blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικές προβλέψεις
 
blank
 
 Αστρολογικές προβλέψεις

Το SMS της εβδομάδας 14 ως 20 Δεκεμβρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

blank
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Η εβδομάδα περιλαμβάνει το τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Δία, το οποίο μας τροφοδοτεί με πίστη και αισιοδοξία, πως στο τέλος κάθε ιστορία και κάθε κατάσταση θα βρει το δρόμο της, έστω και μέσα απο μπερδεμένα μονοπάτια.
 
Κριός
Με τον Ερμή να πλησιάζει επικίνδυνα τον Πλούτωνα, στα επαγγελματικά σου μπαίνεις σε ένα παιχνίδι που περιέχει ίντριγκες και επικράτηση του δυνατότερου. Δεν υπάρχει κάτι να φοβάσαι, ενώ πέραν του ότι μπορείς να διαπρέψεις, το μυαλό σου θα λειτουργήσει καταλυτικά και ακαριαία, πετυχαίνοντας στόχους και παραμερίζοντας αντιπάλους. Σωστός συγχρονισμός σε όλα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το ζώδιό σου με ένα sms! Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529Κάνε σήμερα δικό σου ένα γούρι για το 2016 που θα σου χαρίσει καλοτυχία για το νέο έτος! Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει από την τεράστια γκάμα του ilovezen.gr!
 
Ταύρος
Με μία υπερβολή στην καλοπέραση και στα έξοδα θα σε βρει η εβδομάδα αυτή του Δεκεμβρίου. Επίσης, θα πιάσεις τον εαυτό σου να μην έχει κατανόηση για άτομα που διαταράσσουν τη γαλήνη και την ηρεμία σου, απομακρύνοντάς τα απο τη ζωή σου. Πριν κλείσεις όμως την πόρτα σε φιλίες που μετράνε χρόνια, φρόντισε μέσω του διαλόγου να ανακαλύψεις τα κίνητρα που είναι κρυμμένα πίσω απο αλλόκοτες συμπεριφορές. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το ζώδιό σου με ένα sms! Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529Κάνε σήμερα δικό σου ένα γούρι για το 2016 που θα σου χαρίσει καλοτυχία για το νέο έτος! Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει από την τεράστια γκάμα του ilovezen.gr!
 
Δίδυμοι
Τη γενναιοδωρία και τη ζεστασιά των δικών σου ανθρώπων θα νιώσεις τις μέρες αυτές, πλησιάζοντας περισσότερο την οικογένεια και τις ανάγκες της. Μία γνωριμία ή μία σχέση, περνάει μέσα απο αντιξοότητες μέχρι να ξεκαθαρίσει, αφήνοντάς σε στην αβεβαιότητα για το παρόν. Μη νιώθεις ενοχές για ό,τι αισθάνεσαι ή σκέφτεσαι, το οποίο μπορεί να μην συμβαδίζει με τις επιθυμίες του συντρόφου σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το ζώδιό σου με ένα sms! Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529Κάνε σήμερα δικό σου ένα γούρι για το 2016 που θα σου χαρίσει καλοτυχία για το νέο έτος! Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει από την τεράστια γκάμα του ilovezen.gr!
 
 
Καρκίνος
Την εβδομάδα αυτή μπορεί να θελήσεις να βάλεις σε τάξη τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αφού σε κούρασαν το διάστημα αυτό. Ίσως έρθεις σε ρήξη με άτομα πολύ κοντινά σου και ειπωθούν σκληρά λόγια, που θα σε κάνουν να μετανιώσεις κατόπιν. Μπορεί πάλι να δώσεις ένα θεαματικό τέλος σε μία κατάσταση που δεν λειτουργεί όπως θα ήθελες, όσες προσπάθειες… αναστήλωσης και να έκανες. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το ζώδιό σου με ένα sms! Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529Κάνε σήμερα δικό σου ένα γούρι για το 2016 που θα σου χαρίσει καλοτυχία για το νέο έτος! Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει από την τεράστια γκάμα του ilovezen.gr!
 
Λέων
Την εβδομάδα αυτή θα λάμψεις πάλι μέσα απο τη γενναιοδωρία και την κατανόηση που θα δείξεις σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Ο κυβερνήτης σου Ήλιος σε τετράγωνο με το Δία, όλο και κάτι χαρμόσυνο θα σου προσφέρει, σαν ένδειξη πως ανήκεις στα τυχερά παιδιά. Προσοχή με τις υπερβολές, τα αλόγιστα έξοδα και την αδυναμία σου να κατασταλάξεις ερωτικά. Ειδικά το τελευταίο, μπορεί να σε προβληματίσει. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το ζώδιό σου με ένα sms! Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529Κάνε σήμερα δικό σου ένα γούρι για το 2016 που θα σου χαρίσει καλοτυχία για το νέο έτος! Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει από την τεράστια γκάμα του ilovezen.gr!
 
Παρθένος
Μετά τα οικονομικά στραπάτσα που σου έφερε η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό, θα υπάρξει μία ανάκαμψη σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Φρόντισε ωστόσο να μην κριτικάρεις τα κοντινά σου άτομα, ενώ δεν έχεις όφελος να προσπαθήσεις να κρατήσεις στη ζωή καταστάσεις, που από καιρό έχουν εκπνεύσει. Εστίασε στις προοπτικές που προσφέρει η ζωή και μην αναλύεις αυτά που δεν μπορείς να αλλάξεις. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το ζώδιό σου με ένα sms! Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529Κάνε σήμερα δικό σου ένα γούρι για το 2016 που θα σου χαρίσει καλοτυχία για το νέο έτος! Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει από την τεράστια γκάμα του ilovezen.gr!
 
 
Ζυγός
Με τον Άρη στο ζώδιό σου να συνέρχεται απο την αντίθεσή του με τον Ουρανό, βρίσκεις αργά και σταθερά τον εαυτό σου, αναλαμβάνοντας δράση και παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις. Στο σπίτι, θα χρειαστεί να βάλεις σε εφαρμογή την ικανότητά σου να κρίνεις και να καθοδηγείς τα μέλη της οικογένειας, που βλέπεις πως με τη συμπεριφορά τους ξεφεύγουν και δημιουργούν πρόβλημα και αναστάτωση στη ροή της καθημερινότητας. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το ζώδιό σου με ένα sms! Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529Κάνε σήμερα δικό σου ένα γούρι για το 2016 που θα σου χαρίσει καλοτυχία για το νέο έτος! Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει από την τεράστια γκάμα του ilovezen.gr!
 
Σκορπιός
Την εβδομάδα αυτή θα προσπαθήσεις να αποφύγεις αντιπαραθέσεις επαγγελματικού χαρακτήρα με άτομα με τα οποία έχεις στο παρελθόν δυσαρεστηθεί. Δεν έχεις καμία διάθεση να αφήσεις τις ικανότητές σου να αξιολογηθούν απο αυτούς που θεωρείς όχι τόσο ευφυείς και με έλλειψη αντίληψης. Με τον Άρη να επηρεάζει τη διάθεσή σου, αποκαλύπτονται μυστικά και συνομωσίες που θα σε αφήσουν έκπληκτο, υπενθυμίζοντάς σου πως δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι τον καθένα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το ζώδιό σου με ένα sms! Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529Κάνε σήμερα δικό σου ένα γούρι για το 2016 που θα σου χαρίσει καλοτυχία για το νέο έτος! Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει από την τεράστια γκάμα του ilovezen.gr!
 
Τοξότης
Μία ψυχολογική κούραση θα νιώσεις την εβδομάδα αυτή, η οποία μάλιστα προέρχεται απο τον φιλικό και κοινωνικό σου κύκλο, από άτομα με αμφίβολη πρόθεση απέναντί σου. Θα θελήσεις να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις και σχέσεις, συχνά με ένα ξέσπασμα, απομακρύνοντας τους λάθος ανθρώπους απο τη ζωή σου. Η Αφροδίτη απο τον Σκορπιό σου θυμίζει πως τίποτα δε τελειώνει, εάν δεν είναι η ώρα του. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το ζώδιό σου με ένα sms! Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529Κάνε σήμερα δικό σου ένα γούρι για το 2016 που θα σου χαρίσει καλοτυχία για το νέο έτος! Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει από την τεράστια γκάμα του ilovezen.gr!
 
 
Αιγόκερως
Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει, όσον αφορά την οικονομική σου κατάσταση και συγκεκριμένα το ρόλο της λογικής σε σχέση με τα λεφτά που σπαταλάς. Παράλληλα, η αναθεώρηση αυτή αφορά και την ερωτική σου ζωή, η οποία μοιάζει να πηγαίνει ένα βήμα πίσω, αφού είσαι σε συνεχή αναβολή και αμφιβολία για το μέλλον και τις επιλογές σου. Ίσως μία αναπάντεχη περιπέτεια να σου φέρει τη λύση στο πιάτο. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το ζώδιό σου με ένα sms! Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529Κάνε σήμερα δικό σου ένα γούρι για το 2016 που θα σου χαρίσει καλοτυχία για το νέο έτος! Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει από την τεράστια γκάμα του ilovezen.gr!
 
Υδροχόος
Μία εβδομάδα, κατά την οποία αισθάνεσαι να απελευθερώνεσαι απο καταπίεση και ασφυκτικές καταστάσεις, θα είναι η ερχόμενη. Ο κυβερνήτης σου Ουρανός, στην αντίθεση του με τον Άρη, δεν σου άφησε περιθώρια επιλογών και ανέσεων. Τώρα όμως οι ανατροπές συνέβησαν, οι διενέξεις κάλμαραν και εσύ απολαμβάνεις με ευχαρίστηση τα όρια που έχεις θέσει, χωρίς πια να πρέπει να συμβιβάζεσαι. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το ζώδιό σου με ένα sms! Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529Κάνε σήμερα δικό σου ένα γούρι για το 2016 που θα σου χαρίσει καλοτυχία για το νέο έτος! Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει από την τεράστια γκάμα του ilovezen.gr!
 
Ιχθείς
Με πάθος, την εβδομάδα αυτή θα μάθεις να θέτεις τα όριά σου, για τα οποία δεν διαπραγματεύεσαι. Κάνοντας αντιληπτό στο σύντροφο τι είναι αυτό που ανέχεσαι, τι όχι, τι διεκδικείς και τι σου χαρίζεται, η σχέση θα πάρει εντελώς άλλη μορφή και δομή, προς όφελός σου. Αν οργανωθείς σωστά και δεν αφήσεις πολλά στη τύχη, οι επαγγελματικές προοπτικές φαντάζουν πολύ ευνοϊκές για εσένα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το ζώδιό σου με ένα sms! Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529Κάνε σήμερα δικό σου ένα γούρι για το 2016 που θα σου χαρίσει καλοτυχία για το νέο έτος! Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει από την τεράστια γκάμα του ilovezen.gr!
 
Date Modified: 2017-04-23T16:45:33+0300
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
loading...
blank
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι