Quantcast
blank
 
blank

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 16 ως 22 Ιουνίου, μ' ένα τραγούδι.

 
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 16 ως 22 Ιουνίου, μ' ένα τραγούδι.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 16 ως 22 Ιουνίου 2014

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 16 μέχρι 22 Ιουνίου 2014 με το τραγούδι που σου ταιριάζει απο την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Λένε πώς ό,τι δεν μπορείς να αποφύγεις, αυτό που σου μένει μόνο να κάνεις είναι να το απολαύσεις… Αυτήν ακριβώς τη συμβουλή πρέπει να ακολουθήσουμε την εβδομάδα 16 μέχρι 22 Ιουνίου, η οποία αναμένεται θερμή… Εκτός από την άνοδο του υδράργυρου, θα έχουμε και σημαντικά αστρολογικά γεγονότα, που θα ικανοποιήσουν πλήρως κάποιους εκπροσώπους του ζωδιακού, ενώ θα φέρουν και σημαντικές κόντρες και αλλαγές… που θα κάνουν αίσθηση. Αλλά ας δούμε πιο συγκεκριμένα:

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία: Η τύχη σου χαρίζει τα δώρα της…

Αυτή την Τρίτη, στις 17 Ιουνίου, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, βρίσκεται σε θετική όψη εξαγώνου με τον Δία από τον Καρκίνο. Λίγο πριν την αποχώρησή του, ο Δίας, από το υδάτινο ζώδιο του παρορμητικού σταυρού, αρχίζει να γίνεται αρκετά πιο γενναιόδωρος, χαρίζοντας απλόχερα τα δώρα του και δίνοντας ευκαιρίες για το άνοιγμα ενός νέου κύκλου που θα φέρει ανανέωση αλλά και επέκταση… Η Αφροδίτη στον Ταύρο, βρίσκεται στην καλύτερή της θέση, στο ζώδιο που είναι και κυβερνήτης και με τη θετική όψη που θα πραγματοποιήσει με τον Δία, είναι δεδομένο ότι κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού, θα δουν το πορτοφόλι τους και την αγκαλιά τους να γεμίζουν!
 
Τύχη σε χρήματα και αισθήματα χαρίζει λοιπόν η Αφροδίτη και ο Δίας, στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς) που γεννήθηκαν στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Εύνοια θα δεχτείτε και όσοι έχετε στον αστρολογικό χάρτη σας πλανήτες σε αυτά τα ζώδια, και πιο συγκεκριμένα στην 23η μοίρα (βρείτε τη μοίρα του ζωδίου σας στον αστρολογικό χάρτη).

Ο Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους: Αναθεώρηση σκέψεων και αποφάσεων…

Από την Τρίτη 17 Ιουνίου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο που είναι και κυβερνήτης, δηλαδή στους Διδύμους. Οι επικοινωνίες μας μπορεί να αρχίσουν να έχουν έναν πιο γρήγορο, βιαστικό ή και νευρικό ρυθμό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα λείψουν τα ευτράπελα, οι παρεξηγήσεις και τα παρατράγουδα… Τώρα όμως δίνεται η ευκαιρία να αναθεωρηθούν κάποιες σκέψεις και αποφάσεις του παρελθόντος, ενώ παράλληλα μπορούν να δοθούν λύσεις για ζητήματα, που σχετίζονται με το παρελθόν!
 
Μηνύματα, ειδήσεις, συναντήσεις και επανασυνδέσεις με άτομα του παρελθόντος θα έχουν οι Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι που γεννήθηκαν στο γ’ δεκαήμερο του ζωδίου τους…

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ανάδρομο Ερμή: Μην κάνεις πως τα ξέρεις όλα…

Ο Ήλιος κάνει τα τελευταία βήματά του στο ζώδιο των Διδύμων και την Πέμπτη 19 Ιουνίου θα συναντηθεί με τον Ερμή, που είναι ανάδρομος στην ίδια ακριβώς θέση. Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή κάνει την επικοινωνία να εξελίσσεται κάτω από εγωιστικά πλαίσια, αδιαφορώντας για τα επακόλουθα… πόσο μάλλον αυτή τη φορά, που ο Ερμής είναι ανάδρομος! Αυτοί την ημέρα θα νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα, θα θελήσουμε να τα μάθουμε όλα τρυπώνοντας στα προσωπικά των γύρω μας, ενώ δεν θα λείψουν οι εντάσεις, η νευρικότητα, τα διλήμματα και οι επιπολαιότητες. Τα ζώδια που πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή αυτή την ημέρα είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του γ’ δεκαημέρου!

Ο Ήλιος στον Καρκίνο: Ξεκινά επίσημα η καλοκαιρινή περίοδος!

Στις 21 Ιουνίου, ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου, ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Καρκίνου και θα απολαύσουμε την μεγαλύτερη μέρα της χρονιάς! Το καλοκαίρι κάνει επίσημα την έναρξή του και όλοι μας πλέον έχουμε την επιθυμία να ασχοληθούμε με κάθε τι που μας δίνει ασφάλεια, σιγουριά, ζεστασιά και πολύ αγάπη!

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό: Οι σχέσεις μπαίνουν στον ρινγκ…

Από την Κυριακή 22 Ιουνίου και περίπου για μία ολόκληρη εβδομάδα, ο Άρης από τον Ζυγό θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό. Ο Άρης είναι ο πλανήτης που συμβολίζει την δράση, την ενέργεια, την σεξουαλικότητα και από το ζώδιο του Ζυγού, βάζει στόχαστρο τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Ο Ουρανός είναι ο κύριος υπαίτιος για τις ανατροπές, τις αλλαγές και τις καινοτομίες της ζωής μας και από το ζώδιο του Κριού, φέρνει ορμητικότητα, βιασύνη και αποφασιστικότητα. Η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό, θα φέρει ξαφνικούς, ομηρικούς καβγάδες, απρόβλεπτους χωρισμούς και απρόσμενες αλλαγές σε πολλές σχέσεις! Η μεγαλύτερη μάχη που θα δοθεί αυτό τον καιρό θα είναι ανάμεσα στο «εγώ» και στο «εμείς», όμως τις περισσότερες φορές θα κυριαρχούν οι εγωιστικές τάσεις, με αποτέλεσμα να γίνονται μεγάλες συγκρούσεις! Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου και όσοι έχουν στον αστρολογικό τους χάρτη ένα από τα παραπάνω ζώδια στην 16η μοίρα, θα ζήσουν στιγμές γεμάτες από πάθος, ένταση και οι εξελίξεις θα είναι μη αναμενόμενες!
 
Το MyAstro.gr ετοίμασε όπως κάθε εβδομάδα τις αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων, με ένα τραγούδι. Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει γάντι για αυτή την εβδομάδα και στη συνέχεια ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Μπουρλότο – Στέλιος Ρόκκος»
«Γίνομαι φωτιά τις νύχτες και γυρνώ, γυρίζω στα παλιά και σαν φωτιά τα καίω, μες στο σκοτάδι σαν τον τρελό γυρνώ και το παρελθόν μου με καίει και το καίω, γίνομαι φωτιά! Θα τα βάλω όλα μπουρλότο να γλιτώσω ρε γαμώτο, να γλιτώσω απ’ τα παλιά, θα τα βάλω όλα φωτιά»! Με αυτό τον στίχο ξεκινάς την εβδομάδα σου, αγαπητό Κριάρι… Μέσα στην… τσαντίλα είσαι, αφού η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό σε κάνει να γίνεσαι έκρυθμος! Μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις, σκέψου πριν αποφασίσεις και πριν αφήσεις τα λόγια σου να χτυπήσουν σαν σφαίρες… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529. Επίσης, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια το καλοκαίρι 2014.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Πόσο ωραία μάτια έχεις – Γιάννης Πλούταρχος»
«Με κοιτάς, χαμογελάς, έχεις κάτι φωτεινό, μου μιλάς κι έτσι με πας ταξίδια με το νου, σε κοιτώ κι είμαι αλλού! Πόσο ωραία μάτια έχεις, πόσο ωραία με κοιτάς, πόσο μου αρέσει να μιλάς, πόσο ωραία χείλη έχεις, πόσο ωραία μυρωδιά, φίλα με για όλη τη βραδιά! Σε κοιτώ, χαμογελώ, έχω κάτι να σου πω! Σου μιλώ, μ’ ακουμπάς, πες μου πόσο μ’ αγαπάς»! Αυτή η εβδομάδα έχει συναίσθημα… το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Δία από τον Καρκίνο, έρχεται για να σου θυμίσει πόσο σημαντικός είναι ο έρωτας στη ζωή σου… Τώρα μπορεί να εκπληρωθεί μία μεγάλη προσδοκία σου, γι’ αυτό άφησε στην άκρη το άγχος που έχεις για τη δουλειά και τις υποχρεώσεις σου και απόλαυσε τις όμορφες στιγμές που ανοίγονται μπροστά σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529. Επίσης, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια το καλοκαίρι 2014.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Μη μιλάς – Πίτσα Παπαδοπούλου»
«Πρέπει να σου πω τι μου συμβαίνει στα γρήγορα κι αθόρυβα, θα δεις. Κι αν έχεις κι εσύ κάτι να μου πεις, καλύτερα, αν θες, να περιμένεις. Δεν έχει σημασία τι μου βγαίνει, εκείνος που πονά καταλαβαίνει. Μη μιλάς, δεν είναι απαραίτητο, μη μιλάς, θα φύγω σ’ ένα τέταρτο. Απλά, πολύ απλά θα σου θυμίσω εκείνο το τραγούδι της βροχής, εκείνο πώς το λέγανε, να δεις; Ποιος ξέρει αν μας βρει μαζί και τ’ άλλο καλοκαίρι. Δεν έχει σημασία τι μου βγαίνει, εκείνος που πονά καταλαβαίνει»… Άκουσε αυτό το στίχο, φίλε Δίδυμε, γιατί σου ταιριάζει για τη νέα εβδομάδα! Δεν είναι απαραίτητο αυτή την εβδομάδα να μιλάς, γιατί θα πεις λόγια που δεν πρέπει! Ο Ερμής (ο κυβερνήτης σου) θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου και σε σύνοδο με τον Ήλιο, επομένως να αναμένεις κάποιες παρεξηγήσεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529. Επίσης, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια το καλοκαίρι 2014.
 

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 16 μέχρι 22 Ιουνίου 2014 με το τραγούδι που σου ταιριάζει απο την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Παράτα με – Νίκος Μακρόπουλος»
«Χωρίζουνε οι δρόμοι μας απόψε, χωρίζουμε για πάντα εμείς οι δυο, τα νήματα του έρωτα μας κόψε και φύγε μακριά μου να σωθώ… Παράτα με, θέλω να ζήσω, να ηρεμήσω από σένα, παράτα με μ’ έχει κουράσει η αδικία, το ψέμα, γι’ αυτό για πάρτη μου τώρα θα ζω, παράτα με»! Αυτός είναι ο δικός σου στίχος αγαπητέ Καρκίνε, για τη νέα εβδομάδα! Η αντίθεση του Άρη-Ουρανού σε κάνει να ξεσπαθώνεις και να κάνεις ανατροπές… Μπορεί να πεις ότι θέλεις να χωρίσεις, ή να ξεσπάσεις και να ανταλλάξεις λόγια βαριά… Σίγουρα όμως κανείς δεν θα σε παρατήσει αφού η θετική όψη Αφροδίτης-Δία, θα σου χαρίσει την εύνοιά της, για να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529. Επίσης, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια το καλοκαίρι 2014.
 
 
ΛΕΩΝ
«Ποτέ δεν έφυγες – Αγγελική Ηλιάδη»
«Ποτέ δεν έφυγες απ’ τη ζωή μου, απ’ την καρδιά μου, απ’ το κορμί μου, ποτέ δεν έφυγες απ’ τα όνειρά μου, εσύ ήσουν πάντα η φωτιά μου, γύρνα και σβήσ’ τα όλα, εσύ είσαι παν’ απ’ όλα, για ένα πείσμα δε χαλάει μια αγάπη και ποιος δεν κάνει, καρδιά μου, λάθη… Ποτέ δεν έφυγες απ’ το μυαλό μου, σ’ εσένα ανήκει κάθε δικό μου, ποτέ δεν έφυγες, για μένα υπάρχεις, πρώτη θέση πάντα θα ‘χεις»! Έτσι ακριβώς λες αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Λέοντα ! Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους και σε σύνοδο με τον Ήλιο (τον κυβερνήτη σου), φέρνει επαφές με το παρελθόν, που φέρνουν εκπλήρωση… Κάτι φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει έτσι όπως φανταζόσουν… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529. Επίσης, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια το καλοκαίρι 2014.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Ζήσε τη ζωή – Σάκης Ρουβάς»
«Θέλω να πετάξω, να ξεφύγω, να αποδράσω, σ’ ό,τι μου ματώνει την ψυχή μου ν’ αντιδράσω, λόγο να μη δίνω πουθενά και σε κανένα και σημαία μου να ‘χω την αγάπη μου για σένα! Πάμε να φύγουμε οι δυο μας κι όπου μας πάει το όνειρο μας, δώσ’ μου το χέρι σου και πάμε, μόνο μαζί σου δε φοβάμαι»! Έτσι ακριβώς αισθάνεσαι αυτή την εβδομάδα, φίλε Παρθένε, όμως έχεις πολύ ρέντα! Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Δία από τον Καρκίνο ανοίγει τα φτερά σου, για να κατακτήσεις έναν σημαντικό ερωτικό στόχο! Μία νέα γνωριμία τώρα, μπορεί να σε κάνει να ζήσεις στιγμές, που σου είχαν λείψει! Ζήσε τη ζωή και τη στιγμή λοιπόν! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529. Επίσης, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια το καλοκαίρι 2014.
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Θα σε εκδικηθώ – Αργυρός Κωνσταντίνος»
«Θα σε εκδικηθώ, δεν θα μιλάω για σένα πια, δεν θα σε ξέρω και θα ξοδεύω το κορμί μου όπως θέλω, θα τα μαθαίνεις απ’ τους φίλους τους καλούς. Θα με αναζητάς, μα δεν θα βρίσκεις επαφή ποτέ μαζί μου, γιατί ποτέ δεν θα `χω χρόνο στην ζωή μου κι εσύ θα μένεις πάντα σε έρωτες φτηνούς. Θα σε εκδικηθώ, γιατί κοστίζει πιο πολύ η προδοσία, όταν μαζί της κουβαλάει αχαριστία, και εγώ δεν έμαθα ποτέ να συγχωρώ, να το θυμηθείς θα μετανιώνεις, μα δεν θα ‘ρθω να σε σώσω, θα ‘ρθω βολή χαριστική για να σου δώσω, έτσι έχω μάθει να αγαπώ και να μισώ...» Αυτός είναι ο στίχος σου για τη νέα εβδομάδα, φίλε Ζυγέ… Η αντίθεση Άρη-Ουρανού φέρνει ξαφνικά ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου και σε πιάνουν οι εκδικητικές σου τάσεις! Χαλάρωσε και δες τα διαφορετικά… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529. Επίσης, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια το καλοκαίρι 2014.
 

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 16 μέχρι 22 Ιουνίου 2014 με το τραγούδι που σου ταιριάζει απο την αστρολόγο Νίκη Μακρή

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Έλα πάρε με – Γιάννης Χαρούλης»
«Έλα πάρε με, μες στο βυθό σου να βρεθώ, ν’ αγαπηθώ να λυτρωθώ! Έλα πάρε με, στα γαλανά σου τα νερά, δώσε στα όνειρα φτερά. Έλα πάρε με, σ’ άλλα ταξίδια μακρινά, στου δειλινού τα μενεξιά. Έλα πάρε με, δώσε μου αίμα και μιλιά, σε χρυσαφένια ακρογιαλιά»! Με αυτό τον μελωδικό στίχο υποδέχεσαι τη νέα εβδομάδα, φίλε Σκορπιέ… Ο Δίας σου χαρίζει την εύνοιά του, αφού έχει καταστρώσει τα κόλπα του με την Αφροδίτη, προκειμένου να σε αποκαταστήσει αισθηματικά! Ένα ρομαντικό ταξίδι ή συνάντηση, ευνοούνται μέσα στην εβδομάδα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529. Επίσης, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια το καλοκαίρι 2014.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Θα γυρίσεις – Μιχάλης Χατζηγιάννης»
«Θα γυρίσεις, τα πάντα είναι εδώ… Στο σώμα σου έχω ραντεβού με τον Θεό. Δικαίωσέ με αν δεν θες να τρελαθώ, να μην αργήσεις πια δεν έχεις άλλη οδό… Μέσα στο σώμα σου παράδεισο θα βρω! Περνάει δύσκολα ο καιρός, τι μας ορίζει, τι μας χωρίζει, ποιος φόβος είναι οδηγός και δεν αφήνει τη ζωή να προχωρήσει, σε νιώθω όμως μάτια μου, λες κι είμαι εγώ κοντά σου. Σε όλα τα κομμάτια μου γραμμένο τ' όνομα σου»… Με ανάδρομο τον Ερμή στους Διδύμους και σε σύνοδο με τον Ήλιο, ο στίχος αυτός θα επαληθευτεί, αφού αυτός (ή αυτή) που περιμένεις επιστρέφει κοντά σου, για να περάσετε μαζί ένα αξέχαστο και πολύ ερωτικό καλοκαίρι! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529. Επίσης, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια το καλοκαίρι 2014.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Πατάς τα όρια – Γιώργος Μαζωνάκης»
«Αν νομίζεις πως έχεις το θύμα σου, είναι μέχρι εκεί που το θέλω, βολική σου συνήθεια αν έγινα, στο κεφάλι τ’ αδειάζω και φεύγω. Ώρες που τις περπάτησα, φωνές που δε συγκράτησα, δεν έχουν πλέον νόημα, δεν έχω περιθώρια… Πατάς τα όρια! Είναι ώρα να δούμε που είμαστε, έχει χάσει το δρόμο η αγάπη, αν στον τοίχο με νόμους με έστησες, λάθος μέτρα και λάθος σημάδι»! Νιώθεις ότι έχεις υπερβεί τα όρια σου αυτή την εβδομάδα, για αυτό και τραγουδάς, Γιώργο Μαζωνάκη… Η αντίθεση Άρη-Ουρανού σε κάνει να ξεσπάς και να επιζητάς εδώ και τώρα αλλαγή… Το σίγουρο είναι ότι θα βρεις τη λύση σου, αφού η θετική όψη Αφροδίτης-Δία θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις τις καταστάσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529. Επίσης, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια το καλοκαίρι 2014.
 

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 16 μέχρι 22 Ιουνίου 2014 με το τραγούδι που σου ταιριάζει απο την αστρολόγο Σουζάνα

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Είμαι δικός σου – Στέλιος Ρόκκος»
«Θα σ’ αγαπάω, μες στη ψυχή μου, στη ψυχή μου μυστικά θα σε κρατάω, όπως δεν μπόρεσε ποτέ άλλος κανείς και ας ματώνω και τη ζωή μου χίλια λάθη ας χρεώνω, μέχρι να ζήσουμε στο φως κάποτε εμείς... εμείς! Είμαι δικός σου, είμαι δυο λέξεις μοναχά, δικός σου είμαι, η αλήθεια η κρυφή, το μυστικό σου είμαι το γέλιο, η σιωπή κι ο θόρυβος σου, ό,τι κι αν είμαι, είμαι εγώ, ο άνθρωπος σου»… Αυτή την εβδομάδα, φίλε Υδροχόε, συνειδητοποιείς τα αισθήματά σου, ξεκαθαρίζεις τις ερωτικές καταστάσεις του παρελθόντος και βρίσκεσαι και πάλι με έναν έρωτα από τα παλιά, που τώρα σε κάνει να υπερβείς τα όριά σου και να αλλάξεις τη ζωή σου! Σε αυτό φυσικά συντελεί ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους, αλλά και η αντίθεση Άρη-Ουρανού! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529. Επίσης, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια το καλοκαίρι 2014.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Σε παντρεύομαι – Στάθης Κίος»
«Μες το πλήθος ξεχωρίζεις και χαμόγελα χαρίζεις, όποιος και να σε κοιτάξει το μυαλό του θα το χάσει, κάθομαι και σε χαζεύω κι όσα βλέπω δεν πιστεύω! Θα ‘ρθω και θα σου μιλήσω, τ’ όνομα σου να ρωτήσω, σε θέλω εδώ και τώρα, η καρδιά μου πήρε φόρα, πουθενά δεν σταματάει! Σ’ αγαπάει, σ’ αγαπάει! Σε παντρεύομαι προχωρά! Ναι σου λέω, ήρθε η ώρα, δεν με νοιάζει ούτε η κρίση, θα γυρίσει, θα γυρίσει»! Μήπως το μυαλό σου γυρνά στο γάμο; Θέλεις να αποκατασταθείς; Έρχονται όμορφες εξελίξεις στα ερωτικά σου, αφού το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία έχει βάλει «νταλκά» σε δει ερωτευμένο! Και ναι, για μία ακόμα φορά θα κάνεις τα δικά σου όνειρα, τα μεγάλα, και θα σκέφτεσαι γάμους και παιδάκια! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529. Επίσης, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια το καλοκαίρι 2014.
 

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 16 μέχρι 22 Ιουνίου 2014 με το τραγούδι που σου ταιριάζει απο την αστρολόγο Κατίνα

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-06-2014 00:00:00