blank
 
blank
06-08-2013 00:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 5 ως 11 Αυγούστου 2013.

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 5 ως 11 Αυγούστου 2013.
blank
 

Νέα Σελήνη στο Λέοντα: Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 5 ως 11 Αυγούστου

Η λαμπερή, Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα αυτής της εβδομάδας, αλλά και της περιόδου που διανύουμε! Την Τρίτη στις 6 Αυγούστου, πραγματοποιείται το νέο φεγγάρι του μήνα, που επιφυλάσσει τύχη, χαρά και λύση στα προβλήματα της ζωής πολλών ανθρώπων. Το τρίγωνο που πραγματοποιεί η Νέα Σελήνη με τον Ουρανό, την ίδια μέρα, φανερώνουν ότι ο νέος κύκλος του φεγγαριού, θα φέρει για τις επόμενες 28 ημέρες, ξαφνικά, μοιραία και κεραυνοβόλα πάθη, αλλά και πολλές όμορφες, καλοκαιρινές εκπλήξεις σε πολλούς εκπροσώπους του ζωδιακού.
 
Τις ημέρες που ακολουθούν, όλοι μας θα παθιαστούμε, θα κάνουμε νέα όνειρα και θα ξαναζωντανέψουν στην καρδιά μας οι πόθοι που είχαμε “θάψει” μέσα μας τους περασμένους μήνες. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, τίποτα δεν μπορεί να σταθεί αδύνατο, αρκεί να θέλεις κάτι πραγματικά πολύ! Το νέο Αυγουστιάτικο φεγγάρι λοιπόν, έρχεται για να μας δώσει το μάθημα, πως όταν θέλεις κάτι πραγματικά πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το πραγματοποιήσεις.
 
Την εβδομάδα που διανύουμε, πολλοί άνθρωποι θα ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, άλλοι θα πάρουν τολμηρές αποφάσεις για τη ζωή τους και πολλοί είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν τον πόθο τους με όλη την δύναμη της ψυχής τους ή και θα αφεθούν στον έρωτα, δίχως να υπολογίσουν καμία απολύτως συνέπεια.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Νέα Σελήνη

Τα ζώδια που θα κάνουν πολλές και δυναμικές αλλαγές στη ζωή τους για τις επόμενες 28 μέρες είναι οι Ταύροι, Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι που γεννήθηκαν στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου τους! Ωστόσο, ευνοημένοι επί της ουσίας μπορούμε να πούμε ότι θα σταθούν οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί, οι Τοξότες, αλλά και οι Υδροχόοι...

Η αντίθεση Δία-Πλούτωνα

Στην πορεία της εβδομάδας μας, η αντίθεση που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, έρχεται για να θυμίσει στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου ότι για να αξιοποιήσουν μία ευκαιρία που τους έχει δοθεί, πρέπει να κουραστούν πολύ ή πρέπει να κάνουν και θυσίες. Τίποτα δεν κατακτιέται δίχως κόπο, προσπάθεια, στέρηση ή και μεταμορφωτική αλλαγή...

Ο Ερμής στον Λέοντα

Και επειδή βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, όπου όλοι μας έχουμε το κέφι και την διάθεση να νιώσουμε για λίγο παιδιά, να απολαύσουμε το φλερτ, την παρέα και να βιώσουμε κοινωνικές, διασκεδαστικές στιγμές ξεγνοιασιάς, το σύμπαν μας επιφυλάσσει αυτές τις Αυγουστιάτικες ημέρες να εκπληρώσουμε την επιθυμία μας. Την Πέμπτη 8 Αυγούστου, ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας, κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Λέοντα και μας βγάζει επιτέλους από το καβούκι μας. Ο Ερμής από το πύρινο, σταθερό ζώδιο του Λέοντα, δίνει μία πιο ευχάριστη, κοινωνική, πρόσχαρη αλλά και πληθωρική μορφή στις επικοινωνίες μας και κάνει τις ημέρες μέχρι 23 Αυγούστου να χαρακτηρίζονται από ανάλαφρη, κεφάτη διάθεση! Οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Τοξότες, καθώς και οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, θα περάσουν μέρες γεμάτες από επικοινωνία, μετακινήσεις και επαφές...

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου

Ωστόσο, λίγη προσοχή πρέπει όλοι μας να δείξουμε την Κυριακή 11 Αυγούστου, γιατί το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο, θα φέρει σκληρότητα και απόλυτο τρόπο σκέψης και έκφρασης. ενώ κάποια δυσάρεστα μηνύματα ή λεκτικές κόντρες, θα πικράνουν τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που γεννήθηκαν στο α' δεκαήμερο.
 
Το MyAstro.gr ετοίμασε τις αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σας με ένα τραγούδι. Αυτή τη φορά, οι προβλέψεις στηρίζονται στο νέο Φεγγάρι του Αυγούστου, που έρχεται κυριολεκτικά για να τα “σαρώσει” όλα στο πέρασμά του και για να εκπληρώσει επιθυμίες... Άκουσε το στίχο που ταιριάζει στην περίπτωσή σου και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
“Πιο έρωτας πεθαίνεις – Ελένη Φουρέιρα”
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σου πάει και μάλιστα πολύ! Ανεβάζει την ερωτική σου διάθεση στα ύψη και σε κάνει να τραγουδάς “Πιο έρωτας πεθαίνεις, πόσο με τρελαίνεις, που μέσα στην καρδιά μου σαν τυφώνας μπαίνεις... ”! Φίλε Κριέ, φαίνεται ότι ο καυτός Αύγουστος σε βρίσκει στα ερωτικά σου φόρτε, με δυνατά πάθη και συγκινήσεις, που έρχονται να ανατρέψουν τα δεδομένα σου...
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
“Αλλάζω – REC
Έφτασε η στιγμή να αλλάξεις ρυθμό, να αλλάξεις πορεία και να γυρίσεις επιτέλους μία καινούρια σελίδα στην προσωπική σου ζωή. Είναι γνωστό, φίλε Ταύρε, πως δεν τα πας καλά με τις αλλαγές, όμως τα παθήματα πρέπει να σου γίνονται μαθήματα... Επομένως τώρα είναι η ώρα να ανανεώσεις τη ζωή σου και να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία για κάτι καλύτερο... Έτσι λοιπόν, αυτή την περίοδο θα τραγουδάς: Τώρα θα διασκεδάζω, μέσα μου το φωνάζω, χώρια σου το γιορτάζω, ότι την πάρτη για χάρη σου πλέον δεν θυσιάζω, μόνο μπροστά κοιτάζω παίζω και δεν διστάζω, μόνο σε μένα τάζω, όλα τα στέκια που γυρνούσα τώρα αλάνι μου αλλάζω”
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
“Φεύγω – Χαρούλα Αλεξίου & StereoMike
Θέλεις να φύγεις, να δραπετεύσεις μακριά και να βρεις τον εαυτό σου. Πλέον νιώθεις πολύ καλύτερα, η αισιοδοξία σου είναι σαφώς πολύ μεγαλύτερη και θέλεις να ταξιδέψεις, να συζητήσεις, να ανταλλάξεις απόψεις, να φλερτάρεις, να συμφωνήσεις και να απολαύσεις όλα όσα σου στέρησε η προηγούμενη περίοδος! Το σίγουρο είναι ότι θέλεις να φύγεις μακριά από αρρωστημένους και αγρίμια, που σε έφθειραν...
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
“Η καρδιά μου – Γιώργος Μαζωνάκης”
Ο έρωτας σου δημιουργεί όμορφα σκιρτήματα και ο πόθος και η προσμονή να κερδίσεις το άτομο που θέλεις, να αποκτήσεις για πάντα στην αγκαλιά σου τον έρωτά σου, παίζουν κυρίαρχο ρόλο για αυτή την περίοδο. Όπως χτυπάει η καρδιά σου κάθε βράδυ, κάθε της χτύπος είναι και ένα χάδι, αλλά και ένα σημάδι από το άτομο που θέλεις...
 
 
ΛΕΩΝ
“Φωτιά με φωτιά – Πάνος Κιάμος”
Φωτιά παίρνεις αυτή την εβδομάδα, όχι μόνο επειδή διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου και είσαι στα φόρτε σου, αλλά κι επειδή η Νέα Σελήνη σου ετοιμάζει δώρα, εκπλήξεις και πολύ έρωτα! Θάλασσα η αγάπη, καράβι το κρεβάτι, του έρωτα την ώρα, τώρα... τώρα, τραγουδάς λοιπόν και τα θέλεις δικά σου, όλα εδώ και τώρα! Οι μέρες σου επιφυλάσσουν μεγάλες εξελίξεις και ανατροπές, οι οποίες θα είναι προς όφελός σου!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
“Κρύψου να μη σε δω – Ραλλία”
Κρύβεσαι, προσπαθείς να ξεγελάσεις τον εαυτό σου, δεν εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου, αλλά είσαι σαν ένα ηφαίστειο που σιγοβράζει και είσαι σε ετοιμότητα να βρεις την κατάλληλη στιγμή, για να πεις όλα όσα θέλεις και για να εκφράσεις όσα αισθάνεσαι! Για την ώρα όμως... κρύβεσαι, ίσως γιατί φοβάσαι ότι θα αγαπήσεις...
 
 
ΖΥΓΟΣ
“Όνειρο ζω – Παντελής Παντελίδης”
Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα, σε φέρνει σε επαφή με νέους ανθρώπους, αλλά και εκπληρώνει μία μεγάλη προσδοκία σου! Ο έρωτας σε ταξιδεύει και ένα όνειρό σου γίνεται πραγματικότητα, έτσι λοιπόν τραγουδάς : “Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε, αφήστε με να το ζήσω κι αυτό, στην δικιά μου αγκαλιά να κοιμάται και εγώ στις μύτες να αποχωρώ”
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
“Ο καλύτερος εχθρός μου – Νίκος Οικονομόπουλος”
Νιώθεις πίεση, ότι για κάποια όνειρα πρέπει να παλέψεις πολύ, προκειμένου να τα κάνεις πραγματικότητα... Έχεις σκεφτεί όμως, ότι τα εμπόδια που βλέπεις μπροστά σου, οφείλονται σε σένα; Ο καλύτερος εχθρός μου, είναι ο ίδιος ο εαυτός μου, να τα βρούμε μου αρνείται, με μισεί και με εκδικείται, τραγουδά ο Νίκος Οικονομόπουλος και αυτός ο στίχος μιλά στην καρδιά σου! Τώρα είναι η ώρα να βρεις την δύναμη και την αποφασιστικότητά σου και να κάνεις μία νέα αρχή στη ζωή σου!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
“Ετοιμάζω ταξίδι – Γιώργος Γιαννιάς”
Μέχρι τώρα το μυαλό σου ταξίδευε σε αμμουδερές παραλίες. τώρα έφτασε η ώρα να ταξιδέψεις όχι μόνο με το νου, αλλά και με το σώμα... Ο έρωτας έρχεται μέσα από το ταξίδι, την μετακίνηση και την επαφή και εσύ με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα, μπορείς να ανοίξεις τα φτερά σου και να ετοιμάσεις ταξίδι... κυριολεκτικά και μεταφορικά!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
“Κάθε μέρα – Δέσποινα Βανδή”
Αλλάζεις την καθημερινότητά σου, αλλάζεις τις συνήθειές σου, αλλάζεις την εμφάνισή σου, αλλάζεις εσύ, φίλε Αιγόκερε! Κάθε μέρα θέλεις να είσαι στο πλάι του συντρόφου σου, να περπατάτε αγκαλιασμένοι, να ξυπνάτε μαζί και να είστε ερωτευμένοι! Αυτά που θέλεις στην καθημερινότητά σου, μπορείς τώρα να τα πετύχεις!
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
“Εμείς οι δυο ταιριάζουμε - Νίκος Βέρτης /Sarit Hadad”
Ώρα για σχέση, για δέσμευση, για νέα αρχή στα αισθηματικά... Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα, σε βοηθά να βρεις το ταίρι σου, να αράξεις στο πλευρό του συντρόφου σου και να του σιγοτραγουδήσεις στο αυτί: “Εμείς οι δυο ταιριάζουμε, σαν δυο σταγόνες μοιάζουμε μες τα φιλιά χανόμαστε και στη φωτιά καιγόμαστε”
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
“Καυτές Βραδιές – Κωνσταντίνα & Χάρης Χαλκίτης”
Τέρμα τα ρομάντζα... ώρα για δράση και για καυτές βραδιές γεμάτες σεξ... και ερωτική απόλαυση! Αγαπητέ Ιχθύ, οι διαθέσεις σου αγριεύουν και γίνονται πιο παθιασμένες, με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, γι’ αυτό και ο στίχος που σου ταιριάζει γάντι για αυτή την εβδομάδα είναι : “Γι’ αυτό λοιπόν μαζί τον έρωτα θα ζήσουμε, θα πιούμε την αγάπη να μεθύσουμε... γλυκιά μου ζάλη έλα πάλι...”
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-08-2013 00:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι