blank
 
blank

Ποιο τραγούδι σου ταιριάζει αυτή την εβδομάδα; Οι τραγουδοπροβλέψεις της εβδομάδας της Πρωτοχρονιάς.

Ποιο τραγούδι σου ταιριάζει αυτή την εβδομάδα; Οι τραγουδοπροβλέψεις της εβδομάδας της Πρωτοχρονιάς.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τραγουδοπροβλέψεις της εβδομάδας της Πρωτοχρονιάς

Βρισκόμαστε στο τελικό κατώφλι, που μας οδηγεί σε μία νέα χρονιά και η νέα εβδομάδα που έρχεται φέρνει μαζί της και τον αέρα της ανανέωσης και της αλλαγής, η οποία όμως θα έρθει με τρόπο επεισοδιακό, αφού το σύμπαν μας επιφυλάσσει εκρηκτικές στιγμές! Το 2014 κάνει την είσοδό του με ιδιαίτερα έντονο τρόπο, με δύσκολες όψεις και με μία Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, που έρχεται για να μας βάλει σε τάξη, αλλά και για να μας “ταρακουνήσει”, δίνοντάς μας το μήνυμα ότι έχουμε ακόμα μεγάλο δρόμο να διαβούμε για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στην καθημερινότητά μας.

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Τώρα θα ξεσπάσω για όλα τα απωθημένα που μου άφησε το 2013

Ξεκινώντας η εβδομάδα μας, δηλαδή την Δευτέρα, που έχουμε προπαραμονή Πρωτοχρονιάς, ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού πραγματοποιεί μία “σκληρή” όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα που κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Αυτή την ημέρα, το πλανητικό σκηνικό “παίζει” με τα όρια της υπομονής μας και μας οδηγεί στην παρόρμηση και στην ένταση! Τα γεγονότα που ζήσαμε το 2013 μας εξάντλησαν, μας άφησαν τα σημάδια τους και ίσως πολλά από τα συμβάντα που έγιναν αυτή τη χρονιά, μας άφησαν απωθημένα και μυστικές σκέψεις τα οποία τώρα θα θελήσουμε να εκφράσουμε με τρόπο έντονο! Αυτή την ημέρα στην αισθηματική ζωή αρκετών εκπροσώπων του ζωδιακού θα κυριαρχούν οι εκδικητικές τάσεις, θα παρατηρηθούν αρκετοί καβγάδες, μυστικές κινήσεις και κρυφές, παρασκηνιακές δράσεις! Το κλίμα γύρω μας θα μυρίζει “μπαρούτι” και πολλοί θα εκδηλώσουν με πολύ έντονο τρόπο τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους, χωρίς να υπολογίσουν τις συνέπειες. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξουμε όλοι μας αυτή την ημέρα στην οδήγηση, αλλά και σε κάθε κίνησή μας, γιατί η παρόρμηση μπορεί να μας οδηγήσει σε λάθη! Τα ζώδια που δέχονται την άμεση επιρροή αυτής της όψης είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου!

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: Η δύναμη της θέλησης νικά όλες τις δυσκολίες…

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω πραγματοποιεί σύνοδο με τον Πλούτωνα! Η τελευταία ημέρα του 2013 μας βρίσκει με δυναμισμό, αποφασιστικότητα και με ισχυρή θέληση, με όραμα και φιλοδοξία για μία καλύτερη ζωή! Η δύναμη της θέλησης μπορεί να νικήσει όλες τις δυσκολίες, ενώ με την καθαρή σκέψη και με έναν εσωτερικό απολογισμό, μπορούμε να βρούμε λύσεις που θα μας βοηθήσουν να χαράξουμε μία πιο όμορφη πορεία! Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα μας βοηθά να αποχαιρετήσουμε το χθες, μας βοηθά να ξεχάσουμε το πικρό παρελθόν και μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια! Αυτή την ημέρα, αρκετοί εκπρόσωποι του ζωδιακού θα φανερώσουν κρυφές σκέψεις και επιθυμίες τους, θα υπάρξουν ειδήσεις που θα προκαλέσουν έκπληξη και δηλώσεις που θα γίνουν η αφορμή να αλλάξουμε τρόπο σκέψης για ανθρώπους και καταστάσεις! Τα ζώδια που δέχονται εύνοια από αυτή την όψη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ παράλληλα θετικές εξελίξεις θα έχουν και οι Σκορπιοί και Ιχθείς!

Πρωτοχρονιά με Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω: Ένας νέος αγώνας ξεκινά…

Καλωσορίζουμε το 2014 με μία νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία μας βάζει στο πνεύμα της ανανέωσης και της αλλαγής, η οποία όμως εμπεριέχει εκρηκτικές και επαναστατικές διαθέσεις. “Θέλω πάση θυσία αυτή η χρονιά να πάει καλά και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για να πετύχω”, αυτή θα είναι η κυρίαρχη τάση, που θα μεταδώσει το νέο φεγγάρι του Ιανουαρίου!
 
Η πρώτη μέρα της νέας χρονιάς κρύβει εκπλήξεις και ανατροπές, αφού στη Νέα Σελήνη συμμετέχει και ο Πλούτωνας. Θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις και πολλοί θα αποδεσμευτούν από καταστάσεις που μέχρι τώρα τους καταπίεζαν!
 
Τα ζώδια που επηρεάζονται από τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου! Οι παραπάνω εκπρόσωποι θα βιώσουν την πρώτη μέρα του χρόνου με ένταση και θα πάρουν πολύ σημαντικές αποφάσεις για την πορεία τους! Οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς μπορούν να βγουν ωφελημένοι από το νέο φεγγάρι του Γενάρη, όπου θα μπορέσει να τους δώσει την ώθηση για μία όμορφη αλλαγή!
 
Σημαντικό είναι εξίσου το γεγονός ότι την ημέρα της Πρωτοχρονιάς πραγματοποιείται μία ακόμα δύσκολη όψη ανάμεσα στον Ερμή και στον Άρη, που θα βρεθούν σε όψη τετραγώνου! Ας προετοιμαστούμε λοιπόν, ότι δεν θα ακούσουμε τις ειδήσεις που περιμένουμε ή που θα μας βολεύουν, ότι οι επικοινωνίες μας θα έχουν μία δόση έντασης και παρόρμησης, που μπορεί να μας προκαλέσουν νεύρα! Ας μην επιτρέψουμε στις καταστάσεις που θα συμβούν να μας κάνουν την πρώτη μέρα του χρόνου να παρασυρθούμε σε εντάσεις και σε καβγάδες!

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Δία: Νέα, μεγαλεπήβολα σχέδια για το 2014

Την δεύτερη μέρα του 2014, δηλαδή την Πέμπτη, ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω θα πραγματοποιήσει αντίθεση με τον Δία από το ζώδιο του Καρκίνου! Αυτή την ημέρα λοιπόν, όλοι μας θα παρασυρθούμε σε σκέψεις και σχέδια για το μέλλον, θα καταστρώσουμε το πλάνο μας για τη νέα χρονιά, θα διακρινόμαστε από μία υπερβολική παρόρμηση στις επικοινωνίες και στις σκέψεις μας και ίσως εκφράσουμε ιδέες, που εκ των πραγμάτων θα είναι δύσκολο να γίνουν πραγματικότητα!
 
Το MyAstro.gr ετοίμασε τις αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σου με ένα τραγούδι! Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει “γάντι” για την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, για να μάθεις όλα όσα αφορούν το ζώδιό σου, κάνε κλικ στο Ζώδια. Για τις ετήσιες προβλέψεις, δες τα Ζώδια 2014. Για προσωπική πρόβλεψη καλέστε στο 14788 ή με sms στείλτε ΛΕΝΑ στο 54757. Επίσης, κάντε κλικ εδώ και δείτε την προσφορά μας για έκπτωση έως 40% μέσω πληρωμής Paypal ή πιστωτικής κάρτας όπου μπορείτε να μιλήσετε με τους αστρολόγους μας, ακόμη και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
“Φύγε κι άσε με – Στέλιος Καζαντζίδης”
Μεγάλη ενεργητικότητα θα έχεις αυτή την εβδομάδα, αγαπημένο Κριάρι, και είναι φυσιολογικό γιατί σου αρέσουν οι αλλαγές… Ωστόσο, θα έχεις αρκετή ένταση αλλά και νεύρα και δεν θα σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου! Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια κάποιο ερωτικό σκάνδαλο, να ξεσκεπάσει τα μυστικά μίας ερωτικής ιστορίας… ή πολύ απλά εσύ θα έχεις τόσο πάθος, που θα θέλεις να τα ρημάξεις όλα στο πέρασμά σου! Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να βάλεις νέους στόχους στη ζωή σου και… όποιος θέλει μπορεί να ακολουθήσει, αλλιώς εσύ θα τραγουδάς: “Φύγε κι άσε με να απομείνω μόνος μου, φύγε κι άσε με να με λιώνει ο πόνος μου, και μην νοιάζεσαι τι θα γίνω στη ζωή, φύγε κι άσε με, η καρδιά μου να καεί, στη φτωχή καρδιά που σ΄ αγάπησε πολύ, δώσε μ’ απονιά την χαριστική βολή”!
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
“Πάμε στοίχημα – Παντελής Παντελίδης”
Αγαπητέ Ταύρε, ο Κρόνος σε έχει ταλαιπωρήσει, όμως η εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς είναι ευχάριστη και γεμάτη εκπλήξεις για σένα. Η σκέψη σου γίνεται πιο κεφάτη και αισιόδοξη και η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου φέρνει και χαρμόσυνες ερωτικές ειδήσεις από το παρελθόν σου! Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, σου δίνει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις και να ξεκινήσεις από την αρχή μία προσωπική σου υπόθεση που σε ενδιαφέρει πολύ! Ο στίχος που σου ταιριάζει είναι: “Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς, πάμε στοίχημα μακριά μου δεν μπορείς, κι αν ρωτάς καρδούλα μου πώς τα περνάω, δεν μπορώ να κοιμηθώ αν δεν νιώσω το άρωμά σου…”
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
“Για ό,τι έχω κάνει δεν μετανιώνω – Κώστας Τουρνάς”
Είσαι σε ετοιμότητα για το φινάλε μίας χρονιάς που σε εξάντλησε, όμως την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς μπορεί να ανησυχείς για το μέλλον των οικονομικών και των αισθηματικών σου ή να αισθάνεσαι και την αστάθεια και την αβεβαιότητα… Όμως έχεις την σιγουριά ότι σύντομα κάτι θα αλλάξει! Ο στίχος που σου ταιριάζει απόλυτα για αυτή την εβδομάδα είναι ο εξής: ”Τι θα πει απαγορεύεται δεν έμαθα, ένα νόμο ξέρει μόνο η καρδιά μου, πάντα έκανα ό,τι ήθελα κι ας έπαθα, όσα λάθη έχω κάνει είναι δικά μου”
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
“Γιατί θες να φύγεις – Γλυκερία”
Στο μυαλό σου γυρνούν αυτή την εβδομάδα όλες οι αναμνήσεις του 2013 και σκέφτεσαι όλα όσα έζησες, τις στιγμές που πέρασαν και σου άφησαν τα σημάδια τους… Ωστόσο αυτή η αναπόληση και ο απολογισμός μπορεί να σε οδηγήσει και σε εκρήξεις, αφού το πλανητικό σκηνικό θα σε ωθήσει να βγάλεις όλα τα απωθημένα σου στην φόρα! Αλλιώς μπορεί να τα περίμενες, αλλιώς να σου έρθουν, μπορεί οι απαιτήσεις σου να είναι υπερβολικές αυτές τις μέρες ή να σε πιάνουν συχνά και τα νεύρα σου και να θέλεις να ξεσπάσεις όλα όσα κρατούσες μέχρι τώρα εδώ και καιρό! Ψυχραιμία, γιατί το στάδιο που περνάς είναι απλά και μόνο μεταβατικό… Το τραγούδι σου για αυτή την εβδομάδα είναι: “Γιατί θες να φύγεις πού θα πας αφού σ’ αγαπώ και μ’ αγαπάς! Γρήγορα θα πληγωθείς, θα γυρίσεις μα δε θα με βρεις, γιατί θες για πάντα να με χάσεις και πικρά πολύ πικρά να κλάψεις;”
 
 
ΛΕΩΝ
“Στη ζωή μου κάθε μία…- Μαρινέλλα – Άκης Πάνου”
Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα χρονιά, το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σε ωθεί να ξεσπάσεις και να εκφράσεις με λόγια, όλα όσα κρύβεις μέσα σου εδώ και μήνες, να βγάλεις στην επιφάνεια τα απωθημένα σου, να κάνεις τον απολογισμό σου και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου! Ωστόσο θα υπάρξουν και ειδήσεις-έκπληξη, που θα σου δημιουργήσουν ταραχή! Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σου προκαλεί άγχος για το μέλλον, για τη ζωή και την καθημερινότητά σου… Νιώθεις βάρος στις πλάτες σου και σε αυτό οφείλεται ο Κρόνος από το Σκορπιό, όμως την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς θα περάσεις πολύ καλύτερα από άλλους! Ο στίχος που μιλά κατευθείαν στην καρδιά σου αυτή την εβδομάδα είναι: “Στη ζωή μου καθεμία, καθεμία γνωριμία, μια καινούργια τρικυμία, ένας άλλος πυρετός. Κάθε νέα γνωριμία όνειρα με συντομία, μια ελπίδα καθεμία κι ένας πόνος δυνατός. Κι αν εσύ δεν είσαι απ' αυτές κι αν εσύ δε φταις, τι πρέπει να γίνει; Όταν πάρουν όλα φωτιά τα κάψει η ψευτιά, τι θέλεις να μείνει;”
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
“Καινούργιο μου φεγγάρι – Ρένα Κουμιώτη”
Τίποτα δεν έχεις να φοβηθείς την εβδομάδα της πρωτοχρονιάς, εκτός από τα έξοδα που θα κάνεις, που θα είναι αρκετά, όλοι οι υπόλοιποι τομείς της ζωής σου θα πηγαίνουν ακριβώς όπως προσμένεις! Το νέο φεγγάρι του Ιανουαρίου σε ευνοεί σημαντικά και φέρνει στη ζωή σου έναν νέο έρωτα ή μία όμορφη αισθηματική εξέλιξη που σου δίνει δύναμη, ελπίδα και ώθηση! Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: “Άναψε, καινούργιο μου φεγγάρι, φώτισε το έρημο στενό, φέξε για να ‘ρθει το παλικάρι, τα παλιά μεράκια μου ξεχνώ. Φέξε για να ‘ρθει το παλικάρι, τα παλιά μεράκια μου ξεχνώ”.
 
 
ΖΥΓΟΣ
“Δεν με πονάς – Πάνος Γαβαλάς”
Είσαι ο πρωταγωνιστής της Πρωτοχρονιάς, αγαπητέ Ζυγέ, αφού ο Άρης που κινείται στο ζώδιό σου, κάνει άτακτα παιχνίδια αυτή την εβδομάδα με τον Πλούτωνα αλλά και τον Ερμή… Βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια τα μυστικά, τα ψέματα, τα απωθημένα σου, ξεσπάς, παίρνεις το ρόλο του θύματος και τα λες έξω από τα δόντια! Ωστόσο, στο τέλος θα καταφέρεις για μία ακόμα φορά με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο, να περάσει το δικό σου! Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: “Δε με πονάς, γι’ αυτό με βασανίζεις, δε μ’ αγαπάς αληθινά. Με τυραννάς και την καρδιά μου σκίζεις, δε μ’ αγαπάς δε μ’ αγαπάς! Μου ‘χεις ψημένο το ψάρι στα χείλη καιρό, πολύ καιρό, ξέρω τι θέλεις μα τι να σου κάνω, αφού σ’ αγαπώ σ’ αγαπώ”
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
“Πεθαίνω για σένα – Λαυρέντης Μαχαιρίτσας”
Υπάρχουν άνθρωποι και καταστάσεις, που σε έχουν κουράσει και που αυτή την εβδομάδα σε βάζουν σε σκέψεις αλλά και αναθεωρήσεις. Αυτή την επιρροή την δέχεσαι από το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα! Μπορεί κάποιες στιγμές να νιώσεις ότι πρέπει να συγκρατήσεις τα αισθήματά σου, όμως στην ουσία θα είναι δύσκολο να το καταφέρεις! Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, που πραγματοποιείται ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, είναι άκρως ευνοϊκή για το δικό σου ζώδιο… Νέες ιδέες, προτάσεις, ειδήσεις και επικοινωνίες βάζουν τη ζωή σου σε νέα τροχιά! Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: “Πεθαίνω για σένα και ας είσαι απάτη, δεν πάει να είσαι ψέμα, εγώ σε λέω αγάπη”!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
“Τι τα θέλεις τα λεφτά – Ελένη Βιτάλη”
Αυτή την εβδομάδα το ρίχνεις έξω, βλέπεις φίλους, σπαταλάς το χρήμα, αλλά σε πιάνει και άγχος με το χρήμα… Δεν σου φτάνουν αυτά που έχεις, θέλεις περισσότερα, όχι μόνο σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και σε αισθηματικό! Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σου φέρνει ευκαιρίες για μία νέα οικονομική συμφωνία… Το τραγούδι λοιπόν που ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωσή σου για την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς είναι: “Τι τα θέλεις τα λεφτά; Να τα κάψεις, τι τα θες; Τα λεφτά είναι δανεικά χέρια αλλάζουν τακτικά, να τα κάψεις, τι τα θες, μήπως τα ’χες κι από χθες; Γλέντα τη ζωή, γλέντα τη ζωή, όλοι δύο μέτρα παίρνουν γη! Τα λεφτά είναι δανεικά, χέρια αλλάζουν τακτικά, να τα κάψεις, τι τα θες μήπως τα ’χες κι από χθες;”
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
“Μια ζωή πληρώνω - Ρίτα Σακελαρίου”
“Αρκετά ως εδώ, τέρμα… θα αλλάξω χαρακτήρα, θα αλλάξω ζωή… και δεν θα δίνω σημασία σε κανέναν παρά μόνο στον εαυτό μου…”, κάπως έτσι σκέφτεσαι και αισθάνεσαι από το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας, φίλε Αιγόκερε. Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σε ωθεί να κάνεις την επανάστασή σου, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε πιέζει να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις αλλαγές, ενώ το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη σε κάνει αιχμηρό στα λόγια και θα τροχίζεις τα νύχια σου για καβγά! Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: “Μια ζωή πληρώνω αμαρτίες αλλονών, τέρμα ως εδώ, τέρμα ως εδώ, άλλο δεν μπορώ!”
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
“Εμένα άσε με στον κόσμο τον δικό μου – Βασίλης Τερλέγκας”
Τίποτα δεν θα σου σταθεί εμπόδιο αυτή την εβδομάδα για να το ρίξεις έξω, για να διασκεδάσεις και για να περάσεις καλά… Θα είσαι στον όμορφο κόσμο τον δικό σου, μπορεί να νοσταλγείς στιγμές που πέρασαν, να αναθεωρείς τις αποφάσεις που πήρες το 2013, αλλά οι όψεις που θα δημιουργηθούν, σου δίνουν την ευκαιρία να ξεπεράσεις πληγές του παρελθόντος! Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι: “Έφτιαξα δικό μου κόσμο όπως οι τρελοί και χωράω εγώ μόνο κι είμαστε πολλοί, δε λυπάμαι, δε φοβάμαι και δεν νοσταλγώ και δεν έχω αναμνήσεις και προορισμό. Εμένα άσε με στον κόσμο τον δικό μου, κλάψε την μοίρα σου και ‘γω το όνειρό μου!”
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
“Αν θυμηθείς το όνειρό μου – Γιάννης Πάριος”
Την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς χαρακτηρίζεσαι από συναισθηματική υπερβολή, από ευαισθησία και από την ανάγκη να εκφράσεις τις σκέψεις σου, αλλά και όσα αισθάνεσαι! Κάνεις όνειρα για το 2014, κάνεις σχέδια για όλα όσα θέλεις να κάνεις και αφήνεσαι στην στιγμή, ελπίζοντας ότι σύντομα θα έρθει η μεγάλη αλλαγή που αναζητάς. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, σε βοηθά να εκπληρώσεις μία μεγάλη σου επιθυμία… Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι: “Αν θυμηθείς το όνειρό μου, σε περιμένω να ‘ρθεις, με ένα τραγούδι του δρόμου να ‘ρθεις όνειρό μου, το καλοκαίρι που λάμπει τ’ αστέρι με φως να ντυθείς…”
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-12-2013 00:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι