blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 21 ως 27 Δεκεμβρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

Το SMS της εβδομάδας 21 ως 27 Δεκεμβρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 12
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

Την εβδομάδα αυτή ο Ήλιος εισέρχεται στον Αιγόκερω, φέρνοντας μία οργανωτική ικανότητα που τόσο μας έλειπε μετά τη παραμονή του στο Τοξότη. Παράλληλα, η τελευταία Πανσέληνος του έτους στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω βάζει τάξη, πριν την αλλαγή του έτους.
 
Κριός
Αν και βρίσκεσαι σε χριστουγεννιάτικη ανάπαυλα, ωστόσο το μυαλό σου δουλεύει γύρω από θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Αξιολόγησε τα πάντα και με την είσοδο της νέας χρονιάς θα είσαι σε θέση να καλύψεις κενά, να μετριάσεις έξοδα και να απαλλαγείς από περιττούς γνωστούς, που μόνο αρνητικότητα φέρνουν. Προς το παρόν, καταλάγιασε την ανησυχία σου.
Ταύρος
H Αφροδίτη σε θετική όψη με τον Δία, σου προσφέρει κάθε λόγο να είσαι ευδιάθετος και αισιόδοξος. Προσκλήσεις, έντονη κοινωνική δραστηριότητα, δώρα και οικονομική εύνοια, είναι μερικά μόνο από αυτά που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις πλατιά. Στο μεταξύ, ένας έρωτας πλανάται στον αέρα και ίσως περιμένει τα βεγγαλικά της νέας χρονιάς για να εκδηλωθεί και αυτός!
 
Δίδυμοι
Τις μέρες αυτές θα νιώσεις τη ζεστασιά της οικογένειας, έχοντας την ευκαιρία να έρθεις κοντά σε άτομα, με τα οποία είχες μία απόσταση το τελευταίο διάστημα. Υπάρχει μία ανασφάλεια μέσα σου όσον αφορά το μέλλον μιας σχέσης ή μίας συμβίωσης, αλλά οι εξελίξεις θα είναι πιο θετικές απ’ ό,τι περιμένεις. Μία διένεξη που προηγήθηκε, θα μείνει στο παρελθόν χωρίς να σε επιβαρύνει στο μέλλον.
 
Καρκίνος
Η τελευταία Πανσέληνος συμβαίνει στο ζώδιό σου, επισφραγίζοντας ένα έτος αρκετά επεισοδιακό για σένα. Την εβδομάδα αυτή καταπιάνεσαι με εργασιακά θέματα, όπου προσπαθείς να κλείσεις ένα κύκλο επιβολής και επικράτησης. Στις σχέσεις σου, θα βαδίσεις με σύνεση, κατανόηση και πρόθεση να συντηρήσεις και να βελτιώσεις καταστάσεις, που νιώθεις πως σου κάνουν καλό.
 
Λέων
Μία καθοριστική εβδομάδα, κατά την οποία ασχοληθείς με θέματα προσωπικής εξέλιξης και επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Φρόντισε να μην απογοητεύεις τα άτομα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, αλλά και να τονίζεις τις δυνατότητές σου. Παράλληλα, πρόσεξε να μην αποσυντονίζεσαι, αφού οι μέρες αυτές έχουν πολλές υποχρεώσεις.
 
Παρθένος
Την εβδομάδα αυτή θα έχεις την ευκαιρία να υλοποιήσεις πολλά σχέδια, βρισκόμενος ένα βήμα μπροστά, πριν ακόμα τελειώσει ο χρόνος. Τα καλά νέα είναι πως φέρνεις στη ζωή σου άτομα, πλάνα και ασχολίες, που θα αλλάξουν εντελώς τη καθημερινότητά σου, ανανεώνοντάς της. Αν υπάρχει το ενδεχόμενο ενός επαγγελματικού ραντεβού, προσπάθησε να αφήσεις καλές εντυπώσεις.
 
Ζυγός
Σε δοκιμασίες υποβάλεις το μυαλό σου και τις αντοχές σου την εβδομάδα αυτή, μετρώντας υποχρεώσεις και φοβίες, λες και θέλεις να τα απαριθμήσεις σε μία λίστα. Οικονομικά, η τύχη σου χαμογελάει, φέρνοντάς σου ευκαιρίες να περάσεις καλά με άτομα της επιλογής σου, αφήνοντας πάλι εντυπώσεις και θετικές σκέψεις.
 
Σκορπιός
Τις μέρες που έρχονται θα κάνεις μία εκ βαθέων αναθεώρηση για τη πορεία του έτους που εκπνέει. Είναι κάποιες εκκρεμότητες που ακόμα σε απασχολούν και θες να τις τακτοποιήσεις. Παράλληλα, είναι πολλά αυτά που θα ήθελες να πεις ή να εκφράσεις σε ένα άτομο, αλλά όλο το αναβάλλεις. Ίσως η συγχώρηση, όσον αφορά ένα περιστατικό στο παρελθόν, είναι το μέσο που θα σε κάνει να νιώσεις καλά τις μέρες αυτές.
 
Τοξότης
Η εβδομάδα που έρχεται θα έχει έντονο ενδιαφέρον για σένα, αφού σε επηρεάζει άμεσα η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, εξιχνιάζοντας κατάλοιπα και απωθημένα που μπορεί να έχεις. Δες τη ζωή μέσα από ένα πρίσμα αισιοδοξίας και μην χάνεις το κέφι σου. Ένα θέμα υγείας που σε απασχόλησε στο παρελθόν, φρόντισέ το κατάλληλα.
 
Αιγόκερως
Νιώθεις να βρίσκεσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων την εβδομάδα αυτή, με μία Πανσέληνο να λειτουργεί σαν άγρυπνος φρουρός, καταγράφοντας και αξιολογώντας τις κινήσεις και τις σκέψεις σου. Έχεις ανάγκη από αισιοδοξία και καλή παρέα, ώστε να νιώσεις πως είσαι με άτομα που έχουν θετικά αισθήματα για σένα. Ένας έρωτας που μπορεί να ξεκινήσει από ένα βλέμμα ή ένα χαμόγελο, θα σε ανανεώσει.
 
Υδροχόος
Νιώθεις να σε πιέζει ο χρόνος να προφτάσεις ένα σωρό υποχρεώσεις. Την εβδομάδα αυτή μην παραμελήσεις την υγεία σου, αλλά ούτε και τις ουσιαστικές σχέσεις με φίλους και οικογένεια, αποφεύγοντας τις ανούσιες προσκλήσεις. Ένα άτομο από το οποίο έχεις υψηλές προσδοκίες, ειδικά τις μέρες αυτές, θα σε ανταμείψει με το παραπάνω, φωτίζοντας τις γιορτές.
 
Ιχθείς
Για αυτά που σε ενθουσιάζουν, για το τι ελπίζεις, τι φοβάσαι και τι επιθυμείς έχεις ανάγκη να μιλήσεις τις μέρες αυτές. Κάποιοι θα κάνετε αλλαγές όσον αφορά τον εαυτό σας, την εξωτερική εμφάνιση, αλλά και τον τρόπο που επικοινωνείτε, καθώς και τα μηνύματα που μεταδίδετε άθελά σας. Στον ερωτικό τομέα, παίρνεις αυτό που διεκδικείς και διαπραγματεύεσαι.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-12-2015 14:39:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι