blank
 
blank

Χρόνια πολλά Ζυγέ! Δώρο οι μηνιαίες προβλέψεις σου! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα.

Χρόνια πολλά Ζυγέ! Δώρο οι μηνιαίες προβλέψεις σου! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ζυγός, το ζώδιο του μήνα

Στις 23 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος, σου δίνει υπόσχεση πως ο μοναχικός δρόμος τελειώνει, ρίχνοντας άπλετο φως στο τούνελ των ανησυχιών και της αμφιβολίας σου, οδηγώντας σε από το “Εγώ” στο “Εμείς” και από την αναζήτηση του άλλου σου μισού, στην ανακάλυψη του θαυμαστού κόσμου των σχέσεων!
 
Καλαισθησία, δικαιοσύνη, αρμονία και διπλωματία, είναι οι λέξεις κλειδιά για τον Ζυγό, ενώ για ένα ολόκληρο μήνα θα έχεις την ευκαιρία, εσύ που γεννήθηκες σε αυτό το ζώδιο, να τα εφαρμόσεις, μελετώντας κατόπιν τα αποτελέσματα στη ζωή σου.

Το παιχνίδι με τις όψεις: Ανάμεσα στο ξυράφι και το πούπουλο!

Το πέρασμα του Ήλιου στο Ζυγό ξυπνά αξίες και ποιότητες μέσα μας, όπως η παιδικότητα με την καλή έννοια, η ανάγκη για σχέσεις, το συναίσθημα του να ανήκουμε σε κάποιον, η ισορροπία μέσα από την επαφή μας με τους άλλους, αλλά και η εξάρτηση από τους άλλους.
 
Ο Ήλιος εδώ για έναν ολόκληρο μήνα διαπραγματεύεται και ζυγιάζει καταστάσεις και αισθήματα, αναγκάζοντάς μας να συμβιβαστούμε με συνεργασίες και σχέσεις, που είναι απαραίτητο να συνεχίσουν να υπάρχουν στη ζωή μας.

Το τρίγωνο Δία-Αφροδίτης

Η είσοδος του Ήλιου στο Ζυγό ξεκινά με έξτρα μπουναμά το τρίγωνο του Δία με την Αφροδίτη, όπου προσφέρει αυτό ακριβώς που φαντάζεσαι: κοινωνική αναγνώριση, έρωτες με μηδενικό βαθμό δυσκολίας, απεριόριστες προοπτικές και μια ανάσα αισιοδοξίας.
 
Μην ξεχνάς πως με τον Δία να ατενίζει τη ζωή σου από το Ζενίθ του ωροσκοπίου και να καθορίζει την επαγγελματική σου πορεία, ελάχιστα είναι αυτά που θα μπορούσαν να πάνε στραβά, τουλάχιστον στο θέμα του επαγγελματικού σου γίγνεσθαι.

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα

Παράλληλα, στις 2 Οκτωβρίου, ο Ήλιος τετραγωνίζει και το Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, οδηγώντας τις αντοχές στα άκρα, με σκοπό να καλυφθούν οι ανάγκες μας για σχέση, με έναν επίμονο και ακατάλληλο τρόπο όμως, μεγεθύνοντας τις παρορμήσεις και τις ενοχές μας, αν κάτι δε λειτουργήσει όπως αναμένουμε, ενώ η ανάγκη μας για την εύρεση του άλλου μισού, θα βρει διέξοδο μόνο αν εισπράξουμε τη σιγουριά να προχωρήσουμε.
 
Το θετικό της όψης είναι το πάθος, που μοιράζεται γενναιόδωρα, αλλά και η ένταση με την οποία προχωράμε σε γνωριμίες ερωτικού τύπου, μη διστάζοντας να φτάσουμε στη κόκκινη γραμμή, μέχρι να εξοντώσουμε επαρκώς τις άμυνές μας και να δοξάσουμε τις ανθρώπινες αδυναμίες μας.

Η αντίθεση Ήλιου-Ουρανού

Η αμέσως επόμενη συνάντηση του Ήλιου θα είναι στις 3 Οκτωβρίου με τον Ουρανό, φέρνοντας απρόοπτα και ανακατατάξεις, στον πολυτιμότερο τομέα για ένα Ζυγό:
αυτόν των σχέσεων, όπου οι στόχοι θα μεταβάλλονται συνεχώς, θα γίνουν συγκεχυμένοι, η συμπεριφορά κυκλοθυμική, αλλά με ένα πέπλο γοητείας να καλύπτει, καθώς θα ενδίδεις σε ένα τρελό ερωτικό παιχνίδι, όπου θα διαπραγματευτείς την ατομική σου ελευθερία!
 
Τις μέρες αυτές, έρωτες παράταιροι θα γεννηθούν και άλλοι τόσοι θα διαλύσουν, έρωτες χωρίς περιορισμούς έκφρασης, χωρίς ταμπού και κλασσικές ενοχές, ενώ αυτό που θα μας αγγίξει, θα το αποδεχτούμε, χωρίς να το διαπραγματευτούμε στο παζάρι της ζωής.
 
Ο Ουρανός, δεν είναι πλέον για το Ζυγό το σημείο της πτώσης, αλλά η ανύψωση και η τόλμη. Οι σχέσεις του, το ίδιο απρόβλεπτες, ανατρεπτικές, σαν τρελή κούρσα, χωρίς κατεύθυνση και προορισμό.

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία

Στις 12 Οκτωβρίου, το τετράγωνο του Ήλιου με το Δία, θα λειτουργήσει απελευθερωτικά αλλά και ασύδοτα στη φύση του Ζυγού, αφού θα υπάρξει αδιαφορία για την εικόνα που δίνει στον περίγυρο, αρκεί να ζήσει τη στιγμή και να κάνει το κέφι του.
 
Παράλληλα όμως, η εμπιστοσύνη στη ζωή, πως τα πράγματα θα έρθουν όπως πρέπει να έρθουν, είναι σχεδόν τυφλή, αφήνοντας τις καταστάσεις να κυλήσουν από μόνες τους, μόνο με θεϊκή παρέμβαση!

Ο Άρης στην Παρθένο και η αντίθεση με τον Ποσειδώνα

Στις 16 Οκτωβρίου, η είσοδος του Άρη στη Παρθένο και στο δέκατό οίκο σου, αλλά και η αντίθεσή του με το Ποσειδώνα στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο, θα χτυπήσει καμπανάκι, για το αν όλα όσα έσπειρες το τελευταίο διάστημα, ήταν προϊόν σύνεσης ή αποτέλεσμα επιπόλαιων αποφάσεων και χειρισμών της στιγμής, συμπεριλαμβανομένων και των ερωτικών σου επιλογών.

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού

Στις 17 Οκτωβρίου, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό έρχεται να ταράξει το δικό σου σύστημα αξιών και να σε μυήσει σε έρωτες ακατάλληλους, αταίριαστους και σκανδαλώδεις. Αυτό που μέχρι χτες απέρριπτες, σήμερα το λατρεύεις! Οι εναλλαγές σου θα κυμαίνονται μεταξύ του να αφήνεσαι, ως και να ελέγχεις την κατάσταση, ενώ θα προσπαθήσεις να χρησιμοποιήσεις τα πυρομαχικά σου, ώστε να ισορροπήσεις σε μια σταθερή ερωτική κατάσταση, μετατρέποντάς την σε σχέση, με ίσα μερίδια ορθολογισμού και έρωτα.
 
Εγκαταλείποντας ο Ήλιος το ζώδιό σου, θα σε αφήσει πολύ πιο ώριμο, ώστε να χειριστείς τον ερχομό ενός χειμώνα, όπου θα κληθείς, με τα μέσα που έχεις καλλιεργήσει, να επιτύχεις τα μέγιστα και τα κάλλιστα για σένα!
 
Προς το παρόν, για έναν ολόκληρο μήνα θα σερβίρεις στους γύρω σου για ορεκτικό, αρκετή γοητεία, για… κυρίως πιάτο, ξαφνικούς έρωτες και για επιδόρπιο, το πάθος! Με το τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις να το πλασάρεις, σαν ο κατ’ εξοχήν dealer του Ζωδιακού που είσαι!
 
Και επειδή στην αστρολογία, κάθε άτομο είναι διαφορετικό με βάση το γενέθλιο χάρτη του, μη ξεχάσεις να συμβουλευτείς τις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Επίσης, για τις ημερήσιες προβλέψεις σου, να ενημερώνεσαι καθημερινά, στην επιλογή Τα ζώδια σήμερα.
 
Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-10-2013 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι