blank
 
blank
10-05-2014 00:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 12 ως 18 Μαΐου, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 12 ως 18 Μαΐου, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 12 ως 18 Μαΐου 2014

Ζούμε έντονες στιγμές και την εβδομάδα 12 ως 18 Μαΐου έχουμε να ζήσουμε ακόμα πιο δυνατές συγκινήσεις, αφού οι πλανήτες έχουν καταστρώσει τα σχέδιά τους για να κάνουν τις ημέρες μας έντονες και πολύ ερωτικές… Οι θετικές όψεις του Ερμή με τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ουρανό, μας προϊδεάζουν ότι θα υπάρξουν πολλές ερωτικές επικοινωνίες, συναντήσεις, μηνύματα και ειδήσεις… Το «πάρτι» όψεων που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Ουρανό, τον Πλούτωνα και τον Δία δηλώνουν ότι ο έρωτας γίνεται μία υπόθεση εντελώς εκρηκτική, ενώ η Πανσέληνος στον Σκορπιό, δείχνει ότι θα έχουμε ερωτικά ξεκαθαρίσματα και μοιραίες εξελίξεις στις σχέσεις.

Η παθιασμένη Πανσέληνος στο Σκορπιό: Πάθος, ζήλια, ίντριγκα αλλά και ερωτικές απώλειες…

Μία πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού δεν είναι και εύκολη υπόθεση, πόσο μάλλον όταν σχηματίζει και σύνοδο με τον Κρόνο… Κατά την διάρκεια της εβδομάδας βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή του ολόγιομου φεγγαριού του Μαΐου, το οποίο μας προκαλεί ανησυχία, ζήλια, ένταση, πάθος και βγάζει στη φόρα όλα τα απωθημένα και τις μυστικές μας σκέψεις! Θα υπάρξουν πολλά και μοιραία γεγονότα, ιδιαίτερα στα ζητήματα του έρωτα. Κάποιες σχέσεις θα έχουν άδοξο τέλος, ενώ κάποιες άλλες θα αποδειχθούν αρκετά δυνατές στα «τεστ» του χρόνου!
 
Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από την Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που γεννήθηκαν στο τέλος του δευτέρου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου! Επιρροή δέχονται και όσοι έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους, πλανήτες στα ζώδια του σταθερού σταυρού, ανάμεσα στην 18η-22η μοίρα. Οι ευνοημένοι από την Πανσέληνο στον Σκορπιό θα είναι οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς που γεννήθηκαν στις αρχές του γ’ δεκαημέρου του ζωδίου τους!

Το σκληρό ερωτικό «ντέρμπι» της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο εκρηκτικό ζώδιο του Κριού και από αυτή τη θέση κυνηγά τον έρωτα με τόλμη, θάρρος, δυναμισμό, αλλά και αρκετή επιπολαιότητα… Από τα μέσα μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, θα σχηματίσει σημαντικές όψεις με τον Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα και έτσι η Αφροδίτη θα «ξεσαλώσει» για τα καλά και θα κάνει τον έρωτα να γίνεται ένα σκληρό ντέρμπι…
 
Την Τετάρτη 14 Μαΐου, έχουμε την κορύφωση του τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα… Θα υπάρξουν κάποιοι που θα βάλουν «φρένο» σε μία σχέση και θα ενδώσουν σε έναν νέο, σφοδρό έρωτα, που θα έχει σύντομη ημερομηνία λήξης. Θα υπάρξουν και χωρισμοί, οι οποίοι όμως δεν θα κρατήσουν για πολύ…
 
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό που πραγματοποιείται την Πέμπτη στις 15 του μήνα, θα φέρει ξαφνικές ερωτικές εξελίξεις που θα σοκάρουν… Νέοι έρωτες θα γεννηθούν, οι οποίοι όμως δεν θα έχουν τα φόντα για να διαρκέσουν στο χρόνο!
 
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία που γίνεται το Σάββατο στις 17 Μαΐου μας οδηγεί σε υπερβολές ερωτικές με άτομα που δεν πρέπει, που δεν έχουν τις προδιαγραφές για να μας προσφέρουν αυτά που έχουμε ανάγκη… Αυτή την ημέρα θα γίνουν και κάποια μπλοκαρίσματα στις ερωτικές υποθέσεις κάποιων ζωδίων.
 
Ποιος θα είναι ο νικητής και ποιος ο ηττημένος από το «ντέρμπι» της Αφροδίτης με τον Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα; Το σίγουρο είναι ότι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους, θα ξεφύγουν από τα όρια της λογικής τους και θα παρασυρθούν στα ερωτικά μονοπάτια που τους ανοίγονται μπροστά τους, τα οποία όμως θα είναι γεμάτα από παγίδες, εντάσεις και προβληματισμούς!

Ο παιχνιδιάρης και επικοινωνιακός Ερμής στους Διδύμους ισορροπεί τις καταστάσεις

Μπορεί η Πανσέληνος στο Σκορπιό και οι σκληρές όψεις της Αφροδίτης να κάνουν το ερωτικό σκηνικό της εβδομάδας ιδιαίτερα επεισοδιακό, ο Ερμής όμως θα βάλει τα δυνατά του για να αποκαταστήσει λίγο το κλίμα αλλά και για να μας φέρει χαρούμενες ειδήσεις και συναντήσεις…
 
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας (στις 12 Μαΐου) το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη θα φέρει ξαφνικές ειδήσεις και συναντήσεις σε σχέσεις του παρελθόντος. Πιθανό είναι να παρθούν και ευχάριστες αποφάσεις που αφορούν την πορεία μίας σχέσης. Οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του α΄ δεκαημέρου, και όσοι έχουν στον αστρολογικό χάρτη τους πλανήτες στην 7η-9η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, μπορεί να συναντηθούν με μία σχέση από τα παλιά.
 
Την Τετάρτη 14 Μαΐου (την ημέρα που έχουμε και Πανσέληνο), ο Ερμής θα βρίσκεται σε θετική όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη από τον Κριό. Οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι καθώς και οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες που έχουν γεννηθεί στις αρχές του β΄ δεκαημέρου, θα έχουν μία είδηση έκπληξη στα αισθηματικά τους!
 
Τέλος, την Πέμπτη 15 Μαΐου, τα αδύνατα μπορούν να γίνουν δυνατά, αφού ο Ερμής παρέα με τον Ουρανό, θα φροντίσουν να ξαφνιάσουν, απρόβλεπτα και εκρηκτικά και με τον πιο πρωτότυπο και ευχάριστο τρόπο, χαρίζοντας κέφι και αυθορμητισμό! Οι ευνοημένοι της όψης Ερμή-Ουρανού, θα είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες που γεννήθηκαν στις αρχές του β’ δεκαημέρου!
 
Το MyAstro.gr ετοίμασε τις αισθηματικές προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι! Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει για την «καυτή» εβδομάδα που ξεκινά και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Σκόνη και θρύψαλα – Στέφανος Κορκολής»
«Ύποπτες λέξεις μη μου λες, κάτι θα γίνει και θα κλαις, ξέρω το νόμο της σιωπής, αν ψάξεις λίγο θα το βρεις. Πάθος τρεις μήνες και μετά φρένο κι ο χρόνος σταματά, ο έρωτάς σου στο μηδέν κι οι αναμνήσεις να μας καιν. Σκόνη και θρύψαλα να γίνομαι μαζί σου, θυμήσου όμως πόσα ξέχασες, θυμήσου, πόσα μου πήρες και τα έχασες θυμήσου, πάντα στην ίδια διαδρομή εσύ να φεύγεις και μετά σκόνη και θρύψαλα η ζωή». Αυτός είναι ο δικός σου στίχος για τη νέα εβδομάδα φίλε Κριέ. Σκόνη και θρύψαλα κάνει τα ερωτικά σου η Αφροδίτη, με τις όψεις που θα σχηματίσει με Δία, Ουρανό και Πλούτωνα… Απότομες και ξαφνικές αλλαγές, θα κάνουν την ερωτική σου ζωή να μοιάζει με ενεργό ηφαίστειο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Φεγγάρι μου – Νατάσα Θεοδωρίδου»
«Φεγγάρι μου να ψάξεις να τον βρεις και να του πεις πως δε θ' αντέξω δε θα ζήσω, φεγγάρι μου στο δρόμο του να μπεις και να του δείξεις πώς να 'ρθει σε μένα πίσω. Μα αν αυτός φεγγάρι μου αρνηθεί, μην ξημερώσεις, άσε τη νύχτα να με πάρει, θα φύγουμε μαζί πριν την αυγή κι ας τον κοιτάζω από ψηλά σαν το φεγγάρι…» Με αυτό τον στίχο θα υποδεχτείς τη νέα εβδομάδα, αγαπητέ Ταύρε! Η Πανσέληνος στον Σκορπιό βαραίνει το κλίμα στον τομέα των σχέσεων, κάνεις τον απολογισμό σου και τα ξεκαθαρίσματά σου! Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, σε κάνουν να θέλεις να απομακρυνθείς για λίγο από όλους και από όλα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Μου αρέσει η άστατη ζωή – Νίκος Βεζυράκης»
«Δε θέλω σχέσεις, μόνιμες δεσμεύσεις κι ιστορίες κουμάντα, περιορισμούς ζήλειες και φασαρίες. Έχω ατίθαση καρδιά, μωρό μου, από τη φύση κι άνθρωπος δεν εβρέθηκε να την εκυβερνήσει. Στα τεντωμένα τα σχοινιά αρέσει να κινούμαι, κανόνες δε με πιάνουνε και νόμους δε φοβούμαι. Καρδιά ’χω από σίδερο κι εγωισμό ατσάλι, μα λιώνουνε σαν θα βρεθώ σε μια καυτή αγκάλη»… Ανέβασε την ένταση του ήχου και απόλαυσε το δικό σου τραγούδι για τη νέα εβδομάδα, φίλε Δίδυμε! Με τον Ερμή να βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζοντας θετικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Ουρανό, εσύ δεν κάθεσαι φρόνιμα, δεν θέλεις δεσμεύσεις, αλλά απολαμβάνεις τα φλερτ και τα ερωτικά παιχνίδια… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Ένας έρωτας μεγάλος – Μάκης Χριστοδουλόπουλος /Λίτσα Διαμάντη»
«Σου ρίχνω ευθύνες, τι άλλο να πω; Περίμενα τόσο για νά ‘ρθεις. Ο πόνος τις νύχτες γινόταν βαρύς, έτσι περνούσαν οι μήνες. Μονάχος, μονάχη, γι’ αυτό μη μου ρίχνεις ευθύνες. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος κι εσύ κολλάς σε κάτι πράγματα μικρά. Καρδιά μου, όλα επιτρέπονται τη νύχτα και οι ευθύνες είναι λόγια περιττά. Μου ρίχνεις ευθύνες, μα ξέχνα το πια. Τις μέρες που χάσαμε δώσ’ μου. Σου ρίχνω ευθύνες, μα ξέρεις καλά πως θα ‘σαι για πάντα δικός μου. Πληγές η αγάπη κρατούσε ανοιχτές, έτσι περνούσαν οι μήνες. Μονάχος, μονάχη, γι’ αυτό μη μου ρίχνεις ευθύνες. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος...»… Έτσι ακριβώς συμβαίνει αυτή την εβδομάδα, φίλε Καρκίνε! Με την Πανσέληνο στο Σκορπιό υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, ο οποίος περνά φουρτούνες, όμως αντέχει! Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, θα κρίνουν την πορεία αυτού του έρωτα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΛΕΩΝ
«Τι να μας πεις και εσύ… - Βασίλης Τερλέγκας»
«Εμένα που με βλέπεις περπάτησα σε δρόμους, έξω από τους νόμους και από τη λογική. Εμένα που με βλέπεις δεν έσκυψα κεφάλι. Με όλους τα ‘χω βάλει, τι να μου πεις εσύ… Τι να μας πεις κι εσύ, κι εσύ, κι εσύ απ’ τη ζωή σου. Μια νύχτα απ’ τη δική μου ολόκληρη η δική σου»! Με αυτό το τραγούδι υποδέχεσαι την νέα εβδομάδα αγαπητέ Λέοντα… Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Σκορπιού επηρεάζει άμεσα την προσωπική σου ζωή και σε φέρνει αντιμέτωπο με μεγάλες αλήθειες! Ο Ερμής από τους Διδύμους θα σε κρατά στο προσκήνιο, βάζοντας τα δυνατά του για να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις! Οι όψεις της Αφροδίτης φουντώνουν τα πάθη, που σε οδηγούν όμως σε λάθη! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Με τα μάτια να το λες – Γιώργος Μαζωνάκης»
«Αυτό που νιώθεις μην το κρύβεις, μη με συντρίβεις, μη με συντρίβεις. Με τα μάτια που με λιώνεις, να το φανερώνεις, να το φανερώνεις. Με τα μάτια να το λες όταν καίγεσαι για μένα, με τα μάτια να το λες να το λες αγαπημένα. Αυτό που νιώθεις στην καρδιά σου στα όνειρά σου, στα όνειρά σου. Με τα μάτια σαν μ’ αγγίζεις να μου το χαρίζεις, να μου το χαρίζεις»! Τραγουδώντας αυτό το στίχο ξεκινά η νέα εβδομάδα για σένα, φίλε Παρθένε… Η Πανσέληνος στον Σκορπιό φέρνει ερωτικές συναντήσεις και επικοινωνίες, με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Οι όψεις του Ερμή με την Αφροδίτη και τον Ουρανό, σου προκαλούν νευρικότητα και ανυπομονησία, ενώ οι όψεις της Αφροδίτης με τον Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, σε κάνουν να επιμένεις πεισματικά να αλλάξεις την κατάσταση στα αισθηματικά σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Αντίστροφη μέτρηση – Νίκος Καρβέλας / Άννα Βίσση»
«Απότομα μου φέρεσαι και δεν ενδιαφέρεσαι, μονάχοι δεν βρισκόμαστε σχεδόν ποτέ. Τις νύχτες πια δε με φιλάς και όλο βίντεο κοιτάς, μα επιτέλους κράτα με για μια φορά στην αγκαλιά σου! Έι! σε σένανε μιλάω, έι! σε σένα π’ αγαπάω, έι! η φλόγα πάει να σβήσει κι η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει… Έι»! Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τα αισθηματικά σου φίλε Ζυγέ… Αυτή την εβδομάδα οι όψεις του Ερμή θα σου φέρουν επικοινωνίες και συζητήσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει, όμως η Αφροδίτη από τον Κριό και οι όψεις της με τον Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, θα προκαλέσουν σημαντικά ξεκαθαρίσματα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Του φεγγαριού αναπνοές – Καίτη Γαρμπή»
«Μεσάνυχτα και κάτι, κόλαση το κρεβάτι, το σώμα μου δε με χωρά, ας ξόδευες για μένα δυο βράδια μαγεμένα κι ας τα πληρώσω ακριβά. Πιες από τα χείλια μου που καις, κι ό,τι λες του φεγγαριού αναπνοές, ένα φιλί βάζει στ’ όνειρο χαλί, για να πετάξω σαν πουλί. Η νύχτα θέλει νύχτα, το σώμα κολυμπήθρα κι εσύ αθάνατο νερό, ως το πρωί να πίνω, να γράφω και να σβήνω αυτά που έχω στο μυαλό»… Με αυτό τον στίχο καταφθάνει η εβδομάδα που είσαι ο πρωταγωνιστής, φίλε Σκορπιέ! Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, φέρνει ερωτικά φουντώματα και αναστατώσεις, που δεν περιμένεις… Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, φέρνουν πάθος, ίντριγκα και πολύ ζήλια… Συγκρατήσου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Είμαι άστατος πολύ – Πασχάλης Τερζής»
«Σ’ το ’χω πει και θα σ’ το πω και άλλες δέκα: δεν υπήρξα εγώ πιστός σε μια γυναίκα. Δίχως παρεξήγηση, σου ’χω κάνει εξήγηση, έτσι συνεχίζουμε ή αλλιώς χωρίζουμε. Είμαι άστατος πολύ κι όπου θέλω θα πηγαίνω. Μην κολλάς σ’ ένα φιλί, σε μια αγάπη εγώ δε μένω. Είμαι άστατος πολύ, από δω κι εκεί γυρνάω. Μην κολλάς σ’ ένα φιλί, γιατί εύκολα ξεχνάω». Αυτός είναι ο δικός σου στίχος για τη νέα εβδομάδα, φίλε Τοξότη, και αν είσαι γυναίκα, τότε τραγούδησέ το σε γένος θηλυκό! Άστατη θα είναι η ερωτική σου συμπεριφορά τη νέα εβδομάδα! Η Πανσέληνος στο Σκορπιό δείχνει ότι δεν έχεις ξεπεράσει έναν έρωτα από τα παλιά, οι όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης σε παρασύρουν σε ερωτικά παιχνίδια, τα οποία κρύβουν όμως κινδύνους! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Τελειώσαμε – Στράτος Διονυσίου / Μαρίνα Βλαχάκη»
«Σαν δυο τρένα που ανταμώσαν ένα βράδυ και χαθήκανε ξανά μες στο σκοτάδι για άλλους δρόμους χωριστά, τόσο λίγη κι η αγάπη η δική μας, ένα τέλος πριν αρχίσει η ζωή μας κι ένα δάκρυ στη ματιά. Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι, όλα κι αν τα δώσαμε. Για μια νύχτα ήταν μόνο η αγάπη κι έτσι τελειώσαμε. Κι αν μοιράσαμε για λίγο την ελπίδα κι αν σου έδωσα αγάπη και σου πήρα, ήταν μόνο μια βραδιά…» Με αυτό τον στίχο θα είσαι αυτή την εβδομάδα φίλε Αιγόκερε… Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού, σου ανοίγει μία ερωτική ευκαιρία για να περάσεις καλά, όμως δεν θα κρατήσει για πολύ, γιατί οι όψεις της Αφροδίτης με τον Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, θα φέρουν μεγάλα ευτράπελα στην αισθηματική σου ζωή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Αν κάνω άτακτη ζωή – Ρίτα Σακελαρίου»
«Αν κάνω άτακτη ζωή δεν θα σε βάλω για κριτή, γιατί δεν έχεις το δικαίωμα αυτό. Ήμουν στην άκρη του γκρεμού, μα συ ξενύχταγες αλλού όταν ζητούσα κάποιο χέρι να πιαστώ. Αν κάνω άτακτη ζωή, δικός μου είναι λογαριασμός. Πάψε να με κατηγορείς, για μένα άξιος κριτής είναι μονάχα ο Θεός»! Άτακτη ζωή θα κάνεις αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Υδροχόε… Οι όψεις του Ερμή με την Αφροδίτη και τον Ουρανό, δεν σε αφήνουν να κάτσεις φρόνιμα στα αισθηματικά σου… Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Σκορπιού σε κάνει να αλλάζεις στόχους και προσδοκίες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Άσε με να σ’ αγαπάω – Λίτσα Διαμάντη»
«Τι σου ζητάω, να ’μαι η σκιά σου όπου πας, τι σου ζητάω, να ’μαι το χώμα που πατάς, τι σου ζητάω. Τι σου ζητάω, άσε με, άσε με, άσε με να σ’ αγαπάω. Άσε με κάθε στιγμή στην αγκαλιά σου να πεθαίνω, άσε με, να με σκοτώνεις και να λέω "ανασαίνω", άσε με, εσύ να φταις κι εγώ συγγνώμη να ζητάω, άσε με, άσε με, άσε με να σ’ αγαπάω»… Δεν ζητάς πολλά αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Ιχθύ, μόνο μία αγκαλιά, μία κουβέντα και πολύ αγάπη! Η Πανσέληνος στο Σκορπιό σε ευνοεί, σε βοηθά να γεφυρώσεις χάσματα… Όσο για τον Ερμή στους Διδύμους, σε κάνει να σκεφτείς τα πράγματα με έναν τρόπο διαφορετικό. Η Αφροδίτη από τον Κριό, δημιουργεί κάποιες αστάθειες αυτή την εβδομάδα, αλλά κράτα γερά, μπορείς να φέρεις τα πράγματα ακριβώς εκεί που θέλεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-05-2014 00:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι