blank
 
blank

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 1 ως 7 Σεπτεμβρίου, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 1 ως 7 Σεπτεμβρίου, μ' ένα τραγούδι.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 1 ως 7 Σεπτεμβρίου 2014

Τραγουδοπροβλέψεις έως 7 Σεπτεμβρίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Ένα ανανεωτικό αεράκι αλλαγής έρχεται την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου στον τομέα των σχέσεων μας! Η «μπόρα» της περασμένης εβδομάδας αρχίζει να κοπάζει και τις ημέρες που ακολουθούν, θα θελήσουμε να δούμε πιο σοβαρά τα αισθηματικά μας, ενώ παράλληλα θα βάλουμε νερό στο κρασί μας προκειμένου να εξομαλύνουμε τις σχέσεις μας.
 
Αλλά ας δούμε πιο συγκεκριμένα όλα τα αστρολογικά νέα για την εβδομάδα 1 ως 7 Σεπτεμβρίου, γνωρίζοντας πώς θα μας επηρεάσουν όλα τα πλανητικά φαινόμενα στην αισθηματική μας ζωή…

Ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού: Βρες τις συναισθηματικές σου ισορροπίες…

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που καθορίζει την εξέλιξη των επικοινωνιών μας και είναι ο κύριος υπαίτιος που ρυθμίζει την ροή των συζητήσεων, των συναντήσεων και των επαφών μας. Από τις 2 ως τις 27 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του παρορμητικού σταυρού, στον Ζυγό! Από αυτή την θέση, θα κάνει το κλίμα των επικοινωνιών μας αρκετά πιο αρμονικό και συμβιβαστικό και θα δώσει τις ευκαιρίες για να αντιμετωπιστούν ή να αποφευχθούν οι συγκρούσεις, τα νεύρα και οι αντιθέσεις. Με τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού, υποχωρείς, εκφράζεσαι με όμορφα λόγια, απολαμβάνεις εξόδους και διασκεδάζεις, αποφεύγεις τους καβγάδες, λειτουργείς με διπλωματία και αναβάλεις συστηματικά να πάρεις σοβαρές αποφάσεις, γιατί είτε βρίσκεσαι σε δίλημμα, είτε θέλεις να αποφύγεις τα δύσκολα… Ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού, θα χαρίσει τις ευεργετικές του ιδιότητες στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) και στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες)

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Έχεις την δύναμη και θα τα καταφέρεις…

Γνωρίζοντας την αξία μας και τις ικανότητές μας και εκφράζοντας την δύναμη που κρύβεται μέσα μας, μπορούμε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα… Αυτό ακριβώς μπορούμε να σκεφτούμε και να εφαρμόσουμε την Τετάρτη στις 3 Σεπτεμβρίου, που ο Ήλιος από την Παρθένο, πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω… Η τύχη είναι στα χέρια μας, εμείς μπορούμε να χειριστούμε τις καταστάσεις για να φέρουμε τα πράγματα στο σημείο που θέλουμε, πώς θα το καταφέρουμε αυτό; Αξιοποιώντας τα δυνατά σημεία του εαυτού μας! Τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς), που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, δέχονται την εύνοια του τριγώνου του Ήλιου με τον Πλούτωνα.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο: Δείξε τα συναισθήματά σου με… πράξεις!

Την Παρασκευή στις 5 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη ξεκινά το ταξίδι της στο μεταβλητό ζώδιο της Παρθένου, όπου και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου! Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που καθορίζει την ροή των αισθηματικών μας εξελίξεων και αντιπροσωπεύει τον έρωτα, την δημιουργικότητα, την χαρά και το συναίσθημα… Από το γήινο ζώδιο της Παρθένου, μας επιβάλει να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας περισσότερο μέσα από τις πράξεις μας, παρά μέσα από τα λόγια μας. Στα αισθηματικά μας μπαίνουν πλέον και κάποια όρια λογικής, ενώ αναπτύσσονται συναισθήματα συμπόνιας, κατανόησης και αλληλεγγύης. Δεν θα λείψουν και οι στιγμές κτητικότητας ή συναισθηματικής «παγωμάρας», όπου θα προκαλείται από ανασφάλειες, που κάνουν την εμφάνισή τους! Τα ζώδια που δέχονται εύνοια αυτό το διάστημα στα αισθηματικά τους αυτό το διάστημα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς). Εύνοια δέχεσαι και εσύ που έχεις τους προσωπικούς σου πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, ιδιαίτερα την Αφροδίτη ή τον Άρη σου.
 
Το MyAstro.gr ετοίμασε όπως κάθε εβδομάδα τις αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων, μαζί με ένα τραγούδι! Άκουσε το στίχο που ταιριάζει «γάντι» στο ζώδιο σου και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Εφτά τραγούδια θα σου πω – Γλυκερία»
«Στου Παραδείσου τα μπουζούκια θα με πας, κι αφού χορέψουμε και πάψει ο σαματάς εφτά τραγούδια θα σου πω, για να διαλέξεις το σκοπό, που θα μου πεις, για να σου πω το "Σ’ αγαπώ"»! Αυτός είναι ο στίχος σου για τη νέα εβδομάδα, φίλε Κριέ… Ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού σε κάνει αρκετά πιο συζητήσιμο και εξωστρεφή στη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, τώρα έχεις την ευκαιρία να εκφραστείς, να συναντηθείς και να γνωρίσεις ένα άτομο που θα μπορείς να έχεις μαζί του μία όμορφη σχέση! Τα νεύρα και η… τσαντίλα υποχωρούν και τη θέση τους παίρνουν πιο ήρεμα και αρμονικά συναισθήματα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Θέλω τα ώπα μου – Άννα Φόνσου»
«Θέλω τα ώπα μου, θέλω τις τρέλες μου, θέλω τις τσάρκες μου με γιώτα χι! Θέλω τις μάσες μου, θέλω τις φούμες μου, θέλω τις ξάπλες μου στην εξοχή. Θέλω τ' αλλιώτικα, θέλω τ' απίθανα και τα παράξενα πού 'χει η ζωή, θέλω τα γλέντια μου και τα ξενύχτια μου, θέλω τα όργανα ως το πρωί»… Με κέφι και ενθουσιασμό ξεκινάς αυτή την εβδομάδα, φίλε Ταύρε… Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, σε βοηθά να βάλεις σε πρόγραμμα την αισθηματική σου ζωή. Η Αφροδίτη από την Παρθένο, σου υπόσχεται καλοπέραση και έρωτα! Ετοιμάσου λοιπόν για μία σημαντική ερωτική ανανέωση! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Πες μου μία λέξη – Δημήτρης Χορν & Μάρω Κοντού»
«Πες μου μια λέξη, αυτή τη μόνη λέξη, σε λίγο πια θα φέξει, θα 'ρθει η χλωμή αυγή. Κοντεύει έξι, ας πούμε αυτή τη λέξη που 'χει στα χείλη μπλέξει και δεν τολμά να βγει. Ο ουρανός, ο μεγάλος ουρανός, είν' ακόμα σκοτεινός και η νύχτα κυλά. Μα εκεί ψηλά, κοίτα έν' άστρο που δειλά, μοναχό φεγγοβολά και μας χαμογελά». Αυτός είναι ο δικός σου στίχος, φίλε Δίδυμε, για τη νέα εβδομάδα… Ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού σε κάνει να κρέμεσαι από τα χείλη του ατόμου που σε ενδιαφέρει, αλλά γίνεσαι και εσύ ακόμα πιο γλυκομίλητος και εκφραστικός στα συναισθήματά σου! Όσο για την Αφροδίτη από την Παρθένο, σε βοηθά να σταθεροποιήσεις μία σχέση σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Σαν με κοιτάς – Αφροδίτη Μάνου & Γιάννης Φέρτης»
«Σαν με κοιτάς, ηλιοβασίλεμα στα μάτια σου, φωτιά, καίγομαι μέσα στη δική σου τη ματιά, λιώνω σαν φλόγα την αυγή, σαν με κοιτάς. Σαν με κρατάς, είναι τα μπράτσα σου μια θάλασσα πλατιά, που μέσα χάνομαι και πνίγομαι βαθιά, μες στα μαβιά της τα νερά σαν με κρατάς». Αγαπητέ Καρκίνε, ξεκινά μία εβδομάδα που δεν έχεις να φοβηθείς απολύτως τίποτα! Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα φέρνει μία συνάντηση ή εξομολόγηση, που έχει βάθος και ουσία, και σου λύνει πολλές από τις απορίες που είχες ως τώρα! Η Αφροδίτη από την Παρθένο απομακρύνει την ερωτική στασιμότητα και φέρνει ειδήσεις, ραντεβού και φλερτ, που έχουν… νόημα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΛΕΩΝ
«Μίλα μου – Δάκης & Χριστιάνα»
«Μίλα μου, ναι μίλα μου, αν την αγάπη που σου έδωσα την άξιζες… Μίλα μου, ναι μίλα μου, πες το βάρος της αγάπης μου δε βάσταξες… Θα σου πω, ναι θα σου πω, πως την αγάπη σου σα φυλαχτό την κράτησα, σ’ αγαπώ, ναι σ’ αγαπώ, μα ήσουν ήλιος λαμπερός και εγώ στο πλάι σου κερί, πώς να σταθώ»… Αγαπητέ Λέοντα, η Αφροδίτη αποχωρεί από το ζώδιό σου και εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, δίνοντάς σου τις προοπτικές να σταθεροποιήσεις και να νιώσεις πιο ασφαλής με τα αισθηματικά δεδομένα που υπάρχουν γύρω σου! Παράλληλα, ο Ερμής από το Ζυγό, σε κάνει πιο άνετο και εξωστρεφή, για να μιλήσεις και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Έτσι αγαπάω εγώ – Στέλιος Ρόκκος»
«Αν αγαπάς αληθινά, φεύγεις ταξίδια μακρινά και το κορμί σου να γυρίσεις περιμένει! Έτσι αγαπάω εγώ, έτσι αγαπώ, τίποτα για μένα για μένα δεν κρατώ! Έτσι αγαπάω εγώ, έτσι αγαπώ, όλα εγώ τα δίνω για κείνη που αγαπώ»… Χαμογέλασε, γιατί τα εμπόδια πέρασαν και τώρα ξεκινούν πιο όμορφες μέρες για σένα, φίλε Παρθένε… Το τρίγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, αποδεικνύει ότι υπάρχει στη ζωή σου μία μεγάλη αγάπη, με βάθος και ουσία. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, σου χαρίζει γοητεία και εύνοια στα ζητήματα καρδιάς! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Σου το ‘πα μια και δυο και τρεις – Γιάννης Βογιατζής»
«Την καρδιά, καρδιά μου, απόψε μπρος στα πόδια σου πετώ. Κάν’ την ό,τι θες κυρά μου, δε σου την ξαναζητώ. Κάν’ την ό,τι θες κυρά μου, δε σου την ξαναζητώ. Σου το `πα μια και δυο και τρεις κι εφτά κι οχτώ και δέκα: Αν μ’ αρνηθείς δε θέλω πια να ξαναδώ γυναίκα! Το φεγγά-φεγγάρι απόψε, το ξεκρέμασα καλέ, να το κάνεις δαχτυλίδι, μενταγιόν και μπρασελέ, να το κάνεις δαχτυλίδι, μενταγιόν και μπρασελέ»… Με αυτό το στιχάκι ξεκινάς την εβδομάδα σου, φίλε Ζυγέ! Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου και εσύ τώρα λες και ξαναλές χωρίς ενδοιασμό, το τι αισθάνεσαι… Έρχονται μηνύματα και ειδήσεις, που σου φτιάχνουν την διάθεση! Με την Αφροδίτη στην Παρθένο όμως, είναι λογικό να υπάρχουν κάποιοι ενδοιασμοί ή κρυφές σκέψεις για μία σχέση σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Τάκα τάκα – Τέρης Χρυσός»
«Τάκα τάκα τάκα τα, τάκα τάκα τάκα τα, τάκα τάκα τάκα τα, καρδιά μου πως χτυπάς! Τάκα τάκα τάκα τα, τάκα τάκα τάκα τα, τάκα τάκα τάκα τα, το ξέρω αγαπάς! Έχεις ερωτευτεί, φτωχή καρδιά, και το ξέρω, ξέρω ότι πονάς κι όπως χτυπάς υποφέρω, έχεις καημό κρυφό που σε πονάει και σε λιώνει, άλλη σκληρή καρδιά σε τυραννά, σε πληγώνει»… Με το ξεκίνημα της εβδομάδας νιώθεις πλέον ανακούφιση και νιώθεις πιο ήρεμα! Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε βοηθά να κουβεντιάσεις και να πετύχεις έναν στόχο καρδιάς. Η Αφροδίτη από την Παρθένο, έρχεται για να εκπληρώσει ερωτικές προσδοκίες, που θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπά σε τρελούς ρυθμούς! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Στον επόμενο τόνο – Κωνσταντίνα»
«Αυτό το τηλεφώνημα δεν ήτανε σαν τ’ άλλα, μες στην καρδιά μου άναψαν παράξενα σινιάλα. Στον επόμενο τόνο θα ’ν’ η ώρα για σένανε μόνο. Στον επόμενο τόνο θα μετράω μαζί σου το χρόνο. Απόψε όλα αλλάξανε μαζί με σένα τώρα, και τα ρολόγια δείχνουνε του έρωτα την ώρα». Ο Ερμής από το Ζυγό σου πάει πολύ, φίλε Τοξότη…. Τα ρολόγια όλα δείχνουν ότι έφτασε η ώρα για φλερτ, δικτύωση και ερωτικές τρέλες! Όσο για την Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, σε συμμαζεύει, για να δεις το μέλλον μίας σχέσης με πιο σοβαρό τρόπο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Εσένα που σε ξέρω τόσο λίγο – Zoras»
«Εσένα που σε ξέρω τόσο λίγο, εσένα που αγαπώ τόσο πολύ, για πες μου θες να μείνω ή να φύγω, για πες μου πριν μας έβρει το πρωί! Τα αστέρια από ψηλά μας βλέπουν σιωπηλά την νύχτα αυτή, που στάθηκε ο χρόνος τα μάτια σου φωτιά, τα χείλη σου δροσιά, αν φύγεις και μ’ αφήσεις, θα ‘μαι μόνος»… Αυτό ακριβώς είναι το δικό σου στιχάκι για τη νέα εβδομάδα, φίλε Αιγόκερε… Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, σε βοηθά να συγκροτηθείς και να βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου! Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο θα φέρει αέρα αλλαγής στην αισθηματική σου ζωή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Στους πέντε ανέμους – Στέφανος Κορκολής & Κωνσταντίνα»
«Με σκόρπισες ξανά στους πέντε ανέμους, για μια φορά ακόμα με παιδεύεις, μ’ ένα τίποτα με συντροφεύεις κι από το τίποτα τα πάντα κλέβεις και γίνεσαι άνεμος κι εσύ. Κι εγώ σαν άνεμος θα φύγω, θα χαθώ, κι όπως θα φεύγω φως μου, θα σε ονειρευτώ, να μ’ αγκαλιάζεις κι εγώ να προσπαθώ για μια φορά να σ’ αρνηθώ. Θα σ’ αρνηθώ! Κι εγώ σαν άνεμος θα φύγω, θα χαθώ, κι όπως θα φεύγω, φως μου, θα ερωτευτώ τους πέντε άνεμους. Μ’ αυτούς θα ξεχαστώ και δε θα ξαναρθώ»… Θέλεις να φύγεις, αγαπητέ Υδροχόε, να τρέξεις μακριά, να ταξιδέψεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει και να απολαύσετε τον έρωτά σας… Ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού, σε βοηθά να κάνεις το μεγάλο «άλμα» και να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που επιθυμείς, μέσω της συζήτησης, της επικοινωνίας ή του ταξιδιού! Όσο για την Αφροδίτη από την Παρθένο, σε φουντώνει με κάποιες σκέψεις, ανασφάλειες και ζήλιες, που αφορούν την πορεία μίας ερωτικής ιστορίας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Ραντεβού στα όνειρά σου – Χρήστος Δάντης»
«Κράτα μου μια ματιά... στα μεγάλα σου μυστικά, μη μου λες καληνύχτα, δεν τελειώνει η νύχτα για μας! Σαν όνειρο θα σε βρω, που βγαίνει αληθινό! Ραντεβού στα όνειρά σου, στον παλμό του έρωτά σου, για μια βόλτα στης αγάπης τα κρυφά»! Κλείνεις ραντεβού αυτή την εβδομάδα με την ερωτική επιτυχία, φίλε Ιχθύ… Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, σε ανταμείβει για τις ερωτικές προσπάθειες που έκανες μέχρι σήμερα. Η Αφροδίτη από την Παρθένο, σου φέρνει τη σχέση των ονείρων σου ή σε βοηθά να αντιμετωπίσεις τα εμπόδια στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-08-2014 18:30:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι