blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικές προβλέψεις
 
blank
 
 Αστρολογικές προβλέψεις

Τα άστρα Τρίτη, με την Σελήνη στον Υδροχόο: Η καλή επικοινωνία λειτουργεί πάντα εποικοδομητικά!

blank
 

Τα άστρα την Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015, με το τετράγωνο Ήλιου-Δία

Βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της χθεσινής όψης τετράγωνου μεταξύ του Ήλιου και του Δία, που δίνει το στίγμα μιας υπερβολής στις ημέρες που διανύουμε, καθώς ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, μια θέση που εντείνει αυτή τη διάθεση. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ό,τι λέμε, στις κινήσεις μας, αλλά και σε ό,τι αναλαμβάνουμε, ιδιαίτερα σε θέματα τα οποία δεν μας είναι οικεία, γνωστά ή σαφή!

Σελήνη στον Υδροχόο

Η ενέργειά της ημέρας χρωματίζεται από την Σελήνη, η οποία από χθες το μεσημέρι έχει περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου ενισχύοντας την επικοινωνία, τις επαφές, τις συζητήσεις και τονίζοντας εκείνο το ανθρωπιστικό στοιχείο, που σου δημιουργεί την ανάγκη να σταθείς κοντά στα πρόσωπα που σε χρειάζονται!

Οι όψεις της Σελήνης από τον Υδροχόο
 
Στις 7:22 το πρωί, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο διευκολύνει πολύ τις πρακτικές υποθέσεις που χρειάζονται διευθέτηση. Επίσης, κάποια επαγγελματικά ζητήματα μπαίνουν σε προτεραιότητα τις ώρες που ακολουθούν, και μπορούν να τακτοποιηθούν εύκολα, αρκεί να ακολουθήσεις μια πολύ καλή οργάνωση, ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες!
 
Στις 12:27 το μεσημέρι, το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη ενισχύει την κοινωνικότητα, τις επαφές και τις συζητήσεις, προκαλώντας επίσης και έναν έντονο συναισθηματισμό, που ενδεχομένως θα δημιουργήσει μια μεγαλύτερη υπερβολή στις συμπεριφορές, θα τις κάνει πιο απαιτητικές και πιο απόλυτες στην διεκδίκηση των ''θέλω'' τους.
 
Τις βραδινές ώρες της ημέρας, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στις 8:20 μ.μ. ενισχύει τον αυθορμητισμό και την παρόρμηση, που σε ωθεί να κάνεις αυτό ακριβώς που επιθυμεί η καρδιά σου! Η βραδιά είναι ιδανική για να τη μοιραστείς με τους φίλους σου, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες ξαφνικές προσκλήσεις, που σου δίνουν τη δυνατότητα να βγεις και να διασκεδάσεις, αξιοποιώντας την νύχτα σου μέσα απο κοινωνικές συναναστροφές.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στον Υδροχόο

Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, σήμερα και αύριο αξιοποιήστε την καλή διάθεση που σας στέλνει η Σελήνη απο το ζώδιο του Υδροχόου, αφενός για να προωθήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ζητήματα που σας ενδιαφέρουν στους γύρω σας, αφετέρου για να ανανεώσετε τις φιλικές σας σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή! Μάθε όλες τις εξελίξεις που σου φέρνει η θέση της Σελήνης στην προσωπική σου ζωή. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529Κάνε δικό σου ένα μαύρο βραχιόλι γούρι 2016 που ταιριάζει σε κάθε καρπό, από το iLoveZen! 

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

 
 
 
 
 
Date Modified: 2017-04-23T20:48:11+0300
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
loading...
blank
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι