blank
 
blank

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 11 ως 17 Ιανουαρίου 2016, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 11 ως 17 Ιανουαρίου 2016, μ' ένα τραγούδι.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 10
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 11 ως 17 Ιανουαρίου 2016

Το 2016 ξεκίνησε «άγαρμπα» και με σημαντικές δυσκολίες και εμπόδια για τα αισθηματικά μας, που δεν μας επέτρεψε να απολαύσουμε την ομορφιά του έρωτα. Έρχεται όμως η εβδομάδα 11-17 Ιανουαρίου 2016 για να πυροδοτήσει όμορφες εξελίξεις, που θα μας κάνουν να βρούμε και πάλι τους ερωτικούς μας ρυθμούς! Μία Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω δίνει την ευκαιρία να βάλουμε γερές βάσεις στην αισθηματική μας ζωή τις ημέρες που ανοίγονται μπροστά μας, ενώ οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής με τον Δία και τον Ουρανό, μας επιφυλάσσουν τύχη, έκπληξη και χαρά! Πάμε να δούμε όμως τι θα ζήσουμε στα ερωτικά μας αυτή την εβδομάδα έκπληξης και ευκαιρίας…

Η άστατη Αφροδίτη από τον Τοξότη αιφνιδιάζει και επουλώνει ερωτικές πληγές του παρελθόντος!

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Τοξότη και μετά τις δοκιμασίες που μας υπέβαλε την περασμένη εβδομάδα, έρχεται τώρα για να τονώσει το ηθικό μας. Την Τετάρτη στις 13 Ιανουαρίου 2016, σχηματίζει ένα θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό το οποίο δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να δημιουργηθούν ξαφνικοί, κεραυνοβόλοι έρωτες αλλά και για να συμβούν απρόβλεπτα ευχάριστα γεγονότα στα αισθηματικά μας! Ο έρωτας γίνεται αυθόρμητος, πικάντικος, παιχνιδιάρης αλλά και… αναπάντεχος! Πιο ευνοημένα θα είναι αυτή την ημέρα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους! Την επόμενη ημέρα, στις 14 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη θα σχηματίσει την όψη τετραγώνου με τον Χείρωνα (τον θεραπευτή του ζωδιακού). Αυτή την ημέρα λοιπόν θα συνειδητοποιήσουμε ότι υπάρχουν ερωτικές πληγές που έχουν αφήσει τα σημάδια τους, ερωτικές πληγές που πρέπει να θεραπεύσουμε και να αφήσουμε πίσω μας. Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς) του δευτέρου δεκαημέρου, θα μπορέσουν να ξεπεράσουν κάποια αισθηματικά εμπόδια του χτες.

Ο Ήλιος, ο ανάδρομος Ερμής και ο Δίας σε μεγάλο τρίγωνο: Τίποτα δεν έχει τελειώσει, όλα τώρα ξεκινούν!

Η πιο θετική, ελπιδοφόρα και τυχερή μέρα του Ιανουαρίου είναι η 14η, που οι πλανήτες φροντίζουν να μας δώσουν τις ευεργεσίες τους για να πάρουμε κυριολεκτικά τα πάνω μας. Ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω, βρίσκεται σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, σχηματίζοντας και οι δυο τους ένα όμορφο τρίγωνο με τον Δία.
 
Δεδομένου ότι ο Ερμής και ο Δίας κινούνται φαινομενικά ανάδρομα, είναι βέβαιο ότι το παρελθόν θα παίξει σημαντικό ρόλο στο παρόν! Αναμένουμε λοιπόν ότι θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες, επικοινωνίες, συναντήσεις και μηνύματα, που θα σκορπίσουν χαμόγελα και θα κάνουν πολλούς εκπροσώπους του ζωδιακού να πάρουν ικανοποίηση, εκπληρώνοντας ένα σχέδιο ή μία επιθυμία του παρελθόντος. Μία ερωτική ιστορία που είχε κολλήσει μπορεί πραγματικά αυτές τις μέρες να έχει αναζωπύρωση… Οι επανασυνδέσεις που θα προκύψουν αυτές τις μέρες θα είναι πράγματι πολλές… Ποια είναι τα ζώδια που θα ευνοηθούν; Τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) που έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους!
 
Αφού λοιπόν το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας 11-17 Ιανουαρίου είναι τυχερό, ευχάριστο και άκρως ερωτικό, πάμε να δούμε αναλυτικά τις αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων μέσα από τους στίχους ερωτικών τραγουδιών! Μάθε ακριβώς όλα όσα θα φέρει στο δικό σου ζώδιο το όμορφο αστρολογικό «πάρτι», που μόλις ξεκινά:

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Δυνατά, Δυνατά – Ελευθερία Αρβανιτάκη»
Τα αδύνατα γίνονται δυνατά και εσύ αναπτερώνεις επιτέλους το ηθικό σου, αγαπητέ Κριέ! Παύεις να θρηνείς χαλάσματα και απολαμβάνεις ό,τι σου έχει μείνει, ό,τι είναι δικό σου, αυτό που κανείς δεν μπορεί να σου το πάρει… Ο έρωτας έχει αυθόρμητο, αλλά και επιπόλαιο χαρακτήρα και εσένα κανείς δεν μπορείς να σε συγκρατήσει αυτή την εβδομάδα… Αυτό που πραγματικά θέλεις πολύ, μπορείς και να το έχεις, αφού η Αφροδίτη βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό!
«Δυνατά, δυνατά γίναν όλα δυνατά τ’ αδύνατα. Δυνατά, δυνατά σ’ ένα θέαμα κοινό. Δυνατά, δυνατά κι όπως πάνε του χορού τα βήματα, με τα χέρια ανοιχτά, όλα τα περιφρονώ! Δεν υπάρχουν πολλά που να τα ελπίζουμε μαζί, κοίτα, κοίτα ψηλά, κι άλλος αιώνας ζει!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Φίλα με ακόμα – Πάνος Μουζουράκης / Κωστής Μαραβέγιας»
Φίλα με ακόμα, λες από το ξεκίνημα της εβδομάδας, φίλε Ταύρε, αφού ο Δίας από τον 5ον οίκο του ωροσκοπίου σου θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή… Ερωτεύεσαι, προχωρούν αισθηματικά σχέδια του παρελθόντος, ικανοποιείσαι, αναζωογονείσαι και κάνεις νέα όνειρα για την πορεία σου! Τίποτα δεν μπορεί αυτή την εβδομάδα να σταθεί εμπόδιο σε αυτό που αισθάνεσαι, αλλά και σε αυτό που θα ζήσεις… Τραγουδάς λοιπόν ανταλλάσσοντας φιλιά:
«Φίλα με ακόμα, φίλα με ακόμα, όλα τα άλλα ηχούν μακρινά, ένα αστέρι που σκάει στου ουρανού την καρδιά! Φίλα με ακόμα, φίλα με ακόμα, θέλω να ‘μαι μαζί σου, να κυνηγάω μαζί σου τα κύματα όλα της μοίρας…» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Θα προχωράμε μαζί – Χριστίνα Μαραγκόζη/Γιάννης Βαρδής»
Έχει ανηφόρα μπροστά, όμως εσύ είσαι πανέτοιμος να την ανέβεις, ακόμα και αν συναντήσεις εμπόδια, ακόμα και αν κουραστείς θα συνεχίσεις να το παλεύεις, αγαπητέ Δίδυμε… Την εβδομάδα που ακολουθεί έρχονται εκπλήξεις ερωτικές για σένα. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στα αισθηματικά σου, τώρα που η Αφροδίτη πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ουρανό! Αφήνεις στην άκρη τις πληγές του χτες και επικεντρώνεσαι σε κάθε τι καινούργιο…
«Μέσα στα χέρια σου κλείνομαι, στην αγκαλιά σου αφήνομαι... Πάμε, καρδιά μου, να φύγουμε... Πάμε να φύγουμε, αγάπη μου, έχει στεγνώσει το δάκρυ μου... Πάμε να φύγουμε αγάπη μου... Θα προχωράμε μαζί μέσα σ' αυτή τη ζωή, θα προχωράμε μαζί κι όπου μας βγάλει... Θα προχωράμε μαζί, κάνε κουράγιο γιατί έχει ανηφόρα μπροστά κι είναι μεγάλη...» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Έλα κοντά, πάμε ξανά μαζί – Νατάσα Μποφίλιου»
Η νέα εβδομάδα έχει χαμόγελα, η μελαγχολία φεύγει, ο φόβος για το αύριο εξαφανίζεται, λες για μία ακόμα φορά “έλα κοντά και πάμε ξανά μαζί, πάμε να χαθούμε στον έρωτά μας, στον έρωτα που δεν ξεχνιέται και είναι πάντα εδώ”! Φίλε Καρκίνε, Ήλιος και ανάδρομος Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία, φέρουν μια σχέση από το παρελθόν στο παρόν σου! Όλα μπορούν να γίνουν πιο όμορφα, αρκεί να πεις το μεγάλο ναι, σε μία επιστροφή από το παρελθόν…
«Κάποιοι, κάπου, κάπως, είδαν λένε το φως, μόνο εσύ έχεις τον τρόπο, έλα, δείξε μου πως πάμε ξανά τώρα θα είναι αλλιώς, υπάρχει χρόνος, κάποιοι, κάπου, κάπως σε μιαν άλλη ζωή! Ήρθαν πολλοί, κανείς τους όμως δε φιλάει όπως εσύ, πιάσε το χέρι μου και γίνε της ψυχής μου ο μόνος δρόμος!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΛΕΩΝ
«Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ – Κατερίνα Κούκα»
Είχες πέσει σε ρουτίνα τον τελευταίο καιρό; Είχες βαρεθεί και χάσει τον Λιονταρίσιο σου ερωτισμό; Ώρα να πάρεις τα πάνω σου αυτή την εβδομάδα… Η Αφροδίτη από τον Τοξότη βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό και σε τετράγωνο με τον Χείρωνα… Ε ναι λοιπόν, μπορείς να πυρποληθείς από έρωτα, αφήνοντας στην άκρη τα ψέματα, τις πληγές, τις προδοσίες και όλα αυτά που έχεις ζήσεις στο έπακρο και σε πλήγωσαν… Το κορμί σου παίρνει φωτιά από έρωτα αυτή την εβδομάδα και ακόμα και αν είναι λάθος, εσύ θα το χαρείς! Τραγουδάς Κατερίνα Κούκα και το διασκεδάζεις:
«Να μην με φώτιζαν τέτοια μάτια, να μην με λιώνανε τόσοι στεναγμοί, να μην με χώριζαν δυο κομμάτια, νύχτες που βγάζουν σ' άλλα μονοπάτια, και έχουν το κορμί σου αφορμή... και έχουν το κορμί σου αφορμή... Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ, αυτή η αγάπη στ' άστρα μ' ανεβάζει, κι άσε να καώ όπως θέλω και να χρεωθώ, αυτό το λάθος μόνο μου ταιριάζει…» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Ποτέ δεν έφυγες – Αγγελική Ηλιάδη»
Ποτέ δεν έφυγε από κοντά σου, από την καρδιά και το μυαλό σου και τις ημέρες αυτές επιστρέφει, για να υπάρξει μεταξύ σας μία δεύτερη ευκαιρία… Αυτή την εβδομάδα έχεις κάποιες εξελίξεις με μία ερωτική σχέση από το παρελθόν σου! Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Αιγόκερω πραγματοποιούν τρίγωνο με τον Δία από το ζώδιό σου. Η αναδρομή τους, σε φέρνει πιο κοντά στο παρελθόν σου… Εκμεταλλεύσου το σωστά!
«Ποτέ δεν έφυγες απ’ τη ζωή μου, απ’ την καρδιά μου, απ’ το κορμί μου! Ποτέ δεν έφυγες απ’ τα όνειρά μου, εσύ ήσουν πάντα η φωτιά μου! Γύρνα και σβήσ’ τα όλα! Εσύ είσαι πάνω απ’ όλα, για ένα πείσμα δε χαλάει μια αγάπη και ποιος δεν κάνει, καρδιά μου, λάθη!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Ζω για τον έρωτα –Γιώργος Μαζωνάκης»
Ο έρωτας φέρνει αλλαγή, ανατροπή, δεν υπολογίζει εμπόδια, αποστάσεις και προβλήματα, αλλά σε αιφνιδιάζει, σου χαρίζει έκπληξη, χαρά, πόθο και προσμονή! Η Αφροδίτη (ο κυβερνήτης του ζωδίου σου) βρίσκεται αυτή την εβδομάδα σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Να αναμένεις ξαφνικές, γρήγορες ερωτικές εξελίξεις, που θα σε κάνουν να γευτείς κάθε στιγμή της εβδομάδας τον απόλυτο έρωτα…
«Ζω για τον έρωτα, βράδια αξημέρωτα, πάθη ατέλειωτα μου ‘χει χαρίσει, ζω κι ονειρεύομαι, πεθαίνω ανασταίνομαι, για πάντα τίποτα δεν θα κρατήσει! Δεν φυλακίζεται η ψυχή και αυτή μονομαχεί, γυρεύει την αρχή τα σύνορα δε με χωρούν κι οι ιδέες ξεγλιστρούν, ν' αλλάξουν ό,τι βρουν!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια –Χάρις Αλεξίου»
Κρατάει χρόνια η κολόνια του έρωτά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, και αυτή την εβδομάδα συνειδητοποιείς ότι κάποια πράγματα δεν είναι τυχαία, αλλά ότι η μοίρα βάζει για τα καλά το χεράκι της για να σε φέρει πιο κοντά στο άτομο που πραγματικά αγαπάς. Τα τρίγωνα που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα φέρουν ειδήσεις κι εξομολογήσεις-έκπληξη… Άνοιξε την καρδιά σου και επωφελήσου από το τυχερό για τα ερωτικά σου κλίμα των ημερών. Το στιχάκι σου για αυτή την εβδομάδα :
«Έλα μωρό μου, δεν είναι κανείς σώμα δικό μου και μιας μηχανής, έλα κοντά μου για να ΄ρθω κι εγώ κι είναι του δρόμου το ναι που θα πω! Έλα μωρό μου, μην πας πουθενά, στο σ΄ αγαπώ μου θ΄ ανέβεις βουνά, έλα κοντά μου και τρέξε όσο θες, το σ΄ αγαπώ μου δεν έχει στροφές! Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια κι έτσι τρελά με συγκινείς έρχεσαι-φεύγεις πως τ΄ αποφεύγεις να γίνουμε όλοι συγγενείς!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Έρωτας Αλήτης – Δέσποινα Βανδή»
Ένας έρωτας αλήτης εισβάλει στη ζωή σου αυτή την εβδομάδα, φίλε Τοξότη, σε παρασέρνει, ανατρέπει την λογική σου και σε κάνει να το διασκεδάζεις για τα καλά! Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό και σε τετράγωνο με τον Χείρωνα… Τι σημαίνει αυτό; Αφήνεις πίσω σου μία ερωτική ιστορία του χτες και καλωσορίζεις έναν νέο έρωτα…
«Σαν αμαρτία που μεθά σ’ ακολουθώ γωνιά-γωνιά, γιατί στα μάτια σου βαθιά δεν έχει θέση η μοναξιά ! Έρωτας αλήτης μεσ’ τη ζωή μου μπήκε κι ανατρέπει τη λογική μου! Έρωτας αλήτης με παρασέρνει, νύχτα πάνω στο κορμί του με δένει!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Με την πόρτα ανοιχτή –Αντώνης Ρέμος»
Η πόρτα της τύχης είναι ανοιχτή για σένα τη νέα εβδομάδα… Διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου, ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιό σου πραγματοποιούν ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Δία, ο οποίος είναι και αυτός ανάδρομος… Φεύγεις μακριά από τα προβλήματα, βρίσκεις λύση, μιλάς, συναντιέσαι και απολαμβάνεις από την αρχή μία ερωτική ιστορία, που δεν έχει τελειώσει ακόμα… Τραγουδάς το ερωτικό τραγούδι του Αντώνη Ρέμου με νόημα και συναίσθημα:
«Έχω μάθει να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή. Δε φοβήθηκα ποτέ μου και θ' ανοίξω άγγελέ μου τη χρυσή σου φυλακή. Κοίτα εσύ να με προσέχεις κι ασ' την πόρτα ανοιχτή, δεν αλλάζω πια το δρόμο κι έχω πει στον ταχυδρόμο πως θα μείνουμε μαζί!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Έχω γιορτή – Πάνος Καλλίδης»
Ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σου, ο Ουρανός, αγαπητέ Υδροχόε, βρίσκεται αυτή την εβδομάδα σε τρίγωνο με την θεά του έρωτα, της δημιουργικότητας και της απόλαυσης, την Αφροδίτη… Αυτή η όψη είναι αρκετά δυνατή για να κάνει τις μέρες της εβδομάδας σου να φαίνονται σαν γιορτή… Η γιορτή του έρωτα λοιπόν ξεκινά και εσύ διασκεδάζεις, γλεντάς, έχεις μηνύματα, εκφράζεσαι και απολαμβάνεις τα δώρα της τύχης, τραγουδώντας τον δικό σου στίχο:
«Σήμερα δεν μένω στο σπίτι, σήμερα θα βγω μέχρι αργά, σήμερα θα βάλω στην νύχτα φωτιά. Νιώθω πως στη γη δεν πατάω, νιώθω πως στα αστέρια έχω πάει, όλοι εδώ, το πάρτι τώρα ξεκινάει... Τη μουσική βάλε στο τέρμα κι άλλο ένα γύρο από ό,τι πίνουνε κέρνα! Έχω γιορτή, γιατί έχω εσένα και ζωντανεύουν τα όνειρά μου ένα-ένα!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Τίποτα δεν γίνεται τυχαία – Μαρινέλλα»
Αυτή την εβδομάδα θα πιστέψεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά πως τίποτα δεν γίνεται τυχαία και πως κάθε τι έχει ανάγκη από χρόνο, από υπομονή και από βαθιά πίστη! Οι μέρες που ακολουθούν φέρνουν μία νέα αρχή, που περίμενες καιρό! Ο Δίας από την Παρθένο σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ήλιο και τον Ερμή και το παρελθόν μπορεί τώρα να προχωρήσει και να βρει το δρόμο του! Τραγουδάς λοιπόν Μαρινέλλα και επιτέλους χαμογελάς:
«Κάθε τι από μόνο του, για να βρει το δρόμο του θέλει απλά το χρόνο του κι όλα όσα γεύτηκα, αληθινά ή ψεύτικα, μαζί σου τα ονειρεύτηκα... Αφού οι αγάπες είναι προσευχές, σαν τελειώνουν τότε αρχίζουν και εύκολες και δύσκολες στιγμές, οι αγάπες, όλες τις ορίζουν! Τίποτα δε γίνεται τυχαία, ούτε τα άσχημα ούτε τα ωραία…» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-01-2016 16:34:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι