blank
 
blank
13-09-2015 20:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 14 ως 20 Σεπτεμβρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 14 ως 20 Σεπτεμβρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 14 ως 20 Σεπτεμβρίου 2015

Μετά από μία έντονη Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο της Παρθένου, προσπαθούμε να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας όμως τα πάθη, τα λάθη και οι αδυναμίες κάνουν τον ψυχισμό μας ευάλωτο, ενώ τα γεγονότα στην προσωπική μας ζωή συνεχίζουν και την εβδομάδα 14-20 Σεπτεμβρίου να έχουν καταλυτικό χαρακτήρα! Ποιες θα είναι οι αστρολογικές όψεις που θα μας απασχολήσουν; Πώς θα επηρεάσουν τις σχέσεις μας; Τι πρέπει να προσέξουμε και τι μπορούμε να αναμένουμε στα ερωτικά μας για την περίοδο που ανοίγεται μπροστά μας;

Ο Δίας από την Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Με ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό…

Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου και στις 17 Σεπτεμβρίου βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς! Αυτή η δυσαρμονική όψη, θα επιβαρύνει κυρίως την ψυχολογία μας και θα νιώσουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα τούνελ, από το οποίο δεν μπορούμε να βγούμε! Η φαντασία μας παρασύρει σε όνειρα που δεν είναι υλοποιήσιμα, το μυαλό ξεφεύγει σε σκέψεις και σχέδια που προκαλούν πόνο, γιατί δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν! Το διάστημα αυτό λοιπόν, καλό είναι να μην υπολογίζουμε χωρίς τον ξενοδόχο, να λειτουργούμε προσγειωμένα, να περιορίζουμε την υπερβολή και να θυμόμαστε πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται… Τα ζώδια που επηρεάζονται από αυτή την όψη είναι τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς) που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους!

Ο Κρόνος στον Τοξότη: Ένας νέος κύκλος μετ΄ εμποδίων ξεκινά!

Ο Κρόνος αυτή την εβδομάδα (στις 18 Σεπτεμβρίου) επιστρέφει στο ζώδιο του Τοξότη και αυτή τη φορά δεν θα έχει κανένα πισωγύρισμα, αλλά θα συνεχίσει ανενόχλητος την πορεία του σε αυτό το ζώδιο μέχρι και το τέλος του 2017. Ο Κρόνος στο ζώδιο του Τοξότη επιβάλει να δούμε πιο φιλοσοφημένα και ώριμα κάποιες καταστάσεις γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια για επιπολαιότητες και ρίσκα. Ο Κρόνος από τον Τοξότη θα αλλάξει σκέψεις, ιδέες, θεωρίες, αλλά και την πορεία ζωής αρκετών ανθρώπων! Τα ζώδια που θα πιεστούν περισσότερο από τα εμπόδια και τους περιορισμούς του Κρόνου είναι οι μεταβλητοί Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς. Οι Δίδυμοι και οι Τοξότες θα είναι τα ζώδια που θα αναγκαστούν να επωμιστούν τις ευθύνες των πράξεων και των επιλογών τους στις σχέσεις. Οι Λέοντες και οι Υδροχόοι είναι τα ζώδια που θα επιτύχουν την σταθεροποίηση στα ερωτικά τους, ενώ οι Κριοί θα νιώσουν πλέον πιο δυνατοί για να πάρουν καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον τους!

Ο Ερμής ανάδρομος στο Ζυγό: Άρχισαν τα όργανα…

Ο Ερμής γνωρίζουμε ότι δύο με τρεις φορές το χρόνο μας ταράζει με τις αταξίες του και με τα πισωγυρίσματά του! Από αυτή την εβδομάδα λοιπόν έχει βάλει γινάτι για μία ακόμα φορά να μας τρελάνει με τα τερτίπια του! Από τις 18 Σεπτεμβρίου ως και τις 10 Οκτωβρίου θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο που εκπροσωπεί τις σχέσεις, δηλαδή στο Ζυγό! Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού είναι αναμενόμενο ότι θα υπάρξουν εντάσεις, διαφωνίες και καθυστερήσεις σε αισθηματικές επικοινωνίες και συναντήσεις! Πολλοί θα νιώσουν ότι μιλούν άλλη γλώσσα με το ταίρι τους, ενώ οι καβγάδες δεν θα λείψουν! Αρκετές και μάλιστα εντυπωσιακές θα είναι και οι επανασυνδέσεις που θα γίνουν αυτό το χρονικό διάστημα. Ποιοι θα είναι οι τολμηροί που θα γυρίσουν σε μία ερωτική αγκαλιά του παρελθόντος; Θα είναι οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Κριοί και οι Ζυγοί!
 
Ας αφήσουμε τη μουσική να μας ταξιδέψει μέσα από την μελωδία και τους στίχους της σε όλα τα γεγονότα που θα συμβούν την εβδομάδα 14-20 Σεπτεμβρίου στην προσωπική μας ζωή! Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Μπες στην τρέλα μου – Ηλίας Καμπακάκης»
«Μπες στη τρέλα μου, χαμογέλα μου, αγαπησέ με, λύτρωσε με, μπες στις σκέψεις μου, άκου τις λέξεις μου, για σένα λένε, πόσο με καίνε. Μπες στη τρέλα μου, χαμογέλα μου, αγάπησέ με, λύτρωσε με, μπες στο είναι μου, και αγάπη δίνε μου, μονάχος είμαι, κράτησε με»! Αυτή την εβδομάδα, φίλε Κριέ, έχεις ένταση και άγχος… Αυτό το εκπέμπεις και ξεσπάς, αφού η αντίθεση του Δία με τον Ποσειδώνα σου προκαλεί μεγάλη ανησυχία! Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και εσύ αναζητάς τον έρωτα από τα παλιά που θα σου χαμογελάσει και θα ζήσετε μαζί και πάλι τρελές στιγμές….Αυτός ο έρωτας έρχεται! Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Πώς να την πεις την αγάπη – Πάνος Μουζουράκης»
«Πως να την πεις την αγάπη ψάχνω κι όμως,ψάχνω κι όμως πάντα περισσεύει κάτι. Τη διπλώνω,τη στενεύω και την κλείνω σε παρένθεση μα χάνω κατά γράμμα! Δε συγκρίνονται οι λέξεις με το θαύμα όλο πάω, όλο πάω,όλο πάω προσπαθώ όλο πάω κι όλο σπάω λίγο πριν να σου το πω»! Ο Δίας από την Παρθένο - στον τομέα των ερωτικών σου – βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και εσύ ονειροπολείς, ερωτεύεσαι, τα δίνεις όλα και υπερβάλεις… Αυτό είναι κάτι που το έχεις ανάγκη, όμως καλό είναι να λειτουργείς πιο προσγειωμένα, γιατί οι όψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι για την ώρα το κλίμα της ερωτικής σου ζωής είναι ομιχλώδες! Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Παίρνω την ευθύνη – Δημήτρης Καραδήμος»
«Θέλω να σε δω ξανά σαν και χθες για μια φορά! Θέλω τα δικά σου τα φιλιά μη μου πεις για πιο μετά! Η ζωή μας τρέχει σαν σταγόνα από νερό μην χαθείς, δεν θα αντέξω να το δω Η ζωή μας τρέχει σαν σταγόνα από κρασί είσαι εσύ, δύση μου κι ανατολή! Φίλα με και κλείσε με στην αγκαλιά σου σαν παιδί χάνομαι στον έρωτά σου μη ρωτάς πού θα πάει και τι θα γίνει αν το θες παίρνω όλη την ευθύνη»! Από αυτή την εβδομάδα αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου, φίλε Δίδυμε! Ο Κρόνος απέναντί σου πλέον, από το ζώδιο του Τοξότη, σε πιέζει να πάρεις αποφάσεις και να ωριμάσεις στα αισθηματικά! Παράλληλα, υπάρχει μία αντίθεση του Δία με τον Ποσειδώνα, που δεν σου επιτρέπει για την ώρα να κάνεις πράξει όσα θέλεις… Ο ανάδρομος Ερμής από το Ζυγό, επαναφέρει στη ζωή σου ένα άτομο από το παρελθόν! Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Άστο τέλειωσε – Αμαρυλλίς»
«Άντεξα πολλά κοντά σου έσπασε η καρδιά μου φεύγω απ’τον έρωτα σου και κοιτάω μπροστά.. Σε έσβησα απ’το μυαλό μου κι απ’τα όνειρα μου, γιατι νιώθω η ζωή μου κάτι μου χρωστά… Δε σου πέφτει λόγος πως περνώ, μη ρωτάς, η αγάπη σου για μένα δεν υπάρχει πια, δε σου πέφτει λόγος τώρα, τίποτα μη ζητάς, δε θα ξαναπέσω στη φωτιά… Άστο τέλειωσε…» Πέρασες πολλά και άντεξες ακόμα περισσότερα, τώρα ήρθε η ώρα να σηκώσεις ανάστημα και να σκεφτείς τον εαυτό σου… Αυτή την εβδομάδα λοιπόν σκληραίνεις, βλέπεις πιο λογικά τις καταστάσεις στα αισθηματικά σου και παίρνεις τελικές αποφάσεις για την πορεία σου! Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
ΛΕΩΝ
«Να μ΄αγαπάς – Τρίφωνο»
«Να μ’ αγαπάς, να σταθούμε εδώ σε μια γωνιά να κοιταχτούμε λες κι ειν’ γιορτή, πρωτοχρονιά, να με κρατάς αγκαλιά σφιχτά γιατί μου πήρε πολλά το εφτά εκτός κι αν είπα εγώ το έλα σ’ όλα αυτά... Μακάρι να ‘ναι η καρδιά μου ρόδι τυχερό να στο χαρίσω να στάζει αγάπη ένα σωρό, στα μαξιλάρια και στο χαλί να ξεχαστώ να μου λες πολύ κι ας κάνει ο φόβος κι άλλη τρύπα στο νερό»! Ο Ερμής στον Ζυγό θα είναι πλέον ανάδρομος, και εσύ θέλεις τώρα να εκπληρώσεις επιθυμίες του παρελθόντος… Ο Κρόνος στον Τοξότη σε βοηθά να σταθεροποιήσεις μία σχέση σου σιγά, αργά, αλλά με τρόπο όμορφο! Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Χάρτινα όνειρα – Θέμος Αδαμαντίδης»
«Έχω το βλέμμα καρφωμένο στο κενό και παίζω θέατρο τον πόνο για να κρύψω. Συννεφιασμένη η καρδιά και προσπαθώ τη μοναξιά μου πάλι απόψε να συντρίψω! Χάρτινα όνειρα όσα μου έταξες απομακρύνθηκες, όλα τα πέταξες χάρτινα όνειρα όσα κι αν έχτισες μακριά μου έφυγες και με ξεπέρασες! Της προδοσίας κουβαλάω το σταυρό και το ξημέρωμα τον πόνο αντικρίζω. Απελπισμένη η ψυχή και απορώ νύχτα σε νύχτα, πόσο ακόμα θα γυρίζω;» Οι δυσκολίες συνεχίζονται και ο Δίας από το ζώδιό σου βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, γεγονός που σε κάνει να νιώθεις ότι κάποια όνειρα σου έχουν πάει ήδη χαμένα… Ο Κρόνος από τον Τοξότη σου επιβάλει να αντιμετωπίσεις και να ξεκαθαρίσεις κάποια προβλήματα της προσωπικής σου ζωής, λειτουργώντας πλέον συνετά και χωρίς πολλούς συναισθηματισμούς! Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Άρχισαν τα όργανα – Γλυκερία»
«Άρχισαν τα όργανα, σήκω απ τη θέση σου. Χόρεψε ζεϊμπέκικο, λύγισε τη μέση σου! Χτύπησε τα πόδια σου πάνω στον ασίκικο σκοπό! Έτσι μου γουστάρεις, έτσι σ αγαπώ. Άρχισαν τα όργανα, το παλιό ντερβίσικο να μη μου το χόρευες θα 'τανε αφύσικο, χόρεψε το κορίτσι μου, παλαμάκια εγώ θα σου χτυπώ! Έτσι μου γουστάρεις, έτσι σ αγαπώ!» Άρχισαν τα όργανα, Ζυγέ… Από αυτή την εβδομάδα ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο δικό σου ζώδιο και εσύ δεν θα ξέρεις τι θέλεις, τι πρέπει να αποφασίσεις και τι να κάνεις… Παράλληλα, η αντίθεση του Δία με τον Ποσειδώνα σε κάνει να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να νιώθεις μπέρδεμα για όλα αυτά που σε ταλαιπωρούν και πρέπει να αντιμετωπίσεις. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Πάρα πολύ – Παντελής Παντελίδης»
«Τόσες ιστορίες έχω ακούσει με αγάπης δράμα, μην ανοίγεσαι από νωρίς, μου λέγαν είναι σφάλμα. Με ρωτάς αν σ' αγαπάω σου απαντώ, προς τι η ερώτηση με ξαναρωτάς και σπάω και να η απάντηση! Πάρα πολύ, πάρα πολύ την καρδιά μου ταξιδεύεις σ' άλλη γη πάρα πολύ, η αγκαλιά σου με τρελαίνει κι όπου βγει»!  Τα συναισθήματά σου είναι έντονα και η αντίθεση του Δία με τον Ποσειδώνα φαίνεται ότι εσένα προσωπικά σε απογειώνει και σε κάνει να ονειροβατείς, χωρίς όμως να έχεις τον κίνδυνο ότι κάτι θα πάει στραβά! Ο Κρόνος εγκαταλείπει αυτή την εβδομάδα το ζώδιό σου και πλέον έχεις την ωριμότητα και την εύνοια να πετύχεις αυτά που θέλεις! Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Χάνομαι καρδιά μου – Νότης Σφακιανάκης»
«Απ’ τη στιγμή που σ’ έχασα μεγάλωσαν οι νύχτες κι όλα γύρω μου έμοιασαν με έρημους πλανήτες απ’ τη στιγμή που σ’ έχασα κρύφτηκε το φεγγάρι και κάθε σου ανάμνηση το γέλιο μου, έχει πάρει. Χάνομαι καρδιά μου, Χάνομαι γύρισε κοντά μου είναι στο χέρι σου να με τελειώσεις είναι στο χέρι σου μόνο στο χέρι σου και να με σώσεις»! Καλωσορίζεις αυτή την εβδομάδα τον Κρόνο στο ζώδιο σου και πλέον ξέρεις καλά ότι πρέπει να βάλεις μυαλό! Η αντίθεση του Δία με τον Ποσειδώνα κάνει ασταθές και μπερδεμένο το κλίμα της προσωπικής σου ζωής και ξέρεις πλέον καλά ότι για να πετύχεις στα προσωπικά σου σχέδια, πρέπει πλέον να αλλάξεις χαρακτήρα και επιλογές… Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Κακές συνήθειες – Μίλτος Πασχαλίδης»
«Μα ό,τι μας δένει στα παλιά είναι οι κακές συνήθειες, το νιώθω τώρα καθαρά πως είναι αργά γι' αλήθειες. Όλη μου η ζωή συνένοχη και πώς γουστάρω τα πιο μεγάλα ψέματα στα πιο αθώα βλέμματα όλη μου η ζωή συνένοχη και πώς γουστάρω κάτι απογέματα με καφέ και τσιγάρο»! Νιώθεις πως είναι αργά για αλήθειες και οι σκέψεις σου αυτή την εβδομάδα είναι μπερδεμένες, φίλε Αιγόκερε! Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει το μήνυμα ότι έχει φτάσει το τέλος μίας εποχής, εσύ πρέπει να το αναγνωρίσεις και να πάρεις αποφάσεις για την πορεία σου! Κόψε τις κακές συνήθειες στα ερωτικά σου και βρες και πάλι τον εαυτό σου! Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Θέλω να σε ξεπεράσω – Φοίβος Δεληβοριάς»
«Θέλω να σ' αγγίξω κι είσαι πάλι μακριά, γράφω μόνο δυο λέξεις κι είναι πάλι πολλά, μα τι φταίει αυτός ο κόμπος που δε λύνεται. Θέλω να σε ξεπεράσω μα δεν γίνεται. Θέλω να ξεχάσω μα δεν βρίσκω κρασί, να θολώσω, να φύγεις απ' τα μάτια μου εσύ και τι φταίει και το νεράκι που δεν πίνεται. Θέλω να σε ξεπεράσω μα δεν γίνεται»! Ανάσα ανακούφισης σου δίνει το πέρασμα του Κρόνου στον Τοξότη, όμως με τον Ερμή ανάδρομο από το Ζυγό προσπαθείς να ξεπεράσεις μία ερωτική ιστορία, που υπάρχει εδώ και καιρό στη ζωή σου… όμως δεν μπορείς! Το θετικό νέο είναι ότι στα ερωτικά σου δέχεσαι ανταπόκριση και αυτό τον καιρό είναι πολύ πιθανό να έχεις νέα ή και μία επανασύνδεση με μία σχέση από τα παλιά! Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Φαντασία μου πλανεύτρα – Πασχάλης Τερζής»
«Έφτιαξα απόψε τη μορφή σου με χρώματα του δειλινού και σ’ έβλεπα να σεργιανίζεις στο γέμισμα του φεγγαριού. Φαντασία μου πλανεύτρα, είσαι η πιο μεγάλη κλέφτρα, με πεθαίνεις και με σβήνεις, όταν φεύγεις και μ’ αφήνεις. Ένιωσα απόψε το κορμί σου στα δάχτυλά μου να γλιστρά, στα χείλη μου τα διψασμένα δροσιά να παίρνουν τα φιλιά»! Η φαντασία σου καλπάζει αυτό τον καιρό και σε οδηγεί σε σκέψεις που σου προκαλούν φόβο και ανασφάλεια! Η εβδομάδα αυτή είναι έντονη, μπερδεύεσαι, διχάζεσαι και είσαι έξω από τα νερά σου! Αυτή η απογοήτευση δεν θα κρατήσει για πολύ, γι' αυτό πρόσεξε τα λόγια που θα πεις και δείξε προσοχή στις αποφάσεις σου! Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-09-2015 20:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 21
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι