blank
 
blank

Χρόνια πολλά Υδροχόε! Καλά γενέθλια! Δώρο οι μηνιαίες προβλέψεις σου! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα.

Χρόνια πολλά Υδροχόε! Καλά γενέθλια! Δώρο οι μηνιαίες προβλέψεις σου! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα.
Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 1
 

Υδροχόος, το ζώδιο του μήνα

Αν και ο Φεβρουάριος, ο μήνας των γενεθλίων σου, ξεκίνησε κάπως άκομψα για σένα, με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον δωδέκατό σου οίκο, ωστόσο η χαρά, τα όνειρα και η όρεξη για ζωή δεν ανακόπτονται τόσο εύκολα, αφού από τη φύση σου είσαι μέρος αυτών.

Οι ιστορίες της Αφροδίτης

Διανύουμε λοιπόν το πρώτο πενθήμερο του Φεβρουαρίου, με την Αφροδίτη να απομακρύνεται από τη μέγγενη του Πλούτωνα και να σου αφήνει επιτέλους περιθώριο να ανασάνεις, φέρνοντας στο μυαλό σου τη πρόσφατη δύσκολη περίοδο, που έμοιαζες να είσαι χαμένος στους λαβυρίνθους των πολύπλοκων σχέσεων. Με την ορθοδρόμησή της στις αρχές του μήνα, η Αφροδίτη σηματοδοτεί πως μία δύσκολη περίοδος αναποφασιστικότητας, δυσαρέσκειας, οικονομικής μιζέριας και ερωτικής πλάνης, έφτασε στο τέλος της.

Οι επιρροές του μικρού φτερωτού

Η είσοδος του Ερμή στον Ιχθύ και στο δεύτερο σου οίκο, έχει σαν αποτέλεσμα να σου θολώσει το τοπίο, όσον αφορά κάποιες επιλογές σου και τη βαρύτητα που δίνεις σε αυτές. Περισσότερο σε φέρνει σε επαφή με ένα παρελθόν που επιθυμείς να σφραγίσεις πίσω σου, παρά να καλλιεργήσεις.
 
Στις 6 του μηνός, όταν αυτός γυρίσει ανάδρομος, θα πορευτεί προς το ζώδιό σου, στις 13 Φεβρουαρίου, κάνοντας σε ευρηματικό, πολυμήχανο, απρόσιτο, αλλά αν δε φέρεις μια ρεαλιστική χροιά στη σκέψη σου, τότε θα βρεθείς εντελώς ξένος με τη καθημερινότητα.

Τεστ ερωτικής κοπώσεως

Στις 12/2 ο Ήλιος θα αποφασίσει να σε ζορίσει λίγο, θέτοντας σου “κρόνια” αιτήματα: αντοχή, υπομονή και επιμονή. Σε ένα περιβάλλον υδροοχοϊκό αυτά φαντάζουν μεσαιωνικά μαρτύρια, αλλά δεν έχεις εναλλακτικές.
 
Θα βρεθείς σε σύγκρουση εσωτερική, για το τι θέλεις, ενώ θα αναγκαστείς να διεκδικήσεις για να μη χάσεις. Όλο αυτό θα σε βάλει σε μία ψυχοφθόρα διαδικασία, αλλά και θα δοκιμάσει τις αντοχές σου. Στο τέλος όμως, έχεις καλές πιθανότητες να βρεθείς αγκαλιά με το άτομο των ονείρων σου.
 
Στις 15/2 το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη από το Ζυγό, με τη συνοδεία του Ερμή στον Υδροχόο,  φροντίζει για τη διεκδίκηση του δικαιώματος σου στην ευτυχία, με έναν πιο αδύναμο τρόπο όμως. Ούτε ο Άρης, αλλά ούτε και ο Ήλιος, από τις θέσεις τους, ωθούν για ένα ακραίο δυναμισμό, ωστόσο στην κατανομή ρόλων έχεις το πάνω χέριν σε περίπτωση που διαπραγματεύεσαι με το ταίρι σου για το ποιος είναι ο πιο δυνατός.
 
Η πρωτοβουλία, η παρόρμηση και η επιβολή ωστόσο, είναι το μότο σου τις μέρες εκείνες του Φεβρουαρίου, ενώ οι ερωτικές σου επιθυμίες μπαίνουν σε πρώτη θέση. Ο ενθουσιασμός, το κυνήγι και η χαρά του έρωτα θριαμβεύουν, με ένα τρόπο επιθετικό και διεγερτικό. Μέσα σε διλλήματα και οπισθοχωρήσεις, δε θα διστάσεις να βρεις αφορμή να δοξάσεις το σεξ, τις νέες γνωριμίες και την ικανοποίηση που δίνει η ζωή στους τολμηρούς.
 
Στις 16/2 το τρίγωνο της ημέρας, μεταξύ Σελήνης και Αφροδίτης, δίνει μια αρμονία, μια εσωτερική γαλήνη και χαρά για συνύπαρξη, ενώ στις 18 το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, θα προκαλέσεις εντάσεις, ερωτικές κόντρες και παιχνιδάκια χειρισμού.
 
Στις 18 Φεβρουαρίου σε εγκαταλείπει ο Ήλιος, περνώντας στον Ιχθύ και δίνοντας σου την ευκαιρία να βγάλεις μία καταπιεσμένη ένταση και να βρεθείς τετ-α-τετ με το ταίρι σου, απαιτώντας έμπρακτα την αγάπη του. Αλλά αυτή είναι μία άλλη ιστορία, που θα εξελιχθεί κάτω από έναν άλλο Ήλιο!
 
Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
Και επειδή στην αστρολογία, κάθε άτομο είναι διαφορετικό με βάση το γενέθλιο χάρτη του, μη ξεχάσεις να συμβουλευτείς τις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Επίσης, για τις ημερήσιες προβλέψεις σου, να ενημερώνεσαι καθημερινά, στην επιλογή Τα ζώδια σήμερα.
Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-02-2014 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι