blank
 
blank

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 4 ως 10 Νοεμβρίου 2013.

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 4 ως 10 Νοεμβρίου 2013.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 4 ως 10 Νοεμβρίου

Το κυρίαρχο στοιχείο της εβδομάδας που ξεκινά είναι ο συναισθηματικός αναβρασμός, ο οποίος κυριαρχεί και μας οδηγεί πολλές φορές στα άκρα! Η Έκλειψη Ηλίου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, στο ζώδιο του Σκορπιού, συνεχίζει να πυροδοτεί εξελίξεις, οι οποίες σχετίζονται με τις υλικές και συναισθηματικές μας κτήσεις… Το μοιραίο, το αναπάντεχο, το παθιασμένο και το τελεσίδικο δεν θα σταματήσουν να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τις ημέρες που ακολουθούν… Ας μην ξεχνάμε ότι στο ζώδιο του Σκορπιού βρίσκονται ήδη ο Ήλιος, ο Ερμής, ο Κρόνος, αλλά και ο Β. Δεσμός.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω: Τα αισθηματικά κάτω από το πρίσμα της λογικής…

Ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της εβδομάδας, είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω. Σε αυτή τη θέση θα παραμείνει μέχρι τα μέσα του Μαρτίου, για αυτό και το πέρασμα αυτό θα είναι εξαιρετικά σημαντικό για τις ερωτικές μας υποθέσεις. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βάλεις όρους, κανόνες και προϋποθέσεις στην αισθηματική μας ζωή. Θα μας επιβάλει να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα αλλά και με εγκράτεια τις ερωτικές μας υποθέσεις και κύριο μέλημα των περισσότερων από εμάς θα είναι η αποκατάσταση, η σταθεροποίηση και η προοπτική στις ερωτικές σχέσεις. Τα ζώδια που ευνοούνται ιδιαίτερα από τη νέα θέση της Αφροδίτης είναι οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο: Οριστικές αποφάσεις για θέματα του παρελθόντος.

Αυτή την Δευτέρα, ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα πραγματοποιήσει σύνοδο με τον Κρόνο και θα κάνει την ημέρα μας αρκετά πιεστική, απαιτητική και απόλυτη. Αυτή την ημέρα θα μας απασχολήσουν έντονα ζητήματα του παρελθόντος, παρόμοια με αυτά που μας προβλημάτισαν γύρω στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου του 2013. Αυτή τη φορά όμως, θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσουμε κατάματα, να τα ξεκαθαρίσουμε και να απαλλαγούμε μία και καλή από αυτά… μέσω αποφάσεων Η διαδικασία αυτή δεν θα είναι εύκολη και σίγουρα πολλοί από εμάς θα νιώσουμε αυτή την ημέρα, ότι έχουμε αγγίξει τα όρια των αντοχών μας ή ότι έχουμε εξαντληθεί από τους προβληματισμούς. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του β΄ δεκαημέρου.

Το Σάββατο χαρίζει διεξόδους για ανανέωση…Η Αφροδίτη θα είναι σε εξάγωνο με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα.

Η εβδομάδα μας, όπως προείπαμε, έχει έντονες προκλήσεις, που αφορούν κυρίως το παρελθόν μας… Ωστόσο, το Σάββατο δίνει την ευκαιρία της ανανέωσης για θέματα ερωτικά, αφού το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα, θα αποτελέσει μία ευχάριστη διέξοδο και θα μας παρασύρει σε όνειρα και σε σχέδια για το μέλλον. Η όψη αυτή θα επηρεάσει θετικά τους γήινους (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και τους υδάτινους (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς) του α΄ δεκαημέρου.
 
Ο στίχος ενός τραγουδιού μιλά πάντα κατευθείαν στην καρδιά μας και μας αποκαλύπτει βαθιά κρυμμένα μυστικά! Το MyAstro.gr ετοίμασε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων, με ένα τραγούδι! Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει απόλυτα για αυτή την εβδομάδα και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο facebook. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
“Μην ξαναρθείς – Αντώνης Ρέμος”
Για μία ακόμα εβδομάδα συνεχίζεις να είσαι σε μία φάση ψυχολογικού αναβρασμού, όμως τώρα θα μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις, που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το αμέσως επόμενο βήμα… Η είσοδος της Αφροδίτης τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να βάλεις πιο σταθερούς στόχους στα αισθηματικά σου… Το τραγούδι που σου ταιριάζει απόλυτα είναι το εξής: ”Μην ξαναρθείς ποτέ, ποτέ σε τέτοιο όνειρο, το μαξιλάρι σου το άδειο δε φοβάμαι. Μη ξαναρθείς, θάλασσα, δάκρυ και φωτιά… Είναι όλα μέσα μου βαθιά και όταν κοιμάμαι”
 
Download Video as MP4
 
ΤΑΥΡΟΣ
“Τί σου ‘κανα και πίνεις – Μελίνα Ασλανίδου”
Το κλίμα συνεχίζει να είναι βαρύ στον τομέα των σταθερών σου σχέσεων, αφού ο συνωστισμός που υπάρχει στο ζώδιο του Σκορπιού συνεχίζει να σε επηρεάζει… Ωστόσο, η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα σημάνει την αρχή μίας νέας εποχής για τα αισθηματικά σου… Το τραγούδι σου για αυτή την εβδομάδα είναι το εξής: “Να 'ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα, που στέκεσαι μακριά μου και λόγο δε μου λες!”
 
Download Video as MP4
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
“Έτσι κι αλλιώς – Γιάννης Κότσιρας”
Η καθημερινότητά σου είναι γεμάτη προκλήσεις, εμπόδια και καθυστερήσεις… ωστόσο προς τα τέλη της εβδομάδας, που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή φορά του, όλα θα αρχίσουν σιγά-σιγά να τακτοποιούνται! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, έρχεται για να δώσει οικονομικές, αλλά και ερωτικές χαρές… Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: “Σφίγγω τα δόντια παριστάνω το χαζό, χάνω ευκαιρίες γιατί θέλω να θυμάμαι, έτσι κι αλλιώς να επιστρέψω δεν μπορώ σ’ ένα παράδεισο που μ’ έδιωξε και να ‘μαι..”
 
Download Video as MP4
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
“Είσαι στη ζωή μου ουρανός – Ανδρέας Στάμος”
Ο έρωτας σε προβληματίζει, ωστόσο είναι αμοιβαίος… Μπορεί να μπερδεύεσαι, να απελπίζεσαι να βουτάς στις ανασφάλειές σου, όμως οι συγκινήσεις που ζεις είναι δυνατές και θα σου βγουν σε καλό… Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα ορίσει μία νέα φάση στην αισθηματική σου ζωή! Το τραγούδι σου για αυτή την εβδομάδα είναι: “Είσαι τη ζωή μου Ουρανός, φεγγάρι μες στη νύχτα μου και της μοναξιάς μου οδηγός στης τρέλας τα ταξίδια μου!”

Download Video as MP4
 
ΛΕΩΝ
“Επιμένω – Χρήστος Κυριαζής”
Επιμένεις και υπομένεις, αγαπητέ Λέοντα, αυτή την περίοδο… Δεν περνάς και εύκολα, αγαπάς πολύ και δεν ξέρεις τι να κάνεις, αφού η Ηλιακή Έκλειψη τάραξε πολύ τις σταθερές σου βάσεις! Ο στίχος σου λοιπόν για την εβδομάδα είναι: “Έμαθα μια ζωή να σε νοιάζομαι, παραμυθιάζομαι στην αγάπη σου αυτή, να σκοτώνομαι έτσι να ζώ… επιμένω, υπομένω, η ζωή μου μισή μακριά μου, εσύ!”
 
Download Video as MP4
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
“Πάρε με απόψε αγκαλιά – Νίκος Κουρκουλής”
Φτηνά την γλίτωσες, αγαπημένε Παρθένε, με τις εκλείψεις και με το εκρηκτικό πλανητικό σκηνικό… Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Αιγόκερω, στον τομέα του ωροσκοπίου σου που συμβολίζει τον έρωτα, τραγουδάς: “Πάρε με απόψε αγκαλιά, κάνε με να ζήσω αληθινά… χωρίς αγάπη δεν ζω, καρδιά μου ούτε λεπτό και εσύ είσαι ό,τι αγαπώ, απόψε πρέπει να σ’ το πω!”
 
Download Video as MP4
 
ΖΥΓΟΣ
“Θα μου περάσει – Γιώργος Γιαννιάς”
Τα δύσκολα πέρασαν, φίλε Ζυγέ, απλά τώρα είσαι σε ένα στάδιο που πρέπει να συνηθίσεις σε νέα δεδομένα… Στα ερωτικά σου είσαι ακόμα σε μία φάση ανασφάλειας και αβεβαιότητας, όμως η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, θα φροντίσει να ομορφύνει την προσωπική σου ζωή! Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: “Θα μου περάσει, με έναν τρόπο μαγικό στα δυο θα σπάσει, το όνομα σου το μικρό, στο μηδέν μου έχω φτάσει, μα θα πιάσω ουρανό!”
 
Download Video as MP4
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
“Ανότητες αγάπες – Πύξ Λαξ”
Αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα γύρω σου με έναν τρόπο πιο σκληρό και παύεις πλέον να πιέζεσαι και να στεναχωριέσαι, αλλά παίρνεις την απόφαση να σκληρύνεις και να βάλεις τέλος σε οτιδήποτε σε φθείρει. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα συμβάλει στο άνοιγμα νέων ευκαιριών στα ερωτικά σου, αλλά αυτό θα συμβεί σταδιακά… Προς το παρόν, για αυτή την εβδομάδα τραγουδάς “Ανόητες αγάπες, ανόητα φιλιά, λόγια, λόγια, λόγια… λόγια ψεύτικα…”
 
Download Video as MP4
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
“Δεν είναι ψέμα – Άννα Βίσση”
Νιώθεις ένα κενό αυτό το διάστημα, αγαπητέ Τοξότη, και δεν είναι περίεργο, ούτε αλλόκοτο αυτό που συμβαίνει, αφού τόσοι πλανήτες στον 12ο οίκο, σου προκαλούν ψυχολογική αναστάτωση και φέρνουν στην επιφάνεια μυστικά, πάθη και παρασκήνια! Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: “Στο μυαλό μου, στην ψυχή μου, στο ζενίθ και στο ναδίρ μου στο μυαλό μου, στην ψυχή μου και στο κέφι το τσακίρ μου, δεν είναι, δεν είναι, δεν είναι ψέμα!”
 
Download Video as MP4
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
“Να λοιπόν γιατί σ' αγάπησα – Γιάννης Πάριος”
Έχεις περάσει πολλά και δικαίως παραπονιέσαι, όμως η Αφροδίτη από αυτή την εβδομάδα φροντίζει να σου προσφέρει για 4 ολόκληρους μήνες τα δώρα της! Η αισθηματική σου ζωή θα ανανεωθεί σημαντικά, γι’ αυτό και το τραγούδι που σου ταιριάζει απόλυτα είναι: “Γιατί είσαι η αλήθεια μες στην ψευτιά, στα γκρίζα όνειρά μου η ξαστεριά, και μάνα και αδερφή μου και αγάπη εσύ, τι άλλο να ζητήσω από τη ζωή“…
 
Download Video as MP4
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
“Στο ‘χα πει – Στέλιος Ρόκκος”
Οι στόχοι σου αλλάζουν και αυτή την περίοδο, αισθάνεσαι προδοσία ή και εξαπάτηση και ξέρεις πως πρέπει να αλλάξεις τακτική… Δείξε ψυχραιμία και σκέψου ότι τώρα είναι μία καλή περίοδος για να ξεδιαλύνεις τη κατάσταση γύρω σου και για να καταλάβεις τί θέλεις! Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: “Στο 'χα πει, πως όλα κάποτε τελειώνουν, πως οι έρωτες πληγώνουν, στο ‘χα πει, στο ‘χα πει, πως γεννιέσαι και πεθαίνεις μοναχή”!
 
Download Video as MP4
 
ΙΧΘΕΙΣ
“Στην προηγούμενη ζωή – Χρήστος Δάντης”
Μπορεί γύρω σου να επικρατεί το χάος, όμως εσύ, φίλε Ιχθύ, ζεις στον δικό σου, ονειρικό κόσμο και δεν βλέπεις τίποτα άλλο πέραν από τον έρωτα… Ο ρομαντισμός και αυτή την εβδομάδα σε παρασύρει σε ένα μοναδικό συναισθηματικό πάρτι, ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο! Ο στίχος σου γι’ αυτή την εβδομάδα είναι: “Στην προηγούμενη ζωή πρέπει να ζήσαμε μαζί, στην προηγούμενη ζωή πρέπει να ζήσαμε μαζί… εγώ και εσύ”!
 
Download Video as MP4
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-11-2013 00:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι