blank
 
blank
06-10-2013 00:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Τα ζώδια και το τραγούδι τους. Τραγουδο προβλέψεις εβδομάδας 7 ως 13 Οκτωβρίου.

Τα ζώδια και το τραγούδι τους. Τραγουδο προβλέψεις εβδομάδας 7 ως 13 Οκτωβρίου.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 7 ως 13 Οκτωβρίου

Νομίζεις πως τα δύσκολα πέρασαν; Πάρε μία βαθιά ανάσα, χαμογέλασε και κάνε αισιόδοξες σκέψεις, γιατί για λίγο ακόμα το πλανητικό σκηνικό θα συνεχίζει να ταλαιπωρεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μην ξεχνάς πως η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου που ήδη πραγματοποιήθηκε στις 5 του μήνα, εξακολουθεί να δημιουργεί ριζικές αλλαγές στις σχέσεις με τους γύρω μας.
 
Το μενού της εβδομάδας 7-13 Οκτωβρίου έχει ξεκαθαρίσματα σχέσεων, σημαντικές και σκληρές αποφάσεις, λόγια και ένταση στις επικοινωνίες, και ένα μπλοκάρισμα στις προσωπικές μας επιδιώξεις! Ωστόσο δεν θα λείψουν και οι στιγμές ερωτικής περιπέτειας, αφού σε κάθε δύσκολη στιγμή ο έρωτας δίνει δύναμη και αναζωογονεί!

Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στο Σκορπιό: Τα λόγια στάζουν δηλητήριο

“Αρκετά ως εδώ, εγώ δεν γίνομαι το παιχνιδάκι κανενός!” Αυτή είναι η σκέψη που θα περάσει από το μυαλό πολλών εκπροσώπων του ζωδιακού αυτή την Δευτέρα, 7/10. Ο Ερμής θα πραγματοποιήσει σύνοδο ακριβείας με τον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού και οι επικοινωνίες μας θα έχουν πείσμα, απολυτότητα, σκληρότητα, εμμονή και τα λόγια θα στάζουν πραγματικά δηλητήριο! Πολλοί θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους, τις οποίες και θα τις ανακοινώσουν, χωρίς να υπολογίσουν καμία απολύτως συνέπεια. Άλλοι θα προκαλέσουν με τα λόγια τους και θα πληγώσουν κοντινούς τους ανθρώπους... Ωστόσο, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, του πρώτου δεκαημέρου μπορούν να ελπίζουν αυτή την ημέρα ότι μπορούν να βγουν κερδισμένοι από μία συζήτηση που θα κάνουν!

Η Αφροδίτη στον Τοξότη: Όταν ο έρωτας γίνεται μία περιπέτεια δράσης...

Με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της αυτή την Δευτέρα 7/10 στο ζώδιο του Τοξότη, ο έρωτας γίνεται μία απολαυστική εμπειρία, έχει δράση, σασπένς, ενθουσιασμό και πολλά νέα σχέδια τα οποία ναι μεν μπορεί να μην στηρίζονται σε λογικές σταθερές βάσεις, όμως χαρίζουν μία ευχάριστη διάθεση!
 
Μέχρι τις 5/11 πολλοί θα νιώσουν την ανάγκη να βγουν, να διασκεδάσουν, να γνωρίσουν νέο κόσμο, να φλερτάρουν δίχως να σκεφτούν απολύτως τίποτα, ενώ ο έρωτας θα πάρει μία χαλαρή, ανάλαφρη νότα και δεν θα προσδοκά την δέσμευση, την αποκλειστικότητα, αλλά την ελευθερία έκφρασης!
 
Οι Λέοντες θα βρεθούν στα αισθηματικά τους φόρτε, οι Κριοί θα έχουν νέες ερωτικές κατακτήσεις, οι Τοξότες θα ομορφύνουν επικίνδυνα και θα μπορούν να κατακτήσουν τους ερωτικούς τους στόχους. Οι Δίδυμοι θα αρχίσουν να φωλιάζουν πιο σταθερά στην αγκαλιά ενός μόνιμου συντρόφου, οι Ζυγοί θα το ρίξουν στο ερωτικό παιχνίδι, ενώ οι Υδροχόοι θα μπερδέψουν τον έρωτα με την φιλία και την φιλία με τον έρωτα!

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Πες μου το καλύτερο ψέμα...

Ένα γνωστό τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη λέει: “Πες μου το καλύτερο ψέμα, βάλ’ τα δυνατά σου στο τέρμα, να μου ξεγελάσεις το μυαλό, το έχω ανάγκη σε παρακαλώ”! Πραγματικά αυτός είναι ο στίχος που ταιριάζει στο τετράγωνο που θα σχηματίσει αυτή την Παρασκευή στις 11/10 η Αφροδίτη από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς.
 
Ο έρωτας θα μας παρασύρει σε μεγάλες υποσχέσεις και λόγια, τα οποία ναι μεν μπορεί να τα πιστεύουμε την στιγμή που θα τα εκφράσουμε, όμως ο χρόνος θα αποδείξει ότι δεν θα μπορούν να τηρηθούν! Πολλοί θα μπουν στον πειρασμό μίας ερωτικής απιστίας, άλλοι θα το ρίξουν στα ψεματάκια και αρκετοί είναι και αυτοί που θα εξαπατηθούν αυτή την ημέρα ή θα νιώσουν μία καθυστέρηση στις εξελίξεις τους στον αισθηματικό τομέα! Πάντως, για αυτή την ημέρα οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του α' δεκαημέρου καλύτερα να κρατάτε μικρό καλάθι σε ό,τι ακούτε αλλά και σε ό,τι αισθάνεστε ή δέχεστε από τους γύρω σας!

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία: Εγώ άλλα για μας φαντάστηκα...

“Εγώ άλλα για μας φαντάστηκα, μα έπεσα έξω ξανά πάλι, φέρθηκα τόσο παιδιάστικα και το πληρώνω ακριβά” λέει ο στίχος γνωστού τραγουδιού του Νίκου Οικονομόπουλου που περιγράφει ακριβώς την τάση που θα δημιουργήσει το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία αυτό το Σάββατο στις 12/10.
 
Οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στο τέλος του β΄ δεκαημέρου του ζωδίου τους, θα νιώσουν αυτή την ημέρα ότι μπλοκάρεται ένα προσωπικό τους σχέδιο ή μία προσωπική τους υπόθεση. Δεν θα τους έρθουν όλα όπως περιμένουν, με αποτέλεσμα να νιώσουν πιεσμένοι και να σκέφτονται πως τελικά τίποτα δεν είναι δεδομένο!
 
Ο στίχος ενός τραγουδιού μιλά κατευθείαν στην καρδιά σου και αποκαλύπτει τα βαθιά κρυμμένα συναισθήματά σου! Το MyAstro.gr ετοίμασε λοιπόν την εβδομαδιαία αισθηματική σου πρόβλεψη, με ένα τραγούδι. Άκουσε το στίχο που ταιριάζει στην περίπτωσή σου για αυτή την εβδομάδα και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
“Πρόσεχε τι κάνεις – Πέτρος Ίμβριος / Ναταλία Γερμανού”
Όλα αυτά που σε συμβουλεύουν τα άστρα για αυτή την εβδομάδα, φίλε Κριέ, εμπεριέχονται στον παρακάτω στίχο του τραγουδιού: “Πρόσεχε τι κάνεις, πρόσεχε τι λες, πρόσεχε την έβδομη απ’ τις Δέκα Εντολές, πρόσεχε τι κάνεις, πρόσεχε που πας, πρόσεχε πως φέρεσαι στον άντρα (ή την γυναίκα) που αγαπάς”... Σε έχει πιάσει το επαναστατικό σου, θέλεις αλλαγές και τις θέλεις εδώ και τώρα... Το Σάββατο όμως, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία δεν σου τα φέρνει όπως τα περίμενες... δεν σου τα κάνει βολικά!
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
“Σκάσε - Χρήστος Δάντης”
“Σκάσε, από τη σκέψη μου βγες... δεν μιλούν οι σκιές” αυτός είναι ο δικός σου στίχος, αγαπητέ Ταύρε! Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου στο Σκορπιό, φέρνει σκληρότητα στις αποφάσεις σου, σχετικά με μία σχέση σου και η στάση σου γίνεται απόλυτη... Θέλεις να απομακρύνεις από κοντά σου ένα άτομο, που σε έχει πονέσει! Η Αφροδίτη στον Τοξότη ωστόσο, φουντώνει στην καρδιά σου συναισθήματα από το παρελθόν...
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
“Ζήτα μου ό,τι θες – Χάρις Αλεξίου”
“Ζήτα μου ό,τι θες, πάρε με όπου θες εσύ, ζωή μισή δεν θέλω πια να ζω” τραγουδάς αυτή την εβδομάδα, φίλε Δίδυμε! Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη και αρχίζεις να βλέπεις πιο θετικά τη σχέση σου ή, αν είσαι αδέσμευτος, είσαι σε φάση τώρα να κάνεις μία νέα σχέση... Πρόσεξε όμως, γιατί την Παρασκευή το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα σε παρασύρει σε ρομαντισμούς (που δεν είναι του στυλ σου) και η εξαπάτηση είναι πολύ πιθανή!
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
“Δηλητήριο – Κωνσταντίνα / Βασίλης Καρράς”
“Τρέμω στην ιδέα πως θα σε χάσω, δεν υπάρχει τρόπος να σε ξεχάσω, δεν το βάζω κάτω θα πολεμήσω, να σε κρατήσω! Πρέπει να σε κάνω να καταλάβεις, πως θες το τέλος μια αγάπης μεγάλης, τα όνειρα μας θέλεις να τα προδώσεις, θα μετανιώσεις...” Αυτός είναι ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα, φίλε Καρκίνε. Τα πάντα γύρω σου είναι ρευστά και αβέβαια... Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία (στις 12/10) σου δημιουργεί μία προσωρινή απογοήτευση, η οποία όμως γρήγορα θα ξεπεραστεί!
 
 
ΛΕΩΝ
“Το σημάδι – Γιάννης Πάριος”
“Μα το σημάδι στο λαιμό μου απ' τα φιλιά σου θα μαρτυράει πως με είχες αγκαλιά σου, μα το σημάδι στο λαιμό μου που θα μένει, θα μαρτυράει πως δεν είμαστε δυο ξένοι” αυτός είναι ο στίχος για σένα, αγαπητέ Λέοντα! Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον Τοξότη και ευνοεί τον ερωτικό σου τομέα... Όσο και να θέλεις κρυφτείς, όσο και να μην το παραδέχεσαι, ο έρωτας επιστρέφει επιτέλους και πάλι στη ζωή σου!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
“Τα λόγια κομμάτια – Εκείνος & Εκείνος”
“Τα λόγια κομμάτια, καπνός οι στιγμές...Τα λόγια θα μείνουνε λόγια, άλλα λόγια δε θες” είναι ο κατάλληλος στίχος για την περίπτωσή σου, φίλε Παρθένε! Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου στο Σκορπιού, κάνουν αυτή τη Δευτέρα τα λόγια να παγώνουν, να γίνονται σκληρά και λίγες μέρες αργότερα, το Σάββατο, παίρνουν μία απατηλή μορφή, την οποία δεν χρειάζεσαι! Μην πιστεύεις σε όσα ακούς!

 
ΖΥΓΟΣ
“Αδιέξοδο – Δέσποινα Βανδή & Γιάννης Πάριος”
“Θέλω να βγω, από το αδιέξοδο αυτό θέλω να βγω, μα τους ανθρώπους τους φοβάμαι και είναι αλήθεια, την εγκατάλειψη την γνώρισα, τη ζω, τη μοναξιά μου την ζωγράφισα στα στήθια...” Αυτός είναι ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα, φίλε Ζυγέ! Βρίσκεσαι σε περίοδο αλλαγών και αυτή την εβδομάδα προσπαθείς να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα. Το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου, με τον Δία από το ζώδιο του Καρκίνου, κλονίζει για λίγο τις σταθερές σου...
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
“Γίνεται – Παντελής Παντελίδης”
“Μου λες δε γίνεται να ξαναείμαστε μαζί, πως αποκλείεται και εγώ κομμάτια γίνομαι... Μου λες δε γίνεται, όμως με ένα μου φιλί καρδιά μου, γίνεται, γίνεται, γίνεται!” Αυτός ο στίχος μιλάει στην καρδιά σου αυτή την εβδομάδα, φίλε Σκορπιέ... Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στο ζώδιό σου σε κάνει να πιστεύεις ότι τα αδύνατα γίνονται δυνατά... Όλα γίνονται, γιατί απλά τα θέλεις πολύ!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
“Τρελό κι αγαπησιάρικο – Χρήστος Δάντης”
“Τρελό κι αγαπησιάρικο δεν είσαι κανενός, το τραίνο πάντα ήσουνα και ήμουν ο σταθμός” τραγουδάς αυτή την εβδομάδα, φίλε Τοξότη! Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σου και αρέσεις πολύ... Μπορεί να κάνει τα τσαλιμάκια της με τον Ποσειδώνα στις 11/10, όμως εσένα τα δύσκολα πάντα σου άρεσαν!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
“Εμένα θες – Σάκης Ρουβάς”
“Όπου κι αν πας, ό,τι κι αν λες, εμένα θες, μην το αρνείσαι! Σε περιμένω, κάνω ευχές, εμένα θες, για εμένα είσαι μαζί μου ζήσε, εμένα θες...”Αυτός είναι ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα, φίλε Αιγόκερε... Η αισθηματική σου ζωή έχει μυστήριο, αλλά και παρασκήνιο! Τα σκέφτεσαι από εδώ, τα σκέφτεσαι από εκεί... όμως το σίγουρο είναι ένα: πρέπει να κάνεις υπομονή λίγο ακόμα!
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
“Προκαλείς – Μιχάλης Ρακιντζής”
“Προκαλείς, σου το λέω, προκαλείς... Κι από φίλο αν στριμωχτείς σε καμιά γωνιά, μην εκπλαγείς... Γιατί ανοιχτά με προκαλείς; Πες αυτό που θες να πεις. Φτάνει πια! Μην προσπαθείς να μου κρυφτείς”! Αυτός είναι ο στίχος σου, αγαπητέ Υδροχόε, για αυτή την εβδομάδα... Ένας έρωτας προσπαθεί να το παίξει φιλαράκι σου... ή ένα φιλαράκι σου έχει αρχίσει να σε βλέπει ερωτικά! Η Αφροδίτη μπήκε στον Τοξότη, σου ταιριάζει και σε κάνει να προκαλείς...
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
“Τι τι – Γιώργος Αλκαίος”
“Σε βλέπω και παθαίνω, δεν αντέχω πια. Με στέλνεις, μ’ έχεις κάψει, είσαι μια φωτιά. Τι θέλεις να σου κάνω, έλα πες! Τι, τι, τι, τι, τι, τι, ε, τι, τι;” Αυτός είναι ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Ιχθύ... Πρόσεξε αυτή την Παρασκευή, γιατί το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σου προκαλεί αισθηματική ζάλη!!!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-10-2013 00:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι