blank
 
blank
11-10-2015 15:03:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 12 ως 18 Οκτωβρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 12 ως 18 Οκτωβρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 12 ως 18 Οκτωβρίου 2015

Η στιγμή των μεγάλων, δυναμικών αλλαγών έφτασε και εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεχτείς τα γεγονότα έτσι όπως θα έρθουν, χωρίς να αντισταθείς στο νέο άνοιγμα που υπάρχει μπροστά σου. Την εβδομάδα 12-18 Οκτωβρίου έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού, αλλά και μία σειρά αστρολογικών όψεων που μας επιφυλάσσουν ανατροπή, διευθέτηση υποθέσεων, δράση, επιτυχία, ευκαιρίες αλλά και προσωρινές ερωτικές απογοητεύσεις. Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα αισθηματικά τους; Ποιοι θα είναι οι τυχεροί και ποιοι οι… άτυχοι; Δες στις ερωτικές αστρολογικές όψεις της εβδομάδας!

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ουρανό: Διεκδικώντας την ελευθερία σου!

Η εβδομάδα ξεκινά με τον συντροφικό Ήλιο από τον Ζυγό να πραγματοποιεί αντίθεση με τον επαναστάτη, εκρηκτικό Ουρανό από το ζώδιο του Κριού. Η τάση της ημέρας είναι εκρηκτική, φιλελεύθερη και πρωτοποριακή, γι’ αυτό συχνά θα νιώσεις ότι έχεις την ανάγκη να σπάσεις τα δεσμά της μονοτονίας και να ξεφύγεις σε κάτι νέο, αποκτώντας νέες εμπειρίες που θα σε συναρπάσουν. Η τόλμη, το ρίσκο, η ανάγκη για περιπέτεια αλλά και οι μοιραίες ξαφνικές αλλαγές, θα προκαλέσουν ένταση αλλά και μεγάλη έκπληξη… Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, είναι τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού που θα τολμήσουν το ακατόρθωτο και θα φερθούν τολμηρά στα νέα ξεκινήματα, που θα γίνουν τώρα στη ζωή τους. Οι Λέοντες, οι Τοξότες, οι Υδροχόοι και οι Δίδυμοι, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν καλά και να απολαύσουν νέες δυνατές εμπειρίες.

Νέα Σελήνη στο Ζυγό: Νέα ξεκινήματα σε σχέσεις…

Μία ημέρα μετά την αντίθεση Ήλιου – Ουρανού, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου, αυτή τη φορά από το παρορμητικό ζώδιο του Ζυγού! Το νέο φεγγάρι του μήνα, θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις, ενώ θα γίνει η αιτία να αναπτυχθούν νέα ειδύλλια, τα οποία και θα έχουν πολύ γρήγορη εξέλιξη! Τα αδύνατα γίνονται δυνατά και οι εκπλήξεις που θα υπάρξουν στον τομέα των σχέσεων, πραγματικά θα προκαλέσουν! Ευνοημένα θα βρεθούν κατά κάποιο τρόπο όλα τα ζώδια, αλλά πιο σημαντικές αλλαγές θα βιώσουν κατά κύριο λόγο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του β΄ δεκαημέρου!

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Διπλωματία και αποφασιστικότητα!

Σίγουρα έχεις βρεθεί πολλές φορές στη ζωή σου σε ένα στάδιο που πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες και με διπλωματία να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις… Με ηρεμία και ισορροπία, μπορείς πάντα να καταφέρεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια και να κατακτήσεις τους στόχους σου! Αυτό ακριβώς είναι το «μήνυμα» που μας δίνει η αρμονική όψη του Ερμή από τον Ζυγό, με τον Κρόνο από τον Τοξότη, που βρίσκονται σε εξάγωνο την Τρίτη στις 13 Οκτωβρίου! Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που γεννήθηκαν στο α΄ δεκαήμερο του ζωδίου τους, θα νιώσουν αυτή την ημέρα ανακούφιση, γιατί θα ξεπεράσουν ένα σημαντικό τους πρόβλημα.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Δία και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Ο τολμών νικά!

Την Παρασκευή στις 16 Οκτωβρίου ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου, βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω κάνοντας την ημέρα μας δυναμική και ερωτική! Μία ημέρα αργότερα ο Άρης θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Δία, παίζοντας καταλυτικό ρόλο στο άνοιγμα τύχης και ευκαιριών για όλους! Τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους, θα έχουν θετικές, καθοριστικές εξελίξεις στους προσωπικούς τους τομείς.

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Ανάμεσα στην λογική και… στην πλάνη!

Την Κυριακή στις 17 Οκτωβρίου η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, πραγματοποιεί αντίθεση με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων! Η ημέρα μας έχει τον κίνδυνο της πλάνης, της αυταπάτης, διάψευσης προσδοκιών αλλά και τις κρίσης στις σχέσεις… Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς) του α’ δεκαημέρου, πρέπει να αναμένουν ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην εξέλιξη κάποιων αισθηματικών τους υποθέσεων, ενώ μπορεί να απογοητευτούν και από την ροή των γεγονότων.
 
Ο στίχος ενός τραγουδιού, μιλά κατευθείαν στην καρδιά μας, φανερώνοντας όλα τα μυστικά των αισθηματικών μας. Άκουσε τον ερωτικό στίχο που σου ταιριάζει «γάντι» για την εβδομάδα 12-18 Οκτωβρίου 2015 και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Τώρα – Άννα Βίσση»
«Πάρε με στην αγκαλιά σου, γέμισε με από φιλιά κάνε με απόψε δικιά σου, αύριο ίσως να ναι αργά. Τώρα, τώρα, τώρα, τώρα, ό,τι γίνει τώρα, τώρα, τώρα. Τώρα, τώρα, τώρα, τώρα, ό,τι γίνει τώρα, τώρα, τώρα, που νιώθουμε ακόμη παιδιά!» Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, για να κατακτήσεις αυτό που θέλεις πολύ, για να ξεκινήσεις μία νέα σχέση, να πάρεις την απόφαση για γάμο, αλλά προπάντων για να εκφράσεις ελεύθερα όλες τις τολμηρές σου διαθέσεις, που άλλωστε είναι και το βασικό χαρακτηριστικό ενός Κριού! Με μία Νέα Σελήνη στο Ζυγό σε αντίθεση με τον Ουρανό από το ζώδιό σου, τώρα είναι η ώρα σου!
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Πού και πότε – Σάκης Ρουβάς»
«Δεν μπορώ να σε ξεχάσω, το μυαλό μου πάω να χάσω, θέλω να σε αγκαλιάσω, θέλω πάλι να σε δω. Πες μου πού και πότε θέλεις να σε συναντήσω, πες μου πού και πότε τη φωτιά μου για να σβήσω»! Η ερωτική σου διάθεση επιτέλους ανεβαίνει και το τρίγωνο του Άρη από την Παρθένο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, καθώς και η σύνοδος του Άρη με τον Δία, σου επιφυλάσσουν εκρηκτικές ερωτικές στιγμές! Αυτή την εβδομάδα δεν θα σβήσεις ερωτικές φωτιές… αλλά η λάβα θα τα κάψει όλα στο πέρασμά της και εσύ θα το απολαύσεις!
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Πεθαίνω για σένα - Λαυρέντης Μαχαιρίτσας»
«Πεθαίνω για σένα και ας είσαι απάτη, δε πα να είσαι ψέμα, εγώ σε λέω αγάπη. Τι να μας πει η φυσική, οι νόμοι δε μετράνε, σε φάση μεταφυσική τα πάθη κυβερνάνε, αν είσαι άνθος του κακού δεν ψάχνω αποδείξεις, στην αυταπάτη ενός τρελού θα ζω μέχρι να λήξεις»! Με μία Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σε αντίθεση με τον Ουρανό, υπάρχουν δυναμικές ερωτικές εξελίξεις, αγαπητέ Δίδυμε, όμως κάτι δεν είναι έτσι όπως φαίνεται ακριβώς και αυτό το ξέρεις! Προς το τέλος της εβδομάδας, με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, συνειδητοποιείς ότι ξεγελάς και ξεγελιέσαι, ενώ ο έρωτας που ζεις μπορεί να είναι ένα όμορφο παραμύθι με ημερομηνία λήξης, αλλά προς το παρόν δεν μπορείς να βάλεις το τέλος.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Έχω χαρά και πάω –Βασίλης Μπατής»
«Έχω χαρά και πάω στ' αστέρια και πετάω, στ' αστέρια και πετάω, μ' αγαπάς και σ' αγαπάω... Έχω αγάπη τόση που θα με παλαβώσει, που θα με παλαβώσει η αγάπη που έχω η τόση... έχω τον έρωτά σου, τρελαίνομαι κοντά σου, τρελαίνομαι κοντά σου στο μεγάλο έρωτά σου... Έχω αγάπη τόση που θα με παλαβώσει, που θα με παλαβώσει η αγάπη που έχω η τόση»! Επιτέλους έχεις χαρά, φίλε Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα… Οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Πλούτωνας, σου επιτρέπουν να πάρεις ανάσα, να νιώσεις ανάλαφρα και να πάρεις τα πάνω σου! Η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Δίας από την Παρθένο σε ενεργοποιούν να πας παρακάτω, να δεις με αισιοδοξία κάθε τι που υπάρχει γύρω σου και πραγματικά το χαίρεσαι… Όσο για τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό; Ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή ξεκινά τώρα.
 
 
ΛΕΩΝ
«Πάνω από τα αστέρια – REC»
«Άσ' τους να μιλάνε, προχωράμε, ξεκινάμε, τα δικά μας τα όνειρά μας να κρατάς πιο σφικτά, πιο ψηλά να με πας. Πάνω από τ' αστέρια να με πας και όταν σ' έχω αγκαλιά να με ρωτάς, είναι τα όνειρά μας της φωτιάς μ' αγαπάς, το ζητάς και ψηλά... φύγαμε! Πάνω από τ' αστέρια να κοιτάς και όταν είμαστε οι δυο μας με ρωτάς, είναι τα όνειρά μας της φωτιάς μ' αγαπάς, το ζητάς και ψηλά... φύγαμε!» Από αυτή την εβδομάδα τα όνειρά σου μπαίνουν σε διαδικασία υλοποίησης… Εσύ βγαίνεις, διασκεδάζεις και τα αστέρια σε ευνοούν! Η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Δίας από την Παρθένο, σε αρμονία με τον Πλούτωνα, σου δίνουν την ευκαιρία να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια, σιγουριά και σταθερότητα σε κάθε τομέα της ζωής σου!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Όσα ονειρεύτηκα – Κωνσταντίνος Αργυρός»
«Όσα ονειρεύτηκα άγγελέ μου τα 'χω βρει, ό,τι όμορφο στη Γη το 'χεις μάτια μου εσύ, στη ζωή μου μέχρι χθες ήταν όλα ψεύτικα και έγινα άλλος όταν σε ερωτεύτηκα... Με ξεσηκώνεις, με ζαλίζεις, με μεθάς, με μια ματιά σου όπου θες με πας, σαν μυστικό μου κλειδωμένο στη ψυχή, κόλαση και παράδεισος μαζί...» Φίλε Παρθένε, διανύεις την εποχή που η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Δίας βρίσκονται στο ζώδιό σου και εσύ επιτέλους δραστηριοποιείσαι ερωτικά και εκφράζεσαι περισσότερο αυθόρμητα και συναισθηματικά… Αυτή την εβδομάδα θα περάσεις καλά, αρκεί να μην αφεθείς στην υπερβολή, που μπορεί να σε οδηγήσει σε ουτοπικά όνειρα!
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Φτάνω στο Θεό – Νικηφόρος»
«Μια φορά συμβαίνει στη ζωή, να αγαπήσει κάποιος και να αγαπηθεί, να αγγίζει ουρανό, έτσι νιώθω τώρα εγώ... Φτάνω στο Θεό, το καλύτερο που μου 'χει τύχει είσαι εσύ, γι’ αυτό στο δικό μου σ' έχω παραμύθι, φτάνω στο Θεό, μες στον κόσμο μου υπάρχεις μόνο είναι αρκετό ότι και αν πω, στο αφιερώνω…» Μία Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, σε αντίθεση με τον Ουρανό σε ξαφνιάζει, σε συναρπάζει, σου φέρνει αλλαγές και σε φτάνει στο… Θεό, από χαμόγελα και ευδαιμονία! Τι το καλύτερο λοιπόν; Επιπλέον αυτή την εβδομάδα έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις ολοσχερώς προβλήματα του χτες.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Άγριες Διαθέσεις – Κώστας Μαρτάκης»
«Σε θέλω τόσο και μες στα μάτια σε κοιτώ, μα το βλέμμα δίνει υποσχέσεις και πονηρά χαμογελώ. Κάνε τώρα εσύ ό,τι πω, συνεχώς προκαλώ την καρδιά και ελέγχω το μυαλό, γιατί έχω άγριες διαθέσεις, θέλω να αντέξεις, πρέπει να δεις για να πιστέψεις πόσο μου αρέσεις, γιατί έχω άγριες διαθέσεις, θέλω να αντέξεις, θέλω στο σώμα μου να παίξεις δίχως άλλες σκέψεις»! Άγριες, ερωτικές διαθέσεις φέρνει η νέα εβδομάδα για σένα, φίλε Σκορπιέ… Αναζωπυρώνονται τα συναισθήματά σου, τα ένστικτά σου σε οδηγούν να κάνεις τις ερωτικές σου ανατροπές και να ζήσεις αυτό που τόσο σου έχει λείψει! Ο έρωτας είναι στο πλευρό σου και τον απολαμβάνεις, αφού ο κυβερνήτης πλανήτης σου, ο Πλούτωνας, βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Άρη!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Πάνω στην αγάπη – Δέσποινα Ολυμπίου»
«Θέλω να πέσω πάνω στην αγάπη κι ας σωθώ ή ας πεθάνω, μετά όλα τα λάθη να τα ζήσω σα λάθη, τα σωστά να τα δω σα σωστά, μαζί σου πάνω στην αγάπη, δε θέλω φως μου να μου δώσεις λίγο χώμα κι εγώ ξανά να το κοιτάξω σαν στεριά, θέλω αυτό που δε μου έδωσες ακόμα, μία φουρτούνα και να πέσω στα βαθιά»! Αυτή την εβδομάδα θέλεις αγάπη και έχεις τη διάθεση να τολμήσεις, να ρισκάρεις, να παίξεις και να φλερτάρεις, προκειμένου να κατακτήσεις το άτομο που έχεις στην καρδιά σου! Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, σε ευνοεί να φερθείς τολμηρά και απρόβλεπτα… Ωστόσο, καλό θα είναι να συγκρατηθείς και λίγο, γιατί η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στο τέλος της εβδομάδας, φανερώνει ότι τα αισθηματικά σου έχουν ασάφειες και μπερδέματα, ενώ τα σκαμπανεβάσματα είναι μέσα στο πρόγραμμα.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Ό,τι δεν σε σκοτώνει - Νίκος Πορτοκάλογλου»
«Όλα θα αλλάξουνε ξανά και θα κερδίσεις τη ζαριά με τη σειρά σου. Μια ρόδα είναι και γυρνά και ξαναπαίρνουνε φωτιά τα όνειρά σου. Γιατί ό,τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό. Ό,τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο ζωντανό, πιο ζωντανό, πιο δυνατό»! Πέρασες δύσκολα και το ξέρεις… Τώρα όμως έχεις αποκτήσει δύναμη, εμπειρία και έχει φτάσει ο καιρός να βάλεις τη ζωή σου σε μία νέα τροχιά! Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό φέρνει αλλαγή πλεύσης, που ναι μεν για την ώρα δεν σε ικανοποιεί, σύντομα όμως θα δεις πως είναι ό,τι καλύτερο σου έχει συμβεί! Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σε ευνοεί από κάθε άποψη, για να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να έχεις επιτυχία σε όποιο τομέα εσύ θελήσεις.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Και πετάω ψηλά – Ηλίας Βρεττός»
«Και πετάω ψηλά, μέχρι τ’ αστέρια φτάνω κι ακόμα παραπάνω, απόψε έχω πετάξει και πλανήτη έχω αλλάξει, σε άλλο κόσμο πάω, σ’ άλλη τροχιά περνάω, μέσ’ τα μάτια σε κοιτάω και στα σύννεφα πετάω, μου γελάς και κάνω σα παιδί, έχω τρελαθεί δεν πατώ στη γη»! Συνεχίζεις να πετάς ψηλά, να χαίρεσαι, να ανανεώνεσαι και να απολαμβάνεις τον έρωτα, έστω και αν δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρος! Αυτή την βδομάδα, με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό, μία μεγάλη προσδοκία σου γίνεται πραγματικότητα, ενώ μία νέα γνωριμία ή ένας νέος έρωτας μπορούν τώρα να σε κάνουν να πετάξεις πραγματικά ψηλά!
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Σε παντρεύομαι – Στάθης Κίος»
«Σε θέλω εδώ και τώρα, η καρδιά μου πήρε φόρα, πουθενά δεν σταματάει, σ’ αγαπάει, σ’ αγαπάει! Σε παντρεύομαι προχώρα, ναι σου λέω ήρθε η ώρα! Δεν με νοιάζει ούτε η κρίση, θα γυρίσει, θα γυρίσει… Οι ματιές μας συναντιούνται κι οι πλανήτες δεν κινούνται, πιο κοντά μου πλησιάζεις, τον σφυγμό μου ανεβάζεις, πρώτη μου φορά που νιώθω στη ζωή μου τέτοιο πόθο, έρχομαι και θα σε πάρω, θα το πω και στον κουμπάρο»! Με τόσο συνωστισμό πλανητών στην Παρθένο (Αφροδίτη, Άρης και Δίας) σε αρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα, εσύ φίλε Ιχθύ σκέφτεσαι σοβαρά τη δέσμευση πλέον… Υπάρχει ένα πρόσωπο που σου δημιουργεί την επιθυμία να νοικοκυρευτείς, να μαζευτείς, να κάνεις οικογένεια ή τέλος πάντων αρχίζεις να σοβαρεύεσαι αισθηματικά! Συγκρατήσου, γιατί αυτά που αισθάνεσαι τώρα, περνούν και από κάποιο «τεστ»!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-10-2015 15:03:00
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι