ξαφνικά – Στέφανος Κορκολής / Άλκηστις Πρωτοψάλτη”
Όλα γίνονται ξαφνικά και σε ταξιδεύουν, οι αλλαγές σε κάνουν να ζεις ένα καλοκαίρι με περιπέτεια, δράση και γεγονότα που σε σημαδεύουν! Μείωσε την παρορμητικότητά σου και μην βγάζεις τα συμπεράσματά σου! Την Πέμπτη, προσπάθησε να μην καβγαδίσεις και μην τραβάς το σκοινί, όταν δεν σε παίρνει... όσο για την Κυριακή, θα αρχίσεις να τραγουδάς “Ξαφνικά, ένας ήλιος μεσάνυχτα βγαίνει... τα ραδιόφωνα λένε το όνομά σου και η νύχτα φοράει το άρωμά σου”... Όλα είναι πιθανά να συμβούν αυτή την εβδομάδα!
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
“Τίποτα δεν γίνεται τυχαία - Μαρινέλλα
Τίποτα δεν γίνεται τυχαία, ούτε τα άσχημα, ούτε τα ωραία και αυτό είναι κάτι που το έχεις καταλάβει καλά, φίλε Ταύρε. Κουράστηκες, πόνεσες και πήρες τα μαθήματά σου, όμως τώρα έφτασε η σειρά σου, να γευτείς τα δώρα της τύχης. Το τρίγωνο της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, σε κάνει να λες : “Κάθε τι από μόνο του, για να βρει το δρόμο του, θέλει απλά το χρόνο του...”
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
“Μαρτύριο – Άννα Βίσση / Γιάννης Πάριος ”
Μήπως παραμελείς τα αισθηματικά σου τον τελευταίο καιρό; Μήπως κρατάς μία σχέση σε επίπεδο μυστικό; Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, αποφασίζεις ότι η κατάσταση που ζεις είναι μαρτύριο και παίρνεις την απόφαση να δημιουργήσεις ένα πιο ασφαλές περιβάλλον για τα ερωτικά σου: “Μαρτύριο, είναι η αγάπη μας βασανιστήριο...” αυτός είναι ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα...
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
“Σαν με κοιτάς – Γιάννης Φέρτης / Αφροδίτη Μάνου”
Αυτή η εβδομάδα έχει πάθος, ανατροπή, συναίσθημα, ίντριγκα, αλλά και ρομαντισμό... το σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείς, αλλά θα νιώσεις ότι πρωταγωνιστείς σε ρομάντζο, το οποίο όμως έχει δράση, περιπέτεια και ανατροπή! Τα αισθηματικά σου παίρνουν φωτιά και εσύ ζεις με όλο σου το είναι έναν έρωτα, ο οποίος γεμίζει την καρδιά σου... και τραγουδάς: “Και σ' αγαπώ, δεν έχω τίποτ’ άλλο, τίποτα να πω, το καλοκαίρι αυτό θα σβήσω, θα χαθώ, άσε με απλά να σ' αγαπώ, να σ' αγαπώ”
 
 
ΛΕΩΝ
“Περασμένα ξεχασμένα – Καίτη Γαρμπή”
Περασμένα ξεχασμένα κι όλα καλά, μα να προσέχεις που κοιτάς και μην ξεχνάς να μιλάς μόνο για μένα όπου βρεθείς... Αυτός είναι ο στίχος που σου ταιριάζει γάντι για αυτή την εβδομάδα, φίλε Λέοντα, και κοιτάς μπροστά πλέον! Ξεχνάς τα λάθη που έκανε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, διαγράφεις και τις θυσίες και τα παράπονά σου και ανοίγεις πλέον τα μάτια σου σε ένα νέο ξεκίνημα! Το αξίζεις, είναι και η περίοδος των γενεθλίων σου!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
“Σ’ αγαπώ – Τζένη Βάνου”
Διανύεις μία από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς και εσύ πλέον αφήνεις στην άκρη την αυστηρή λογική σου και αφήνεσαι στο συναίσθημα, που τόσο σου είχε λείψει. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, σε κάνει αυτή την εβδομάδα να τραγουδάς: Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, η αγάπη αυτή με πεθαίνει, σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, η αγάπη αυτή μ ανασταίνει...”
 
 
ΖΥΓΟΣ
“Το μυστικό – Βίκυ Λέανδρος”
Ψάξε στην καρδιά σου να βρεις το μυστικό σου που χρόνια ζητάς! Ψάξε στην καρδιά σου να βρεις τι να ‘ναι αυτό που γι’ αυτό ξενυχτάς… Ποιο να ‘ναι αυτό το μυστικό μήπως ζητάς ό,τι και εγώ; Αυτός είναι ο στίχος που σε αντιπροσωπεύει για αυτή την εβδομάδα, φίλε Ζυγέ! Τα αισθηματικά σου είναι μπερδεμένα και κρατάς μυστικά, ή έχουν γίνει σαλάτα αυτά που αισθάνεσαι, κάνε λίγο υπομονή, ο χρόνος θα σου δείξει ακριβώς αυτό που αξίζει να έχεις δίπλα σου!

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
“Θα κλείσω τα μάτια – Βίκυ Μοσχολιού”
Μπορεί να αισθάνεσαι την πίεση της ευθύνης ότι πρέπει να πάρεις αποφάσεις, όμως πλέον ξέρεις καλά ότι είναι στο χέρι σου να πάνε όλα καλά στα αισθηματικά σου, αρκεί να κάνεις τις επιλογές σου... Αυτή την εβδομάδα λοιπόν τραγουδάς: “Θα κλείσω τα μάτια, θα απλώσεις τα χέρια, θα βρουν να φωλιάσουν λευκά περιστέρια, αγάπη μου πρώτη, αγάπη μεγάλη, θα κλείσω τα μάτια και όπου με βγάλει”! Αυτός είναι στίχος που αντιπροσωπεύει απόλυτα την αισθηματική σου ζωή αυτές τις μέρες...
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
“Πριν χαθεί το όνειρό μας – Τόλης Βοσκόπουλος”
Μπορεί τα αισθηματικά σου, να μην εξελίσσονται όπως θα ήθελες ή όπως τα περίμενες, όμως αυτή την εβδομάδα (το Σαββατοκύριακο δηλαδή), θα έχεις καυτές εξελίξεις, που θα αναζωπυρώσουν τα συναισθήματά σου. Έτσι λοιπόν, θα αρχίσεις να τραγουδάς “Πριν χαθεί το όνειρό μας, και ξαναβραδιάζουμε... άσε με να σ’ αγαπάω κι όπου φτάσουμε”
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
“Πρόσεχε τί κάνεις – Πέτρος Ίμβριος / Ναταλία Γερμανού”
Πρόσεχε τί κάνεις, πρόσεχε τί λες, πρόσεχε την έβδομη από τις δέκα εντολές, πρόσεχε τι κάνεις, πρόσεχε που πας, φίλε Αιγόκερε! Αυτός ο στίχος σου ταιριάζει απόλυτα αυτή την εβδομάδα... Μπορεί να νοιώθεις ερωτευμένος αυτή την περίοδο, όμως πρόσεξε τις κινήσεις σου, γιατί τα πάντα μπορούν να ανατραπούν από έναν λάθος χειρισμό σου!!!
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
“Τρελό και αγαπησιάρικο – Χρήστος Δάντης”
Τρελό και αγαπησιάρικο, δεν είσαι κανενός, το τρένο πάντα ήσουνα και ήμουν ο σταθμός... τραγουδάς αυτή την εβδομάδα, φίλε Υδροχόε! Ξέρεις πολύ καλά το φινάλε μίας ερωτικής ιστορίας και γι’ αυτό παίζεις αυτή την εβδομάδα, πολύ απλά γιατί δεν θέλεις να βρεθείς κορόιδο! Το θέμα είναι ότι αυτή την περίοδο αρέσεις και μάλιστα πολύ, επομένως η αισθηματική σου ζωή μπορεί να χαρακτηριστεί… άτακτη!
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
“Τόσα καλοκαίρια – Δάκης”
Ο έρωτας γεννήθηκε για σένα και αυτό το καλοκαίρι σε κάνει να αναρωτιέσαι: “Τόσα καλοκαίρια μου 'χαν φύγει από τα χέρια, τόσα καλοκαίρια που δεν σ' αγαπούσα, ρώταγα τι φταίει για το στόμα μου που καίει, τώρα ξέρω πως τα χείλια σου ζητούσα”! Ζεις το δικό σου ρομαντικό παραμύθι, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σου χαλάσει αυτό το όμορφο σκηνικό, αυτές τις όμορφες στιγμές που ανοίγονται μπροστά σου! Απόλαυσε λοιπόν ανενόχλητος το καυτό σου ερωτικό καλοκαίρι, γεμάτος όνειρα και ελπίδες για το μέλλον!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-07-2013 00:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι