blank
 
blank

Τα ζώδια και το τραγούδι τους. Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 4 ως 10 Μαρτίου.

Τα ζώδια και το τραγούδι τους. Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 4 ως 10 Μαρτίου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η έξαρση του συναισθήματος θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της πρώτης εβδομάδας του Μαρτίου. Η άνοιξη θα κάνει για τα καλά την είσοδό της στην καρδιά μας και θα μας γεμίσει με τα πιο τρυφερά, αθώα, γλυκά συναισθήματα και γι’ αυτό φυσικά θα φροντίσει η πολυαστρία στο ζώδιο των Ιχθύων.

Ο Ήλιος, ο Ερμής, ο Άρης, η Αφροδίτη και φυσικά ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων θα φροντίσουν αυτή την εβδομάδα να μας παρασύρουν σε ένα μεθυστικό ερωτικό κοκτέιλ, το οποίο θα μας χαρίσει ανάρπαστες στιγμές.
 
Την Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Μαρτίου η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, θα μας δώσει την δυναμική να αποκαταστήσουμε λάθη του παρελθόντος και αυτό είναι κάτι που θα μας προσφέρει συναισθηματική ανακούφιση. Αυτή την ημέρα θα γίνουν συζητήσεις αλλά και προτάσεις, που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα στο παρελθόν. Τα ζώδια του Νερού, δηλαδή οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς που έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δεκαημέρου, θα έχουν δύο πολύ ευχάριστες ημέρες, γεμάτες αυτοπεποίθηση και συναισθηματική πληρότητα. Μία είδηση από ένα άτομο του παρελθόντος τους, θα τους δώσει μεγάλη ικανοποίηση.
 
Μία από τις πιο σημαντικές ημέρες αυτής της εβδομάδας, είναι η Πέμπτη, όπου πραγματοποιούνται αρκετές θετικές πλανητικές όψεις, που θα κάνουν αυτή την ημέρα ιδιαίτερη και ξεχωριστή. Ο ανάδρομος Ερμής θα πραγματοποιήσει σύνοδο με την Αφροδίτη, τρίγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Η Αφροδίτη με την σειρά της θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον Κρόνο και σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Τι σημαίνουν όλες αυτές οι όψεις όμως και ποιους θα ευνοήσουν; Μία αισθηματική επικοινωνία με ένα άτομο από τα παλιά ή ένα ρομαντικό σχέδιο, όνειρο ή συμβάν του παρελθόντος που είχε μείνει σε εκκρεμότητα, αυτή την ημέρα θα μπορέσει να πάρει σάρκα και οστά και να γίνει πραγματικότητα. Αυτή την ημέρα, τα περισσότερα ζώδια θα βιώσουν έντονες, ευχάριστες στιγμές και θα μπορέσουν να βάλουν τις βάσεις στα αισθηματικά τους που θα τους βοηθήσουν να νιώσουν πληρότητα, αφοσίωση και σταθερότητα. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι εξελίξεις που αφορούν σχέσεις που ήδη υπάρχουν ή που υπήρξαν στο παρελθόν. Τα ζώδια που δέχονται άμεση θετική επιρροή είναι οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, ενώ θετικές εξελίξεις μπορούν να αναμένουν και οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι. Ωστόσο, επειδή στο ωροσκόπιό σας μπορεί να έχετε κάποια από τα παραπάνω ζώδια, οπότε όλο και κάτι καλό έχετε να περιμένετε.
 
Η εβδομάδα μας ολοκληρώνεται με μία αρνητική όψη ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία, την Κυριακή στις 10 Μαρτίου. Το τετράγωνο που σχηματίζουν οι δύο αυτοί πλανήτες μας προειδοποιεί ότι πρέπει να περιορίσουμε αυτή την ημέρα το ρίσκο, την επιπολαιότητα και την συναισθηματική ένταση, για να αποφύγουμε τα καβγαδάκια και τα λάθη.
 
Όπως κάθε εβδομάδα, το MyAstro.grσας ετοίμασε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές σας προβλέψεις με ένα τραγούδι. Άκουσε το στίχο του τραγουδιού που σου ταιριάζει γάντι για αυτή την εβδομάδα και ξεκίνα τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Σε νοσταλγώ – Λευτέρης Πανταζής»
Σε νοσταλγώ, σαν μία ανάμνηση παλιά σε νοσταλγώ, τραγουδάς αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Κριέ… Με τόσους πλανήτες στον 12ο οίκο σου να σχηματίζουν θετικές όψεις αυτή την εβδομάδα, σκέφτεσαι, αναπολείς, νοσταλγείς και είσαι σε ετοιμότητα να σηκώσεις το τηλέφωνο και να αναβιώσεις και πάλι τις ερωτικές αναμνήσεις του παρελθόντος!
 
Και επειδή η Άνοιξη είναι εδώ, γιορτάζουμε μαζί σας την πιο ερωτική εποχή του χρόνου! Στείλτε τώρα ΚΡΙΟΣ στο 695 999 55 81, με χρέωση απλού sms, και θα λάβετε 4 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σας την άνοιξη!!!
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Δυο λόγια φιλικά – Βασίλης Καρράς / Αλχημιστές»
Έλα φίλε και πες μου δύο λόγια απλά, η μοναξιά μου περνάει σαν είσαι κοντά… είναι ο στίχος που σου ταιριάζει γάντι για αυτή την εβδομάδα, φίλε Ταύρε. Μέσα από την φιλία μπορεί να αναπτυχθεί ένας έρωτας, ή ένας φίλος θα παίξει σπουδαίο ρόλο σε μία αισθηματική σου υπόθεση αυτή την εβδομάδα…
 
Και επειδή η Άνοιξη είναι εδώ, γιορτάζουμε μαζί σας την πιο ερωτική εποχή του χρόνου! Στείλτε τώρα ΤΑΥΡΟΣ στο 695 999 55 81, με χρέωση απλού sms, και θα λάβετε 4 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σας την άνοιξη!!!
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Το καλύτερο παιδί – Γιάννης Πλούταρχος»
Τα 'χω με τον εαυτό μου που στο ψέμα πίστεψα, που ενώ ήσουν τα πάντα την ψυχή μου λήστεψα… τραγουδάς αυτή την εβδομάδα, φίλε Δίδυμε. Η υπερβολή σε χαρακτηρίζει απόλυτα τις ημέρες που ακολουθούν και αισθάνεσαι ότι έχεις προδοθεί, ότι δεν σου έχουν δώσει αυτό που αξίζεις…. «σε αγάπησε πολύ το καλύτερο παιδί», λες λοιπόν και να ξέρεις πως σύντομα έρχονται πολύ καλύτερες ημέρες!
 
Και επειδή η Άνοιξη είναι εδώ, γιορτάζουμε μαζί σας την πιο ερωτική εποχή του χρόνου! Στείλτε τώρα ΔΙΔΥΜΟΣ στο 695 999 55 81, με χρέωση απλού sms, και θα λάβετε 4 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σας την άνοιξη!!!
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Χτίσε μία γέφυρα – Δήμος Αναστασιάδης»
Θέλεις να πετάξεις, να φύγεις μακριά, να ταξιδέψεις στο όνειρο, στο άπιαστο, στον άπιαστο έρωτα, που ενώ μπορεί να μην έχει αύριο, εσένα σε έχει κάνει να κολλήσεις… Χτίσε μία γέφυρα να έρθεις εδώ, πόσο μου λείπεις, πόσο σου λείπω εγώ, ας μετρηθούμε και ας χάσουμε και οι δυο, φτάνει να ξέρω πόσο σ’ αγαπώ… αυτοί είναι οι στίχοι που σε αντιπροσωπεύουν για αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Καρκίνε!
 
Και επειδή η Άνοιξη είναι εδώ, γιορτάζουμε μαζί σας την πιο ερωτική εποχή του χρόνου! Στείλτε τώρα ΚΑΡΚΙΝΟΣ στο 695 999 55 81, με χρέωση απλού sms, και θα λάβετε 4 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σας την άνοιξη!!!
 
 
ΛΕΩΝ
«Στον επόμενο τόνο – Κωνσταντίνα»
Αυτό το τηλεφώνημα δεν ήταν σαν τ’ άλλα, μες στην καρδιά μου άναψαν παράξενα σινιάλα… τραγουδάς, φίλε Λέοντα! Με τόσους πλανήτες στον 8ο οίκο σου, είσαι σε συναισθηματική υπερένταση, μετράς συνέχεια το χρόνο και η ερωτική σου λίμπιντο έχει χτυπήσει κόκκινο! Στον επόμενο τόνο λοιπόν, θα είναι η ώρα για σένα μόνο!
 
Και επειδή η Άνοιξη είναι εδώ, γιορτάζουμε μαζί σας την πιο ερωτική εποχή του χρόνου! Στείλτε τώρα ΛΕΩΝ στο 695 999 55 81, με χρέωση απλού sms, και θα λάβετε 4 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σας την άνοιξη!!!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Το σημάδι – Γιάννης Πάριος»
Μα το σημάδι στο λαιμό σου που θα μένει, θα μαρτυράει πως δεν είμαστε δυο ξένοι… τραγουδάς αυτή την εβδομάδα, φίλε Παρθένε! Όσο και να θέλεις να κρυφτείς, η χαρά δεν σε αφήνει… Μία σχέση καραδοκεί να γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια, έστω και αν κρατάς ακόμη τους δισταγμούς και τις επιφυλάξεις σου! Απόλαυσέ το…
 
Και επειδή η Άνοιξη είναι εδώ, γιορτάζουμε μαζί σας την πιο ερωτική εποχή του χρόνου! Στείλτε τώρα ΠΑΡΘΕΝΟΣ στο 695 999 55 81, με χρέωση απλού sms, και θα λάβετε 4 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σας την άνοιξη!!!
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Κατάλληλες προϋποθέσεις – Δέσποινα Βανδή»
Αφού το ξέρουμε σου αρέσω και μου αρέσεις, υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσουμε μία τέλεια βραδιά εμείς οι δυο, τραγουδάς αυτή την εβδομάδα φίλε Ζυγέ! Η ψυχολογική διάθεση ανεβαίνει, εσύ ομορφαίνεις, ανανεώνεσαι και είσαι εν αναμονή θετικών εξελίξεων!
 
Και επειδή η Άνοιξη είναι εδώ, γιορτάζουμε μαζί σας την πιο ερωτική εποχή του χρόνου! Στείλτε τώρα ΖΥΓΟΣ στο 695 999 55 81, με χρέωση απλού sms, και θα λάβετε 4 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σας την άνοιξη!!!
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Εγώ να δεις – Στράτος Διονυσίου»
Μου λες μ’ αγαπάς, εγώ να δεις… λες αυτή την εβδομάδα, φίλε Σκορπιέ. Η πολυαστρία στο ζώδιο των Ιχθύων σου πάει πολύ, αφού ο τομέας του έρωτα μονοπωλεί το ενδιαφέρον της καθημερινότητάς σου το τελευταίο διάστημα! Τα αισθήματα είναι αμοιβαία και ασυγκράτητα, με αποτέλεσμα αυτή την εβδομάδα, να θέλεις να κάνεις μεγάλες δηλώσεις και να ξεφύγεις από τον εγωισμό και το πείσμα σου!
 
Και επειδή η Άνοιξη είναι εδώ, γιορτάζουμε μαζί σας την πιο ερωτική εποχή του χρόνου! Στείλτε τώρα ΣΚΟΡΠΙΟΣ στο 695 999 55 81, με χρέωση απλού sms, και θα λάβετε 4 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σας την άνοιξη!!!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Δικαίωμα μου – Πασχάλης Τερζής»
Δεν θα αλλάξω επειδή το θες εσύ… δικαίωμα μου να γυρνώ στο σπίτι τα χαράματα, δικιά μου είναι η ζωή και μου ανήκει, εγώ δεν είμαι από αυτούς που ξεγελάς με κλάματα… είναι ο στίχος που σου ταιριάζει αυτή την εβδομάδα, φίλε Τοξότη. Η ένταση και τα νεύρα σε χαρακτηρίζουν και δεν έχεις καμία διάθεση να μπεις τώρα σε καλούπια για κανέναν και για τίποτα!
 
Και επειδή η Άνοιξη είναι εδώ, γιορτάζουμε μαζί σας την πιο ερωτική εποχή του χρόνου! Στείλτε τώρα ΤΟΞΟΤΗΣ στο 695 999 55 81, με χρέωση απλού sms, και θα λάβετε 4 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σας την άνοιξη!!!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει – Ελίνα Κωνσταντοπούλου»
Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει, κανείς δεν θα σου απαντήσει, θα είναι όλα πια χαμένα και τα δικά μας… περασμένα – ξεχασμένα, λες αυτή την εβδομάδα, φίλε Αιγόκερε. Ωστόσο, πρόσεξε: μην λες μεγάλες κουβέντες… Εσύ μπορεί να δηλώνεις ότι στο πρώτο χτύπημα θα σβήσεις τα φώτα, στο δεύτερο χτύπημα θα κλείσεις την πόρτα και στο τρίτο θα φύγεις, όμως μάλλον δεν θα το τηρήσεις…
 
Και επειδή η Άνοιξη είναι εδώ, γιορτάζουμε μαζί σας την πιο ερωτική εποχή του χρόνου! Στείλτε τώρα ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ στο 695 999 55 81, με χρέωση απλού sms, και θα λάβετε 4 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σας την άνοιξη!!!
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Όλα τα λεφτά – Άννα Βίσση»
Οι περισσότεροι πλανήτες έχουν μαζευτεί στον 2ο οίκο σου, δηλαδή στον τομέα των οικονομικών σου… όμως είναι φανερό ότι και στα αισθηματικά σου, κάποια μάτια σου έχουν πάρει τα μυαλά και τραγουδάς «όλα τα λεφτά μωρό μου, όλα τα λεφτά, για δυο μάτια που μου πήραν τα μυαλά»!
 
Και επειδή η Άνοιξη είναι εδώ, γιορτάζουμε μαζί σας την πιο ερωτική εποχή του χρόνου! Στείλτε τώρα ΥΔΡΟΧΟΟΣ στο 695 999 55 81, με χρέωση απλού sms, και θα λάβετε 4 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σας την άνοιξη!!!
 
 
ΙΧΘΥΣ
«Όνειρο ζω- Μιχάλης Χατζηγιάννης»
Μη δεν είμαι εδώ, όνειρο ζω και μη με ξυπνάτε τώρα… τραγουδάς αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Ιχθύ… Είσαι αλλού, σε άλλη τροχιά, στον κόσμο το δικό σου και το απολαμβάνεις κάθε ώρα και στιγμή! Διανύεις μία εβδομάδα που έχεις την τιμητική σου και ονειρεύεσαι γλυκά… με ένα τηλέφωνο αγκαλιά όπως λέει και ο Χατζηγιάννης!
 
Και επειδή η Άνοιξη είναι εδώ, γιορτάζουμε μαζί σας την πιο ερωτική εποχή του χρόνου! Στείλτε τώρα ΙΧΘΥΣ στο 695 999 55 81, με χρέωση απλού sms, και θα λάβετε 4 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σας την άνοιξη!!!
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-03-2013 00:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι