blank
 
blank
07-07-2013 00:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Τραγουδο προβλέψεις εβδομάδας 8 ως 14 Ιουλίου 2013.

Τραγουδο προβλέψεις εβδομάδας 8 ως 14 Ιουλίου 2013.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 8 ως 14 Ιουλίου.

Τα δύσκολα πέρασαν και από αυτή την εβδομάδα μπαίνουμε στο όμορφο κομμάτι του Ιουλίου, που μας επιφυλάσσει χαρές, έρωτα και ικανοποίηση! Τα μαύρα σύννεφα φεύγουν, η διάθεση βελτιώνεται και οι ευχάριστες εκπλήξεις έρχονται στο προσκήνιο για να μας ανανεώσουν και για να μας δημιουργήσουν την επιθυμία για νέα ξεκινήματα.

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο

Η Δευτέρα μας ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου μας χαρίζει την δυναμική να διεκδικήσουμε τα θέλω της καρδιάς μας. Τις ημέρες που ακολουθούν, και μέχρι τις 22 Ιουλίου, αυτό που θα καταλάβουμε όλοι μας είναι ότι η δύναμη της αγάπης όλα μπορεί να τα νικήσει. Πολλοί θα έχουν την ευκαιρία να αναθερμάνουν το κλίμα σε μία σχέση του παρελθόντος, η οποία στηρίζεται σε αληθινά συναισθήματα. Τώρα θα βγουν στην επιφάνεια όλα όσα τους ένωναν μέχρι σήμερα με ένα άτομο που πέρασε από τη ζωή τους, αλλά είχαν βρεθεί σε απόσταση. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου λοιπόν, δίνει την ευκαιρία να ανοίξουμε μία νέα σελίδα στην καρδιά μας, η οποία θα μας κάνει να νιώσουμε πληρότητα.

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού

Την ίδια μέρα, σχηματίζεται και άλλη μία θετική όψη, η οποία φανερώνει ότι θα υπάρξουν πολλές όμορφες ερωτικές εκπλήξεις. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού και η όψη είναι σαν να λέει σε όλους μας: “Τα καλύτερα έρχονται, όταν δεν τα περιμένεις”! Την ημέρα αυτή λοιπόν, θα υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις, ξαφνικές συναντήσεις, νέες γνωριμίες που θα ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά της ζωής κάποιων, ενώ ο έρωτας γίνεται απρόβλεπτος, φλογερός, ενθουσιώδης και... εκρηκτικός! Τα ζώδια που δέχονται άμεση θετική επιρροή αυτή την όψη είναι κυρίως οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες που γεννήθηκαν στις αρχές του β' δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν στον αστρολογικό τους χάρτη κάποιον πλανήτη στην 12η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή

Την Τρίτη, η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου θα φέρει θετικές εξελίξεις σε ένα θέμα του παρελθόντος το οποίο προβλημάτισε, πίκρανε και απογοήτευσε αρκετούς. Κάτι το οποίο μας έκανε να κλάψουμε, να πονέσουμε, να απογοητευτούμε, τώρα θα λήξει με τον κατάλληλο τρόπο... Παράλληλα, αυτή την ημέρα θα προκύψουν και κάποιες επανασυνδέσεις σχέσεων, που αξίζουν πραγματικά μία δεύτερη ευκαιρία!

Ο Άρης στον Καρκίνο

Η εβδομάδα μας ολοκληρώνεται με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη του Αυγούστου! Η δράση μας λοιπόν θα χρωματίζεται πλέον από παρορμητικότητα, αλλά και από συναισθηματισμό… Θα αποτρέπονται οι αντιπαραθέσεις, αφού οι περισσότεροι θα πνίγουν μέσα τους κάθε δυσάρεστο συναίσθημα, προκειμένου να μην απογοητεύσουν τους γύρω τους! Ευαισθησία, συναισθηματική υπερένταση, φόβος απώλειας αλλά και ρομαντισμός, είναι όλα όσα θα μεταδίδει ο Άρης από αυτή την θέση. Τα ζώδια που δέχονται εύνοια από τον Άρη στον Καρκίνο είναι οι Σκορπιοί, οι Ιχθείς, οι Ταύροι και οι Παρθένοι.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
“Πόσες χιλιάδες καλοκαίρια – Demy
Αυτό το καλοκαίρι σου πάει πολύ και συγκεκριμένα η εβδομάδα που διανύουμε σου δίνει την ευκαιρία να ανανεωθείς, να τολμήσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα απέφευγες... Η εποχή θα αλλάξει με ένα φιλί και εσύ θα βυθιστείς σε 1000 σ' αγαπώ και σε όρκους που θα θελήσεις να γίνουν πραγματικότητα... Σε περιμένουν ξαφνικές εξελίξεις με ένα άτομο, που καταφέρνει να ζεσταίνει την καρδιά σου!
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
“Έχει ο καιρός γυρίσματα – Δέσποινα Βανδή”
Έφτασε η στιγμή που ο καιρός έχει πραγματικά γυρίσματα και είναι αυτά που περίμενες εδώ και καιρό... Κάποιο άτομο που σου έλεγε ή σου έδειχνε ότι δεν νιώθει το ίδιο για σένα με πρώτα, τώρα θα αναθεωρήσει και θα επικοινωνήσει μαζί σου... Δύο όψεις έχουν τα νομίσματα, αγαπητέ Ταύρε, και η καρδιά κάποιου έχει ραγίσει, γιατί δεν σου φέρθηκε και τόσο σωστά!
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
“Η αγάπη μου ένα βράδυ – Πέτρος Μπουσουλόπουλος”
Θέλεις να φύγεις μακριά, να ταξιδέψεις με το άτομο που ποθείς και να δείξεις όλη την αγάπη σου... Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει ξαφνικές εξελίξεις με ένα πρόσωπο, που για σένα είναι πολύ σημαντικό: “Η αγάπη μου ένα βράδυ γλυκό φιλί θα γίνει και θα έρθει στο σεντόνι σου...” είναι ο στίχος που σου ταιριάζει για αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Δίδυμε...
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
“Εσύ η θάλασσα – Νότης Σφακιανάκης”
Κάποιος σου είχε αποκλείσει το γεγονός, ότι θα έχετε “αύριο” μαζί... όμως τώρα, με την στάση του θα σου δείξει ότι έχεις καταφέρει να κερδίσεις την καρδιά του. “Εσύ, η θάλασσα και ό,τι αγάπησα μέσα στο κύμα σου το σώμα μου άφησα να πάει εκεί που πια δεν θα 'χει επιστροφή” είναι λοιπόν ο στίχος που σου ταιριάζει για αυτή την εβδομάδα... μην ξεχνάμε ότι πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, ευκαιρία λοιπόν για ένα νέο ξεκίνημα...
 
 
ΛΕΩΝ
“Καυτό καλοκαίρι - Ominus Feat Alkmini & Dj Doc & Y-Not”
Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου και αυτή την εβδομάδα πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ουρανό... ετοιμάσου λοιπόν να ζήσεις καυτές καλοκαιρινές στιγμές, γεμάτες έρωτα! Αυτή την εβδομάδα αφήνεις πίσω σου το παρελθόν και όλα τα απωθημένα που πίκραναν την καρδιά σου και τραγουδάς “Ένα ακόμα καυτό καλοκαίρι, μαζί χέρι-χέρι, κοντά θα μας φέρει...”
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
“Θέλω ακόμα μία βόλτα - Ε. Ζουγανέλη / Φ. Πλιάτσικας”
Μία εβδομάδα γεμάτη επιθυμίες, νοσταλγία αλλά και ρομαντισμό πρόκειται να περάσεις, φίλε Παρθένε... Θέλεις μία ακόμα βόλτα, για να πάρεις απαντήσεις σε όλα τα μεγάλα “γιατί” που σε απομάκρυναν από έναν έρωτα, που για σένα είναι σημαντικός... Θέλεις να χορέψεις ακόμα μία στροφή, ενώ έχεις αγκαλιά αυτό το πρόσωπο... Πολλές λαχτάρες και προσδοκίες, που πολύ σύντομα θα τις εκπληρώσεις!
 
 
ΖΥΓΟΣ
“Αυτό το καλοκαίρι – Nigma
Αυτό το καλοκαίρι πόσο σου μοιάζει, φίλε Ζυγέ! Είναι η εποχή σου, την οποία αρχίζεις να την γιορτάζεις από αυτή την εβδομάδα! Ξεχνάς τις πιέσεις, λοιπόν, τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και τραγουδάς: “Αυτό το καλοκαίρι, ήρθε για μένα, φωτιά θα βάλεις, σε όλα μου τα περασμένα”! Κάποιος θα σε βοηθήσει να βάλεις “Χ” σε ό,τι σε πίκρανε τον χειμώνα που πέρασε...
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
“Μέτρησα – Ελευθερία Αρβανιτάκη”
Η εβδομάδα του απολογισμού είναι για σένα, φίλε Σκορπιέ, κατά την οποία θα αναγνωρίσεις πως ό,τι και να έχει γίνει, η αγάπη ακόμα σιγοκαίει στα στήθη σου! Ο στίχος αυτός λοιπόν τα λέει όλα για τις ημέρες που ακολουθούν: “Ό,τι κι αν γίνει ένα να λες, πως μ' αγαπάς χίλιες φορές, πως μ' αγαπάς χίλιες φορές, κι εγώ... εσένα Κι αν μείνει τ' όνειρο μισό κι αν το φιλί χαθεί κι αυτό... Ένα να λες σαν να 'ναι χτες, πως μ' αγαπάς χίλιες φορές...”
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
“Εξαιρέσεις -Ρους”
Το ξέρεις μ' αρέσεις μα μην με πιστέψεις, σε αυτό τον κόσμο που μόνος μου ζω, δεν υπάρχουν κανόνες μα μόνο εξαιρέσεις... αυτός είναι ο στίχος που σου ταιριάζει γάντι για αυτή την εβδομάδα... Θέλεις να ζήσεις το τώρα, χωρίς να σκεφτείς το αύριο, γιατί έχεις απογοητευτείς και ξέρεις πλέον πολύ καλά ότι το κλίμα μπορεί να στραβώσει πάλι σε χρόνο dt! Απόλαυσε τον έρωτα, με τον δικό σου τρόπο και πέρνα καλά... Το αξίζεις!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
“Φύγαμε - REC feat Elsa”
Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν στη σχέση σου και ο έρωτας ξαναγεννιέται! Εσύ θέλεις να ταξιδέψεις πάνω από τα αστέρια στην αγκαλιά του ατόμου που αγαπάς, τραγουδώντας : “Πάνω από τ' αστέρια να με πας και όταν σ' έχω αγκαλιά, να με ρωτάς είναι τα όνειρά μας της φωτιάς, μ' αγαπάς, το ζητάς και ψηλά... φύγαμε”!
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
“Εγώ κι εσύ μαζί – Αλκίνοος Ιωαννίδης - Τζίμης Πανούσης”
Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, έχεις την ανάγκη να αράξεις, να βρεις το λιμάνι σου, τον άνθρωπό σου... Όμως για την ώρα ακόμα υπάρχουν συναισθήματα μέσα σου για ένα πρόσωπο του παρελθόντος, έτσι αυτή την εβδομάδα τραγουδάς: “Όταν η τύχη σου θα 'ναι φευγάτη και συ μακριά απ' το ζεστό σου κρεβάτι, τότε θυμήσου τη χρυσή συμβουλή... Εγώ κι εσύ μαζί”
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
“Φίλα με ακόμα – Πάνος Μουζουράκης”
Ο νους σου ταξιδεύει σε αγκαλίτσες, φιλάκια, χαδάκια και τρυφερές στιγμούλες... Ο ρομαντισμός χτυπάει κόκκινο και εσύ, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, αλλάζεις και ανανεώνεσαι ερωτικά, καταλαβαίνεις τελικά τι έχει αξία και τί θέλεις να έχεις δίπλα σου και τραγουδάς : “Φίλα με ακόμα, φίλα με ακόμα... Όλα τα άλλα ηχούν μακρινά, ένα αστέρι που σκάει στου ουρανού την καρδιά…”
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-07-2013 00:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι