blank
 
blank
05-01-2014 00:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Ποιο τραγούδι σου ταιριάζει αυτή την εβδομάδα; Οι τραγουδο-προβλέψεις για την εβδομάδα 6 ως 12 Ιανουαρίου.

Ποιο τραγούδι σου ταιριάζει αυτή την εβδομάδα; Οι τραγουδο-προβλέψεις για την εβδομάδα 6 ως 12 Ιανουαρίου.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 6 ως 12 Ιανουαρίου 2014

Μετά την επεισοδιακή έναρξη της νέας χρονιάς, έρχεται η εβδομάδα των Φώτων, η οποία κυριολεκτικά θα δώσει “φως” στην καθημερινότητά μας και θα μας ωθήσει να κυνηγήσουμε το ανέφικτο, αλλά και να διευρύνουμε τον τρόπο σκέψης μας, γεγονός που θα μας βοηθήσει να βρούμε σημαντικές λύσεις στα θέματα που μας απασχολούν!

Άρης σε τετράγωνο με Δία: Κυνηγώντας ακόμα και το ανέφικτο…

Η πιο σημαντική όψη της εβδομάδας είναι το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Καρκίνου. Μπορεί η όψη αυτή να είναι δυσαρμονική, ωστόσο μας ωθεί να κυνηγήσουμε το ανέφικτο, να δώσουμε μάχη για να κατακτήσουμε τους μεγάλους στόχους μας, αυτούς που μέχρι τώρα θεωρούσαμε ότι ποτέ δεν θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα. Αυτή η όψη μας ωθεί στην υπερβολή και μας κάνει να λειτουργούμε παρορμητικά, δίχως δεύτερη σκέψη. Η όψη αυτή θα μας απασχολήσει σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας και οι περισσότεροι από εμάς θα έχουμε μεγάλη αισιοδοξία, κέφι και αγωνιστικότητα. Ωστόσο, η ασυγκράτητη επιθυμία για ρίσκο, μπορεί να μας οδηγήσει σε λάθη, σε σπατάλες, σε ανατροπές, αλλά και σε μία άσκοπη κατανάλωση ενέργειας που θα μας εξαντλήσει! Τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν περισσότερο τις πράξεις και τις κινήσεις τους αυτή την εβδομάδα είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους!

Ο Ερμής στον Υδροχόο: Η σκέψη γίνεται ανοιχτόμυαλη…

Αυτό το Σάββατο ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο αέρινο ζώδιο του σταθερού σταυρού, στον Υδροχόο όπου και θα παραμείνει μέχρι και το τέλος του Ιανουαρίου! Τέρμα λοιπόν τα στερεότυπα και ο συγκρατημένος τρόπος σκέψης, τώρα είναι η περίοδος του έτους, που θα δούμε με πιο ανοιχτόμυαλο τρόπο τα γεγονότα γύρω μας. Νέες, πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες θα μας δώσουν την ευκαιρία να κάνουμε την διαφορά. Η κοινωνική μας ζωή θα γίνει πιο πικάντικη, ενδιαφέρουσα και έντονη, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, πολλές ξαφνικές συζητήσεις, επαφές, συναντήσεις, θα διασκεδάσουμε παρέα με φίλους, θα αφεθούμε σε όμορφες κουβέντες που θα μας κάνουν να χαλαρώσουμε και να δούμε την αισιόδοξη πλευρά της ζωής, ενώ θα υπάρξουν και αρκετά νέα φλερτ! Τα ζώδια που έχουν εύνοια από τη νέα θέση του Ερμή είναι οι αέρινοι (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και οι πύρινοι (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), που πραγματικά θα δώσουν τα “ρέστα” τους στις επικοινωνίες τους, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν και αρκετές μετακινήσεις ή και ταξιδάκια αυτό τον καιρό!
 
Όπως κάθε εβδομάδα, το MyAstro.gr ετοίμασε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σου με ένα τραγούδι. Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει για αυτή την εβδομάδα και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
“Θα ζήσω ελεύθερο πουλί – Χρηστάκης”
Αυτή την εβδομάδα το τετράγωνο του Δία με τον Άρη σε ωθεί να κάνεις την επανάστασή σου, να θέλεις να ζήσεις ελεύθερα, δίχως δεσμευτικά όρια και περιορισμούς… Γάμος, σχέση ή πολύ σοβαρές καταστάσεις, σε κάνουν να θέλεις να τρέξεις μακριά, τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα! Επιπλέον, ο Ερμής στον Υδροχόο σε κάνει να θέλεις να βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο, σε παρέα, να κάνεις νέες γνωριμίες και να δικτυώνεσαι… με λίγα λόγια, φίλε Κριέ, θέλεις την ελευθερία σου! Ο στίχος λοιπόν που σου ταιριάζει είναι: “Θα ζήσω ελεύθερο πουλί και όχι κοροΐδο στο κλουβί!” Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου!
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
“Κάπου την έχουμε πατήσει – Λουκιανός Κηλαηδόνης”
Τρεχάτε ποδαράκια μου θα είσαι αυτή την εβδομάδα, μου Ταύρε! Το τετράγωνο του Άρη με τον Δία σε κάνει από τη μία πλευρά να τα λες έξω από τα δόντια και από την άλλη, κάνει το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου ασφυκτικό, με αποτέλεσμα να τρέχεις και να μην φτάνεις… Ο Ερμής από τον Υδροχόο σε κάνει να θέλεις να ασχολείσαι μόνο με δουλειά με αποτέλεσμα τα αισθηματικά να έρχονται σε δεύτερη μοίρα… Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: “Αν κοιμηθώ νωρίς θα σηκωθώ νωρίς, θα ξεκινήσω νωρίς και θα παρκάρω νωρίς. Αν κοιμηθώ αργά, θα σηκωθώ αργά κι όταν θα ψάχνω για θέση θα ’ν’ αργά”.
Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου!
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
“Δεν παντρεύομαι – Λίτσα Διαμάντη”
Παιχνιδιάρικο Διδυμάκι, αυτή την εβδομάδα ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού σε κάνει να θέλεις να φλερτάρεις, να ερωτοτροπείς και να παίζεις στα αισθηματικά σου, ενώ το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία από το ζώδιο του Καρκίνου σε κάνει να δηλώνεις ευθέως ότι σε αυτή τη φάση δεν είσαι και για πολύ σοβαρές καταστάσεις στον έρωτα! Ο Ερμής στον Υδροχόο σου δίνει φτερά για να κυνηγήσεις νέους στόχους! Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: “Δεν παντρεύομαι, δεν παντρεύομαι, εγώ δεν σοβαρεύομαι…”. Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου!
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
“Ο ανθρωπάκος – Τάνια Τσανακλίδου”
Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου και όσο και αν γκρινιάζεις, το ξέρεις ότι σε έχει ευνοήσει με κάποιο τρόπο… Αυτή την εβδομάδα όμως, πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Άρη και εσύ τα βάζεις με τους δικούς σου, με την οικογένειά σου, με τα κοντινά σου πρόσωπα και θέλεις να νιώσεις ελεύθερος στην προσωπική σου ζωή! Ο Ερμής από τον Υδροχόο φουντώνει τα ερωτικά σου ένστικτα και με τα λόγια σου μπορεί κάποιες στιγμές να δείξεις εριστικότητα ή και επιθετικότητα… Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: “Για δε μ’ αφήνετε ήσυχο; Άστε με ήσυχο όλοι. Θέλω να ζήσω ελεύθερος, δίχως ταυτότητα πια!”. Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου!
 
 
ΛΕΩΝ
“Και λέγε, λέγε – Στράτος Διονυσίου”
Ερωτικοί νταλκάδες έρχονται για αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Λέων! Το τετράγωνο του Δία με τον Άρη φέρνει στην επιφάνεια λόγια, συναντήσεις κι επαφές που σε μπερδεύουν και σε κάνουν να θέλεις να λειτουργήσεις παρορμητικά! Τι θέλει; Γιατί δεν μιλά ξεκάθαρα; Εγώ θα τα πω έξω από τα δόντια… Αυτά είναι μερικά από τα στιγμιότυπα της εβδομάδας σου! Ωστόσο, ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο, στον τομέα του ωροσκοπίου σου που συμβολίζει τις σταθερές σχέσεις… είναι μία καλή στιγμή για να βρεις μία σταθερή σχέση, που θα σε καλύπτει επικοινωνιακά! Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: ”Και λέγε-λέγε, λέγε-λέγε, ο χριστιανός μπερδεύτηκα. Απ' τα πολλά σου λέγε-λέγε χωρίς να θέλω μπλέχτηκα!” Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
“Να ‘μουνα Θεός για λίγο - Γιάννης Πάριος”
Βυθίζεσαι σε σκέψεις αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Παρθένε, γιατί κάποια γεγονότα δεν σου έρχονται ακριβώς όπως τα περίμενες… Το τετράγωνο του Δία με τον Άρη σε κάνει να θέλεις να κυνηγήσεις κάποια σχέδιά σου, τα οποία όμως είναι μπλοκαρισμένα και για την ώρα, είναι δύσκολο να γίνουν πραγματικότητα… Εσύ επιμένεις εδώ και τώρα να περάσει το δικό σου! Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: “Να 'μουνα Θεός για λίγο, απ' το φόβο να ξεφύγω, να μπορώ να σου φωνάξω "σ' αγαπώ". Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου!
 
 
ΖΥΓΟΣ
“Θα κάνω ότι μου αρέσει τελικά – Πίτσα Παπαδοπούλου”
Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και εσύ, αγαπητέ Ζυγέ, έχεις ατσαλένια θέληση… Βάζεις στόχους, επιμένεις, νευριάζεις, επιβάλεις τους όρους σου και, ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα, θέλεις να κάνεις μόνο το δικό σου, αυτό που έχεις στο μυαλό σου! Το τετράγωνο του Δία με τον Άρη σε ωθεί να δώσεις τις μάχες σου για τους στόχους σου, χωρίς όμως να υπολογίσεις τις συνέπειες. Ωστόσο, από το Σάββατο και μετά που ο Ερμής θα βρίσκεται στον Υδροχόο, αρχίζουν τα φλερτ και τα ερωτικά μηνύματα να δίνουν και να παίρνουν… Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: “Θα κάνω ό,τι μου αρέσει τελικά. Θα κάνω ό,τι κατεβάσει το μυαλό μου. Και δεν θ' ακούω αυτά που τάχα φιλικά, με συμβουλεύουν συνεχώς για το καλό μου. Δεν θ' ακούω πια κανένα, και περισσότερο εσένα!” Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου!
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
“Μα ποτέ μην ξεχάσεις – Σταμάτης Γονίδης”
Τα σκέφτεσαι από εδώ, τα σκέφτεσαι από εκεί και πάντα καταλήγεις στο ίδιο συμπέρασμα: υπάρχουν λάθη που σου έχουν αφήσει “αγκάθια” στην καρδιά… Το τετράγωνο του Δία με τον Άρη, σε κάνει αυτή την εβδομάδα να έχεις τις κλειστές σου και τα λόγια σου να στάζουν κυριολεκτικά φαρμάκι! Ωστόσο πρόσεξε, γιατί όσα θα πεις αυτή την εβδομάδα θα χαρακτηρίζονται από υπερβολή και μπορεί να σε οδηγήσουν σε απομάκρυνση με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: ”Μα ποτέ μη ξεχάσεις πως κι εσύ θα πληρώσεις, στο Θεό όταν φτάσεις κάποιο λόγο θα δώσεις! Μα ποτέ μη ξεχάσεις πως κι εσύ θα πληρώσεις… Στο Θεό όταν φτάσεις κάποιο λόγο θα δώσεις…” Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
“Τι να μας πεις και εσύ – Βασίλης Καρράς”
Αυτή την εβδομάδα έχεις και εσύ από την πλευρά σου επαναστατική, εκρηκτική διάθεση και θέλεις να βγεις, να τα σπάσεις, να διασκεδάσεις, να δεις φίλους, να κάνεις τις τρέλες σου και κανείς να μη σε παρεξηγήσει… Έλα ντε όμως, που με το τετράγωνο του Άρη με τον Δία και θα σε παρεξηγούν, αλλά και εσύ θα βγάλεις στην επιφάνεια κρυφές σκέψεις και συναισθήματα… Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο (από το Σάββατο) εσύ είσαι σε ετοιμότητα να δραπετεύσεις, να ταξιδέψεις, να συναντήσεις ανθρώπους που είχες καιρό να δεις… Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: “Λες έχεις νιώσει το μαχαίρι, να στο καρφώνουν στη καρδιά… Πες ότι έχεις αγαπήσει, μα είναι τα μάτια σου στεγνά… Μην ψάχνεις για δικαιολογίες, λάθος τις λες τις ιστορίες, αγάπη είναι να δακρύσεις, τον εαυτό σου να μισήσεις!” Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
“Αλλάξανε τα πλάνα μου – Γιώργος Μαζωνάκης”
Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στο ζώδιό σου και φέρνει στη φόρα τα αισθηματικά ζητήματα του παρελθόντος, που τώρα πρέπει οπωσδήποτε να τα αντιμετωπίσεις… Αυτή την εβδομάδα όμως το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία, σε κάνει να θέλεις να σπάσεις τα δεσμά σε μία σχέση ή νιώθεις ότι μπλοκάρεται ένα προσωπικό σου σχέδιο και σε πιάνει η παρορμητική διάθεση, να θέλεις να κάνεις άμεσες κινήσεις για να αλλάξεις την κατάσταση! Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: “Αλλάξανε τα πλάνα μου, κοιμήθηκα στη μάνα μου και μ’ έπιασαν τα κλάματα γι’ αυτά που ‘χω περάσει. Αλλάξανε τα πλάνα μου, κοιμήθηκα στη μάνα μου και μέχρι τα χαράματα σε είχα ξεπεράσει…” Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου!
 

 

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
“Ας εκτεθώ – Γιώργος Λιανός”
Όλοι σε εκνευρίζουν αυτή την εβδομάδα, που πραγματοποιείται το τετράγωνο του Δία με τον Άρη… Θέλεις να φύγεις, να δραπετεύσεις, να ταξιδέψεις να κάνεις τις υπερβολές σου… όμως η φορτωμένη καθημερινότητά σου δεν σου επιτρέπει να κάνεις όλα όσα θέλεις! Ο εγωισμός που έχει φωλιάσει στην καρδιά την δική σου, αλλά και του ατόμου που σε ενδιαφέρει, θέλεις να πάψει πλέον να υφίσταται, γι αυτό και θα κάνεις το πρώτο βήμα για να αλλάξεις την κατάσταση! Από το Σάββατο που θα μπει και ο Ερμής στο ζώδιό σου, κανείς δεν θα σε κρατά… Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: “Τι περιμένουμε ποιος πρώτος θα το πει, θέλω τα βράδια πάλι πάνω μου να σκύψεις! Ο έρωτάς μου δεν αισθάνεται ντροπή, εγώ την πόρτα σου χτυπώ κι ας μ΄ απορρίψεις…Ας εκτεθώ, του εγωισμού μας δεν αντέχω την παράνοια, ας εκτεθώ γιατί η αγάπη ξεπερνά την περηφάνεια!” Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου!
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
“Τον χρόνο σταματώ – Σάκης Ρουβάς”
Πάθος, ερωτισμός και υπερβολή σε χαρακτηρίζουν για αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Ιχθύ… Ο Άρης στο Ζυγό φουντώνει τα ερωτικά σου ένστικτα, ενώ ο Δίας από τον Καρκίνο κάνει τον έρωτα να είναι παρών στη ζωή σου κάθε ώρα και στιγμή! Η δυσαρμονική όψη που θα σχηματίσουν αυτή την εβδομάδα, σε κάνει να θέλεις να σταματήσεις το χρόνο, να γευτείς την κάθε στιγμή σαν να είναι τελευταία και παρασύρεσαι σε σκέψεις, όνειρα, φιλοδοξίες… που ξέρεις ότι είναι πολύ δύσκολο για την ώρα να γίνουν πραγματικότητα! Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: “Τώρα που μ’ έχεις μες την αγκαλιά σου, κράτα με όσο πιο σφιχτά μπορείς… Θέλω να ξέρεις πως ό,τι κι αν γίνει, δε θα αλλάξει αυτό που ζούμε εμείς! Αυτή η στιγμή είναι για πάντα να κρατήσει, σ’ το υπόσχομαι αυτή η στιγμή θέλω ποτέ να μην σβήσει… Το χρόνο σταματάω…” Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο από το Myastro! Τι θα συμβεί στα ερωτικά σου το 2014; Μάθε τι προβλέπει η Ερωτική Ταρώ για τη συναισθηματική σου ζωή το νέο έτος! Στείλε με sms τώρα το ΖΩΔΙΟ σου στο 695 999 5581 (πχ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581) και πάρε την προσωπική πρόβλεψη σου με 4 δωρεάν μηνύματα στο κινητό σου!
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-01-2014 00:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι