blank
 
blank
11-01-2015 13:59:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 12 ως 18 Ιανουαρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 12 ως 18 Ιανουαρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 12 ως 18 Ιανουαρίου 2015

Δεν είναι πάντα εύκολο να μπορούμε να κατανοήσουμε τα συναισθήματά μας, πολλές φορές τα μεγαλοποιούμε, άλλες φορές αποφεύγουμε να τα παραδεχτούμε, δεν λείπουν όμως και οι στιγμές, που μπλέκονται μέσα μας σαν κουβάρι, που όσο και να προσπαθούμε, είναι δύσκολο να βρούμε την άκρη του νήματος… Την εβδομάδα 12 έως 18 Ιανουαρίου 2015 έχουμε σημαντικές όψεις, που θα μας φέρουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα… Ποια ζώδια ευνοούνται και ποιοι θα τα βρουν σκούρα; Ας δούμε πώς θα μας επηρεάσουν οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας…

Ο Άρης στους Ιχθείς και τα διλήμματα δημιουργούν μπλοκαρίσματα…

Η εβδομάδα μας ξεκινά με τον Άρη να κάνει την είσοδό του στις 12 Ιανουαρίου, στο ζώδιο των Ιχθύων. Ο Άρης είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει την δράση, την ενέργεια, την σεξουαλικότητα και από τους Ιχθείς κάνει πιο υποτονική την δραστηριότητά μας και μας φέρνει και αντιμέτωπους με συναισθηματικές αναμοχλεύσεις, οι οποίες κάποιες στιγμές θα μας εξαντλήσουν και θα μας μπερδέψουν! Με τον Άρη από το ζώδιο των Ιχθύων, πολλές φορές θα είμαστε ανάμεσα στο «να το κάνω ή να μην το κάνω», ενώ συνήθως θα επιλέγουμε το γνώριμο, το οικείο, αυτό που ξέρουμε πολύ καλά, χωρίς να τολμάμε να ακολουθήσουμε κάτι καινούργιο… Δεν θα είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την ευθύνη των πράξεών μας, ενώ τις περισσότερες φορές λίγο ή πολύ θα λειτουργούμε με υπεκφυγές, για να αποφύγουμε καταστάσεις που δεν μας βολεύουν! Το ευχάριστο νέο, είναι ότι ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων, θα μεταδώσει πολύ συναίσθημα στον έρωτα… Ο έρωτας δεν θα είναι απλά μία πράξη, μόνο για να περνάμε καλά, αλλά πλήρης ένωση νου, σώματος και καρδιάς!
 
Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) αλλά και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), δέχονται την εύνοια του Άρη από το ζώδιο των Ιχθύων.

Η Αφροδίτη και ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Ο έρωτας αιφνιδιάζει…

Η Αφροδίτη και ο Ερμής κινούνται και αυτή την εβδομάδα στο φιλελεύθερο, αλλά και επαναστατικό ζώδιο του Υδροχόου, δημιουργώντας την ανάγκη για γνωριμίες, φιλίες, δικτύωση, αλλά και ερωτικά παιχνίδια… Στις 13 και στις 14 Ιανουαρίου, θα δημιουργηθεί μία θετική όψη ανάμεσα σε Αφροδίτη, Ερμή και Ουρανό, που θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις, όμορφα νέα, καινούργιους έρωτες και πολλά ευχάριστα γεγονότα, στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους!

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Τα λάθη πληρώνονται!

Ο Κρόνος από τον Τοξότη, σου επιβάλει να αποκτήσεις πιο ώριμο και φιλοσοφικό πνεύμα και να κάνεις τις σωστές επιλογές στη ζωή σου. Παράλληλα, σε τιμωρεί για τα λάθη που έχεις κάνει ως τώρα… Στις 15 Ιανουαρίου, ο Κρόνος από τον Τοξότη, θα δημιουργήσει την πρώτη του δύσκολη όψη, με τον Άρη από τους Ιχθείς. Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο φέρνει γεγονότα που πιέζουν, τιμωρούν, προκαλούν νευρικότητα, αλλά και θλίψη. Αυτή η δύσκολη όψη, θα επηρεάσει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) που γεννήθηκαν τις πρώτες τρεις μέρες του ζωδίου τους, τα οποία και θα συνειδητοποιήσουν με σκληρό τρόπο, την πραγματικότητα!
 
Κάθε εβδομάδα, κάθε ζώδιο έχει το δικό του τραγούδι, τον δικό του στίχο που μιλά κατευθείαν στην καρδιά του… Άκουσε το δικό σου τραγούδι για την εβδομάδα 12-18 Ιανουαρίου, βλέποντας το ζώδιό σου και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Να με προσέχεις – Νίκος Πορτοκάλογλου / Ελένη Τσαλιγόπουλου»
«Έλα κοντά, μην κάνεις πίσω, το χέρι κράτα μου στα σκοτεινά, έλα κοντά να σου μιλήσω γι’ αυτά που μέσα δε χωράνε πια. Να με προσέχεις, γιατί έχω πέσει χαμηλά, έχω πέσει χαμηλά, μάτια μου γλυκά να με αντέχεις, να με προσέχεις, μέχρι να σηκωθώ ξανά, λίγο ακόμα μοναχά, μάτια μου γλυκά να με αντέχεις, να με προσέχεις»… Ο Άρης από τους Ιχθείς ρίχνει τους τόνους και σε κάνει να αισθάνεσαι εξάντληση, όμως εκεί που λες ότι τίποτα καλό δεν θα συμβεί, έρχεται το εξάγωνο του Ερμή και της Αφροδίτης από τον Υδροχόο, με τον Ουρανό από το ζώδιό σου, για να σε ανεβάσει και να σε κάνει να βρεις και πάλι τον εαυτό σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Η πρώτη μας φορά – Γιάννης Κότσιρας»
«Άγγιξέ, με ζάλισέ με, πάρε με ψηλά, φίλησέ με, τύλιξέ με στα χέρια σου ζεστά κι ας το πούμε κι ας ορκιστούμε κάθε μας βραδιά, όσο ζούμε να ξαναζούμε την πρώτη μας φορά! Όπως αφηνόμαστε γλυκά τώρα νυσταγμένοι στο κρεβάτι, Θεέ μου λέω, να 'μαστε καλά, πάντα ξεχασμένοι στην αγάπη»… Η διάθεσή σου γίνεται ρομαντική, τρυφερή και αρκετά εκδηλωτική, αφού ο Άρης από τους Ιχθείς σε κάνει να θυμάσαι και να θέλεις να ξαναζήσεις εμπειρίες, που γεμίζουν την καρδιά σου με τα πιο όμορφα συναισθήματα! Αφέσου στο συναίσθημα και απόλαυσέ το, ευνοείσαι! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Πεθαίνω για σένα – Λαυρέντης Μαχαιρίτσας»
«Στον κόμβο Κηφισίας επάνω σου τρακάρω, σε ώρα απελπισίας, Χριστό είδα τον χάρο. Χτύπησε καραμπόλα και η δόλια η καρδιά μου, τα παίζω όλα για όλα, άναψε τη φωτιά μου. Πεθαίνω για σένα και ας είσαι απάτη, δε πα να είσαι ψέμα, εγώ σε λέω αγάπη»…Αυτός ακριβώς είναι ο δικός σου στίχος, αγαπητέ Δίδυμε, για αυτή την εβδομάδα… Η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ουρανός θα φροντίσουν μεσοβδόμαδα να σε κάνουν να χαμογελάσεις! Προς το τέλος της εβδομάδας όμως, ο Άρης με τον Κρόνο σου θυμίζουν ότι το ψέμα είναι δίπλα σου, άσχετα αν για την ώρα το κουκουλώνεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Απόψε θα σε ονειρευτώ – Γιώργος Μαζωνάκης»
«Απόψε θα σ’ ονειρευτώ και θα ‘σαι όπως θέλω εγώ, δικιά μου μέχρι το πρωί, μόνο σ’ εμένανε θ’ ανήκεις, απόψε θα σ’ ονειρευτώ, τα χείλη σου θα θυμηθώ, θα σε κρατάω στα χέρια μου! Ποτέ να μη μου ξαναφύγεις κι αν μου τα πήρες όλα εσύ, κρατάω τα όνειρά μου! Φτιάχνω μια δεύτερη ζωή και σ’ έχω εδώ κοντά μου»… Ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων σε παρασύρει σε ρομαντικές σκέψεις και σχέδια, που δεν είναι όμως τόσο εύκολο, τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα, να τα κάνεις πραγματικότητα! Οι αναμνήσεις από μία σχέση που μετρά στη ζωή σου εδώ και καιρό… γίνονται έντονες! Μην αφήνεις την λογική στην άκρη…Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΛΕΩΝ
«Σ’ ένα χαρτάκι –Βαλάντης»
«Σ' ένα χαρτάκι έγραψα “σε σκέφτομαι ακόμα, καληνύχτα”, κάτω απ' την πόρτα το 'ριξα και χάθηκα ξανά μέσα στη νύχτα! Σ' ένα χαρτάκι έγραψα “σε σκέφτομαι, δεν έχω πού να πάω” γιατί ακόμα, γιατί ακόμα σ' αγαπάω» Με τον Άρη από το ζώδιο των Ιχθύων, το πάθος αλλά και ο πόθος σε κυριεύει και έστω και αν ξέρεις ότι πρέπει να αφήσεις το παρελθόν πίσω σου, για την ώρα δεν μπορείς να του αντισταθείς! Να ξέρεις ότι αυτή την εβδομάδα θα έχεις ειδήσεις, μηνύματα και επικοινωνίες αισθηματικού περιεχομένου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Το καλύτερο παιδί – Γιάννης Πλούταρχος»
«Τα ‘χω με τον εαυτό μου που στο ψέμα πίστεψα, που ενώ ήσουν τα πάντα, την ψυχή μου λήστεψα! Έχω κάνει τόσα λάθη, μα πολύ σ’ αγάπησα κι αν μακριά σου έχω φύγει την καρδιά μου άφησα! Κάθε βράδυ κουβεντιάζω και με παίρνει το πρωί, να το ξέρεις σου φωνάζω πως σ’ αγάπησε πολύ το καλύτερο παιδί»… Αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Παρθένε, δεν τα έχεις μόνο με τον εαυτό σου, αλλά και με τους γύρω σου! Πιστεύεις ότι αδικήθηκες, ότι προδόθηκες και παίρνεις το ρόλο του θύματος. Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο φέρνει τα λάθη στην επιφάνεια και αναγκάζεσαι να τα αναγνωρίζεις, αλλά και να πληρώσεις για αυτά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Έχεις τον τρόπο – Γιάννης Σαββιδάκης»
«Ανάμεσα στο γέλιο και στο δάκρυ έμαθα την αγάπη να ζω, κρατιέμαι απ' του ονείρου μου την άκρη κι έξω από την αλήθεια μέσα στα παραμύθια σου πετώ! Κι έχεις τον τρόπο να με τρελαίνεις, να με σκοτώνεις, να μ' ανασταίνεις και σαν σκιά σ' ό,τι κι αν κάνεις, μαζί με παίρνεις»… Έχεις τον τρόπο σου αυτή την εβδομάδα, φίλε Ζυγέ, για να κλέβεις τις εντυπώσεις, αλλά και για να βγαίνεις κερδισμένος στα αισθηματικά σου! Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σου, δηλαδή στον Υδροχόο, πραγματοποιούν εξάγωνο με τον Ουρανό, που βρίσκεται στον 7ο οίκο στον τομέα των σχέσεων σου! Χαρές και πανηγύρια λοιπόν, στα αισθηματικά…Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Εγώ μιλώ για δύναμη – Ελεονόρα Ζουγανέλη / Ελένη Μποφίλιου»
«Μα εγώ μιλάω για δύναμη, της αγάπης ισοδύναμη και ζητάω προτεραιότητα, φύση, θέση κι ιδιότητα. Μα εγώ μιλάω για δύναμη, της ελπίδας ισοδύναμη και γυρνάω στην αθωότητα, την παλιά μου την ταυτότητα»! Με τον Άρη από το ζώδιο των Ιχθύων, τα ερωτικά σου αποκτούν δύναμη, της αγάπης ισοδύναμη… Αρχίζεις να παίρνεις πρωτοβουλίες, για να βρεθείς στην αγκαλιά του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Εσύ μου πες πως μ΄ αγαπάς – 2002 GR»
«Εσύ μου `πες πως μ’ αγαπάς, πως είμαι για σένα ο παράδεισος, στα μαύρα σου μάτια το φως, στο στήθος σου ασήμι, χρυσός. Εσύ μου `πες πως μ’ αγαπάς, μα πριν ξημερώσει μ’ αρνήθηκες, μικρό μου αστέρι πού πας! Εσύ μου `πες πως μ’ αγαπάς…» Η εβδομάδα ξεκινά όμορφα, με τον Ερμή και την Αφροδίτη από τον Υδροχόο να πραγματοποιούν εξάγωνο με τον Ουρανό και εσύ δέχεσαι μηνύματα έκπληξη που σε ανεβάζουν… Λίγο μετά όμως, έρχεται το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο για να σου θυμίσει πως κάποια πράγματα είναι ρευστά και αβέβαια! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Σε θέλω εδώ – Δήμητρα Γαλάνη / Γιώργος Καραδήμος»
«Σε θέλω εδώ για να μπορώ να 'χω έναν άνθρωπο δικό μου, με τη σιωπή να του μιλώ, όπως μιλάω στον εαυτό μου και να μοιράζομαι στα δυο τ' άστρα, το χρώμα, το λεπτό, ό,τι κι αν γίνει καρδιά μου, εσύ να 'σαι εδώ»… Δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Αιγόκερε, μόνο η ψυχολογική σου διάθεση θα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα, αφού ο κυβερνήτης σου, ο Κρόνος, θα πραγματοποιήσει τετράγωνο με τον Άρη στο τέλος της εβδομάδας! Ωστόσο, ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων σε παρακινεί να εκφραστείς περισσότερο και να δείξεις με πράξεις τα συναισθήματά σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Δεν έχω πολλά – Γλυκερία»
«Δεν έχω πολλά, όλα να στα χαρίσω, δεν έχω πολλά να τα μοιραστώ, μόνο μια ζωή πάρ’ την όλη δική σου, μόνο μια χαρά κι όλη σου τη χρωστώ! Μη πεις γι’ αντάλλαγμα, εγώ δε σου ζητώ και μία δεύτερη ζωή θα σου χρωστώ»! Είναι γεγονός ότι ο Άρης από τους Ιχθείς, σου αδειάζει το πορτοφόλι σε χρόνο ντε-τε και δεν έχεις πολλά… όμως με τον Ερμή και την Αφροδίτη να είναι στο ζώδιό σου, εσύ θέλεις να χαρίσεις και την ψυχή σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και είναι σίγουρο ότι έχεις και ανταπόδοση! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Δαχτυλικά αποτυπώματα – Χρήστος Δάντης»
«Πίσω απ' το χαμόγελό σου ακολουθούνε τύψεις, την ενοχή σου δεν μπορείς να την καλύψεις, κρύβεις λόγια από μένα που σε έχω αγαπήσει, τη νύχτα αυτή κι οι δυο την έχουμε πατήσει. Απόψε θέλω αποδείξεις και ονόματα και το κορμάκι σου θα ψάξω πόντο-πόντο κι άμα θα βρω δακτυλικά αποτυπώματα, θα πει πως πήγε η αγάπη μας στον βρόντο»… Ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και θα αρχίσεις να παίρνεις τα πάνω σου, πρώτα όμως θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τον Κρόνο από τον Τοξότη, που αυτή την εβδομάδα θα σου φέρει τα μπερδέματά του! Αμφιβολίες, ανασφάλειες, τύψεις και ενοχές, κάνουν τις μέρες αυτής της εβδομάδας, έντονες… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 12 έως 18 Ιανουαρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο.
 

Διαβάστε επίσης τα σχετικά άρθρα μας:

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-01-2015 13:59:00
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 27
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι