Quantcast
blank
 
blank

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 14 ως 20 Ιουλίου, μ' ένα τραγούδι.

 
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 14 ως 20 Ιουλίου, μ' ένα τραγούδι.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 14 ως 20 Ιουλίου 2014

Αναρωτιόσουν εδώ και καιρό «πότε θα δω επιτέλους μία άσπρη μέρα»; Ένιωθες ότι η τύχη είχε ξεχάσει πλέον την ύπαρξή σου και ότι οι στιγμές χαράς και ευκαιριών ήταν εξαιρετικά περιορισμένες; Την εβδομάδα 14 ως 20 Ιουλίου, πραγματοποιείται μία εξαιρετικά σημαντική αλλαγή, η οποία θα κάνει την έναρξη μίας νέας ετήσιας περιόδου, που η τύχη θα είναι σαφώς πιο γενναιόδωρη για όλους! Ένα από τα σημαντικότερα πλανητικά φαινόμενα του 2014, πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα, το φαινόμενο αυτό δεν είναι άλλο από την είσοδο του Δία στο ζώδιο του Λέοντα! Αλλά ας δούμε πιο συγκεκριμένα όλα τα «καυτά» στιγμιότυπα της νέας εβδομάδας, αναλύοντας αστρολογικά πώς θα επηρεάσουν την αισθηματική μας ζωή!

Ο Δίας στο Λέοντα: Καινούργια αρχή με τύχη… πολλή!!!

Την Τετάρτη στις 16 Ιουλίου, ο Δίας ολοκληρώνει το ετήσιο ταξίδι του στο ζώδιο του Καρκίνου και κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Λέοντα, βάζοντας ως στόχο του να χαρίσει απλόχερα τη χαρά, το γέλιο, την δημιουργία και την τύχη, που είχαμε στερηθεί! Ο Δίας ως γνωστό είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει την τύχη, την επέκταση, τις ευκαιρίες, τα δώρα, την μόρφωση, την αφθονία, την γονιμότητα και την ανάπτυξη! Με τον Δία στο πύρινο ζώδιο του σταθερού σταυρού, το οποίο έχει ως κυβερνήτη του τον Ήλιο, θα υποδεχτούμε το «φως» που θα μας βοηθήσει να κάνουμε νέα δημιουργικά βήματα στη ζωή μας.
 
Ποιοι όμως θα ευνοηθούν και σε ποιους τομείς, από τον Δία στο Λιοντάρι;
 
• Δημιουργία σταθερής σχέσης, γάμου ή επισημοποίηση δεσμού θα πραγματοποιήσουν όσοι έχουν ζώδιο ή ωροσκόπο στο ζώδιο του Λέοντα ή του Υδροχόου ή όσοι έχουν Μεσουράνημα (ακμή 10ου οίκου) στα παραπάνω ζώδια! Δες εδώ τον αστρολογικό χάρτη σου.
• Έναν νέο μεγάλο έρωτα με καλές προοπτικές θα έχουν οι Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι και όσοι έχουν ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια
• Τον ερχομό ενός απογόνου στην οικογένεια θα έχουν τα ζώδια και οι ωροσκόποι του Ταύρου, του Σκορπιού και του Λέοντα.
• Ευχάριστες αλλαγές και ευκαιρίες για την προσωπική τους επέκταση θα έχουν οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί!
• Οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι και όσοι έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια, θα βάλουν στα σκαριά νέα σχέδια που θα τους κάνουν να νιώσουν υλική και συναισθηματική ασφάλεια!
• Οι Παρθένοι και οι Ιχθείς θα αλλάξουν την καθημερινότητά τους, θα ξεπεράσουν ψυχολογικά αδιέξοδα και θα αλλάξουν κοσμοθεωρία… Η αισιοδοξία θα τους ανοίξει τις πόρτες για ένα νέο ξεκίνημα!
 
Είμαστε πανέτοιμοι λοιπόν να υποδεχτούμε το Δία στο Λέοντα και τα «δώρα» που ετοιμάζει για εμάς, τα οποία και θα δεχθούμε μέχρι το ξεκίνημα του Αυγούστου 2015.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Άρη: Η υπομονή εξαντλείται…

Ο Ήλιος συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτή την Τετάρτη στις 16 του μήνα πραγματοποιεί μία δύσκολη όψη με τον Άρη, που συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού! Η υπομονή έχει και τα όριά της και γρήγορα εξαντλείται όταν αισθάνεσαι ότι έχεις δώσει πολύ από την ενέργειά σου, αρκετή από την αγάπη και το ενδιαφέρον σου… Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη κάνει τα περιθώρια αντοχής και υπομονής για θέματα σχέσεων να εξαντλείται και έτσι, αυτή την ημέρα θα υπάρξουν ξεσπάσματα, αντιθέσεις, καβγάδες και κόντρες, που θα κάνουν αρκετούς να χάσουν την ψυχραιμία τους! Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του γ΄ δεκαημέρου, αυτή την ημέρα καλό είναι να ρίξουν τους τόνους, να ασχοληθούν μόνο με δραστηριότητες που τους γεμίζουν και να χαλαρώσουν από το φόρτο και τις πιέσεις που έχουν δεχθεί, για να αποφύγουν τους καβγάδες!

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο: Σχέσεις γεμάτες ρομάντζο και συναίσθημα

Από αυτή την εβδομάδα οι σχέσεις θα μπουν πλέον σε ένα νέο και πολύ πιο συναισθηματικό μοτίβο! Την Παρασκευή στις 18 του μήνα, η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, των συναισθημάτων, των παιδιών και της δημιουργικότητας, εισέρχεται στο υδάτινο ζώδιο του παρορμητικού σταυρού, τον Καρκίνο! Ο έρωτας πλέον θα αποκτήσει βάθος, ουσία και τα συναισθήματα που θα βιώσουμε μέχρι τις 11 Αυγούστου, θα είναι ιδιαίτερα ισχυρά και πολλές φορές νοσταλγικά! Μπαίνουμε λοιπόν σε ένα διάστημα, που πολλοί θα θελήσουν να αράξουν σε ένα σταθερό και ασφαλές λιμάνι, όμως πολλές φορές οι προκλήσεις και τα εμπόδια, μπορεί να τους θυμίσουν, ότι ο έρωτας δεν μπαίνει σε καλούπια και ότι οι σχέσεις θέλουν αγώνα, προσπάθεια, φροντίδα και ζεστασιά! Τα ζώδια που επηρεάζονται θετικά από την Αφροδίτη στον Καρκίνο, είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι)!
 
Το myastro.gr ετοίμασε όπως πάντα τις αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων, με ένα τραγούδι! Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει «γάντι» για αυτή την εβδομάδα και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Μια χαρτορίχτρα- Πάνος Κιάμος»
«Και τρελάθηκα μαζί σου κι ερωτεύτηκα, καλώς τα δέχτηκα, καλώς τα δέχτηκα και τρελάθηκα μαζί σου εγώ μαγεύτηκα, που να ήξερα σε τι μπελάδες μπλέχτηκα! Και τρελάθηκα μαζί σου κι ερωτεύτηκα, καλώς τα δέχτηκα, καλώς τα δέχτηκα, και τρελάθηκα μαζί σου εγώ, μαγεύτηκα, που να ήξερα σε τι μπελάδες μπλέχτηκα»! Με αυτό τον στίχο υποδέχεσαι αυτή την εβδομάδα τον ερχομό του Δία στο ζώδιο του Λέοντα, αγαπητέ Κριέ! Έρχεται ο έρωτας που περιμένεις (είτε παλιός, είτε νέος) και θα βρεις και πάλι το νόημα και την χαρά της ζωής! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Η επιμονή σου – Ελεονόρα Ζουγανέλη»
«Αν είναι κάτι που μού είπε να διαλέξω, ούτε τα λόγια σου είναι, ούτε η ομορφιά, αυτή η υπέροχη, τρελή επιμονή σου πως είναι κρίμα εμείς να ζούμε χωριστά! Αχ να 'ξερες τι δύναμη μου δίνει η δύναμή σου, σαν λες όλα θα γίνουνε κι ακούω τη φωνή σου, σαν λες όλα θα γίνουνε κι ακούω τη φωνή σου! Αχ να 'ξερες τι δύναμη μου δίνει η δύναμή σου»… Από αυτή την εβδομάδα αποκτάς και πάλι την επιμονή σου, αγαπητέ Ταύρε… Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο φέρνει ερωτικές επικοινωνίες, αλλά και γνωριμίες αν είσαι ελεύθερος! Ο Δίας από το Λέοντα θα βάλει για ένα χρόνο τα δυνατά του για να σε αποκαταστήσει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Βγάλε το κραγιόν σου – Στέφανος Κορκολής»
«Κάνεις τ’ ασήμαντα σημαντικά και τα μικρά κάνεις μεγάλα, παίρνεις τ’ αστεία σοβαρά, μα η ζωή είναι μια στάλα! Ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σου, πες ο έρωτας πως είμ’ ο παιδικός σου κι έλα πάρε με αγκαλιά, μια ανέμελη βραδιά! Ντύσου πρόχειρα... Κάνεις τη φλόγα δυνατή φωτιά και τη βροχή κάνεις πλημμύρα, λες και δεν ξέρω εγώ καλά πως η ζωή είναι αλμύρα. Ντύσου πρόχειρα...» Αυτή την εβδομάδα ζητάς απλότητα, αγαπητέ Δίδυμε, και νιώθεις μία ανακούφιση, που σε βοηθά να ευχαριστηθείς ακόμα και τα απλά καθημερινά πράγματα… Ο έρωτας για μία ακόμα φορά σε κρατά σε εγρήγορση, μην ξεχνάς ότι ο Άρης κάνει τα τελευταία του βήματα στο Ζυγό και σου δίνει ακόμα ευκαιρίες να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Ταχεία – Ελένη Βιτάλη»
«Κοίτα με στα μάτια και θα καταλάβεις όλα όσα θέλω να σου πω. Της χαράς το τρένο τρέχα να προλάβεις, πάνω το εισιτήριο γράφει "σ' αγαπώ". Πάρε την ταχεία της καρδιάς μου και ξεκίνα, στο δικό μου δρόμο να βρεθείς. Θα 'ναι το ταξίδι που θα κάνεις από εκείνα, που δεν θα ξεχάσεις όσο ζεις. Της χαράς το τρένο τρέχα να προλάβεις, πάνω το εισιτήριο γράφει "σ' αγαπώ".»… Βιάζεσαι, φίλε Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα, βιάζεσαι για να δεις εξελίξεις και θέλεις ταχύτατα να έχεις απαντήσεις και λύσεις! Μην ακονίζεις τα νύχια σου για καβγά (έχουμε τον Ήλιο από το ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Άρη) και άφησε την γοητεία και τον ερωτισμό σου να πλανέψουν κόσμο. Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 

Download Video as MP4
 
ΛΕΩΝ
«Είμαι μια χαρά – Γιώργος Τσαλίκης»
«Κάτι βραδιές που πέρασαν κι όσα ξέρω ξέχασα για να σε καταλάβω, συμπέρασμα να βγάλω, μα τέρμα τα μυστήρια, έβγαλα εισιτήρια και άλλαξα πορεία, παλιά μου ιστορία. Είμαι μια χαρά, στα καλύτερά μου, μου ‘κανες καλό, που είσαι μακριά μου. Είμαι μια χαρά κι όλα μέλι-γάλα, σε έχω σβήσει πια και πηγαίνω γι’ άλλα»… Είμαι μία χαρά θα τραγουδάς από αυτή την εβδομάδα, φίλε Λέοντα, αφού καλωσορίζεις τον Δία στο ζώδιό σου, ο οποίος έχει βάλει γινάτι να σου ανανεώσει την ζωή! Μετά τις ταλαιπωρίες που πέρασες με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Η αγάπη έρχεται στο τέλος – Αντώνης Ρέμος»
«Η στιγμή για περισσότερα, περισσότερα θαύματα, αναπάντεχα, εκεί που έλεγες θα 'μαι πάντα χαμένος, η αγάπη έρχεται στο τέλος. Για περισσότερα, περισσότερα θαύματα, ανεξήγητα, εκεί που κρύφτηκες σε καρφώνει το βέλος, η αγάπη έρχεται στο τέλος»… Δεν έχεις λόγους να μουτρώνεις και να παραπονιέσαι, γιατί η αγάπη υπάρχει και κάνει τα αδύνατα δυνατά αυτό το διάστημα, για να σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια, σιγουριά και σταθερότητα! Ακόμα και αν αυτή την περίοδο βιώνεις ερωτικό μπέρδεμα, να ξέρεις ότι σύντομα θα λυθεί και θα έρθει κοντά σου το πρόσωπο που τόσο πολύ αγαπάς! Η Αφροδίτη και ο Ερμής από τον Καρκίνο, θα φροντίσουν να εκπληρώσουν τα όνειρα σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΖΥΓΟΣ
«Κάτι δυνατό – Μιχάλης Χατζηγιάννης»
«Κάτι δυνατό να σε ξεχάσω, σ' άλλο ουρανό να αποδράσω, έντονα κι απλά πάλι να ζήσω, μ’ άλλη αγκαλιά να σε νικήσω. Κάτι δυνατό να σε διαγράψω, να μην είμαι εδώ, να μην σε ψάξω, κάτι να συμβεί, σε σένα να μοιάσω, κάτι δυνατό να σε ξεχάσω»… Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Άρη από το Ζυγό, σε φέρνει σε ένταση και θέλεις να κάνεις τις διαγραφές σου, τα ξεκαθαρίσματά σου… Με τον Δία από το ζώδιο του Λέοντα, θα μπορείς με μεγαλύτερη άνεση να εκπληρώσεις τις ερωτικές σου προσδοκίες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Αυτός που περιμένω – Άννα Βίσση»
«Αυτός που περιμένω δεν παριστάνει κάτι, είναι ένα ανθρωπάκι όπως είμαστε όλοι μας! Αυτός που περιμένω δεν είναι ένα αστέρι, κανένας δεν τον ξέρει μέσα στην πόλη μας! Αυτός που περιμένω, αυτός που περιμένω, αυτός που περιμένω, αυτός, αυτός»… Αυτός (ή αυτή) που περιμένεις, έρχεται κοντά σου από αυτή την εβδομάδα, που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Καρκίνου… Ήρθε η ώρα να βρεις το κέφι και την αισιοδοξία σου και να αναμένεις πολύ πιο χαρούμενες ημέρες, αφού και ο Δίας από το Λέοντα θα βοηθήσει σιγά, αλλά σταθερά, να φτάσεις κοντά σε αυτό που περιμένεις εδώ και καιρό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 


 

Download Video as MP4
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Κι αυτό το βράδυ – Κωνσταντίνα»
«Μαζί ξανά και τέρμα η μοναξιά. Αφήνομαι στα χέρια σου και πάλι. Μαζί ξανά, να πέφτουμε στη φωτιά, να πέφτουμε κι οι δυο κι όπου μας βγάλει. Κι αυτό το βράδυ θα ‘ναι δικό μας, για την αγάπη μας και τ όνειρό μας. Κι αυτό το βράδυ θα ναι δικό μας, για την αγάπη μας και τ’ όνειρό μας». Ετοιμάσου για καυτά βράδια από αυτή την εβδομάδα, φίλε Τοξότη, αφού η Αφροδίτη από τον 8ο οίκο του ωροσκόπιου σου (στον Καρκίνο) σου ξυπνά πρωτόγνωρα ένστικτά… Μπαίνεις σε μία περίοδο που ο Δίας από τον Λέοντα, θα ανανεώσει πλήρως την ζωή σου, αλλά και το μυαλό σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Να σ’ αγαπώ ήντα ‘θελα – Γιάννης Πάριος»
«Να σ' αγαπώ ηντά 'θελα, να ‘χω φουρτούνες και μπελά, ήντα σου ‘καμα κι ήντα ‘χεις κι όλο μετά μένα τα ‘χεις. Στην κρεββάταρια που ‘φαίνεις ό,τι κάνω το μαθαίνεις, μα σ' αγαπώ χωρίς να θέλω, γιατί μοιάζεις των αγγέλων»… Ακριβώς αυτά θα είναι τα λόγια σου τη νέα εβδομάδα, φίλε Αιγόκερε… Με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη, έχεις τα νεύρα σου, τα πράγματα δεν σου έρχονται όπως τα θέλεις και ξεσπάς… Όμως η Αφροδίτη από τον Καρκίνο έρχεται για να γλυκάνει το κλίμα σε μία σχέση σου και, έστω και αν μετανιώνεις για πολλά, αφήνεσαι στους δρόμους της καρδιάς σου δίχως καμία αντίσταση! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Αχ και να γινόμουν - Μαρινέλλα»
«Είσαι εκείνος που μπορεί αγάπη να μου δώσει, ώριμος άντρας και παιδί, μια φλόγα δηλαδή. Κι όμως, ποτέ δεν έχεις δει τι μ’ έχει αναστατώσει, ποτέ δεν έχεις νιώσει τι μου συμβαίνει, τι. Αχ, και να γινόμουν η αγάπη σου, αχ αχ, και να κοιμόμουν στο κρεβάτι σου, αχ, να ‘μουνα εκείνη που στα χέρια σου κρατάς, αχ, και να μου λες πως μ’ αγαπάς»… Νέες επιθυμίες, πάθη, στόχοι και ρέντα στα αισθηματικά ξεκινά από αυτή την εβδομάδα, που ο Δίας θα κατοικεί πλέον στον 7ο οίκο σου! Οι επιθυμίες σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να το δουλέψεις και εσύ λίγο από την πλευρά σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Σαν με κοιτάς – Αφροδίτη Μάνου & Φεφέ Αλιμπέρτι»
«Μη μου μιλάς, νιώσε στα στήθη μου τους κτύπους της καρδιάς, μες στην παλάμη μου το ρίγος της νυχτιάς, να μ’ αγαπάς, να μ’ αγαπάς, να μ’ αγαπάς. Και σ’ αγαπώ, δεν έχω τίποτ’ άλλο, τίποτα να πω, το καλοκαίρι αυτό θα σβήσω, θα χαθώ, άσε με απλά να σ’ αγαπώ, να σ’ αγαπώ». Αυτός ο ρομαντικός στίχος σου ταιριάζει απόλυτα για τη νέα εβδομάδα, φίλε Ιχθύ! Η Αφροδίτη και ο Ερμής από τον 5ο οίκο σου, δηλαδή από τον Καρκίνο, κάνουν την αισθηματική σου ζωή να γίνεται ένα όμορφο παραμύθι με… happy end! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 


 

Download Video as MP4
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-07-2014 00:00:00