blank
 
blank
02-03-2014 00:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Ποιο τραγούδι σου ταιριάζει αυτή την εβδομάδα; Οι τραγουδο-προβλέψεις για την εβδομάδα 3 ως 9 Μαρτίου.

Ποιο τραγούδι σου ταιριάζει αυτή την εβδομάδα; Οι τραγουδο-προβλέψεις για την εβδομάδα 3 ως 9 Μαρτίου.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 3 ως 9 Μαρτίου 2014

Σε πολύ γλυκούς τόνους ξεκινά η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, αφού ακόμα υπάρχει η ονειρική διάθεση και η αισιοδοξία που εξακολουθεί να μας χαρίζει η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, που προγήθηκε την πρώτη μέρα του μήνα! Αυτή την εβδομάδα, μπορεί κάποιες στιγμές να νιώθουμε λίγο «περίεργα», ας μην ξεχνάμε πως ο Άρης και ο Κρόνος ακολουθούν πλέον ανάδρομη πορεία, όμως ένας αέρας ανανέωσης, θα μας δώσει αυτή την εβδομάδα την ώθηση, να δούμε την ζωή διαφορετικά, πιο εύθυμα, βρίσκοντας πάντα διέξοδο στα δύσκολα! Ειδικά, όσον αφορά την ανάδρομη πορεία του Άρη και του Κρόνου, όπου πρόκειται για δυο σημαντικές όψεις που θα μας επηρεάσουν το επόμενο διάστημα, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής της σελίδας.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και επιτέλους παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας…

Η εβδομάδα μας ξεκινά με μία αρμονική όψη ανάμεσα στον Ήλιο που βρίσκεται στους Ιχθείς, με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, που κορυφώνεται αυτή την Δευτέρα, μας εγγυάται την επιτυχία, αφού η δύναμη της θέλησης, μπορεί να μας οδηγήσει σε κατακτήσεις και νίκες! Μπορούμε να αποφύγουμε, αλλά και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, αναλαμβάνοντας δράση και δείχνοντας επιμονή στις προκλήσεις γύρω μας… Η δύναμη της σκέψης και η διαίσθηση, θα δώσουν αυτή την ημέρα τις πιο σωστές απαντήσεις-λύσεις στα προβλήματά μας. Θετική εύνοια από αυτή την όψη, δέχονται τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους!

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο και ο έρωτας θέλει τρέλα, τόλμη και ρίσκο…

Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας, είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον αέρινο εκπρόσωπο του σταθερού σταυρού, τον Υδροχόο. Μετά την πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, όπου τα αισθηματικά μας κινήθηκαν κάτω από το πρίσμα της λογικής και της σύνεσης, δημιουργώντας πολλές φορές ένα «παγερό» κλίμα στα ερωτικά μας, τώρα έχει φτάσει η ώρα να αλλάξει η διάθεσή μας απέναντι στον έρωτα… Από τις 5 Μαρτίου ως τις 5 Απριλίου, η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα μας ωθεί να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας με τρόπο αντισυμβατικό και φιλελεύθερο! Το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι θα γίνονται μέρος της καθημερινότητάς μας, θα προκύψουν πολλές νέες γνωριμίες, πολλές φιλικές σχέσεις θα πάρουν τώρα μία τροπή πιο ερωτική, ενώ όλοι μας θα εκφραζόμαστε με έναν τρόπο πιο ανοιχτό, ειλικρινή και αυθόρμητο! Θετική εύνοια από τη νέα θέση της Αφροδίτης δέχονται οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, καθώς και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες.

O Δίας σε ορθή φορά στον Καρκίνο: Χαμογελάστε γιατί πλέον θα δοθούν ευκαιρίες…

Ο Δίας από το ζώδιο του Καρκίνου βρίσκεται σε μία αρκετά ευεργετική θέση, ικανός για να χαρίσει όλα του τα δώρα που θα μας βοηθήσουν να πάρουμε μία σημαντική ανάσα από τα προβλήματα της καθημερινότητας! Από τις 5 Νοεμβρίου ο Δίας ήταν ανάδρομος και είχε «φρεναριστεί» κάπως η δύναμη της ευεργεσίας του! Από αυτή την Τετάρτη όμως, 5 Μαρτίου, επιστρέφει στην ορθή φορά του, για να μπορέσει να χαρίσει απλόχερα την θετική του επιρροή… Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), θα μπορούν αυτό το διάστημα να δουν την τύχη να είναι πλέον πιο γενναιόδωρη μαζί τους!
 
Το MyAstro.gr ετοίμασε όπως κάθε εβδομάδα τις αισθηματικές σου προβλέψεις με ένα τραγούδι! Άκουσε το τραγούδι και τον στίχο που σου ταιριάζει «γάντι» για αυτή την εβδομάδα και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Τώρα είναι η ώρα – Νίκος Κουρκούλης»
Τώρα είναι η ώρα, φίλε Κριέ, να βγεις, να γλεντήσεις, να παίξεις ερωτικά, να έχεις τα φλερτ σου και να δικτυωθείς! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, σε ευνοεί και σε κάνει να γίνεσαι η ψυχή της παρέας. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου, ενώ και κάποιες παλιές ερωτικές ιστορίες, μπορούν τώρα να ανανεωθούν, αφού είσαι πιο ανοιχτός και ευχάριστος… Ο Δίας, σε ορθή πλέον φορά, θα σε βοηθήσει να κάνεις την προσωπική σου ζωή, πιο ενδιαφέρουσα. Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: «Τώρα είναι η ώρα ολόκληρη η χώρα ξενυχτά, τώρα είναι η ώρα να γράψει ιστορία η βραδιά!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 

Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους και μέντιουμ του Myastro.

 
ΤΑΥΡΟΣ
«Σε πήρα σοβαρά – Σαρμπέλ»
Βρίσκεις και πάλι την εκφραστικότητά σου και οι επικοινωνίες σου εξελίσσονται πάλι πιο όμορφα και τυχερά για σένα, αγαπητέ Ταύρε, αφού ο Δίας είναι πλέον σε ορθή φορά στον 3ο οίκο σου! Με τις τυχερές συγκυρίες και με τακτ, θα μπορείς να πετύχεις τα θέλω σου… Παράλληλα, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, σου δημιουργεί την ανάγκη να βάλεις σταθερές βάσεις στα αισθηματικά σου, όμως το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεσαι παίζει μαζί σου, φλερτάρει και δεν σου δίνει τις εγγυήσεις που θέλεις… Ο στίχος που σου ταιριάζει λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: «Τι κι αν σε πήρα σοβαρά, δεξιά κοιτάς κι αριστερά. Ματιές να ρίχνεις και σε μας, παραμυθάκι Χαλιμάς. Τέτοιο κορμί πού το πας, πού το σκορπάς, πού το σκορπάς!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Άνοιξη – Σοφία Βόσσου»
Από αυτή την εβδομάδα θα είναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη στη ζωή σου, αγαπητέ Δίδυμε… Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, σου δίνουν αισιοδοξία, χαρά, ιδέες, φλερτ και καλή διάθεση, που σε βοηθά να έχεις τα σουξέ σου και να περνάς καλά! Επιπλέον, ο Δίας σε ορθή φορά από τον Καρκίνο, θα σε βοηθήσει να νιώσεις περισσότερη συναισθηματική ασφάλεια! Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: «Αν έρθεις και τη νύχτα μου ντυθείς, αν έρθεις και στο σώμα μου κρυφτείς, αν έρθεις και στα δίχτυα μου μπλεχτείς, ένα να ξέρεις, δε θα προδοθείς! Θα 'ναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη, θα 'ναι ουρανού κατάνυξη, θα 'ναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη στα ξαφνικά…» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Σ’ αγαπώ – Νίνο / Έλλη Κοκκίνου»
Αρκετά σημαντική είναι και για σένα αυτή η εβδομάδα, αγαπητέ Καρκίνε… Ο Δίας από το ζώδιό σου κινείται σε ορθή πορεία και αρχίζουν να υπάρχουν εξελίξεις, γεγονότα και δέχεσαι πλέον εύνοια… Ενώ λοιπόν είχαν φρεναριστεί κάποιες υποθέσεις, τώρα θα δημιουργηθεί αυτή η ευκαιρία που περίμενες, για να μπουν όλα σε μία σειρά! Αυτή την εποχή θα πάρεις απαντήσεις ή λύσεις για μία υπόθεση, που σου εμφανίστηκε την περίοδο του Αυγούστου! Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: «Σ’ αγαπώ κι αγάπη αυτή πονάει κι αντίστροφα μετράει την κάθε μας στιγμή, σ’ αγαπώ κι αγάπη αυτή βουρκώνει, μετά το μετανιώνει και πάλι απ’ την αρχή!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 


 

ΛΕΩΝ
«Υποσχέσου – Νικηφόρος»
Η Αφροδίτη κάνει αυτή την εβδομάδα την είσοδό της στον Υδροχόο και εσύ τώρα μπαίνεις σε μία πιο έντονη περίοδο για τα αισθηματικά σου. Επιτέλους, θα δεις να υπάρχουν κάποιες εξελίξεις, μία ανανέωση, αλλά και μία επιθυμία από την πλευρά σου, για δέσμευση! Επιπλέον, ο Δίας πλέον σε ορθή φορά από το ζώδιο του Καρκίνου, σε βοηθά να ξεπεράσεις γεγονότα και καταστάσεις του παρελθόντος, που σε πλήγωσαν! Έτσι, αυτή την εβδομάδα τραγουδάς: «Ζήσε τη στιγμή που είμαστε μαζί, μείνε ένα λεπτό γιατί ζω γι’ αυτό κι αν δε μ’ αγαπάς κι αν δε με πονάς, την ελπίδα μη σκορπάς μη μου το χαλάς! Και υποσχέσου πως θα με θυμάσαι, όπου και να ’σαι δε θα με ξεχνάς, πως θα μ’ αγκαλιάζεις, δε θα μου γκρινιάζεις όταν με συναντάς!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Πού να βρω μια να σου μοιάζει – Κωστής Μαραβέγιας»
Αγαπητέ Παρθένε, είσαι από τους προστατευμένους αυτής της περιόδου… δεν μασάς, αλλά χαμογελάς με ευχαρίστηση και παίρνεις επιβεβαίωση! Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, θα σε βοηθήσει να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά για ένα ερωτικό σου ζήτημα… Στην πορεία της εβδομάδας θα καταλάβεις ότι δέχεσαι ερωτική ανταπόκριση και ότι υπάρχουν τα ανοίγματα για να κατακτήσεις τους ερωτικούς σου στόχους! Ο στίχος που σου ταιριάζει λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: «Μα...που να βρω μια να σου μοιάζει τη ζωή μου έχεις χαράξει κι έχω τούτο το μαράζι πως να βρω μια να σου μοιάζει...» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Δεν βάζω εγώ μυαλό – Αποστολία Ζώη»
Είσαι στα ερωτικά σου φόρτε, αγαπητέ Ζυγέ, και είναι απολύτως φυσιολογικό, αφού ο Ερμής και η Αφροδίτη βρίσκονται στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σου, στον φιλικό για σένα Υδροχόο! Ο έρωτας μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα, υπάρχουν ειδήσεις, συναντήσεις και εξελίξεις, που σε κάνουν να αφήνεσαι στα παιχνίδια του έρωτα! Ο Δίας πλέον σε ορθή φορά, θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις πιο σταθερές και όμορφες συνθήκες στην προσωπική σου ζωή! Ο στίχος που ταιριάζει στην περίπτωσή σου είναι: «Δεν βάζω εγώ μυαλό, δεν έχω εγωισμό, μα έχω μια καρδιά που εκείνον αγαπά, δεν βάζω εγώ μυαλό δεν κάνω το σωστό,στον κόσμο για ‘κείνον μόνο ζω» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Ας εκτεθώ – Γιώργος Λιανός»
Αρχίζουν να σε απασχολούν πιο έντονα τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής, φίλε Σκορπιέ. Από το ξεκίνημα της εβδομάδας γίνεται μία συζήτηση, δέχεσαι ένα μήνυμα ή σκέφτεσαι να κάνεις μία ερωτική επικοινωνία, που θα σου δώσει κάποια μορφή ικανοποίησης! Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα δεν σε αφήνει να το βάλεις κάτω, επιμένεις εδώ και τώρα να αλλάξεις την κατάσταση και τα καταφέρνεις! Επιπλέον, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε κάνει να λειτουργείς πιο ανοιχτά στα αισθηματικά σου. Ο Δίας σε ορθή φορά, σου ανοίγει τα φτερά και σου δίνει τις ιδέες για να βρεις λύσεις, σε θέματα που σε έχουν ενοχλήσει! Ο στίχος που σου ταιριάζει γάντι λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: «Τι περιμένουμε, ποιος πρώτος θα το πει, θέλω τα βράδια πάλι πάνω μου να σκύψεις, ο έρωτάς μου δεν αισθάνεται ντροπή, εγώ την πόρτα σου χτυπώ κι ας μ΄ απορρίψεις. Ας εκτεθώ, του εγωισμού μας δεν αντέχω την παράνοια… Ας εκτεθώ, γιατί η αγάπη ξεπερνά την περηφάνια!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Σ’ τα είπα όλα – Σωκράτης Μάλαμας»
Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να βρίσκονται στο ζώδιο του Υδροχόου, εσύ μιλάς, εκφράζεσαι, επικοινωνείς, τα λες όλα έξω από τα δόντια και περνάς τα μηνύματά σου! Υπάρχουν συζητήσεις, επαφές αλλά και γνωριμίες, που σου ανεβάζουν την διάθεση! Όλα όσα σκεφτόσουν μέχρι τώρα να εκφράσεις και να πεις, τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να εξωτερικεύσεις! Ο στίχος που σου ταιριάζει λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: «Όσα κομμάτια κι μπορέσεις να ενώσεις, δε θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις. Σ’ τα είπα όλα, φίλα με τώρα!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Να λοιπόν γιατί σ΄ αγάπησα – Γιάννης Πάριος»
Η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο, γεμίζει λοιπόν το… πορτοφόλι σου, αλλά και την καρδιά σου, αγαπητέ Αιγόκερε! Στο ξεκίνημα της εβδομάδας έχεις τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα για να διεκδικήσεις και να πετύχεις τους στόχους σου… Επιπλέον, ο Δίας σε ορθή φορά, σε βοηθά να έχεις σημαντικές κατακτήσεις, ενώ η σχέση, ο γάμος και η δέσμευση, είναι πλέον τα ατού σου για αυτή την περίοδο! Ο στίχος λοιπόν που σου ταιριάζει είναι: «Να λοιπόν γιατί σ' αγάπησα και όσο ζω θα σ' αγαπώ. Να λοιπόν γιατί σ' αγάπησα, σ' όλο τον κόσμο θα το πω. Γιατί 'σαι η αλήθεια μεσ' στην ψευτιά, στα γκρίζα όνειρά μου η ξαστεριά και μάνα κι αδερφή μου κι αγάπη εσύ, τι άλλο να ζητήσω απ' τη ζωή;» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Για την αγάπη σου – Γιώργος Παπαδόπουλος»
Νέα εποχή ξεκινά στη ζωή σου από αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Υδροχόε, αφού υποδέχεσαι την Αφροδίτη στο ζώδιό σου! Τώρα διαθέτεις γοητεία, ομορφιά και την επιθυμία να δώσεις μάχη, για ένα καλύτερο αισθηματικό αύριο! Η καθημερινότητά σου γίνεται πιο όμορφη και δημιουργική και υπάρχουν οι ευκαιρίες για φέρεις τα πράγματα στο σημείο που εσύ θέλεις! Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα λοιπόν είναι: «Για την αγάπη σου θα πολεμήσω κι όλες τις μάχες μου θα τις κερδίσω και τις πληγές μου όλες θα γιατρέψω, μ' έχεις κάνει εσύ να πιστέψω… Σ' αγαπώ και μαζί σου ξαναζώ, μ' αγαπάς και ονειρεύομαι! Πετώ στο μεγάλο ταξίδι που με πας, σ' ένα κόσμο που φτιάχτηκε για μας!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Άντε μην αργείς – Γιώργος Γιαννιάς»
Η Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Ιχθύ, κάνει την είσοδό της στον Υδροχόο και εσύ πλέον κινείσαι μυστικά, παρασκηνιακά, κάνεις τον αισθηματικό απολογισμό σου ή κρατάς μέσα σου κάποια συναισθήματα, που για την ώρα δεν ανακοινώνεις! Το θετικό όμως είναι ότι ο Δίας θα κινείται πλέον σε ορθή φορά στο ζώδιο του Καρκίνου, που σημαίνει ότι ο έρωτας μπαίνει πλέον σε μία καλύτερη πορεία, υπάρχουν εξελίξεις, ευκαιρίες, και εσύ βρίσκεις την άκρη, για να περάσεις καλά και όμορφα! Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: «Άντε μην αργείς, γιατί δε θέλω και πολύ μπρος σου να κλάψω… Και αγωνίστηκα σαν άντρας να σε χάσω, γι’ αυτό δε θέλω όταν κλαίω να με δεις!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Για προσωπική πρόβλεψη, όσον αφορά θέματα επανασύνδεσης, σας αυστήνουμε να μιλήσετε με την χαρτομάντη Λιλίκα.
 

Σχετικά άρθρα:

Ανάδρομος Άρης στον Σκορπιό, μέχρι τις 20 Ιουλίου 2014.
Ανάδρομος Άρης στον Ζυγό, μέχρι τις 20 Μαΐου 2014.
Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2014.
Τα άστρα του Μαρτίου, μ' ένα χαμόγελο, απο τον Γιώργο Ματσάγγο!
Ο Μάρτιος του 2014 μέρα με τη μέρα, με αναλυτικές προβλέψεις.
Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Μάρτιο του 2014.

Δημοφιλή links:

Ζώδια σήμερα
Αστρολογικός χάρτης
Προσωπικές προβλέψεις με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο χάρτη σας.
Ερωτική συναστρία
Ονειροκρίτης
Ταρώ δωρεάν πρόβλεψη
► Άρθρα για τα ζώδια και όλα όσα σας αφορούν
Αστρολογία και άρθρα με τις επίκαιρες αστρολογικές όχεις και προβλέψεις
Δωρεάν πρόβλεψη απο αστρολόγους και μέντιουμ

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-03-2014 00:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι