blank
 
blank
14-12-2014 14:28:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 15 ως 21 Δεκεμβρίου, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 15 ως 21 Δεκεμβρίου, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 15 ως 21 Δεκεμβρίου 2014

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 15 ως 21 Δεκεμβρίου 2014 και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Ενώ έλεγες ότι ηρέμησες και ότι το νερό μπήκε επιτέλους στο αυλάκι, το πλανητικό σκηνικό έρχεται να ανατρέψει για λίγο τα δεδομένα σου και για να σου αποδείξει για μία ακόμα φορά ότι το 2014 είναι μέχρι και τις τελευταίες του μέρες, μία ανατρεπτική χρονιά… Η εβδομάδα 15 έως 21 Δεκεμβρίου 2014, είναι μία από τις πιο δύσκολες εβδομάδες της χρονιάς που επρόκειτο να μας αποχαιρετήσει σε λίγες μέρες, αφού κορυφώνεται για μία ακόμα φορά το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα και στο φαινόμενο αυτό, συμμετέχει αυτή τη φορά και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω! Στον τομέα των σχέσεων λοιπόν, έχουμε να αναμένουμε μεγάλες εντάσεις, εκρήξεις, αλλά και… χωρισμούς! Ας δούμε όμως τις σημαντικές αστρολογικές όψεις της εβδομάδας και την επιρροή τους στις σχέσεις των ζωδίων.

Η Αφροδίτη, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας: Ένα εκρηκτικό «κοκτέιλ» που φέρνει ζάλη…

Ξεκινάμε την εβδομάδα μας με τον Ουρανό να έρχεται σε ορθή πλέον φορά στο ζώδιο του Κριού, κορυφώνοντας για μία ακόμα φορά την δυσαρμονική όψη του με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Η δυσαρμονία του Ουρανού με τον Πλούτωνα, μας δίνει το μήνυμα ότι για να χτίσουμε γερές βάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής μας, πρέπει πρώτα να κάνουμε μία ολική κάθαρση και να απομακρύνουμε από κοντά μας κάθε τι φθαρμένο. Το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα συχνά μας έχει ανατρέψει όλα αυτά που πιστεύαμε ότι ήταν σίγουρα και σταθερά και δοκίμασε τα όρια της αντοχής μας, δημιουργώντας ισχυρές «δονήσεις», που μας ανάγκασαν να κάνουμε μεταμορφωτικές αλλαγές στη ζωή μας.
 
Το Σαββατοκύριακο 20 με 21 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, θα συμμετάσχει και αυτή με την σειρά της στην σκληρή όψη του Ουρανού με τον Πλούτωνα. Το τέλος της εβδομάδας λοιπόν, αναμένεται να έχει την μορφή ενός εκρηκτικού κοκτέιλ, που προκαλεί ζάλη και φέρνει αναταραχές στον τομέα των σχέσεων. Ένα Σαββατοκύριακο πριν τα Χριστούγεννα λοιπόν, θα δημιουργηθούν ξαφνικές και αναπάντεχες εξελίξεις στις σχέσεις που θα φέρουν τα πάνω κάτω! Λίγο πριν ολοκληρώσει τον κύκλο του το 2014, θα ξεκαθαρίσει με έναν κάπως επώδυνο τρόπο τις σχέσεις μας, αφήνοντας στο πλάι μας μονάχα ό,τι αξίζει. Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης του Ουρανού και του Πλούτωνα, θα επηρεάσουν τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους!

Ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερω: Η λογική έχει το προβάδισμα…

Την Τρίτη στις 16 του μήνα, ο Ερμής κάνει το πέρασμα του στο ζώδιο του Αιγόκερω και η σκέψη μας γίνεται πλέον «τετράγωνη», το μυαλό θα είναι κοφτερό και οι αποφάσεις μας θα στηρίζονται αποκλειστικά και μόνο στην λογική! Οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή τους και τις σχέσεις τους. Οι Ταύροι και οι Σκορπιοί θα διαπραγματευτούν, θα συμφωνήσουν, θα δεχτούν προτάσεις και θα ταξιδέψουν, ενώ οι Παρθένοι και οι Ιχθείς θα κινηθούν πιο μελετημένα και θα έχουν ειδήσεις, εξελίξεις και αποφάσεις, που θα αφορούν στην αισθηματική τους ζωή… Αυτά ακριβώς είναι και τα ζώδια που θα δεχθούν την εύνοια του Ερμή από τον Αιγόκερω! Οι Κριοί και οι Ζυγοί, είναι το «δίδυμο» που με απόλυτο τρόπο θα διεκδικήσει αυτό που του αξίζει και αν κριθεί απαραίτητο θα δώσει μάχη ή και καβγά! Το Σάββατο στις 21 Δεκεμβρίου ο Ερμής θα πραγματοποιήσει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, φέρνοντας θετικές αισθηματικές ειδήσεις στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς) που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους.

Ο Άρης από τον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Ώρα για δράση και αλλαγή

Μπορεί αυτή την εβδομάδα πολλοί να τα βρουν «σκούρα» και να κουραστούν από τις απροσδόκητες ανατροπές στην αισθηματική τους ζωή, θα υπάρξουν όμως και κάποιοι ευνοημένοι! Το εξάγωνο του Άρη από τον Υδροχόο με τον Ουρανό, θα φέρει θετικές αλλαγές, ευχάριστες εκπλήξεις, δραστηριοποίηση, και όμορφες περιπέτειες στους Δίδυμους, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόους που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους!
 
Αφού διάβασες το γενικό αστρολογικό κλίμα των σχέσεων για την εβδομάδα 15-21 Δεκεμβρίου 2014, τώρα μπορείς να ακούσεις το τραγούδι της εβδομάδας που σου ταιριάζει! Άκουσε προσεχτικά το στίχο του ζωδίου σου, διάβασε την αισθηματική σου πρόβλεψη και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Άσε με να κάνω λάθος - Βασίλης Παπακωνσταντίνου»
«Άσε με να κάνω λάθος, άσε με να κουραστώ, άσε με να `ρθω μονάχος και συγγνώμη να σου πω! Έχω μπόλικο καιρό να κοροϊδεύω κάθε λέξη, κάθε έννοια και σκοπό. Έχω όρεξη πολύ να αλητεύω κι ας μη ξέρω για τι ψάχνω ή τι θα βρω»! Αυτή την εβδομάδα θέλεις να κάνεις τα λάθη σου, να παρασυρθείς από τα πάθη σου, να λειτουργήσεις παρορμητικά και να κάνεις τα αισθηματικά σου «ρημαδιό» λειτουργώντας επαναστατικά, έτσι άλλωστε σου αρέσει! Μήπως θα ήταν καλύτερα να ρίξεις νερό στο κρασί σου και να συμβιβαστείς, για να περάσεις πιο ήρεμες γιορτές; Κάλεσε τους αστρολόγους του Myastro στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms για να μάθεις τι θα προκύψει στην ερωτική σου ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Ψάξε με – Χρήστος Δάντης»
“Μην ψάχνεις να με βρεις στο ψέμα και στην απουσία, μην ψάχνεις να με βρεις σε μια αγκαλιά χωρίς ουσία, μη, μην ψάχνεις να με βρεις, μην ψάχνεις να με βρεις σε πράγματα που σου `χω δώσει, μην ψάχνεις να με βρεις σε ό,τι μπορεί να σε πληγώσει, μη, μην ψάχνεις να με βρεις! Ψάξε με στο καθρέφτη στα δικά σου τα μάτια, μες στης νύχτας τα κρυφά μονοπάτια στον καθρέφτη, στα υγρά σου τα μάτια”! Μπορεί το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής να εξακολουθεί να είναι αβέβαιο, όμως εσύ αυτή την εβδομάδα, φίλε Ταύρε, ψάχνεις την ουσία, αναγνωρίζεις τα αισθήματά σου, ξεκαθαρίζεις τι θέλεις και έχεις και τις χαρές σου, γιατί κατά κάποιο τρόπο επιβεβαιώνονται κάποια συναισθήματά σου! Κάλεσε τους αστρολόγους του Myastro στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms για να μάθεις τι θα προκύψει στην ερωτική σου ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
 
ΔΙΔΥΜΟΣ
«Ζήτα μου - Μιχάλης Χατζηγιάννης»
«Ζήτα μου τη νίκη ή την ήττα μου τα όρια μου Ζήτα μου τα σύνορα μου η γραμμή είναι η καρδιά μου ζήτα μου τις υπερβάσεις που μπορείς και εσύ να φτάσεις! Όλα ένα βήμα μοιάζουν από το γκρεμό και κανείς δεν μου είπε πως δεν φταίω εγώ δωσ' μου μια αλήθεια δωσ'μου κάτι εσύ πριν να με δικάσουν φόβος και ενοχή»! Μία έντονη και παθιασμένη εβδομάδα θα ζήσεις αγαπητέ μου Δίδυμε! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε παρακινεί να κάνεις υπερβάσεις και αλλαγές για να ακολουθήσεις τον δυνατό έρωτα .Στο τέλος της εβδομάδας το εξάγωνο του Άρη από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από τον Κριό . σε κάνει να ξεφεύγεις από τα όρια σου στα αισθηματικά σου και μπορείς να περάσεις καλά! Κάλεσε τους αστρολόγους του Myastro στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms για να μάθεις τι θα προκύψει στην ερωτική σου ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Φεύγω για μένα – Γιώργος Μαζωνάκης»
«Φεύγω για μένα να νιώσω καλά, έχω να κάνω ακόμα πολλά, φεύγω για μένα γιατί δεν μπορώ να σ' αγαπώ. Φεύγω για μένα να νιώσω καλά, έχω να κάνω ακόμα πολλά, φεύγω για μένα προτού τρελαθώ, θέλω να ζω! Περνάς πάντα σαν άνεμος απ' τη ζωή μου, σκόνη ο έρωτας μες την ψυχή μου»… Ο έρωτας παίρνει ανατρεπτική μορφή αυτή την εβδομάδα και εσύ πλέον δεν αντέχεις να κάνεις υπομονή και να περιμένεις… Θέλεις να τρέξεις μακριά, να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν που σε έχει εγκλωβίσει και να κάνεις μία νέα αρχή… Αυτή η διαδικασία δεν σου είναι και τόσο εύκολη. Ο Ερμής από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις, βασισμένες στη λογική! Κάλεσε τους αστρολόγους του Myastro στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms για να μάθεις τι θα προκύψει στην ερωτική σου ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΛΕΩΝ
«Φτάνω στο Θεό – Νικηφόρος»
«Φτάνω στο Θεό, το καλύτερο που μου 'χει τύχει είσαι εσύ, για αυτό στο δικό μου σ' έχω παραμύθι. Φτάνω στο Θεό, μες στον κόσμο μου υπάρχεις μόνο, είναι αρκετό ό,τι και αν πω, στο αφιερώνω… Μια φορά συμβαίνει στη ζωή, το χαμένο σου κομμάτι να βρεθεί και να νιώθεις πως μπορείς, για έναν έρωτα να ζεις...» Είσαι λίγες μέρες πριν αποχαιρετήσεις τον Κρόνο από το Σκορπιό, αλλά και το σκληρό 2014, που σε έκανε να χάσεις την Λιονταρίσια, λαμπερή φύση σου! Τα καλύτερα τώρα έρχονται και η διάθεσή σου ανεβαίνει ! Αυτή την εβδομάδα το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό, σου φέρνει μοναδικές εκπλήξεις, που σε… φτάνουν στο Θεό! Κάλεσε τους αστρολόγους του Myastro στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms για να μάθεις τι θα προκύψει στην ερωτική σου ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Θέλω να σε δω – Ελευθερία Αρβανιτάκη»
«Θέλω να σε δω να μ' αναζητάς σε κάθε οδό και ‘δω, στα λίγα που ζητάς, θέλω να σε δω μ' έρωτα βαρύ, να μην μπορεί κανείς να διώξει αυτόν το θάνατο! Καμιά φορά φοράω τα λόγια μιας πληγής, καμιά φορά ξεχνιέμαι αλλιώς κι απ' όλους κρύβομαι»… Με την Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Αιγόκερω, ο έρωτας έρχεται πάλι στο προσκήνιο… Για την ώρα σε μπερδεύει, σε βάζει σε σκέψεις και σε αναστατώνει, όμως δεν παύει να σου δημιουργεί την προσμονή, αλλά και την επιβεβαίωση που χρειάζεσαι! Αυτή την εβδομάδα δεν έχεις κανέναν λόγο να ανησυχείς… Διώξε μακριά τις δυσάρεστες σκέψεις, πάρε πρωτοβουλίες και όλα θα πάνε καλά! Κάλεσε τους αστρολόγους του Myastro στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms για να μάθεις τι θα προκύψει στην ερωτική σου ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Μη με ρωτάει κανείς – Αντώνης Ρέμος»
«Μην με ρωτάει κανείς πως είμαι πως περνάω, όταν τις νύχτες σπίτι μόνος μου γυρνάω. Κι ας τρέχω όταν το τηλέφωνο χτυπάει, ν’ ακούσω μήπως είναι αυτή και με ζητάει. Μην με ρωτάει κανείς πως είμαι πως περνάω, όταν τις νύχτες σπίτι μόνος μου γυρνάω. Μην με ρωτάει πια κανείς αν το αντέχω αφού δικό της είναι ότι είχα κι ότι έχω»! Βρίσκεσαι σε αναμμένα κάρβουνα αυτή την εβδομάδα, φίλε Ζυγέ, σε πιάνουν τα μελαγχολικά σου, οι ανασφάλειες, αλλά και τα νεύρα σου… Τα αισθηματικά σου σε αυτή τη φάση δεν σε καλύπτουν, νιώθεις πως έχεις προδοθεί ή ότι δεν σου φέρθηκαν έτσι όπως σου αξίζει! Μήπως έχει έρθει η ώρα να δεις τα πράγματα πιο πρακτικά; Κάλεσε τους αστρολόγους του Myastro στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms για να μάθεις τι θα προκύψει στην ερωτική σου ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Δεν έκανα ταξίδια μακρινά – Γιώργος Νταλάρας»
«Δεν έκανα ταξίδια μακρινά, ταξίδεψε η καρδιά κι αυτό μου φτάνει, σε όνειρα, σ’ αισθήματα υγρά, το μυστικό τον κόσμο ν’ ανασάνει. Το πιο μακρύ ταξίδι μου εσύ, η νύχτα εσύ, το όνειρο της μέρας, μικρή πατρίδα σώμα μου κι αρχή, η γη μου εσύ ανάσα μου κι αέρας»… Αυτή την εβδομάδα, φίλε Σκορπιέ, το μυαλό και η καρδιά σου ταξιδεύουν, συνειδητοποιείς τα αισθήματά σου και τις επιθυμίες σου, εκφράζεσαι και διεκδικείς αυτό που θέλεις και η αλήθεια είναι ότι παίρνεις βασικές απαντήσεις, που σε βοηθούν να ξεκαθαρίσεις το κλίμα γύρω σου! Κάλεσε τους αστρολόγους του Myastro στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms για να μάθεις τι θα προκύψει στην ερωτική σου ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Φέτος τα Χριστούγεννα – STAN»
«Φέτος τα Χριστούγεννα για μένα δε θα είναι ίδια με παλιά, θα ‘χω εσένα και εσύ εμένα κι όλα θα ‘ναι τότε μαγικά. Κάνε τη στιγμή μας να κρατήσει, όχι όπως τα βεγγαλικά, μου αρκεί που είσαι εσύ κοντά μου θα `ναι η καλύτερη χρονιά... πρώτη φορά….» Ανήκεις στα λίγα ζώδια που έχουν μπει για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων και τίποτα δεν σε πτοεί! Διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου και όλα σου φαίνονται μαγικά και όμορφα! Κάνεις σχέδια, όνειρα και ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, με το εξάγωνο Άρη – Ουρανού περνάς πολύ καλά… Κάλεσε τους αστρολόγους του Myastro στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms για να μάθεις τι θα προκύψει στην ερωτική σου ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Το πουλάω το σπίτι – Γιάννης Πάριος»
«Όλα όπως τ’ άφησες είναι, στην κουζίνα ένα ποτήρι περιμένει το στόμα σου, περιμένει το σώμα σου. Όλα όπως τ’ άφησες είναι, στις κουρτίνες φέγγει ακόμα το ίδιο κόκκινο χρώμα σου, το ίδιο κόκκινο χρώμα σου. Το πουλάω το σπίτι κι ό,τι άγγιξες εσύ κι ότι κοίταξες εσύ κι ότι ζήσαμε μαζί. Το πουλάω το σπίτι, η μισή ζωή μου λείπει, δε γεμίζει μ’ έναν άνθρωπο ένα σπίτι» ! Η εβδομάδα που έρχεται είναι σκληρή, όμως εσύ για μία ακόμα φορά θα αποδείξεις ότι αντέχεις και ότι είσαι πάντα σε ετοιμότητα να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, έστω και αν αυτές πονέσουν! Η Αφροδίτη, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας, σε αναγκάζουν με τις δυσαρμονικές τους όψεις, να κάνεις θυσίες, και να γυρίσεις μία νέα σελίδα στην προσωπική σου ζωή! Αν είσαι Αιγόκερως του πρώτου και του τρίτου δεκαημέρου, η διαδικασία αυτή θα είναι πιο ανώδυνη! Κάλεσε τους αστρολόγους του Myastro στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms για να μάθεις τι θα προκύψει στην ερωτική σου ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Όπου με πας – Kings»
«Τίποτα δεν θα 'πρεπε να θες, οι ζωές μας διαφορετικές, όμως όταν με κοιτάς, πάω όπου με πας. Τίποτα δεν φαίνεται σωστό, όμως την καρδιά μου ακολουθώ, φίλα με μη σταματάς, πάω όπου με πας». Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, σε κάνουν να κολλάς με έναν έρωτα δύσκολο, μυστικό, παρασκηνιακό, που έχει εμπόδια… Δεν είναι άλλωστε και η πρώτη φορά που την πατάς έτσι… Αυτή την εβδομάδα όμως, το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό σε κάνουν να μην έχεις αναστολές και ακολουθάς τις επιθυμίες σου, χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο!  Κάλεσε τους αστρολόγους του Myastro στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms για να μάθεις τι θα προκύψει στην ερωτική σου ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Φιλαράκι – Σοφία Βόσσου»
«Στο τηλέφωνο φοβάμαι να σε πάρω να σου πω πόσο μόνη νιώθω, στους διαδρόμους του μυαλού μου τώρα σε αναζητώ με μεγάλο πόθο! Δεν τη βρίσκω την άκρη πουθενά και πες μου τι να κάνω, έχω γεμίσει ασφυχτικά με καπνό το δωμάτιο ως απάνω και ο χρόνος μού γελάει σαν μωρό! Πού να γείρω το κορμί μου όταν γυρνάω απ' τα μπαρ κι απ' τα ξενύχτια, που να βρω ένα φιλαράκι να μου πει πως μ' αγαπάει στ' αλήθεια, αφού κι εσύ έχεις εξαφανιστεί»… Έχεις ανάγκη από έναν ερωτικό σύντροφο, που θα είναι δίπλα σου και σαν πραγματικός φίλος… Αυτή την εβδομάδα σε πιάνουν οι ανασφάλειες και οι φόβοι για το αύριο. Μην βιάζεσαι να προδικάσεις καταστάσεις και για την ώρα, κάνε αυτό που θεωρείς σωστό!  Κάλεσε τους αστρολόγους του Myastro στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms για να μάθεις τι θα προκύψει στην ερωτική σου ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-12-2014 14:28:00
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι