blank
 
blank

Καλοκαίρι 2013: Ερωτικές προβλέψεις με ένα τραγούδι! Τα ζώδια και το τραγούδι τους.

Καλοκαίρι 2013: Ερωτικές προβλέψεις με ένα τραγούδι! Τα ζώδια και το τραγούδι τους.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι καλοκαιρινές τραγουδοπροβλέψεις.

Το καλοκαίρι του ερωτικού πάθους, των νέων ευκαιριών και του έρωτα, που θα παρασύρει σαν παλίρροια τα περισσότερα ζώδια, δίνοντας ανάσες δροσιάς, ανανέωσης αλλά και απόλαυσης, είναι εδώ! “Αυτό το καλοκαίρι θέλω να γλεντήσω, τίποτα να μην σκεφτώ…” είναι ο στίχος του τραγουδιού που αντιπροσωπεύει όλα τα ζώδια, αφού η κυρίαρχη επιθυμία όλων, δεν θα είναι άλλη από την ξεγνοιασιά και την ανεμελιά! Τα ερωτικά παιχνίδια θα δίνουν και θα παίρνουν, ενώ θα υπάρξουν οι προοπτικές για γνωριμίες, που θα μπορέσουν να αποκτήσουν σταθερές βάσεις για μελλοντική πορεία! Τα καβγαδάκια, οι χωρισμοί και οι επανασυνδέσεις δεν θα λείψουν, όμως όλα αυτά πρόκειται να είναι προσωρινά, γιατί δεν θα υπάρχουν σοβαροί λόγοι και αιτίες για να δοθεί συνέχεια!
 
Ας δούμε όμως συνοπτικά, τις ερωτικές στιγμές που θα χαρίσουν τα πλανητικά δρώμενα σε όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού, το καλοκαίρι του 2013.

Ποιοι έχουν ερωτική… ρέντα το καλοκαίρι του 2013;

Την «πρωτιά» στο παιχνίδι του έρωτα έχουν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς). Οι Καρκίνοι του β’ δεκαημέρου και οι Σκορπιοί του α’ δεκαημέρου θα δεχθούν και στιγμές ερωτικής έντασης ή και μπλοκαρίσματος, το οποίο όμως θα καταφέρουν να διαχειριστούν!

Ποιοι θα πάρουν την απόφαση να σταθεροποιήσουν μία σχέση ή ακόμα και να παντρευτούν;

Οι Αιγόκεροι έρχονται πρώτοι στη λίστα των τολμηρών, που θα θελήσουν να μονιμοποιήσουν μία ερωτική σχέση τους! Δεύτεροι στη λίστα γάμου (ή μονιμοποίησης) έρχονται οι Ιχθείς. Οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί, έχουν και αυτοί την προοπτική να κάνουν κάτι πιο σταθερό στα ερωτικά τους και γιατί όχι, να παντρευτούν.
Ποιοι θα περάσουν αυτό το καλοκαίρι ερωτικά καβγαδάκια, εντάσεις ή και χωρισμούς;
Οι Ταύροι, Λέοντες και οι Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου και οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου.

Ποιοι θα ζήσουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα;

Οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες του β’ δεκαημέρου και οι Παρθένοι του α’ δεκαημέρου.
Ποιοι θα έχουν έντονο ερωτισμό και θα απολαύσουν πικάντικες στιγμές στα ερωτικά τους;
Μέχρι τις 13/7 ήταν ανεβασμένη η ερωτική λίμπιντο στους Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους προετοιμάζονατας το έδαφος για τον Αύγουστο και στη συνέχεια από τις 14/7- 28/8 έχουν έντονο ερωτισμό οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς.

Ποιοι θα δώσουν τα… ρέστα τους στο φλερτ και θα έχουν ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις;

Μέχρι τις 22/7 ευνοούνται τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι). Στην συνέχεια, την σκυτάλη την παίρνουν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς), που μέχρι τα μέσα του Σεπτεμβρίου θα ξεσαλώνουν με τα ερωτικά τους παιχνίδια!

Ποιοι θα έχουν επανασύνδεση με έναν έρωτα από τα παλιά;

Από τα τέλη του Ιουλίου και για όλη την διάρκεια του Αυγούστου, θα υπάρξουν επανασυνδέσεις στους Κριούς και στους Λέοντες.

Ποιοι θα συνάψουν μυστικές σχέσεις ή θα βρεθούν σε ερωτικά διλήμματα;

Λίγο μπερδεμένη, αβέβαιη ή και με μυστικότητα θα κινηθεί η ερωτική ζωή των Διδύμων, των Λεόντων, των Παρθένων και των Ζυγών.
 
Το MyAstro.gr ετοίμασε τις ερωτικές προβλέψεις για το καλοκαίρι του 2013, με ένα τραγούδι. Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει γι' αυτό το καλοκαίρι και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι ερωτικές προβλέψεις του καλοκαιριού, με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες – Πωλίνα»
Το καλοκαίρι κάνει δυναμική είσοδο με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, να ανανεώνει την αισθηματική σου ζωή, μέχρι και την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου. Ο Άρης και ο Δίας από το ζώδιο του Καρκίνου, σου δίνουν την ευκαιρία –που για την ώρα σε πιέζει – να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου, είτε και να νοικοκυρευτείς. Κατά γενική ομολογία όμως, αυτό που θέλεις εσύ αυτό το καλοκαίρι, είναι να ξεφύγεις από τα προβλήματα, από την ρουτίνα, από έναν έρωτα που έληξε άδοξα και να απολαύσεις τα ερωτικά παιχνίδια τραγουδώντας «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες πάμε για τρέλες ώωω»!
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Καλοκαιρινά Ραντεβού – Δυτικές Συνοικίες»
Έχεις κλάψει, έχεις πονέσει, έχεις αδικηθεί και γενικότερα, η αισθηματική σου ζωή έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου την περίοδο της άνοιξης. Για σένα όμως, ξεκινά ένα άκρως ερωτικό διάστημα, από τις 23/7 που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο της Παρθένου, και σε συνδυασμό με τον Άρη και τον Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου, είναι σίγουρο ότι θα έχεις ευχάριστα νέα και εξελίξεις, με ένα πρόσωπο που ήδη το γνωρίζεις (είτε είναι η σχέση σου, είτε ένας πρώην, είτε κάποιο απωθημένο σου). Το τραγούδι σου λοιπόν για το φετινό καλοκαίρι είναι «Καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στο σώμα σου, καλοκαιρινά σ’ αγαπώ στην αμμουδιά»!
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΤΑΥΡΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Πάμε Χαβάη – Άλκηστις Πρωτοψάλτη»
Με τρέλα και κορδέλα θα είναι αυτό το καλοκαίρι για σένα, φίλε Δίδυμε! Μην περιμένεις ότι θα σοβαρευτεί η αισθηματική σου ζωή, αλλά μην νομίζεις ότι θα έχεις και δράματα… οι εξελίξεις που θα υπάρξουν θα είναι ήρεμες, γιατί πολύ απλά τα ερωτικά σου δεν θα είναι σε προτεραιότητα! Ξεκινώντας το καλοκαίρι έχεις όρεξη για φλερτ, διασκέδαση, παιχνίδι και ταξίδια… η Αφροδίτη στο Λέοντα σε κάνει πολύ εξωστρεφή! Στη συνέχεια του καλοκαιριού δεν σηκώνεις και πολλά στα ερωτικά σου, βάζεις τα όριά σου και απολαμβάνεις τις διακοπές σου, τραγουδώντας: «Αν είσαι σπίτι, τότε ετοιμάσου για Χαβάη. Πάμε κάπου που δεν έχουμε πάει, μόνο μην κάτσουμε άλλο σπίτι»!
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΔΙΔΥΜΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Αυτό το καλοκαίρι – Έλλη Κοκκίνου»
Έχουν περάσει πολλά ανεκμετάλλευτα καλοκαίρια, τα οποία ήταν μάλλον… άθλια, γιατί η ζωή σου έχει περάσει πολλές μπόρες. Τα άστρα σου υπόσχονται λοιπόν ότι το καλοκαίρι αυτό θα είναι από τα πιο ωραία, με τον Δία να βρίσκεται στο ζώδιό σου να σου προσφέρει τύχη σε ό,τι βάλεις στο μάτι. Παράλληλα, το μεγάλο τρίγωνο του Άρη – Δία – Κρόνου – Ποσειδώνα, που σε επηρεάζει το β’ μισό του Ιουλίου, σε βοηθά να εκπληρώσεις μία επιθυμία σου! Ο στίχος σου γι’ αυτό το καλοκαίρι λοιπόν είναι: «Κάτω από τον ήλιο, σε μια απέραντη αγκαλιά, καράβι η αγάπη ταξιδεύει κι εμείς στην πλώρη του να δίνουμε φιλιά κι η θάλασσα να μας ζηλεύει».
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΑΡΚΙΝΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
 
ΛΕΩΝ
«Σαν ναυαγοί – Νίνο»
Αυτό το καλοκαίρι βρίσκεις και πάλι την λάμψη, την γοητεία και τον ερωτισμό σου, γιατί, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, από όταν μπήκε ο Κρόνος στο Σκορπιό, αλλά και στη συνέχεια οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, σε τσάκισαν! Το καλοκαίρι σου ξεκίνησε με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι τις 22/7 και αυτός είναι ένας πολύ καλός οιωνός για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν! Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου στο ζώδιό σου, σου δίνει την ευκαιρία να ανοίξεις μία νέα σελίδα στη ζωή σου… Το θέμα όμως είναι ότι ο Δίας, ο Άρης αλλά και ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου, μιλούν για την επιστροφή ενός έρωτα από τα παλιά, ή για έναν μυστήριο, περίεργο έρωτα, που παραμένει μυστικός, αλλά φλογερός και παθιασμένος! Σαν ναυαγοί, σαν Ροβινσώνες, δίχως νόμους και κανόνες, λοιπόν…
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΛΕΩΝ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Καλοκαίρια και χειμώνες- Δημήτρης Μητροπάνος»
Ένα να θυμάσαι, αυτό το καλοκαίρι έχει πολύ ρομάντζο, ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο… αλλά και εσύ που είσαι στο β’ και γ’ δεκαήμερο, θα απολαύσεις την τρυφερότητα και τον έρωτα! Από τις 23 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σου, για να σημάνει την πιο ερωτική περίοδο της χρονιάς για σένα! Το άτομο που περίμενες καλοκαίρια και χειμώνες, ήρθε η ώρα να φτάσει στην αγκαλιά σου και εσύ να ζήσεις αυτή τη φορά το πιο όμορφο, γλυκό παραμύθι, που θα σε συνεπάρει!
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΠΑΡΘΕΝΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Ετοιμάζω ταξίδι – Ελένη Δήμου»
Κι αν σκορπίσαμε και ψαχνόμαστε τώρα κι αν αφήσαμε να μας φύγει η ώρα, όσα είπαμε και δε γίνανε θέλουν προσοχή, αν θελήσουμε θα γυρίσουμε πάλι στην αρχή… ετοιμάζω ταξίδι μονάχα για πάρτι σου… αυτός είναι ο στίχος που τα λέει όλα για αυτό το καλοκαίρι! Υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή σου, με τον οποίο είσαι και μαζί και χώρια ή πολύ απλά το κλίμα είναι αβέβαιο… όμως εσύ επιμένεις να δίνεις ξανά και ξανά ευκαιρία! Έχεις να περάσεις καλά, να ανανεωθείς, να ερωτοτροπήσεις, να τσακωθείς και να τα ξαναβρείς! Το καλοκαίρι θα είναι έντονο και πιπεράτο!
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΖΥΓΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Τα καλοκαιρινά τα σ’ αγαπώ – Κώστας Μαρτάκης»
Ο εφιάλτης πέρασε, τώρα ήρθε η ώρα να απολαύσεις το πάθος σε όλο του το μεγαλείο, έστω και αν κάποιες στιγμές δημιουργούνται εντάσεις, ίντριγκες και καβγαδάκια… όλα λύνονται αυτό το καλοκαίρι! Το μεγάλο τρίγωνο του Ιουλίου ανάμεσα στον Άρη – Δία – Κρόνο – Ποσειδώνα, σου δίνει την ευκαιρία να φρεσκάρεις μία σχέση από τα παλιά, να ερωτευτείς ένα νέο πρόσωπο, που θα το γνωρίσεις πάνω σε ταξίδι, ή γενικότερα θα σου πάρει ένα πρόσωπο το μυαλό και θα σου προξενήσει δυνατά συναισθήματα! Αυτή η εύνοια θα συνεχιστεί και την περίοδο του Αυγούστου, όπου μία φιλία μπορεί να καταλήξει σε έναν μεγάλο έρωτα! Τα καλοκαιρινά τα σ' αγαπώ θα' ναι δικά μας, θα' ναι πάντα εδώ. Απόψε έχει το νησί γιορτή, και εσύ μ' αστέρια έχεις ντυθεί.
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΣΚΟΡΠΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Πάμε για άλλες πολιτείες – Ελένη Βιτάλη»
Θέλεις να ζήσεις νέες εμπειρίες, να απολαύσεις καινούριες στιγμές, αναρχικές, χωρίς ταμπού και όρια και να γευτείς τον έρωτα, σαν να είναι η πρώτη και η τελευταία σου φορά! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα μέχρι το τέλος Ιουλίου φέρνει αυτό τον έρωτα που ψάχνεις, ο οποίος θα είναι είτε από άλλες πολιτείες, είτε θα έχει να σου προσφέρει πρωτόγνωρες εμπειρίες. Αυτό το καλοκαίρι δεν σου δίνει την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις την ερωτική σου ζωή, ούτε πρόκειται να ζήσεις τον έρωτα που θα κρατήσει για πάντα, όμως μπορείς να απολαύσεις στιγμές, που θα είναι μοναδικές και θα έχουν το αλατοπίπερό τους! Καλή διασκέδαση λοιπόν…
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΤΟΞΟΤΗΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Δεν είσαι έρωτας εσύ – 2002GR»
Δεν είσαι έρωτας εσύ, είσαι γοργόνα, είσαι θάλασσα, αγαπητέ Αιγόκερε, και αυτό το καλοκαίρι είναι αποκλειστικά η ευκαιρία σου να βάλεις τις βάσεις της αισθηματικής σου ζωής! Ο Δίας στον Καρκίνο, βάζει γινάτι να σε αποκαταστήσει, ενώ ο Άρης από την ίδια θέση, σε κάνει να κυνηγάς όλο και περισσότερο το στόχο της αισθηματικής σταθερότητας! Πλέον αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχουν συναισθήματα, που φωτίζουν την καρδιά σου σαν φάρος… Έστω και αν έχεις περάσει δύσκολα, έστω και αν έκλαψες ή πέρασες έναν χωρισμό, ο έρωτας τώρα θα σε αναγεννήσει!
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Ταξίδεψέ με – Νότης Σφακιανάκης»
Ο έρωτας μπορεί να μην μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου αυτό το καλοκαίρι, όμως θέλεις να ταξιδέψεις με ένα άτομο, έστω και αν ξέρεις ότι το μέλλον σας είναι αβέβαιο! Με την Αφροδίτη στον Λέοντα μέχρι το τέλος Ιουλίου, έχεις την εύνοια και για νέες γνωριμίες, όμως δεν είσαι και σε θέση να αφήσεις πίσω σου έναν άνθρωπο που έχει σημαδέψει ανεξίτηλα τη ζωή σου! Επιμένεις και υπομένεις ότι θα αλλάξει μια ιστορία και σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα… όμως για πόσο; Ο στίχος σου λοιπόν για αυτό το καλοκαίρι είναι : «Άλλοι κοιτούν τον ουρανό και χάνονται, εγώ δεν έμαθα ποτέ να δραπετεύω, εγώ κοιτώ τα μάτια σου και ταξιδεύω…»!
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΥΔΡΟΧΟΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Το καλοκαίρι μου – Μιχάλης Χατζηγιάννης»
Αγαπητέ Ιχθύ, παίρνεις άριστα με τόνο στα ερωτικά σου αυτό το καλοκαίρι, αφού μετά από πολύ καιρό, είναι φανερό ότι θα περάσεις πολύ καλά και σε αυτό θα ευθύνονται οι όμορφες εξελίξεις στα αισθηματικά σου! Το μεγάλο τρίγωνο Άρη – Δία – Κρόνου –  Ποσειδώνα, θα κάνει τον έρωτα να κερδίσει την πρώτη θέση στη ζωή σου και, ακόμα κι αν δεν έχεις σύντροφο, θα υπάρξει κάτι νέο, με καλές προοπτικές. Από τις 23/7, που η Αφροδίτη θα είναι στην Παρθένο (στον 7ο οίκο σου), θα μπορέσεις να κάνεις κάτι σταθερό και ποιοτικό στην ερωτική σου ζωή! Μη, μη το σκεφτείς στιγμή, τέλος οι δισταγμοί, πάμε στην κορυφή... λες, και γίνεται αυτό το καλοκαίρι το πιο αξέχαστο της ζωής σου!
Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΙΧΘΥΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-07-2013 00:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι