blank

 
blank
Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις
25/03/24 - 31/03/24

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ - ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Επιλέξτε το ζώδιο σας και διαβάστε την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ωροσκόπιο της εβδομάδας 25 ως 31 Μαρτίου 2024.

Καρμικές εξελίξεις σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις αλλάζουν τα δεδομένα στη ζωή μας.

Το καθοριστικό του αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Κριού – Ζυγού που πραγματοποιείται στις 25/3. Είναι μία αστρολογική συνθήκη που μας οδηγεί σε σημαντικά προσωπικά και επαγγελματικά μονοπάτια καθώς δεν αποκλείεται να νιώσουμε έτοιμοι για αλλαγές και για να ολοκληρώσουμε κύκλους σχέσεων που θεωρούμε ότι δεν έχουν τίποτα πια να μας προσφέρουν.

Με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο να πρωταγωνιστεί και να σχηματίζει θετικές όψεις με τα Φώτα αναγνωρίζουμε την ανάγκη για μεταμόρφωση και αναγέννηση σε επίπεδο προσωπικών και επαγγελματικών στόχων. Σε αυτό δεν αποκλείεται να βοηθήσουν συνεργάτες και σύντροφος καθώς αναγνωρίζουν ότι ήρθε η στιγμή με εξελιχθούν οι σχέσεις και μέσα από αυτές να εξελιχθούμε και εμείς. Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να κάνω την εμφάνισή τους κορυφώνοντας το πάθος και την έξαψη και προκαλώντας πρωτόγνωρες συναισθήματα.

Στις 28/3 το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο δίνει την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε επιλογές που θα ανανεώσουν την προσωπική μας ζωή και θα φέρουν το στοιχείο της έκπληξης στην σχέση. Μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα άκρως αισθησιακό και ρομαντικό σκηνικό για δύο αιφνιδιάζοντας θετικά το ταίρι μας γιατί αυτό θα ανανεώσει σημαντικά της σύνδεση μεταξύ μας. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν ξαφνικές επιστροφές προσώπων από το παρελθόν που θα διεκδικήσουν και πάλι να βρεθούν στο πλευρό μας. Καλό είναι να δώσουμε μία δεύτερη ευκαιρία αν η καρδιά και η διαίσθηση μας το επιτάσσουν γιατί είναι βέβαιο ότι η νέα προσπάθεια αυτή μπορεί να αποδώσει σπουδαίους καρπούς.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε προς το τέλος της εβδομάδας κυρίως σε επικοινωνιακό επίπεδο καθώς ο Ερμής προετοιμάζεται να αρχίσει την ανάδρομη πορεία του στον κριό στις αρχές Απριλίου. Είναι απαραίτητο να είμαστε προσεκτικοί σε επικοινωνιακό επίπεδο αποφεύγοντας να εμπλακούμε σε σημαντικές συζητήσεις γιατί η πιθανότητα των παρεξηγήσεων και των παρερμηνειών είναι αυξημένη. Είναι προτιμότερο να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για να επαναπροσδιορίσουμε την στάση μας σε προσωπικό επίπεδο και να επανεξετάσουμε στόχους και συνεργασίες που μπορεί να μας ενδιαφέρουν.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
blank
Sponsored Links
Myastro 25/03/24