blank
 
blank
29-09-2013 00:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Τα ζώδια και το τραγούδι τους. Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 30 Σεπτεμβρίου ως 6 Οκτωβρίου.

Τα ζώδια και το τραγούδι τους. Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 30 Σεπτεμβρίου ως 6 Οκτωβρίου.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 30 Σεπτεμβρίου ως 6 Οκτωβρίου

Τα άστρα και τα ζώδια μας φέρνουν εμπόδια για την εβδομάδα 30 Σεπτεμβρίου ως 6 Οκτωβρίου, αφού το πλανητικό σκηνικό μας επιφυλάσσει δυναμικές εξελίξεις που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη μας στα ύψη! Πολλοί θα μπουχτίσουν από την εξέλιξη μίας προσωπικής τους υπόθεσης και θα θελήσουν να κάνουν την προσωπική τους επανάσταση, ενώ στο στόχαστρο θα είναι για μία ακόμα φορά οι ερωτικές σχέσεις (αλλά και οι συνεργασίες), αφού η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, θα πυροδοτήσει μία νέα σειρά έντονων γεγονότων για αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού!

Ο Ερμής στο Σκορπιό: Η ίντριγκα και το κουτσομπολιό βάζουν φωτιές στις επικοινωνίες...

Την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 5/12. Μάλιστα, από τις 20/10 – 10/11 θα κινείται και ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο! Τι σημαίνει όμως ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού; Η σκέψη μας θα επικεντρωθεί στους στόχους μας και θα έχουμε την επιμονή, το σθένος και το πείσμα, να προσπαθήσουμε να πείσουμε τους ανθρώπους γύρω μας με ισχυρογνωμοσύνη, όλα όσα θέλουμε να πετύχουμε. Οι επικοινωνίες θα χαρακτηρίζονται από ίντριγκα, παρασκήνιο, θα υπάρξουν μυστικά, ψέματα, αποκαλύψεις και τα λόγια πολλές φορές θα κόβουν σαν μαχαίρι! Θα προκύψουν δυνατοί καβγάδες, οι οποίοι θα χαρακτηρίζονται από σκληρότητα και θα υπάρξουν σχέσεις που θα περάσουν κρίση, εξαιτίας της απόλυτης συμπεριφοράς. Το μυαλό θα παίρνει περίεργες στροφές, θα υπάρχει μεγάλη διανοητική αυτοσυγκέντρωση και οι επικοινωνίες θα φτάνουν στην ουσία των πραγμάτων και δεν θα είναι επιφανειακές. Τα πικρόχολα σχόλια, τα κουτσομπολιά και οι εριστικές επικρίσεις δεν θα λείψουν. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα την Τετάρτη 3/10 θα μας παρασύρει σε όνειρα και σχέδια, τα οποία θα έχουν μεγάλη δόση ρομαντισμού και τρυφερότητας! Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο Σκορπιό, θα υπάρξουν και επανασυνδέσεις σχέσεων του παρελθόντος, αφού κάποιοι θα ομολογήσουν το πραγματικό πάθος που κρύβουν για έναν άνθρωπο με τον οποίο βρίσκονται σε απόσταση! Τα ζώδια που ευνοούνται από τη νέα θέση του Ερμή, είναι κυρίως οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς!

Το Ταυ-τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα-Ουρανού: Θα τα βροντήξω όλα κάτω και θα φύγω...

“Θέλω να ξεφύγω από όλους και απ΄ ολα, να κάνω την επανάστασή μου, να μην υπολογίσω τίποτα και να κάνω στη ζωή μας τις πιο τρανές αλλαγές... Να χωρίσω από τη σχέση που με πιέζει, να αλλάξω δουλειά, να φύγω μακριά και να μεταμορφώσω τη ζωή μου...”! Από τις 2-4/10 πολλοί θα είναι αυτοί που θα νιώσουν τα παραπάνω συναισθήματα, ενώ είναι οι μέρες του Οκτωβρίου, οι οποίες είναι αρκετά δύσκολες και εκρηκτικές, που όλα μπορείς να τα περιμένεις!
 
Ο Ήλιος από το Ζυγό, κάνει αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, το λεγόμενο στην αστρολογία “ταυ” τετράγωνο! Η παρορμητικότητα θα δημιουργήσει μεγάλη ένταση σε κάθε μορφή δράσης και έκφρασης και τα γεγονότα θα είναι καυτά και θα μυρίζουν “μπαρούτι”! Θα δημιουργηθούν καβγάδες, χωρισμοί, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν και νέοι, παθιασμένοι έρωτες, ικανοί να τα σαρώσουν όλα στο πέρασμά τους... Τα ζώδια που πρέπει να δείξουν προσοχή σε αυτή την όψη είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου!

Νέα Σελήνη στο Ζυγό: Απρόσμενες αλλαγές στις σχέσεις...

Στις 5 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα, στο ζώδιο του Ζυγού! Η Νέα Σελήνη πάντα ανοίγει ένα νέο κύκλο δραστηριοτήτων και ανάλογα με το ζώδιο που πραγματοποιείται κάθε μήνα αλλά και με τις όψεις που σχηματίζει, μας επηρεάζει ανάλογα.
 
Το νέο φεγγάρι του Οκτωβρίου λοιπόν, πραγματοποιείται στο αέρινο ζώδιο του μεταβλητού σταυρού και επικεντρώνει το ενδιαφέρον μας σε όλες τις σχέσεις μας (φιλικές, επαγγελματικές και κυρίως ερωτικές), ενώ παράλληλα φέρνει αέρα αλλαγής στην προσωπική μας ζωή! Δεδομένου, ότι η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου πραγματοποιεί δυσμενείς όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, μας δηλώνει πως οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας προκύπτουν τη στιγμή που δεν το περιμένουμε και πολλές φορές συμβαίνουν με τρόπο απότομο ή και σκληρό! Έτσι λοιπόν, οι μέρες που ακολουθούν, θα είναι γεμάτες εκπλήξεις και ανατροπές για όλους μας, θα υπάρξουν χωρισμοί σχέσεων, κάποια προβλήματα θα φέρουν κάποιους ανθρώπους πιο κοντά, ενώ ήρθε η ώρα για μεγάλα ξεκαθαρίσματα και για να δούμε τελικά ποιοι άνθρωποι αξίζει να παραμείνουν στη ζωή μας και ποιοι όχι!
 
Τα ζώδια που ευνοούνται από τη Νέα Σελήνη είναι οι Δίδυμοι και Υδροχόοι, ενώ οι παρορμητικοί Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στο τέλος του α' και στις αρχές του β΄ δεκαημέρου, να αναμένετε ότι θα έχετε καυτές εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή!
 
Η μουσική μιλάει κατευθείαν στην ψυχή και στην καρδιά μας, για το λόγο αυτό το MyAstro,.grόπως πάντα, ετοίμασε τις εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις του ζωδίου σου με ένα τραγούδι. Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει για αυτή την εβδομάδα και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
“Φεύγω για μένα – Γιώργος Μαζωνάκης”
Ανήκεις στους πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας φίλε μου Κριέ... Θέλεις να δραπετεύσεις, να κάνεις την επανάστασή σου, να νιώσεις και πάλι ελεύθερος, να ερωτευτείς ξανά από την αρχή και να φύγεις για σένα... εκεί που ορίζει η καρδιά σου! Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, φέρνει ανατροπές στην σταθερή σου σχέση (αν έχεις)! Το διάστημα είναι κρίσιμο, μεταβατικό, αλλά στο τέλος θα αποδειχθεί ωφέλιμο για σένα! Ο στίχος σου λοιπόν είναι “Φεύγω για μένα να νιώσω καλά, έχω ακόμα να κάνω πολλά “!
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
“Τι ήμουνα για σένα – Αντώνης Ρέμος”
Δεν σου αρκούν τα μισόλογα, θέλεις εδώ και τώρα απαντήσεις, αλλά και λύσεις για τα αισθηματικά σου και οι απαιτήσεις σου από τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει είναι πλέον πολύ περισσότερες! Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, συνεχίζει να σε επηρεάζει μέχρι και την Τετάρτη και εσύ νιώθεις την ανάγκη να βγεις στον δρόμο και να τραγουδήσεις: “Τι ήμουνα για σένανε, τί ήσουνα για μένανε, καιρός λοιπόν για να λογαριαστούμε, μονάχα εγώ τρελάθηκα για σένα καταστράφηκα να δεις όλοι θα πούνε...”
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
“Η μόνη επιλογή – Μέλισσες”
Υπήρχε ένα παγωμένο κλίμα στα αισθηματικά σου τον τελευταίο καιρό, όμως αυτή την εβδομάδα, με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό, αποφασίζεις να κάνεις μία νέα αρχή στα αισθηματικά σου! Η μόνη επιλογή υπάρχει μέσα στην καρδιά σου και όσο και να ψάχνεις απαντήσεις, οι δρόμοι ανοίγουν μπροστά σου! Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: “ακόμα ψάχνω το γιατί να ‘ναι οι δρόμοι μας κλειστοί, ακόμα ψάχνω γι’ άλλη γη, μα είσαι η μόνη επιλογή, πώς τέτοια αγάπη να χαθεί, κάποιο βράδυ μου ’χες πει είσαι η μόνη επιλογή”.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
“Μπρος γκρεμός – Πασχάλης Τερζής”
Από τη μία μπορεί να φλέγεσαι από ερωτικό πόθο (μην ξεχνάς, έχεις την υποστήριξη της Αφροδίτης από τον Σκορπιό), από την άλλη όμως, το φυτίλι έχει ανάψει και καίει επικίνδυνα αυτή την εβδομάδα, φίλε Καρκίνε. Θέλεις να ξεσπάσεις, να φωνάξεις, να κλάψεις, να βρίσεις και να τα πεις έξω από τα δόντια... Αυτές οι κυκλοθυμίες και οι εναλλαγές στην ψυχολογία σου, σε κάνουν να τραγουδάς “Μπρος γκρεμός και πίσω εσύ, και η ζωή μου πού θα πάει, με μυαλό που σε μισεί και καρδιά που σε αγαπάει...”!
 
 
ΛΕΩΝ
“Δεν συμβιβάστηκες ποτέ – Θέμης Αδαμαντίδης”
Δεν τα πας και άσχημα, αλλά δεν είσαι και στην καλύτερή σου φάση, φίλε Λέοντα, νιώθεις προδομένος, αδικημένος, είτε ότι κάποιος υποτίμησε την αξία σου! Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, σε παθιάζει με ένα άτομο, που το ξέρεις εδώ και καιρό... Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι ο εξής: “Δεν συμβιβάστηκες ποτέ, αχ έρωτά μου δυνατέ, να φύγεις βιάστηκες...”
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
“Εκεί που είσαι ήμουν – Αντύπας”
Κανείς και τίποτα δεν πρόκειται να σου επηρεάσει αυτές τις μέρες την καλή σου διάθεση, λύνεις και δένεις, αγαπητέ Παρθένε. Ακόμα και αν δεν σου φέρθηκε καλά, θα έχει τις κυρώσεις του.... Το πλανητικό σκηνικό δεν είναι αρνητικό για σένα, γι’ αυτό και τραγουδάς αυτή την εβδομάδα “Εκεί που είσαι ήμουν και εδώ που είμαι θα έρθεις, καλά να τα παθαίνεις, αφού δεν θες να μάθεις...”
 
 
ΖΥΓΟΣ
“Απόψε αιμορραγώ – Γιάννης Πλουταρχός”
Δύο λέξεις μόνο φτάνουν για να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα και αυτό είναι κάτι που θα το καταλάβεις καλά αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Ζυγέ! Το ταυ-τετράγωνο του Ήλιου-Πλούτωνα-Ουρανού, φέρνει γεγονότα που πληγώνουν, ενώ η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, σε αναγκάζει να πάρεις αποφάσεις που πονάνε! Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: “Απόψε αιμορραγώ και σε χρειάζομαι για λίγο, μείνε, σε παρακαλώ, σε αγάπησα σαν τον Θεό”!
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
“Φεγγάρι μου – Νατάσα Θεοδωρίδου”
Βράζεις στο ζουμί σου φίλε Σκορπιέ, οι σκέψεις που γυρνούν στο μυαλό σου είναι πολλές, ένα άτομο σου λείπει, θέλεις να του πεις όλα όσα αισθάνεσαι, αλλά κάτι σε συγκρατεί! Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη σε επηρεάζει μέχρι την Τετάρτη, ενώ η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου, σε κάνει να βγεις από το καβούκι σου και να κάνεις νέα όνειρα αυτή την εβδομάδα! Ο στίχος σου λοιπόν για αυτές τις μέρες είναι: “Φεγγάρι μου να ψάξεις να τον βρεις και να του πεις πως δεν θα αντέξω, δεν θα ζήσω, φεγγάρι μου στο δρόμο του να μπεις και να του δείξεις πως να ‘ρθει σε μένα πίσω”!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
“Αν μ' αγαπάς – Δήμος Αναστασιάδης”
Μελαγχολικό και σκεπτικό είναι το κλίμα αυτής της εβδομάδας... Πιθανό να θέλεις να κάνεις τον απολογισμό σου (μην ξεχνάς πως η Αφροδίτη είναι στο Σκορπιό και φέρνει πισωγυρίσματα στα αισθήματα σου)! Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, σου δημιουργεί την ανάγκη να θέλεις να γεφυρώσεις κάθε χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και σε έναν άνθρωπο που αγαπάς! Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα λοιπόν είναι: “Αν μ’ αγαπάς μείνε κοντά μου, όσα κι αν έρθουν να είσαι πάντα εδώ. Αν μ’ αγαπάς γίνε ο στίχος σ’ ένα τραγούδι που γράψαμε κι οι δυο”!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
“Μα εσύ με καις – Νότης Σφακιανάκης”
Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται και εσύ φίλε Αιγόκερε, έχεις αποδείξει ότι δεν εγκαταλείπεις το πλοίο σου εύκολα... Η εβδομάδα είναι δύσκολη και πρέπει να διατηρήσεις την υπομονή σου, για να σώσεις οτιδήποτε αν σώζεται! Κι αν ο έρωτας σε έχει χτυπήσει κατακούτελα, θυμήσου ότι δεν είναι περίοδος για να τα παίρνεις όλα στα σοβαρά! Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: “Μα εσύ με καις, όλα τα καις, με υποκρισίες, απιστίες και ψευτιές, μα εσύ με καις και με πετάς και σαν την στάχτη του τσιγάρου με σκορπάς”!
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
“Φαινόμενο – Βασίλης Καρράς”
Περνάς εντάσεις, καβγάδες και τα νεύρα είναι στην τσίτα (μην ξεχνάμε ότι ο Άρης είναι στο Λέοντα)! Ωστόσο, αγαπητέ Υδροχόε, με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς στα αισθηματικά σου, γιατί έστω και αν γίνονται “σαλάτα”, πάντα κάτι γίνεται την τελευταία στιγμή και παίρνεις ανάσα! Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα λοιπόν είναι: Φαινόμενο είμαι εγώ, που ακόμα σε αντέχω, που ακόμα σ’ αγαπώ και σε έχω όπως σ’ έχω”!
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
“Τότε – Κατερίνα Στανίση”
Αυτή η εβδομάδα σου δημιουργεί νοσταλγία και αναπόληση στιγμών του παρελθόντος... θυμάσαι ξανά και περιμένεις να χτυπήσει τηλέφωνο... Ξέρεις όμως; Δεν είσαι σε άσχημη φάση, επομένως περιόρισε αυτή την Ποσειδώνια φάση που περνάς και απλά άκου το τραγούδι που σου ταιριάζει για αυτή την εβδομάδα: “Τότε που για μένα μόνο ζούσες, τότε που τρελά με αγαπούσες, τότε που με ξύπναγες τα βράδια και το σπίτι γέμιζε με χάδια”…

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-09-2013 00:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι