blank
 
blank
14-02-2015 16:24:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 16 ως 22 Φεβρουαρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 16 ως 22 Φεβρουαρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 16 ως 22 Φεβρουαρίου 2015

Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες ημέρες υπήρχε μία πλανητική στασιμότητα, που μας έκανε πολλές φορές να πέφτουμε σε ρουτίνα… Την εβδομάδα 16-22 Φεβρουαρίου οι πλανήτες σκοπεύουν να μας βγάλουν από την βολή μας, ανατρέποντας το σκηνικό με τον πιο όμορφο τρόπο! Οι εξελίξεις γύρω μας γίνονται πιο γρήγορες, η χαρά, το γέλιο και η επιθυμία για νέα ξεκινήματα, επανέρχονται και πάλι στη ζωή μας! Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι τα γεγονότα αυτών των ημερών, μας περνούν το μήνυμα ότι η ζωή θέλει ρίσκο, περιπέτεια, δράση και αλλαγή, αυτό είναι και το αλατοπίπερο! Ποια ζώδια ευνοούνται τις ημέρες που ακολουθούν; Ποιοι θα έχουν «ρέντα» και ποιοι θα συναντήσουν εμπόδια και δυσκολίες; Πάμε να δούμε τα σημαντικά αστρολογικά γεγονότα της εβδομάδας και ποιους θα επηρεάσουν!

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Φτάσε εκεί που κάποτε φοβόσουν…

Αυτή την εβδομάδα διώχνουμε μακριά το φόβο, την ανασφάλεια και τις αμφιβολίες. Ακολουθούμε το ρεύμα της αλλαγής και της μεταμόρφωσης, αφού το πιο ωραίο πράγμα στη ζωή δεν είναι άλλο από την εξέλιξη και την ανανέωση! Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται αυτή την Πέμπτη στις 19 του μήνα στην 29η μοίρα του ζωδίου του Υδροχόου, μας παρακινεί να κάνουμε τα εμπόδια στην άκρη και να τολμήσουμε σε μία νέα μεγάλη αλλαγή, την οποία κάποτε φοβόμασταν ή δεν τολμούσαμε! Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο 3ο δεκαήμερο του Υδροχόου, το οποίο εκπροσωπείται από την Αφροδίτη. Είναι αναμενόμενο λοιπόν, ότι αυτές οι αλλαγές θα έχουν άμεσα να κάνουν με τα αισθηματικά μας, τις σχέσεις μας και τις συνεργασίες μας.
 
Άμεσα από αυτό το νέο φεγγάρι επηρεάζονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου! Τα παραπάνω ζώδια όμως, δεν δέχονται εύκολα τις αλλαγές και δεν προσαρμόζονται σε αυτές, με αποτέλεσμα να ζοριστούν λίγο από το ανατρεπτικό κλίμα που θα υπάρξει τις ημέρες αυτές. Τα ζώδια που σίγουρα θα βρεθούν ευνοημένα και χαρούμενα από αυτό το νέο φεγγάρι είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), που γεννήθηκαν τις τρεις πρώτες μέρες του ζωδίου τους!

Ο Ήλιος στους Ιχθείς: Εμπιστέψου το ένστικτο και την καρδιά σου!

Την ίδια ημέρα που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, λίγες ώρες αργότερα, ο Ήλιος ξεκινά το «ταξίδι» του στο ζώδιο των Ιχθύων! Ξεκινά ο μήνας που τα Ψαράκια έχουν την τιμητική τους, τα γενέθλιά τους, είναι το ζώδιο του μήνα! Ο Ήλιος στους Ιχθείς ολοκληρώνει μία σειρά γεγονότων και μας κάνει να διεισδύσουμε περισσότερο στα εσώψυχά μας, σε αυτά τα κρυφά μονοπάτια της καρδιά μας και εντείνει την δύναμη του ενστίκτου που μπορεί να μας οδηγήσει σε σημαντικές ανακαλύψεις! Ο Ήλιος στους Ιχθείς δίνει ενέργεια, ζωτικότητα και χαρά κυρίως στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς)!

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Κριό: Νέα ερωτικά ξεκινήματα!

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης του έρωτα και της δημιουργικότητας, ο Άρης ο πλανήτης της δράσης, της ενέργειας και του… σεξ! Αυτή την εβδομάδα, κάνουν μαζί, το πέρασμά τους, στο ξεκίνημα του ζωδιακού κύκλου, στο πύρινο και παρορμητικό ζώδιο του Κριού! Με την Αφροδίτη και τον Άρη να συμπορεύονται στην αρχή του ζωδιακού κύκλου, έχουμε να περιμένουμε μεγάλες, θεαματικές εξελίξεις στα ερωτικά! Νέες ερωτικές σχέσεις θα δημιουργηθούν, πολλά γεγονότα θα δώσουν «φωτιά» στην αισθηματική μας ζωή, ενώ η τόλμη, η περιπέτεια, το ρίσκο και αυθορμητισμός θα έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην καθημερινότητά μας. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Κριό, είναι κυρίως τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι)!
 
Αφού είδαμε τις γενικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας, πάμε αμέσως τώρα να δούμε πώς θα περάσουν τα ζώδια την εβδομάδα 16-22 Φεβρουαρίου 2015. Δες το ζώδιο σου, διάβασε την πρόβλεψή σου και άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει απόλυτα για αυτή την εβδομάδα. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Κορώνα-γράμματα – Ηλίας Βρεττός»
«Πάντα ήσουν στην ζωή μου πότε άσπρο πότε μαύρο, μα δε μ’ άφηνε η καρδιά μου να ξεφύγω να σωθώ, ήσουν μια καταιγίδα, μια αγάπη δίχως αύριο, ένας λόγος για να ζήσω και ένας για να τρελαθώ. Κορώνα-γράμματα και απόψε το ρισκάρω, να στείλω μήνυμα, τηλέφωνο να πάρω, βγαίνω στους δρόμους και σε ψάχνω τα χαράματα και ας παίζω πάλι την ζωή μου κορώνα-γράμματα»! Κορώνα-γράμματα παίζεις στα ερωτικά σου αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Κριέ! Η Αφροδίτη και ο Άρης εισβάλουν στο ζώδιό σου, για να σε ταρακουνήσουν να μπεις και πάλι στο παιχνίδι του έρωτα. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει επιβεβαιώσεις αισθηματικές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Δεν είμαι ό,τι νομίζεις – Τάμτα»
«Δεν είμαι κύκλος που κλείνει και φως που το σβήνει το χέρι σου κι αν άλλο χέρι κρατάς, θα με θυμίζουν βιτρίνες, οι μέρες, οι μήνες, οι δρόμοι που νύχτες θα τους περπατάς, που θα πας; Εγώ δεν είμαι ό,τι νομίζεις, δεν είμαι δώρο που χαρίζεις, ότι μ’ έσπασες ελπίζεις, όμως έχασες, δε με ξέχασες, εγώ δεν είμαι ό,τι νομίζεις, δεν είμαι μνήμη που ραγίζεις, ότι μ’ έσπασες ελπίζεις, όμως έχασες, δεν με ξέχασες…»! Αυτή την εβδομάδα, φίλε Ταύρε, ξαφνιάζεις τον κόσμο γύρω σου με τις αποφάσεις σου, οι οποίες χαρακτηρίζονται από έντονο πείσμα… Παίρνεις τα ηνία στα χέρια σου, τολμάς, ρισκάρεις και αλλάζεις αυτό το οποίο δεν εξελίσσεται! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Τρελή ιδέα – Πάνος Κιάμος»
«Μου έχει έρθει απόψε μια τρελή ιδέα, έτσι για την αλλαγή να κοιμηθούμε μαζί. Και αν το πρωί που θα ξυπνήσουμε παρέα το μετανιώσεις, δε θα επαναληφθεί. Μου έχει έρθει απόψε μια τρελή ιδέα! Έτσι εντελώς ξαφνικά να σε γεμίσω φιλιά και αν την παρόρμησή μου αυτή τη βρεις ωραία, μπορούμε να το δούμε αν θες και σοβαρά!» Πολλές φρέσκες ερωτικές ιδέες τρυπώνουν αυτή την εβδομάδα στο μυαλό σου, αγαπητέ Δίδυμε! Αέρας αλλαγής πλανιέται στα ερωτικά σου και εσύ δεν κάθεσαι φρόνιμα, αλλά είσαι όλο φλερτάκια, συναντησούλες και μηνυματάκια! Βέβαια, θυμήσου ότι ο Κρόνος στον Τοξότη σου επιβάλει να δεις και λίγο σοβαρά τις καταστάσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Κλέφτης έρωτας – Κώστας Δόξας»
«Είμαι εγώ αγέρας, κλέφτης έρωτας, στόχος είμαι σφαίρας, αχ, μη μ’ αγαπάς, αχ, μη μ’ αγαπάς. Θεέ μου, τι σου λέω κι έχει πάει τρεις, όσο και να φταίω, "φεύγω" μη μου πεις, "φεύγω" μη μου πεις. Κοιμήσου εδώ, αλλού μην πας. Θέλω να δω ποιον θες, ποιον αγαπάς. Τα στόρια έκλεισα, δε θα μας δει κανένας μαζί»… Είσαι Καρκίνος των πρώτων ημερών; Έχεις πολλές όμορφες εκπλήξεις να περιμένεις στα αισθηματικά σου… Έχεις γεννηθεί στη συνέχεια του ζωδίου; Το πάθος σε κυριεύει και ο κλέφτης έρωτας κάνει διάρρηξη στην καρδιά σου! Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Κριό, δεν σου δίνουν την ασφάλεια και την σιγουριά που έχεις ανάγκη! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΛΕΩΝ
«Επειδή μπορώ – Πάνος Κιάμος»
«Επειδή μπορώ τα διαλύω όλα επειδή μπορώ λέω σε θέλω τώρα! Επειδή μπορώ θέλω πια να ζήσω! Σ’ αγαπώ τρελά και δε θα σ’ αφήσω. Ποιος λείπει απ’ τη γιορτή εγώ κι ο εαυτός μου κι εσύ ρωτάς γιατί κι ας είσαι ο άνθρωπός μου! Μα φταίω μόνο εγώ, εγώ κι η αντοχή μου τα όχι καταργώ για μια επιστροφή μου»… Από αυτή την εβδομάδα κανείς δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει, αγαπητέ Λέοντα! Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει νέα αρχή σε μία σχέση! Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Κριό, δεν σε αφήνουν να κάτσεις σε ησυχία στα αισθηματικά…
Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Μείνε εδώ μαζί μου – Πέγκυ Ζήνα»
«Όχι, δεν σε δίνω απόψε πίσω πια, όχι δε θα γίνει η αγάπη μοναξιά, δε μπορώ να σε κοιτάζω και το αντίο να διαβάζω... Μείνε εδώ μαζί μου, σ’ έχω ανάγκη, φίλα με να μη χαθώ, φτιάξε μου ένα παραμύθι να κρυφτώ... Μείνε για να μην τελειώσει ο χρόνος, να μπορώ να ονειρευτώ! Κράτα με για σένα είμαι εγώ, κράτα με για σένα είμαι εγώ...» Οι αισθηματικές σου εξελίξεις είναι μπερδεμένες, δεν ξέρεις τι έρχεται, τι να περιμένεις και είσαι σε έναν αναβρασμό! Χάνεσαι στο δικό σου παραμύθι, περιμένοντας να αλλάξει κάτι στην πορεία. Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Κριό, δεν θα σου επιτρέψουν να χάνεσαι στα μονοπάτια της φαντασίας σου, αλλά θα σε αναγκάσουν να πάρεις αποφάσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Μαγνήτης – Νίκος Απέργης»
«Πόσο περίμενα αυτή τη στιγμή δεν το ξέρεις μωρό μου ούτε και εσύ, μα θα περίμενα άλλο τόσο... Πόσο σε θέλω δεν μπορεί να εκφραστεί, με λόγια δεν μπορεί ν’ αποδοθεί κι απόψε ήρθε η ώρα να σε νιώσω... Μαζί σου εγώ έχω κόλλημα καιρό κι απόψε που είσαι εδώ, σου το λέω δεν γυρίζω σπίτι! Μαζί σου εγώ έχω κόλλημα γερό κι είναι τόσο δυνατό, σαν να έχουμε μαγνήτη!» Τα καλύτερα έρχονται για σένα αυτή την εβδομάδα, φίλε Ζυγέ! Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει νέα ερωτικά ξεκινήματα για σένα που έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο! Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Κριό, θα τονώσουν για τα καλά την ερωτική σου ζωή. Τίποτα δεν έχεις να φοβηθείς, αλλά μπορείς να περιμένεις πικάντικες εξελίξεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Άστο – Νίκος Μακρόπουλος»
«Να μη λέμε πολλά, σφράγισέ τα τα χείλη. Και ας μείνουμε απλά δυο γνωστοί, δύο φίλοι… Πάει τόσος καιρός, που η φλόγα έχει σβήσει… Και κανείς δε μπορεί, σ΄ ένα ψέμα να ζήσει! Καλύτερα να ζούμε χωρισμένοι, παρά στο ίδιο σπίτι σαν δυο ξένοι! Άστο, μην το κουράζεις, όσο κι αν μ’ αγκαλιάζεις, δεν νιώθω τίποτα πια.... για μας! Άστο... Έχει τελειώσει, όλα τα ΄χουμε δώσει! Πάψε να λες πως μ’ αγαπάς!» Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο υψώνεις ανάστημα, δηλώνεις τις θέσεις σου και κάνεις αλλαγές στην προσωπική σου ζωή! Αυτές οι αλλαγές μπορεί να σε πιέζουν αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, ενώ αν τα γενέθλιά σου είναι στις τρεις πρώτες μέρες του ζωδίου, το ερωτικό σκηνικό ανατρέπεται με θετικό τρόπο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Κινδυνεύω – Μελίνα Ασλανίδου»
«Αχ κινδυνεύω, αχ κινδυνεύω, δε με μαζεύω, δε με μαζεύω! Σκορπάω μπροστά σου κι όλη γίνομαι δικιά σου... Φωτιές ανάβω, φωτιές ανάβω και σου χορεύω, και σου χορεύω, καίγεται η νύχτα και για σένα με ξοδεύω... Στο παραμύθι σου το πέπλο μου τραβάω κι όλα τα πρέπει μου στη θάλασσα πετάω, καημούς στο ντέφι μου για χάρη σου βαράω! Σου τραγουδάω και τον έρωτα μεθάω...» Κανείς δεν σε μαζεύει, φίλε Τοξότη, αυτή την εβδομάδα… Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, φέρνει προτάσεις-έκπληξη, ενώ η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Κριό, φουντώνουν τα ερωτικά πάθη! Ώρα για ερωτική απόλαυση… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Τι λάθος κάνω – Γιάννης Χαρούλης»
«Τι λάθος κάνω κι όλο φτάνω πιο κοντά κι όλο σε χάνω κι όλο απ’ την αρχή ξανά; Όλο σε χάνω κι όλο απ’ την αρχή ξανά, τι λάθος κάνω κι όταν φτάνω είν’ αργά; Μια ξενιτιά η ζωή χωρίς εσένα κι απ’ την καρδιά δεν γλιτώνεις μ’ ένα ψέμα»… Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο βλέπεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου, μετράς τα λάθη σου και διορθώνεις καταστάσεις! Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Κριό, υπάρχουν ερωτικά καβγαδάκια και ξεκαθαρίσματα, που σου προκαλούν νεύρα και ένταση… Χαλάρωσε και δες το αλλιώς! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Θα γυρίσει ο τροχός – Γιώργος Τσαλίκης / Νίκος Ζωϊδάκης»
«Θα βγω απόψε να τα πιώ να το γιορτάσω, για 'σένα δεν θα τρελαθώ, σιγά μην σκάσω, άδεια μου 'δωσε ο Θεός για να αμαρτήσω, είναι σειρά μου τώρα πια για να σε φτύσω. Θα γυρίσει ο τροχός δεν θα υπάρχεις πια για 'μένα και θα γίνεις προσεχώς περασμένα-ξεχασμένα. θα γυρίσει ο τροχός δεν θα υπάρχεις πια για 'μένα και τα βράδια που πονάς, από μένα κερασμένα». Ο τροχός γυρίζει για σένα αυτή την εβδομάδα, φίλε Υδροχόε! Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και εσύ μπορείς να το γιορτάσεις κάνοντας τρέλες, νέα ξεκινήματα και ευχάριστες ανατροπές! Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Κριό, θα σου δώσουν την δυναμική για να φλερτάρεις, να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις νέο κόσμο… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Είναι στιγμές – Αντώνης Ρέμος»
«Είναι στιγμές που η αλήθεια μοιάζει ψέμα! Είναι στιγμές που δεν μπορώ χωρίς εσένα! Είναι στιγμές που σε ζητώ απεγνωσμένα! Είναι στιγμές, είναι στιγμές, που η αλήθεια μοιάζει ψέμα, μέσα μου δες, είμαι μισός χωρίς εσένα! Μνήμες παλιές σ’ αναζητούν απεγνωσμένα, είναι στιγμές, όλη μου η ζωή είναι στιγμές»! Είναι στιγμές που θέλεις να βγάλεις μέσα από την ψυχή σου, όλα αυτά τα βαθιά κρυμμένα συναισθήματα και να τα πεις όλα δίχως φόβο, αλλά μόνο με πάθος! Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ξυπνά μέσα σου το χτες, ενώ η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Κριό, σε παροτρύνουν να διεκδικήσεις αυτό που θεωρείς ότι είναι δικό σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-02-2015 16:24:00
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι