blank
 
blank
03-06-2013 00:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 3 ως 9 Ιουνίου.

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 3 ως 9 Ιουνίου.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 3 ως 9 Ιουνίου.

Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μία έντονη εβδομάδα, γεμάτη από εναλλαγές, συναίσθημα, αλλά και γεγονότα, που θα κάνουν την καρδιά μας να χτυπάει στον γρήγορο ρυθμό του έρωτα! Οι εξελίξεις που θα υπάρξουν αυτή την εβδομάδα, θα μας παρασύρουν στα νέα όνειρα, στα νέα σχέδια, στην πραγματοποίηση κάποιου στόχου, αλλά και στο άνοιγμα ενός νέου κύκλου στη ζωή μας.

Τα τρίγωνα του Ερμή με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο

Την Τρίτη στις 4 Ιουνίου, ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου, πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ποσειδώνα αλλά και με τον Κρόνο. Μία επικοινωνία, μία συνάντηση ή μία νέα συμφωνία, θα μας ωθήσει να βάλουμε γερές βάσεις για το μέλλον μας, ενώ παράλληλα θα μας ανοίξει τους ορίζοντες για νέα όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), που γεννήθηκαν τις πρώτες πέντε μέρες του ζωδίου τους, θα έχουν μία εποικοδομητική μέρα με εξελίξεις που θα λειτουργήσουν υπέρ τους!

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο

Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, της δημιουργικότητας, των παιδιών αλλά και της τέχνης, κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Καρκίνου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 27 Ιουνίου. Από αυτή την θέση λοιπόν θα πυρπολήσει με συναίσθημα, ρομαντισμό και τρυφερότητα τις αισθηματικές σχέσεις, οι οποίες τώρα θα πάρουν μία πιο σοβαρή μορφή! Τα ζώδια που δέχονται εύνοια από την νέα θέση της Αφροδίτης είναι οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, ενώ θετικές εξελίξεις θα έχουν και οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι.

Τα τρίγωνα της Αφροδίτης με Ποσειδώνα και Κρόνο

Καθώς συνεχίζει η εβδομάδα μας, την Παρασκευή 7 Ιουνίου, η Αφροδίτη θα πραγματοποιήσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα αλλά και τον Κρόνο. Η όψη αυτή χαρίζει απλόχερα την εύνοια εκπλήρωσης ενός ονείρου, το οποίο πραγματικά τώρα μπορεί να υλοποιηθεί και να μας βοηθήσει να βάλουμε νέες βάσεις στην αισθηματική μας ζωή! Σχέσεις που έχουν δοκιμαστεί, θα καταφέρουν αυτή την ημέρα να ανακαλύψουν ότι η αγάπη που υπάρχει ανάμεσά τους, νικά όλα τα εμπόδια! Και αυτή την ημέρα οι ευνοημένοι είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που γεννήθηκαν τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου τους!

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Το Σάββατο 8 Ιουνίου, είναι μία σημαντική ημέρα για όλους μας, αφού πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων. Το κέφι, η αισιοδοξία αλλά και η επιθυμία για αλλαγή, για ανανέωση και για ένα νέο ξεκίνημα, θα ωθήσουν αρκετούς να κυνηγήσουν νέες εμπειρίες και να ακολουθήσουν έναν νέο δρόμο στη ζωή τους! Τα ζώδια που δέχονται εύνοια από τη Νέα Σελήνη του μήνα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), που γεννήθηκαν στο τέλος του β' δεκαημέρου!

Οι δύσκολες όψεις του Σαββάτου

Αυτό το Σάββατο όμως, υπάρχουν και κάποιες δύσκολες όψεις, που φανερώνουν ότι τίποτα σε αυτή την ζωή δεν χαρίζεται με ευκολία! Για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μας, θα πρέπει να κάνουμε θυσίες και προπάντων πρέπει να κρίνουμε σωστά τις καταστάσεις! Ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων, πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και μας παρασύρει σε γρήγορες βιαστικές, δράσεις - αποφάσεις, που μπορεί να στηρίζονται στο συναίσθημα της στιγμής ή πολύ απλά μπορεί να κρύβουν κινδύνους ή και πλάνη. Οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς που έχουν γεννηθεί τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου τους, πρέπει να σταθούν επιφυλακτικοί σε γεγονότα που θα προκύψουν αυτή την ημέρα στη ζωή τους. Επιπλέον, μπορεί τώρα να βγει και πάλι στην επιφάνεια ένα ζήτημα που τους είχε απασχολήσει κατά την περίοδο της Έκλειψης Σελήνης στον Τοξότη (στις 25/5).
 
Την ίδια ημέρα, η αντίθεση του Ερμή από τον Καρκίνο, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, φανερώνει ότι μία απλή κουβέντα μπορεί να πάρει τεράστιες διαστάσεις και να διαλύσει τα πάντα γύρω μας. Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι), που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο, πρέπει να προσέξουν αυτή την ημέρα τις υπερβολές στις επικοινωνίες τους!
 
Όπως κάθε εβδομάδα, το MyAstro.gr ετοίμασε τις αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων με ένα τραγούδι. Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει γάντι για αυτή την εβδομάδα και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Να σου τραγουδώ - Ήβη Αδάμου / Stavento»
Θα ‘μαι εδώ εγώ για σένα να σου τραγουδώ, σιγοψιθυρίζεις αυτή την εβδομάδα φίλε Κριέ! Η Νέα Σελήνη και ο Άρης στους Διδύμους σου ανεβάζουν την διάθεση και σε κάνουν να εμψυχώνεις και να παρασύρεις σε ένα ερωτικό παιχνίδι τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει!
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Φτάνω στο Θεό - Νικηφόρος»
Φτάνω στο Θεό, μες στον κόσμο μου υπάρχεις μόνο, είναι αρκετό, ό,τι και να πω σ’ το αφιερώνω! Αυτός είναι ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα, φίλε Ταύρε! Με Ερμή και Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου, βάζεις και πάλι το συναίσθημα στη ζωή σου και νιώθεις ότι μπορείς επιτέλους να ζεις με ένταση για έναν έρωτα, έστω και αν η φωτιά του μπορεί να σε κάψει.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Τόσο περίπου σ' αγαπώ - Νίνο»
Από τη γη ως το φεγγάρι και από το φεγγάρι πίσω από εδώ, και όλο αυτό κάν’ το επί χίλια, τόσο περίπου σ' αγαπώ… τραγουδάς αυτή την εβδομάδα, φίλε Δίδυμε! Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα και η αισιοδοξία σου ανεβαίνει. Ο Άρης από το ζώδιό σου σε κάνει να θέλεις να διεκδικήσεις εδώ και τώρα ό,τι θέλεις να κατακτήσεις!
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Έρωτα θέλει η ζωή - Δέσποινα Βανδή»
Έρωτα θέλει η ζωή, έρωτα θέλει, και άσε τους άλλους, να ζηλεύουν, είναι επόμενο, φίλε Καρκίνε! Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιό σου, σε κάνουν να γίνεσαι ο πρωταγωνιστής του έρωτα για αυτή την εβδομάδα. Απόλαυσέ το, γιατί έρχονται πολύ όμορφες στιγμές για σένα!
 
 
ΛΕΩΝ
«Μπορεί να βγω - Αντώνης Ρέμος / Μάνος Πυροβολάκης»
Μπορεί να βγω, μπορεί να μπω, μπορεί να φύγω και να ξαναρθώ, μπορεί σε σένα να ανοιχτώ, μπορεί στον εαυτό μου να κλειστώ. Έτσι είσαι αυτή την εβδομάδα, φίλε Λέοντα, με διακυμάνσεις! Το κέφι σου δεν το χάνεις, έστω και αν κάποιες στιγμές έχεις την επιθυμία να κλειστείς στον εαυτό σου.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Ώρα να πηγαίνω - Νίκος Οικονομόπουλος»
Ώρα να πηγαίνω, δεν έχω θέση πια εδώ, καταλαβαίνω να γίνει κάτι μαγικό δεν περιμένω, με εξοντώνεις μ' ένα θάνατο αργό... Αυτή την εβδομάδα παίρνεις πολύ σημαντικές αποφάσεις, φίλε Παρθένε. Παύεις πλέον να περιμένεις την αλλαγή, αλλά την κάνεις εσύ ο ίδιος μόνος σου. Αποχωρείς από οτιδήποτε δεν εξελίσσεται!
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Πάρε με - Τάμτα»
Πάρε με, έλα και πάρε με, στις νύχτες γύρνα με, στ' αστέρια βάλε με, δείξε μου ουρανούς και τ' αφανέρωτα, τα βράδια κάν' τα να 'ναι αξημέρωτα  σε ωραίες ακρογιαλιές, άναψε μου φωτιά! Αυτός ο στίχος σου ταιριάζει, φίλε Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα. Θα περάσεις καλά, θα ταξιδέψεις, είτε νοητά είτε και πραγματικά, και θα υποδεχθείς για τα καλά το καλοκαιράκι…
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Δεν θα κάτσω να πεθάνω - Θάνος Πετρέλης / MasterTempo»
Δε θα κάτσω να πεθάνω για πάρτι σου, τα 'χω πάρει και την κάνω προτού τρελαθώ. Δε με άφησες, σε αφήνω, φεύγω και πίσω πια δε κοιτώ. Αρκετά αποφασιστικά θα λειτουργήσεις αυτή την εβδομάδα, φίλε Σκορπιέ. Από εδώ και στο εξής, θα ζεις για σένα και για κανέναν άλλον!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Όνειρο ζω - Παντελής Παντελίδης»
Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε, αφήστε με να το ζήσω κι αυτό, στη δική του αγκαλιά να κοιμάται κι εγώ στις μύτες να αποχωρώ. Φίλε Τοξότη, μερικές μέρες αυτής της εβδομάδας μπορεί να νιώσεις διάψευση ή και ένταση στην αισθηματική σου ζωή. Ένα όνειρό σου όμως, μπορείς να το ζήσεις. Αρκεί να κάνεις λίγη υπομονή ακόμα!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Κάνε Δουλειά σου - Χρήστος Μενιδιάτης»
Κάνε δουλειά σου και μην αγχώνεσαι εγώ τι θ' απογίνω, αφού εσύ κομμάτια μ' άφησες να γίνω... Εσύ με έμαθες να ζω μες το μαράζι, μη κάνεις τώρα και από πάνω πως σε νοιάζει, πως σε νοιάζει... Αυτός είναι ο στίχος που σου ταιριάζει γάντι για αυτή την εβδομάδα, φίλε Αιγόκερε. Θα έχεις απόλυτη διάθεση, αλλά και την επιθυμία να γυρίσεις σελίδα.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Θα περνάω καλά - Νίκος Μακρόπουλος»
Φίλε Υδροχόε, αυτή την εβδομάδα, με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους αλλά και τον Άρη να βρίσκεται στον 5ο οίκο σου, αυτό που τραγουδάς είναι: «Θα περνάω καλά, αμαρτίες θα κάνω σου το ορκίζομαι, όχι δεν θα πεθάνω, δεν μπορώ να βασανίζομαι»! Το νόημα έχεις αρχίσει να το πιάνεις. Δεν θέλεις να χαρίζεσαι πλέον σε ψεύτικες αγάπες και κοιτάζεις μονάχα πώς μπορείς να περνάς καλά!
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Ουτοπία - Δέσποινα Βανδή»
Και αν δίνεις όρκους πως μ’ αγαπάς εγώ έχω αμφιβολία, γιατί η αγάπη η αληθινή που μοιάζει με ουτοπία. Πείσε με λοιπόν πώς κάνω λάθος μεγάλο, να πάψω πια να αμφιβάλω. Αγαπητέ Ιχθύ, υπάρχουν ευκαιρίες για να περάσεις καλά αυτή την εβδομάδα, όμως αυτό που ζεις, αισθάνεσαι ότι είναι ψεύτικο, ότι είναι μία ουτοπία, και ζητάς τα διαπιστευτήρια!
 
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-06-2013 00:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι