Quantcast
blank
 
blank

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 15 ως 21 Σεπτεμβρίου, μ' ένα τραγούδι.

 
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 15 ως 21 Σεπτεμβρίου, μ' ένα τραγούδι.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 15 ως 21 Σεπτεμβρίου 2014

Τα πάντα αλλάζουν και ανατρέπονται με τον πιο όμορφο τρόπο και εκεί που μπορεί να τα είχες βάψει μαύρα, αρχίζεις να βλέπεις ότι επιτέλους υπάρχει… φως! Την εβδομάδα 15-21 Σεπτεμβρίου, το κέφι, η αισιοδοξία και τα νέα σχέδια, θα σε παρασύρουν σε ένα πολύ ευχάριστο πάρτι, το οποίο μπορεί να πάρει ανέλπιστα μία πολύ θετική τροπή… Ποιες είναι όμως οι αστρολογικές εξελίξεις της εβδομάδας; Τι να αναμένουμε στα αισθηματικά μας… Οι αστρολογικές όψεις μας προετοιμάζουν τι θα ακολουθήσει στον τομέα των ερωτικών μας, εμείς τις αναλύουμε και βλέπουμε τα πράγματα πιο χαλαρά με τον στίχο ενός τραγουδιού για κάθε ζώδιο…

Ο Άρης στον Τοξότη και τα νέα ξεκινήματα…

Ο Άρης έχει ξεκινήσει ήδη την πορεία του στο φιλόδοξο και δραστήριο ζώδιο του Τοξότη και εσύ αλλάζεις θεωρία για τη ζωή, κυνηγάς στόχους και προσδοκίες και δεν βάζει φρένο στα θέλω σου! Δεν κοιτάζεις μόνο το «τώρα», αλλά σε απασχολεί και το «αύριο» για αυτό και δεν διστάζεις να ρισκάρεις, να παίξεις, να τολμήσεις και να δράσεις με τρόπο διαφορετικό από ότι συνήθως. Αν ανήκεις στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) ή στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος), θα επιταχύνεις θετικά τους ρυθμούς σου και θα τολμήσεις σε νέα ξεκινήματα…

Το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα και ο έρωτας έχει μία πιο όμορφη μορφή!

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ μία πολύ θετική όψη για τα αισθηματικά, το τρίγωνο της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Ο ερωτισμός είναι διάχυτος και αβίαστος, μία νέα ερωτική σχέση ξεκινά ή απολαμβάνεις την ήδη υπάρχουσα, χωρίς να υπάρχουν κωλύματα, ενδοιασμοί ή προβληματικές καταστάσεις! Στο ξεκίνημα της εβδομάδας λοιπόν βρίσκεσαι στα ερωτικά σου φόρτε εσύ που ανήκεις σε ζώδιο της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) ή σε ζώδιο του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) και έχεις γεννηθεί στο β’ δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων!

Το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό και η τύχη χαρίζει απρόσμενα τα δώρα της…

Από τις 20 ως και τις 30 Σεπτεμβρίου, θα υπάρχει ένα εξαιρετικά τυχερό αστρολογικό φαινόμενο, το οποίο πραγματικά θα χαρίσει απρόσμενα τύχη, ευκαιρία και ξαφνική ευχάριστη αλλαγή στην ζωή αρκετών εκπροσώπων του ζωδιακού! Ο Δίας στο Λέοντα, σε θέση υπερβολής και δημιουργίας πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, που είναι ο βασικός υπαίτιος των γρήγορων ξαφνικών αλλαγών στη ζωή μας. Ενώ δεν το περιμένεις, αλλά ούτε που το φαντάζεσαι, εκεί που έχεις χάσει της ελπίδας σου και έχεις πέσει στη ρουτίνα, ξαφνικά κάτι αλλάζει και ανατρέπεται και φέρνει στη ζωή σου αυτό το «κάτι» που κάνει την διαφορά και σε κάνει και πάλι να βρίσκεις την φόρμα σου! Το τρίγωνο Δία-Ουρανού, είναι αρκετά θετικό για σένα που ανήκεις στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) ή που είσαι ζώδιο του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος). Θετική εύνοια δέχεσαι και εσύ που έχεις προσωπικό πλανήτη ή και ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια, στην 14η μοίρα! Τσέκαρε τον αστρολογικό σου χάρτη!

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στηρίζει τις μόνιμες σχέσεις που έχουν βάθος και ουσία…

Η Αφροδίτη βρίσκεται στην σεμνότυφη και κτητική Παρθένο και επιζητά να δεις με την λογική τα ζητήματα της καρδιάς. Δεν σου αρκούν τα λόγια, αλλά θέλεις πλέον να δεις πράξεις… μπορείς πραγματικά να τα δώσεις όλα για όλα σε μία σχέση… αρκεί να αξίζει τον κόπο. Ο Κρόνος στο Σκορπιό, έχει φέρει αρκετές εξαντλητικές δοκιμασίες στις σχέσεις, έχει κλονίσει κατά καιρούς τους χρόνιους δεσμούς και φροντίζει να διατηρήσει ότι πραγματικά αξίζει! Στην 21η του Σεπτέμβρη, θα σχηματιστεί ένα θετικό εξάγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και στον Πλούτωνα… Η σχέση σου πέρασε τα τεστ και πηγαίνει στο επόμενο στάδιο, όπου η σταθερότητα και η δέσμευση γίνονται ζητήματα πιο ουσιαστικά. Επιπλέον εσύ που δεν έχεις σχέση, αντιλαμβάνεσαι ότι ήρθε ο καιρός να πας παρακάτω, βάζεις κάτω τη λογική και βλέπεις ότι υπάρχουν γύρω σου άνθρωποι, που μπορούν να σου δώσουν αυτό που πραγματικά αξίζεις! Θετική επιρροή από αυτή την όψη δέχεσαι εσύ που είσαι ζώδιο του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) ή ζώδιο της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και έχεις γεννηθεί στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου σου! Το ίδιο ισχύει και για σένα που έχεις προσωπικούς πλανήτες στην 18η μοίρα των ζωδίων που αναφέρουμε!

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα και εσύ πρέπει να μην κάνεις πράξεις που αργότερα θα μετανιώσεις…

Ο Άρης από τον Τοξότη σε ωθεί να αναλάβεις δράση, χωρίς να πολυσκεφτείς τις συνέπειες, με λίγα λόγια σε παρακινεί για ρίσκο και περιπέτεια… Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς, ξυπνά μέσα σου όλα τα όνειρα και τις φαντασιώσεις και έχεις μεγάλα οράματα, υψηλές προσδοκίες και πολλά συναισθήματα… Την Κυριακή στις 21 Σεπτεμβρίου όμως, πρέπει να προσέξεις εσύ που έχεις γεννηθεί σε ζώδιο του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμο, Παρθένο, Τοξότη, Ιχθείς) και έχεις τα γενέθλια σου στο πρώτο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων! Μπορεί να βιαστείς να κάνεις πράγματα που αργότερα θα μετανιώσεις ή θα νιώσεις μία αδυναμία και εξάντληση που θα σε κάνουν να λειτουργήσεις με τρόπου που σε αυτή τη φάση δεν είναι ο κατάλληλος…
 
Αφού ολοκληρώσουμε με την ερωτική ανάλυση των αστρολογικών όψεων της εβδομάδας 15-21 Σεπτεμβρίου, ήρθε η στιγμή να ακούσουμε και ένα τραγούδι για κάθε ζώδιο! Άκουσε το στίχο που σε αντιπροσωπεύει για τη νέα εβδομάδα και ξεκίνησε τις αφιερώσεις στο Facebook… Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Μου φτάνει να έχω εσένα – Γιώργος Γιαννιάς»
«Μέσα στο μυαλό μου σ' έχω κι όλα είναι δυνατά δεν υπάρχει δε μπορώ αρκεί μόνο να θέλεις ένα πράγμα δεν αντέχω να μη σ' έχω αγκαλιά είσαι όλη η ζωή μου να το ξέρεις…Μες στην αγκαλιά σου νιώθω να 'μαι τόσο δυνατός δυο σώματα φτιαγμένα για να γίνουν ένα πάνω απ' όλους και απ' όλα είναι ο έρωτας αυτός ότι θες να πεις στα μάτια σου είναι γραμμένα…Μου φτάνει να 'χω εσένα»! Αυτός είναι ο δικός σου, χαρούμενος ερωτικός στίχος για την νέα εβδομάδα, φίλε Κριέ ! Το ζώδιό σου για αυτή την εβδομάδα παίρνει τα πάνω του… Από τη μία πλευρά ο Άρης στον Τοξότη σου δίνει αέρα ανανέωσης, από την άλλη το τρίγωνο Δία-Ουρανού, κάνει τον έρωτα να γίνεται πρωταγωνιστής στη ζωή σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Σταθερά – Δέσποινα Ολυμπίου»
«Γιατί σε θέλω ακόμα, γιατί όταν φεύγω λείπεις είσαι το κόκκινο χρώμα μέσα στο μαύρο της λύπης γιατί σε θέλω ακόμα κι όλα τα θέλω μαζί σου… Γιατί μου πάει το σώμα, γιατί μου πάει η φωνή σου γιατί σε θέλω ακόμα, γιατί όταν φεύγω λείπεις είσαι το κόκκινο χρώμα μέσα στο μαύρο της λύπης γιατί σε θέλω ακόμα κι όλα τα θέλω μαζί σου σταθερά...» Με αυτό το ρομαντικό και τρυφερό στιχάκι ξεκινά η νέα εβδομάδα και εσύ, φίλε Ταύρε, αγαπάς σταθερά και πλέον μπορείς να ξεπεράσεις τα ερωτικά προβλήματα. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο σε κάνουν να αφήνεις στην άκρη ό,τι σε χώριζε με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Η σταθερότητα και το πάθος πάνε πλέον πακέτο στη ζωή σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΣ
«Σαν έρθει η μέρα – Stavento / Εύη Αδάμου»
«Χιλιόμετρα, χίλια, χίλια και άλλα τόσα μίλια όταν σε δω θα σου δώσω χίλια φιλιά στα χείλια ή στην 1000 ύψωσέ τα αν μπορείς μέτρησέ τα κι ύστερα χώρεσέ τα στ’ ουρανού την ποδιά. Σαν έρθει η μέρα που θ’ ανταλλάξουμε μαζί καλημέρα που θ’ ανασάνουμε τον ίδιο αέρα. Τότε η νύχτα μας θα μοιάζει με νύχτα που παίρνει φωτιά». Αυτός ο χαρούμενος στίχος είναι απόλυτα κομμένος και ραμμένος στα μέτρα σου, φίλε Δίδυμε… Το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικές ειδήσεις, προτάσεις και συναντήσεις αισθηματικού περιεχομένου, ενώ ο Άρης από τον Τοξότη σε κάνει κατακτητικό στα ζητήματα σχέσεων και σου φέρνει νέες γνωριμίες… Προς το τέλος της εβδομάδας μην βιαστείς να κάνεις πράξη όσα σκέφτεσαι, γιατί λίγο αργότερα θα το μετανιώσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Ρόδα – Ηλίας Καμπακάκης»
«Μα είναι ρόδα και γυρίζει, η ζωή ό,τι της δίνεις σου χαρίζει, κάνεις λάθος και το ξέρεις, πως θα έρθει η στιγμή που θα υποφέρεις, σε μένα θα γυρνάς όπου και αν πας, εσύ δε θα ταιριάξεις με κανέναν, εμένα μια ζωή θα αναζητάς, και ας έχεις φτιάξει γύρω σου ένα ψέμα. Σε μένα θα γυρνάς όπου και αν πας, θα ζεις με τις δικές μας αναμνήσεις, θα λες πως κάποιον άλλον αγαπάς, μα ρόδα είναι θα ξαναγυρίσεις». Ρόδα είναι και γυρίζει και εσύ, αγαπητέ Καρκίνε, αρχίζεις να βλέπεις αλλιώς κάποια πράγματα… Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, φέρνουν με το μέρος σου έναν έρωτα από τα παλιά… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
 
ΛΕΩΝ
«Οι καρδιές μας – Μύρωνας Στρατής»
«Θα μπούμε σε ένα κόσμο φωτεινό με πράξεις με αισθήματα που έχουν χρώμα... το βλέμμα σου θα αγγίζει το χορό και 'γω θα ακολουθώ...Οι καρδιές μας έχουν πια πετάξει φτάνει να με θες και είμαι εντάξει οι καρδιές μας έχουν πια πετάξει ένα σου φιλί και είμαι εντάξει...»… Οι σφαλιάρες του Κρόνου σου έδωσαν σημαντικά μαθήματα, αγαπητέ Λέοντα, αλλά λίγους μήνες πριν την τελική του έξοδο, όλα αρχίζουν να γίνονται αρκετά πιο αισιόδοξα… Η καρδιά σου αρχίζει να χτυπά σε γρήγορους ρυθμούς αφού το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό κάνει τα κόλπα του και σε συναρπάζει! Από την άλλη πλευρά, ο Άρης από τον Τοξότη κάνει την ερωτική σου ζωή εξαιρετικά πιο δραστήρια! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Δεν ερωτεύομαι – Χρύσπα»
«Απόψε το βράδυ θα γιορτάσω αληθινά, δε θα με βρεις σε facebook και κινητά, σ' αγάπησα, πόνεσα έναν καιρό ήρθε η ώρα να γελάσω κι εγώ τώρα τα λόγια μου θα κάνω πράξεις μην μπεις στον κόπο ούτε καν να με ψάξεις τώρα θα ζήσω τη δική μου τη ζωή τώρα κάνω τη μεγάλη ανατροπή».. Αυτός είναι ο δικός σου στίχος φίλε Παρθένε, αλλάζει άποψη και τακτική, ανανεώνεις τη ζωή σου, όμως… ερωτεύεσαι κιόλας! Αυτό το διάστημα σε βοηθά να ξεπεράσει καταστάσεις του παρελθόντος (θα βοηθήσει το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου) όμως υπάρχουν και οι ευκαιρίες να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
 
ΖΥΓΟΣ
«100 φορές – Νίνο»
«Πάλι μου λένε να προσέχω κοντά μου όταν σ' έχω κι ότι ήμουν μεγάλο λάθος να 'μαι μαζί σου και να ξέρω πώς πάλι εγώ στα πόδια σου θα κλαίω... Όσοι είναι τόσο πληγωμένοι κι όσοι είναι πάλι ερωτευμένοι εδώ ας το πουν δεν αλλάζει κάτι! Τα χέρια μου ψηλά σηκώνω κι απόψε εδώ σου το δηλώνω πώς θα έκανα ξανά θα έκανα ξανά το ίδιο λάθος...100 φορές για 100 ζωές κι όλες οι στιγμές θα 'τανε μαζί σου 100 φορές κάνε μου ότι θες εγώ θέλω να 'μαι μια ζωή μαζί σου...» Αυτός ο όμορφος στίχος σε αντιπροσωπεύει στο 100% αυτή την περίοδο, αγαπητέ Ζυγέ! Κανείς δεν μπορεί να σε συγκρατήσει με τον Άρη στον Τοξότη, ενώ το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικές και πολύ γρήγορες εξελίξεις σε μία σχέση σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Σε πεθύμησα – Σάκης Ρουβάς»
«Όμως μέσα μου μάλλον στέγνωσα, μάλλον έδωσα, όσα έδωσα ας με πόνεσες, ας μη νίκησα σήμερα έτσι απλά όπως ξύπνησα, σε πεθύμησα. Όμως μέσα μου μάλλον στέγνωσα Μάλλον έδωσα, όσα έδωσα Στην καρδιά μου πια δε βασίζομαι Τόσα χρόνια από αυτή βασανίζομαι είπα τέρμα πια μα δεν τήρησα την υπόσχεση και μαρτύρησα ας με πόνεσες, ας μη νίκησα Σήμερα έτσι απλά όπως ξύπνησα, σε πεθύμησα.»… Με αυτόν τον στίχο στα χείλη θα είσαι τη νέα εβδομάδα, φίλε Σκορπιέ… Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, σε βοηθούν να ξεπεράσεις τα ερωτικά εμπόδια και σε φέρνουν πιο κοντά σε έναν έρωτα από τα παλιά, ο οποίος όμως έχει αξία… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Τώρα είναι η σειρά μας – Μάνος Krass»
«Τώρα είναι η σειρά μας παίρνει φορά η καρδιά μας κι αν είναι κορυφή το πάθος αγγίζει τον θεό, τώρα είναι η σειρά μας και δεν κρύβεται η χαρά μας μεγαλώνει η αγάπη φτάνει στο θεό έρωτες σε ταχύτητες φωτός έφτασε στο άπειρο και δεν γνωρίζω πώς…Έρωτας που ενώνει δυο ζωές βλέπεις απ' τα μάτια να πετάγονται φωτιές»… Πράγματι τώρα είναι η σειρά σου, φίλε Τοξότη… Τίποτα δεν έχεις να φοβηθείς, απλά πρέπει να συγκρατήσεις μονάχα προς το τέλος της εβδομάδας την βιασύνη σου! Κατά τα άλλα, το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό, αλλά και ο Άρης στο ζώδιό σου, «δουλεύουν» εξαιρετικά για να γίνει ό,τι καλύτερο στα ερωτικά σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Γίνε κομμάτια – Νίκος Πορτοκάλογλου»
«Κλείσε τα μάτια, κλείσ’ τα και χόρεψέ μου, γίνε κομμάτια, τη νύχτα χάρισέ μου, άνοιξ’ τα χέρια, σήκω και χόρεψέ μου, μέχρι τ’ αστέρια, τη νύχτα χάρισέ μου... Κάποιος σε περιμένει, κάπου έξω μακριά... Μα η νύχτα πως βγαίνει, σ’ αυτή την ερημιά; Τελειώσαν πια τα λόγια, τελειώσαν τα λεφτά, Μα δώσ’ μου τη φλόγα, κι ανάβω πυρκαγιά...»… Αυτός είναι ο δικός σου στίχος, αγαπητέ Αιγόκερε… Οι απαιτήσεις σου είναι υψηλές αυτό το διάστημα από τον τομέα των αισθηματικών σου και οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο, σε παρασύρουν σε ένα μεθυστικό ερωτικό παιχνίδι, με έναν έρωτα που είναι αρκετά σημαντικός για σένα… Ωστόσο, με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, πρόσεξε γιατί οι πράξεις σου είναι θολωμένες ή υπάρχει γύρω σου παρασκήνιο… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Μία αναπνοή – Αντώνης Ρέμος»
«Μα έχω μονάχα μια καρδιά που έτσι ξέρει ν' αγαπά έχω μονάχα μια ψυχή μες το δικό σου το κορμί ! Αν είχα μια αναπνοή εσένα θ' ανέσταινα και ύστερα ας πέθαινα αν είχα μόνο μια βραδιά για σένα θα ξενύχταγα αν είχα ένα όνειρο για σένα θα το φύλαγα αν είχα μόνο ένα λεπτό σε εσένα θα το χάριζα αν είχα μόνο μια ζωή για εσένα τη χαράμιζα!» Αυτός ο ερωτικός στίχος σου ταιριάζει απόλυτα αυτή την εβδομάδα, φίλε Υδροχόε. Το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό πραγματοποιεί μία επιθυμία σου και σου φέρνει την είδηση, το τηλεφώνημα ή την συνάντηση που προσμένεις… Δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να φοβηθείς, έφτασε η στιγμή να περάσεις καλά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Να μ΄ αγαπάς – Παύλος Σιδηρόπουλος»
«Σου γράφω πάλι από ανάγκη η ώρα πέντε το πρωί το μόνο πράγμα που `χει μείνει όρθιο στον κόσμο είσαι εσύ ! Τι να τις κάνω τις τιμές τους τα λόγια τα θεατρικά μες στην οθόνη του μυαλού μου χάρτινα είδωλα νεκρά Να μ' αγαπάς όσο μπορείς να μ' αγαπάς»… Ζητάς αγάπη, φίλε Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα και γι' αυτό τραγουδάς τον στίχο του Παύλου Σιδηρόπουλου… Η Αφροδίτη από την Παρθένο βρίσκεται σε θετικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο και μπορείς πραγματικά να πάρεις αλλά και να δώσεις την αγάπη που αξίζεις! Ο Άρης από τον Τοξότη πραγματοποιεί στο τέλος της εβδομάδας τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου και νιώθεις αβεβαιότητα για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής. Πολλές από τις φοβίες σου προκύπτουν από λανθασμένες ανασφάλειες που έχεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-09-2014 12:39:00