blank
 
blank
09-11-2014 15:41:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 10 ως 16 Νοεμβρίου, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 10 ως 16 Νοεμβρίου, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 10 ως 16 Νοεμβρίου 2014

Άρχισαν τα όργανα, σήκω από την θέση σου… Την εβδομάδα 10 ως 16 Νοεμβρίου, είναι βέβαιο ότι οι μέρες σου δεν θα είναι χαλαρές, αραχτές και… light! Θα παρασυρθείς και εσύ από την αστρική καταιγίδα, η οποία είναι αρκετά απειλητική, ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη, φέρνει καβγάδες και το σίγουρο είναι ότι δεν σου επιτρέπει ούτε στιγμή να βαρεθείς! Ο Άρης από τον Αιγόκερω, θα έρθει σε αναμέτρηση με τον Κρόνο και θα σχηματίσει και τετράγωνο με τον Ουρανό. Αυτές οι δυνατές όψεις του Άρη–Ουρανού–Πλούτωνα, θα πυροδοτήσουν μία σειρά έντονων γεγονότων στις σχέσεις και όχι μόνο! Παράλληλα, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Κρόνο, γεγονός που σημαίνει ότι αυτή η εβδομάδα θα έχει και το κλάμα και τον χωρισμό της…
 
Αλλά ας δούμε με λεπτομέρεια τις σημαντικές όψεις της εβδομάδας και την επιρροή τους στα αισθηματικά μας και στην συνέχεια ακολουθούν οι τραγουδοπροβλέψεις μας, γιατί ακόμα και στα δύσκολα η μουσική είναι αντίδοτο!

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: Επίδειξη δύναμης και σκληρότητας

Την Τρίτη στις 11 Νοεμβρίου, ο Άρης από τον Αιγόκερω βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα από το ίδιο ζώδιο και σε προετοιμάζει ότι θα δεχτείς ισχυρές «βολές» και θα δώσεις σημαντικές μάχες, προκειμένου να υπερασπιστείς τον εαυτό σου ή την σχέση σου! Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα είναι αρκετά σκληρή και φέρνει έντονα γεγονότα, μεγάλες αλλαγές και από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι αναμενόμενο ότι φέρνει και οριστικές ρήξεις… Το πλήρωμα του χρόνου κρίνει ότι κάποιες καταστάσεις έχουν κάνει τον κύκλο τους, πρέπει να κλείσουν, αλλά η διαδικασία αυτή δεν γίνεται με ήρεμο τρόπο, αλλά με σκληρότητα! Αν ανήκεις σε ζώδιο του παρορμητικού σταυρού, είσαι δηλαδή Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως και έχεις γεννηθεί στο β΄ δεκαήμερο του ζωδίου σου, δέχεσαι άμεση επιρροή από αυτή την όψη. Αν έχεις στον γενέθλιο χάρτη σου κάποιον πλανήτη στην 11η μοίρα, τότε είσαι και εσύ ένας από τους εκπροσώπους του ζωδιακού, που επηρεάζεσαι αρνητικά!

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Κάνουμε όνειρα σαν αυτά που κάναμε παιδιά…

Την Τετάρτη στις 12 Νοεμβρίου, ο Ερμής από τον Σκορπιό φλερτάρει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και δημιουργείται η θετική όψη τριγώνου, η οποία είναι και ευεργετική για όνειρα, σχέδια, πλάνα και για ιδεαλισμό! Η φαντασία είναι στα φόρτε της, τα ιδανικά είναι ακόμα εδώ και δημιουργούν την επιθυμία να μοιραστείς σκέψεις και συναισθήματα… Αυτή την ημέρα θα υπάρξουν ευχάριστες επικοινωνίες, μηνύματα και ειδήσεις στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς) και στα ζώδια της Γης (Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω) στο πρώτο δεκαήμερο.

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Καβγάδες, εντάσεις και μεγάλες αλλαγές…

Το ποτήρι θα ξεχειλίσει την Πέμπτη στις 13 Νοεμβρίου, όπου ο Άρης από τον Αιγόκερω θα αναμετρηθεί με τον Ουρανό από τον Κριό, δημιουργώντας την δύσκολη όψη τετραγώνου! Ξαφνικοί καβγάδες, οριστικές διαλύσεις σχέσεων, έντονα γεγονότα στις σχέσεις και εκρηκτικότητα στα λόγια και στις πράξεις θα κάνουν αυτή την ημέρα να είναι μία από τις πιο έντονες του 2014! Η βιασύνη και η επιπολαιότητα μπορούν να φέρουν ανεπανόρθωτες ζημιές στις σχέσεις, ενώ η ένταση της στιγμής θα αποδειχθεί ότι δεν μπορεί εύκολα να ξεπεραστεί. Για μία ακόμα φορά επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο: Οι σχέσεις στάζουν δηλητήριο…

Και ενώ τα «πυρά» της εβδομάδας τα δέχονται κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), υπάρχει και άλλη μία σκληρή όψη, που θα πονέσει και τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του τρίτου δεκαημέρου. Η Αφροδίτη από το Σκορπιό πραγματοποιεί σύνοδο με τον Κρόνο από το ίδιο ζώδιο. Η συνάντηση Αφροδίτης-Κρόνου θα προκαλέσει στεναχώρια, πόνο και έντονο προβληματισμό στις μόνιμες σχέσεις, όπου τώρα θα κριθεί η συνέχεια και η εξέλιξη τους.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία: Θέλεις να κάνεις τις υπερβολές σου…

Η εβδομάδα μας ολοκληρώνεται με μία ακόμα δυσαρμονική όψη, η οποία όμως δεν είναι ικανή να φέρει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά μας. Ο Ήλιος από το Σκορπιό, πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Δία από τον Λέοντα και έτσι θα θελήσεις να το ρίξεις έξω, να διασκεδάσεις, να κάνεις τις υπερβολές σου, να ξεφύγεις από τα όριά σου! Την Παρασκευή λοιπόν στις 14 Νοεμβρίου θα θελήσεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και θα ξοδέψεις άνευ όρων χρήματα και αισθήματα…
 
Μετά την ανάλυση των αστρολογικών όψεων της εβδομάδας, ας δούμε το στίχο που ταιριάζει σε κάθε ζώδιο για τις μέρες 10 ως 16 Νοεμβρίου 2014. Βάλε τον ήχο δυνατά, άκου το τραγούδι σου και μπες για τα καλά στο ρυθμό… Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Γκρέμισ’ τα – Πίτσα Παπαδοπούλου»
«Γκρέμισ’ τα, γκρέμισ’ τα όλα πια, γκρέμισ’ τα, γκρέμισ’ τα σκληρή καρδιά αφού όλα αρχίσανε στραβά! Η αγάπη στον ντουνιά κατάντησε ζημιά, κάν’ τα όλα τώρα ρημαδιό, μα εγώ θα σ αγαπώ, μα εγώ θα σ αγαπώ, γκρέμισ’ τα, γκρέμισ’ τα όλα πια, γκρέμισ’ τα, γκρέμισ’ τα σκληρή καρδιά, αφού κατά βάθος με πονάς, γιατί με τυραννάς γιατί δε με πονάς, πες μου τι σου έκανα η ψυχή που γίνομαι χαλί, που γίνομαι χαλί.»… Αυτή την εβδομάδα θέλεις να τα γκρεμίσεις (μεταφορικά πάντα) όλα… Ο Άρης από τον Αιγόκερω σε δύσκολες όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, σε κάνουν να θέλεις εδώ και τώρα να ξεσπάσεις και να εκφραστείς έξω από τα δόντια! Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο, θα σε βοηθήσει να βάλεις όρια στον εαυτό σου, πριν τα κάνεις όλα ρημαδιό… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Όσοι είναι αισθηματίες – Μάκης Χριστοδουλόπουλος»
«Όσοι είναι αισθηματίες, την πατάνε μια ζωή και σε λάθος ιστορίες, μπλέκονται κάθε στιγμή! Μα εγώ αγάπησα εσένα μήπως και βρω παρηγοριά, μα είναι τα αισθήματα βγαλμένα απ’ τη σκληρή σου την καρδιά. Όσοι είναι αισθηματίες... Όσοι είναι αισθηματίες, μόνο κλαίνε, δε γελούν και αλλονών τις αμαρτίες, τις πληρώνουν και πονούν»… Αυτό ακριβώς είναι το στιχάκι σου για τη νέα εβδομάδα, αγαπητέ Ταύρε… Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον τομέα των σχέσεων σου σε κάνει να αισθάνεσαι ότι την έχεις πατήσει στα αισθηματικά. Προς το τέλος της εβδομάδας το ρίχνεις στην υπερβολή και στο δράμα, για να πνίξεις τον πόνο σου, ο οποίος να ξέρεις πως είναι περιστασιακός! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Βρέξε ουρανέ εγωισμό – Αντώνης Ρέμος»
«Βρέξε ουρανέ εγωισμό να μη με δει που κλαίω, ναι, να μη με δει στο σπαραγμό αυτόν τον τελευταίο. Βρέξε ουρανέ ωκεανό, ωκεανό να 'χω να κρύβομαι, να 'χω να κρύβομαι, βρέξε ουρανέ εγωισμό να μη με δει που κλαίω κι όπως θα μου λέει για χωρισμό, «εντάξει» να της λέω. Βρέξε ουρανέ ωκεανό, να μη φανώ που υποκρίνομαι»! Μπορεί οι πλανητικές όψεις να μην σε επηρεάζουν άμεσα, αλλά κάνουν τον εγωισμό να είναι έντονος και σκληρός και προσπαθείς να κρύψεις την απογοήτευση, την στεναχώρια και κάθε δυσάρεστη σκέψη σου… Προς το τέλος της εβδομάδας βρίσκεις τον τρόπο να περάσεις καλά, μετακινείσαι, ταξιδεύεις, μιλάς και εκφράζεσαι χωρίς όρια! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Μου λένε να μην κλαίω – Τα παιδιά από την Πάτρα»
«Μου λένε να μην κλαίω, να μην κλαίω μα τι να κάνω, αφού σε χάνω...μου λένε να μην κλαίω, να μην κλαίωμα τι να κάνω, αφού σε χάνω...Στάλα-στάλα στην καρδιά πάει το δάκρυ σαν φωτιά! Μου λένε να μην κλαίω, να μην κλαίω, μα τι να κάνω, αφού σε χάνω... Μου λένε να μην κλαίω, να μην κλαίω, μα τι να κάνω, αφού σε χάνω...»… Φίλε Καρκίνε, αυτή η εβδομάδα έχει κλάμα, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να σε τρομάζει, γιατί το κλάμα το συνηθίζεις και σε ανακουφίζει! Οι αναταραχές της αισθηματικής σου ζωής σε κάνουν να αισθάνεσαι ανασφάλεια! Οι σκληρές όψεις του Άρη με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, σε επηρεάζουν και σε κάνουν να βρίσκεσαι σε μεγάλη ένταση! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΛΕΩΝ
«Διάλεξες την τύχη μου – Γιάννης Πάριος»
«Διάλεξες την τύχη μου την τύχη σου να κάνεις, πήρες τα φτερά μου ν' απογειωθείς. Κι όταν τα κατάφερες κι είδες ότι φτάνεις, είπες πως κουράστηκες κι άλλο δεν μπορείς. Μα δεν υπολόγισες πως η δύναμή σου είναι η αγάπη μου κι είναι δανεική, όπως η αγάπη σου, όπως το φιλί σου, που μια γεύση μ' άφησε στο στόμα μου πικρή»… Μία πικρή γεύση στα χείλη σου έχει αφήσει αυτός ο έρωτας, που πέρασε από τη ζωή σου και σε έκανε να αλλάξεις τόσο πολύ… Ο πόνος δεν έχει ξεπεραστεί, η θλίψη δεν έχει φύγει οριστικά και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο σου θυμίζει ότι ο έρωτας πολλές φορές παίρνει μία σκληρή μορφή! Παράλληλα οι δυσαρμονικές όψεις του Άρη με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, σου θυμίζουν ότι δεν πρέπει να μένεις με σταυρωμένα τα χέρια! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Φοβάμαι – Νίνο»
«Δεν φταίει η νύχτα που `χει τόση παγωνιά και σαν φωτιά σε περιμένω… Φταίει που δεν αντέχω να σε θέλω πια και να πεθαίνω σ' αυτή την ερημιά και εσύ να μην υπάρχεις πουθενά. Φοβάμαι, μη μ' αφήνεις μόνο, φοβάμαι, δώσ' μου λίγο χρόνο, φοβάμαι, κράτησέ με ζωντανό… Φοβάμαι, το σκοτάδι φως μου, φοβάμαι, το φιλί σου δώσ' μου, φοβάμαι, Θεέ μου, πόσο σ' αγαπώ…» Η νέα εβδομάδα σου φέρνει φόβους, αδυναμίες και ανασφάλειες. Περιμένεις το τηλέφωνο που δεν έρχεται ή που προκύπτει, αλλά δεν είναι και τόσο ευχάριστο, ενώ στα ερωτικά σου υπάρχει ένας αναβρασμός και δεν ξέρεις τι θα συμβεί… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Έτσι – Σταμάτης Γονίδης»
«Με ρωτάς τι μου συμβαίνει, από που ν' αρχίσω, να στο κρύψω δε με παίρνει πρέπει να σ' αφήσω. Παίρνω πια το δρόμο μου, καίω τ' όνειρό μου, φεύγω για να βρω τον εαυτό μου! Έτσι, γιατί περίεργα την είδα, έτσι, γιατί βαρέθηκα τα ίδια, έτσι, γιατί γουστάρω να 'μαι μόνος είμαι πιο καλύτερα δε το μετανιώνω, θα 'μαι για τη πάρτη μου και μόνο»… Ακόμα και ένας ήσυχος Ζυγός παίρνει τις ανάποδες του, όταν ο Άρης βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα… Έτσι και εσύ, αυτή την εβδομάδα κάνεις την επανάστασή σου και προτιμάς τη μοναξιά σου, για να βρεις τον εαυτό σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Έχω μία αγάπη – Πασχάλης Τερζής»
«Έχω μια αγάπη φλέβα στο λαιμό μου τραγουδάει έναν παλιό καημό κι όσο πλαγιάζω τόσα ξύπνια αντέχει έχω μια αγάπη κοφτερό γυαλί χίλια κομμάτια κόβει το φιλί κι ας με ματώνει ξέρω με προσέχει έχω μια αγάπη μια πληγή που μένει χρόνια ανοιχτή κι όταν αλλάζει λίγο ο καιρός, τότε πονάω σαν τρελός και σε θυμάμαι, ψέματα να πω; Πανάθεμά με, σ' αγαπώ»… Η αγάπη σου είναι σαν μία πληγή, που μένει εδώ και χρόνια ανοιχτή και τώρα που αλλάζει ο καιρός και η Αφροδίτη με τον Κρόνο βρίσκονται σε σύνοδο με το ζώδιό σου, εσύ θυμάσαι, πονάς και στεναχωριέσαι, γιατί αγαπάς… Τα δύσκολα σύντομα θα περάσουν, εσύ όμως αυτή την εβδομάδα θα ξεσπάσεις και θα ζήσεις έντονα, άλλωστε ανήκεις στα ζώδια που δίνουν ρεσιτάλ δράματος στα αισθηματικά τους, γιατί έτσι τους αρέσει… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Εγώ με την αγάπη μάλωσα – Μανώλης Λιδάκης»
«Τέλος οι συγγνώμες, τα ρολόγια που τρελαίνονται, τέλος τα τηλέφωνα που μένουν σιωπηλά, τέλος με τους όρκους που συνέχεια λένε ψέματα κι όλα αυτά τα δάκρυα που δεν βγάζουν πουθενά, τέλος τα τραγούδια στ’ αυτοκίνητο κι οι βόλτες, τέλος τα ταξίδια, καλοκαίρι σε νησιά, τσιγάρα, αλκοόλ, ξενυχτισμένα σαββατόβραδα, βόλτα στη βροχή τις Κυριακές και σινεμά, εγώ με την αγάπη μάλωσα»! Μαλώνεις με την αγάπη αυτή την εβδομάδα και επιλέγεις να μείνεις για λίγο απομακρυσμένος, προκειμένου να σκεφτείς κάποια πράγματα με τρόπο πιο σοβαρό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Τώρα θα πονάς – Νατάσα Θεοδωρίδου»
«Τώρα θα πονάς, που ξέρεις ότι φταις, είναι πια αργά, συγγνώμη μη μου λες, έκανες πολλά, με γέμισες πληγές και τώρα θα πληρώσεις! Τώρα θα πονάς γι’ αυτό το χωρισμό, μόνος θα μιλάς με τον εγωισμό, με τη μοναξιά θα ζήσεις αγκαλιά και θα το μετανιώσεις»… Πονάς και στεναχωριέσαι, γιατί υπάρχουν κάποιες ανατροπές που δεν σου αρέσουν στα αισθηματικά σου, ζητάς εκδίκηση και ανταλλάσσεις λόγια βαριά, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο β΄ δεκαήμερο του ζωδίου σου! Καταπολέμησε τα δυσάρεστα συναισθήματα και συμβιβάσου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Αλήτισσα Ψυχή - Άννα Βίσση»
«Γιατί έχω αλήτισσα ψυχή και δε πονάω, ξέρω να αντέχω και να κλείνω μια πληγή κι αν δεν αξίζει κάτι, πάντα προσπερνάω. Είμαι απ’ τα πάθη μου πολύ πιο δυνατή! Έχω αλήτισσα ψυχή και δε φοβάμαι, μπορώ και κάνω κάθε μέρα νέα αρχή, για ό,τι τέλειωσε ποτέ μου δε λυπάμαι, ξέρω να ζω γιατί έχω αλήτισσα ψυχή, αλήτισσα ψυχή»… Αυτός είναι ο δικός σου στίχος, αγαπητέ Υδροχόε, για τη νέα εβδομάδα… Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού, σε κάνουν να αισθάνεσαι πίεση, περιορισμό και αρχίζεις να αλλάζεις και να σκληραίνεις… Προσπαθείς να προστατέψεις τον εαυτό σου από τα πιο δύσκολα. Βάζεις τα όρια σου και κάνεις μία νέα αρχή… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Κλειστά τα στόματα – Αντώνης Ρέμος»
«Μη μου μιλάτε, μη λέτε πια ότι το λάθος μου δεν έμαθα, μη με κατηγορείτε πια, κλειστά τα στόματα, κλειστά τα στόματα, έτσι θέλω ν’ αγαπάω το λάθος άνθρωπο, μη μου μιλάτε, δε θέλω πια τις συμβουλές και τη συμπόνια σας, ούτε φωνές ούτε κραυγές, κλειστά τα στόματα, εγώ αυτό που θέλω πάντα θ’ αγαπάω. Και εγώ θα θέλω πάντα εσένα ν’ αγαπώ»… Οι πλανήτες μπορεί να έχουν στήσει χορό αυτή την εβδομάδα, όμως εσύ, φίλε Ιχθύ, την βγάζεις πέρα μία χαρά… Το μόνο αρνητικό είναι ότι δέχεσαι πιέσεις από το περιβάλλον σου, όπου αναμειγνύεται στα προσωπικά σου και σε τρελαίνει! Ακόμα και αν είσαι με το λάθος άνθρωπο, εσένα δεν σε νοιάζει όμως, ζεις το δικό σου παραμύθι! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-11-2014 15:41:00
Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 5
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι