blank
 
blank
29-03-2014 00:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Οι τραγουδο-προβλέψεις για την εβδομάδα 31 Μαρτίου ως 6 Απριλίου 2014.

Οι τραγουδο-προβλέψεις για την εβδομάδα 31 Μαρτίου ως 6 Απριλίου 2014.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 31 Μαρτίου ως 6 Απριλίου 2014

Άρχισαν τα όργανα, σήκω από την θέση σου… Με αυτό ακριβώς τον στίχο ξεκινάμε την εβδομαδιαία μας αστρολογική ενημέρωση, αφού η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου ξεκινά με τρόπο έντονο και επεισοδιακό… Είναι γεγονός ότι η Νέα Σελήνη που προηγήθηκε στο ζώδιο του Κριού (στις 30 του μήνα), ανοίγει αυτή την εβδομάδα έναν νέο κύκλο αλλαγών, που θα ταράξει αρκετούς, όμως τα πλανητικά φαινόμενα δεν σταματούν εδώ… Την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου ένα είναι το σίγουρο, ότι όλοι μας θα βγούμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας…

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε τετράγωνο με Δία, Ουρανό και Πλούτωνα: Τα γεγονότα σκάνε ξαφνικά, σαν βόμβες!

Έρχεται Πρωταπριλιά και ενώ εσύ μπορεί να έχεις την διάθεση να κάνεις τα παιχνιδάκια σου, να πεις τα ψεματάκια σου και να γελάσεις με τα πειράγματά σου, τα γεγονότα γύρω σου δεν θα σε αφήσουν! Την πρώτη του μήνα ο Ήλιος συναντά τον Ουρανό στο ζώδιο του Κριού και αυτό σημαίνει ότι αυτή την ημέρα θα υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα, που θα φέρουν μεγάλες αλλαγές, με τρόπο απότομο αλλά και αυταρχικό! Την ίδια μέρα, ο Ήλιος και ο Ουρανός θα βρίσκονται σε δυσαρμονική όψη τετραγώνου με τον Δία, ενώ ακριβώς την επόμενη ημέρα, δηλαδή στις 2 Απριλίου, θα συμμετέχει και ο Πλούτωνας σε αυτό το εκρηκτικό πλανητικό πάρτι! Η κατάσταση λοιπόν μυρίζει επανάσταση, ένταση, βιασύνη και παρορμητικότητα! Είναι σαφές ότι πολλές σχέσεις θα κλονιστούν, πολλά γεγονότα θα βγουν τώρα στην φόρα και θα κάνουν αρκετούς να λειτουργήσουν με τρόπο σπασμωδικό και ξαφνικό!
 
Στην «επικίνδυνη ζώνη» βρίσκονται για μία ακόμα φορά τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), που γεννήθηκαν στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου! Επιπλέον, έντονη επιρροή θα δεχθούν και όσοι έχουν στα παραπάνω ζώδια πλανήτες στις κρίσιμες μοίρες 10-14.
 
Δώσε προσοχή: Ακόμα και δεν δέχεσαι άμεση επιρροή από το τετράγωνο του Ήλιου και του Ουρανού με τον Δία και τον Πλούτωνα, είναι σίγουρο ότι θα δεχθείς έμμεση επιρροή, αφού η αναστάτωση που θα επικρατεί στο στενό σου περιβάλλον, είναι αναμενόμενο ότι θα επηρεάσει και εσένα από την πλευρά σου!

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς: Ο έρωτας γίνεται η διέξοδός μας…

Το κλίμα μπορεί να είναι τεταμένο αυτή την εβδομάδα, όμως η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, θα κάνει την έναρξη μίας νέας, τρυφερής, ρομαντικής αλλά και πολλές φορές μπερδεμένης περιόδου για τα αισθηματικά μας… Το Σάββατο, στις 5 του μήνα, η Αφροδίτη θα εισέλθει στο υδάτινο ζώδιο του Μεταβλητού Σταυρού, δηλαδή στον Ιχθύ, κάνοντας το όνειρο και την φαντασία, να ομορφαίνουν τα συναισθήματά μας, όπου η φυγή από τα δύσκολα θα είναι η μοναδική μας διέξοδος.
 
Με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων, θα υπάρξουν γλυκές και τρυφερές εξελίξεις στα αισθηματικά των Καρκίνων, Σκορπιών και Ιχθύων, ενώ οι Ταύροι, Παρθένοι και οι Αιγόκεροι θα μπορούν να αναπτερωθούν μέσα από νέες γνωριμίες που θα κάνουν… Η περίοδος μπορεί να μην είναι ιδανική για να δημιουργήσουμε κάτι σταθερό και μόνιμο ή για να ξεπεράσουμε και να αντιμετωπίσουμε διεξοδικά τα προβλήματα της αισθηματικής μας ζωής, μπορούμε όμως σίγουρα να βάλουμε λίγο χρώμα στην αισθηματική μας ζωή.
 
Όπως κάθε εβδομάδα το MyAstro.gr ετοίμασε τις αισθηματικές σου προβλέψεις για την εβδομάδα που ξεκινά, με ένα τραγούδι… Άκουσε το στίχο που σε αντιπροσωπεύει για τη νέα εβδομάδα και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Μόνος μου το πέρασα κι αυτό – Αντώνης Ρέμος»
Βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι, που πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις… Έχεις τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα, έχεις όμως και την βιασύνη και την επιπολαιότητα! Οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες και πρέπει από μόνος σου, να κάνεις αυτό που εσύ θεωρείς ότι είναι καλύτερο για σένα. Με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων, η αισθηματική σου ζωή χρωματίζεται από μυστικότητα, ενώ φουντώνουν και τα αισθήματά σου για έναν έρωτα από τα παλιά! Ο στίχος που σου ταιριάζει για αυτή την εβδομάδα είναι: «Μόνος μου το πέρασα κι αυτό και στο τέλος με γονάτισε, δεν υπάρχει λάθος και σωστό για τον άντρα που αγάπησε. Μες τα σκοτεινά σου μάτια, χάθηκε ο χρόνος. Η αγάπη πάντα ελπίζει κι ονειρεύεται. Μόνος είχα ξεκινήσει κι είμαι πάλι μόνος. Και η νύχτα μακριά σου, δεν παλεύεται...» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Δεν θέλω πια να ξαναρθείς – Imam Baildi»
Οριστικές αποφάσεις παίρνεις αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Ταύρε. Οι δυσαρμονικές όψεις που πραγματοποιούνται στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, μπορεί εσένα να μην σε επηρεάζουν άμεσα, σε βοηθούν όμως να συνειδητοποιήσεις καταστάσεις… Μια σχέση μπορεί να έχει λήξει οριστικά και αυτό μέχρι πρότινος να σε πλήγωνε, αλλά τώρα να αντιληφθείς ότι ήταν για καλό σου! Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων, σου χαρίζει τη δημιουργικότητα και την φαντασία, για να λειτουργήσεις εκφραστικά, να κυνηγήσεις τις προσδοκίες σου, αλλά και να δικτυωθείς μέσα στο κοινωνικό σου περιβάλλον, όπου τα φλερτ δίνουν και παίρνουν! Ο στίχος λοιπόν που είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα σου είναι: «Ποτέ δε θέλω πια να ξαναρθείς στ’ ομολογώ, ποτέ στο δρόμο μου να μη βρεθείς για να σε δω, θα μου θυμίσεις τα παλιά, τα πρώτα βράδια μας, θα μου θυμίσεις και τα πρώτα χτυποκάρδια μας! Δε θέλω πια να ξαναρθείς, δε θέλω πια μες την καρδιά φωτιά, δε θέλω πια να σ’ αγαπώ, να σε ξεχάσω προσπαθώ!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Φεύγω για μένα – Γιώργος Μαζωνάκης»
Με τάσεις φυγής ξεκινά, αλλά και εξελίσσεται η εβδομάδα σου αγαπητέ Δίδυμε… Τίποτα δεν σε κρατά δέσμιο, θέλεις την ελευθερία σου, θέλεις να ηρεμήσεις, να δραπετεύσεις από τα δύσκολα και να μην έχεις κανέναν βραχνά… Βέβαια, όλα αυτά αποτελούν μόνο ανάγκες, που για την ώρα δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις! Τα γεγονότα γύρω σου, συνιστούν ψυχραιμία και δεν είναι μόνο αυτό, θα χρειαστεί από την πλευρά σου, να είσαι εσύ αυτός που θα βρεις λύσεις! Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων, μπορεί να φέρει έναν έρωτα ή ένα φλερτ μέσα από το χώρο της δουλειάς σου, ωστόσο για την ώρα τα αισθηματικά σου είναι αβέβαια, γιατί εσύ δεν θέλεις τα… πολύ κολλητά και τις μεγάλες δεσμεύσεις! Ο στίχος λοιπόν που ταιριάζει γάντι στην δική σου περίπτωση για αυτή την εβδομάδα είναι: «Φεύγω για μένα, να νιώσω καλά, έχω να κάνω ακόμα πολλά, φεύγω για μένα, γιατί δεν μπορώ να σ' αγαπώ! Φεύγω για μένα να νιώσω καλά, έχω να κάνω ακόμα πολλά, φεύγω για μένα προτού τρελαθώ, θέλω να ζω!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Γκρέμισ’ τα - Πίτσα Παπαδοπούλου»
Είσαι σαν ένα καζάνι που σιγοβράζει, σε ετοιμότητα να ξεχειλίσεις… Ο Απρίλιος κάνει το ντεμπούτο του έντονα και πολύ επεισοδιακά για σένα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου! Είσαι σε φάση που θέλεις να γκρεμίσεις μονομιάς, όλα όσα με κόπο προσπαθούσες να χτίσεις μέχρι σήμερα, για το λόγο αυτό θα πρέπει να ελέγξεις την παρορμητικότητά σου… Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων, σου δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να ανανεωθείς μέσα από τον έρωτα, που μπορεί πραγματικά να σε ταξιδέψει! Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: «Γκρέμισ’ τα, γκρέμισ’ τα όλα πια, γκρέμισ’ τα, γκρέμισ’ τα σκληρή καρδιά… Αφού όλα αρχίσανε στραβά, η αγάπη στο ντουνιά κατάντησε ζημιά, κάν’ τα όλα τώρα ρημαδιό, μα εγώ θα σ αγαπώ, μα εγώ θα σ αγαπώ… Γκρέμισ’ τα, γκρέμισ’ τα όλα πια… Γκρέμισ’ τα γκρέμισ’ τα σκληρή καρδιά, αφού κατά βάθος με πονάς, γιατί με τυραννάς, γιατί δε με πονάς, πες μου τι σου έκανα η ψυχή, που γίνομαι χαλί, που γίνομαι χαλί!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΛΕΩΝ
«Θα φύγω και θα με ζητάς – Πάνος Γαβαλάς»
Θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, κουράζεσαι με τις φασαρίες, τις αλλαγές και τα ευτράπελα αυτής της περιόδου και αισθάνεσαι ότι σε υποτιμούν ή ότι δεν σου δίνουν την αξία που θα ‘θελες… Αυτά είναι τα επακόλουθα των δυσαρμονικών όψεων, που πραγματοποιούνται στον παρορμητικό σταυρό! Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, σε βοηθά να αναζωογονείσαι και να συνέρχεσαι, μέσα από το ερωτικό πάθος, που έστω και αν είναι εφήμερο, σου φτιάχνει την διάθεση! Το στιχάκι σου λοιπόν για τη νέα εβδομάδα είναι: «Θα φύγω και θα με ζητάς και θα παραπονιέσαι, για το κακό που μού 'κανες θα κλαις και θα χτυπιέσαι, αφού εσύ με πετάς και το όρκο πατάς, θα χωρίσουμε να πονάς… Για τελευταία πια φορά δώσε μου τα φιλιά σου και μια και χωριστήκαμε, σβήσε με απ' την καρδιά σου! Θα φύγω αφού το ζητάς, για μένα μη σε νοιάζει, θα βρω καινούρια αγκαλιά να σβήσω το μαράζι!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Ώρα μηδέν – Γιώργος Σαμπάνης»
Θέλεις να ξεφύγεις από τα όρια, από τα ταμπού και από τα πρέπει… Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να κάνεις την ανατροπή σου και να μην υπολογίσεις κανένα κόστος! Ο έρωτας καραδοκεί στην γωνία, σου προκαλεί εντάσεις και σε κάνει να λειτουργείς απρόβλεπτα… Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε βοηθά να αφεθείς στα συναισθηματικά τερτίπια ενός έρωτα, που τον νιώθεις ως σχέση ζωής! Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: «Ώρα μηδέν, να αφήσεις ώρα είναι πια τα δεν κι αυτά τα μη... Ώρα μηδέν να πνίξεις όλα όσα οι άλλοι λεν μες στη σιωπή... Άσε για μια στιγμή να 'χουν τα χείλη άλλη επαφή για λίγο, λίγο αφήσου ξανά. Άσε για μια στιγμή, τον έλεγχό σου χάσε στο φιλί για λίγο, λίγο αφήσου...» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΖΥΓΟΣ
«Τώρα θα πονάς – Νατάσα Θεοδωρίδου»
Η εβδομάδα κάνει ξεκίνημα σκληρά και επεισοδιακά και για το ζώδιό σου, αφού οι δυσαρμονικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν στον δικό σου σταυρό, επηρεάζουν άμεσα τη ζωή σου! Στο στόχαστρο έρχονται οι σταθερές σου σχέσεις, όπου συνειδητοποιείς ότι τίποτα δεν είναι σταθερό και μόνιμο… Προσπάθησε με την διπλωματία και την ηρεμία, που είναι στοιχεία που σε χαρακτηρίζουν, να φέρεις το «παιχνίδι» στο σημείο που εσύ θέλεις! Ο στίχος που ταιριάζει στην δική σου περίπτωση είναι: «Τώρα θα πονάς που ξέρεις ότι φταις, είναι πια αργά, συγγνώμη μη μου λες, έκανες πολλά με γέμισες πληγές και τώρα θα πληρώσεις! Τώρα θα πονάς γι’ αυτό το χωρισμό, μόνος θα μιλάς με τον εγωισμό, με τη μοναξιά θα ζήσεις αγκαλιά και θα το μετανιώσεις!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Αχ και να ‘ξερες – Γιάννης Κούτρας»
Έχεις τη διάθεση να απομονωθείς, να μείνεις στις σκέψεις σου και να αποφύγεις τις λεκτικές κόντρες, που ξέρεις ότι είναι πολύ επικίνδυνες αυτό το διάστημα… Οι δυσαρμονικές όψεις που γίνονται στον παρορμητικό σταυρό, σε κάνουν να κλείνεσαι για λίγο στο καβούκι σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων λειτουργεί πολύ θετικά για τα αισθηματικά σου και σε βοηθά να απολαμβάνεις όμορφες στιγμές, εφόσον όμως πρώτα αποφασίσεις έστω και για λίγο να ανοίξεις την καρδιά σου! Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: «Αχ και να `ξερες πόσο κοντά σου είμαι. Αχ και να γύριζες ’λιγάκι προς τα εδώ και να με κοίταζες πάλι μες στα μάτια. Αχ και να `ξερες πόσο σ’ αγαπώ! Όσο κι αν φεύγεις μακριά και δε σε φτάνω, τόσο θα τρέχω από πίσω σαν σκιά… Σαν το ποτάμι που ποτέ δεν πάει πίσω, είναι παντού, μα δε σε βλέπω πουθενά!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Υπερβολές – Άννα Βίσση»
Σου αρέσει το σασπένς, αλλά και οι αλλαγές, έτσι τη νέα εβδομάδα θα την απολαύσεις στο έπακρο! Οι δυσαρμονικές όψεις στον παρορμητικό σταυρό, σε οδηγούν σε υπερβολές, σε κάνουν να μεγαλοποιείς τα συναισθήματά σου, να παραφέρεσαι και να ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα… Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα την πορεία της προσωπικής σου ζωής! Έτσι λοιπόν, το τραγούδι σου για αυτή την εβδομάδα είναι: «Τώρα τι λες, τώρα που βλέπεις να πεθαίνω από τις τόσες σου πληγές. Μήπως είναι και αυτό υπερβολές, τώρα τι λες, τώρα που βλέπεις να μετράω τις τελευταίες μου στιγμές, μήπως είναι και αυτό υπερβολές; Βλέπεις που σπάω σαν γυαλί κι εσύ μου λες υπερβολές…» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Τίποτα δεν είναι δεδομένο – Νίκος Μαρκόπουλος»
Αυτή την εβδομάδα θα καταλάβεις καλά ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο… Τα πάντα κρέμονται από μία λεπτή κλωστή και εσύ πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα τους χειρισμούς σου! Με τις δυσαρμονικές όψεις στον παρορμητικό σταυρό που ανήκεις, θα μπλεχτείς και εσύ με την σειρά σου στα δίχτυα των αιφνιδιασμών! Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων, σε βοηθά να διατηρείς την γλυκύτητα του λόγου σου και το ταλέντο σου στην εξομάλυνση των καταστάσεων! Ο στίχος που ταιριάζει στην δική σου περίπτωση είναι: «Όλα στη ζωή αλλάζουν κι έρχονται τα πάνω κάτω, γίνεται η μέρα νύχτα κι οι επάνω πιάνουν πάτο. Πάψε να μ’ αναστατώνεις, κοίτα έλα στα καλά σου, πρέπει να το καταλάβεις πως δεν είναι όλα δικά σου. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, τίποτα, παρ’ τα όλα στα χαρίζω, φεύγω έφυγα. Νόμιζες πως μ’ έχεις τελειωμένο, τέλειωσες, τίποτα δεν είναι δεδομένο μ’ έχασες!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Θα σ’ τα χώνω – Γιώργος Τσαλίκης»
Αυτή την εβδομάδα τα χώνεις σε όλους και σε όλα… Οι δυσαρμονικές όψεις στον παρορμητικό σταυρό, σου προκαλούν νεύρα και τα λες έξω από τα δόντια, χωρίς να χαρίζεσαι σε κανέναν! Αυτό μπορεί να έχει και το κόστος του, γιατί πολλές φορές μπορεί να λειτουργήσεις απότομα και επιπόλαια! Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων ευνοεί ιδιαίτερα τον τομέα των οικονομικών σου, αλλά θα σε βοηθήσει και από συναισθηματικής πλευράς, να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά! Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: «Μόνος θα γυρνάω, θα αναστατώνομαι, δεν γουστάρω άλλο να χρεώνομαι τα δικά σου λάθη, δεν πληρώνω και όταν θα σε βλέπω ένα μόνο… θα σ’ τα χώνω!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Κοινός παρονομαστής – Νίνο»
Στην ουσία εσύ την βγάζεις καθαρή από τις δύσκολες όψεις που θα προκύψουν στο ξεκίνημα της εβδομάδας! Ναι μεν μπορεί να νιώσεις ανασφάλεια, αβεβαιότητα και ασάφεια για το αύριο, στην ουσία όμως, θα μπει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα αλλάξεις τακτική και θεωρία, θα ομορφύνεις, θα γοητεύσεις και θα έχεις την ερωτική σου ρέντα! Έτσι λοιπόν, το τραγούδι σου για αυτή την εβδομάδα είναι: «Σε κάθε νίκη μου, σε κάθε μου γιορτή, σε κάθε μου όνειρο, σε κάθε Κυριακή. Σε κάθε ζήτω μου, σε κάθε μου ευχή, σ’ ό,τι καλό θυμάμαι ήσουν εκεί... Στις ωραιότερες με διαφορά στιγμές όλης μου της ζωής, είδα πως τελικά εσύ ήσουν ο κοινός τους παρονομαστής κι ό,τι καλύτερο συνέβη μέχρι σήμερα σε μένανε, μωρό μου, οφείλεται κατ’ αποκλειστικότητα σε σένανε...» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-03-2014 00:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι