blank
 
blank
14-10-2017 18:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 16 έως 22/10/2017 με ένα τραγούδι.

Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 16 έως 22/10/2017 με ένα τραγούδι.
blank
 

Οι μέρες που πέρασαν ήταν δύσκολες όμως το κλίμα αλλάζει και οι σχέσεις αρχίζουν να αποκτούν και πάλι ζεστασιά, τρυφερότητα αλλά και ... προοπτικές! Την εβδομάδα 16-22 του μήνα το αστρολογικό κλίμα μας ωθεί να κάνουμε ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα!

Προβλέψεις εβδομάδας 16 έως 22 Οκτωβρίου 2017 με ένα τραγούδι

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Νιώθοντας σιγουριά για τον ίδιο μας τον εαυτό

Στις 16 Οκτωβρίου ο Ήλιο από το ζώδιο του Ζυγού θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Κρόνο από τον Τοξότη προσφέροντας το αίσθημα της σιγουριάς, της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης... Είναι μία μέρα που θα μας κάνει να νιώσουμε περισσότερη σταθερότητα για το παρόν και το μέλλον! Τα ζώδια που ευνοούνται είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου.

Ο Ερμής στο Σκορπιό και οι συζητήσεις αποκτούν βάθος

Ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στις 17 Οκτωβρίου στον Σκορπιό και μία μέρα μετά κάνει την σύνοδό του με τον Δία προσφέροντας σημαντικές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αλλά και όμορφες εξομολογήσεις αλλά και ... αποκαλύψεις! Οι τυχεροί θα είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι , ιδιαίτερα του 1ου δεκαημέρου!

Νέα Σελήνη στο Ζυγό: Οι σχέσεις αναστατώνονται

Στις 19 Οκτωβρίου έχουμε την Νέα Σελήνη του μήνα η οποία και πραγματοποιείται από το ζώδιο του Ζυγού, με τον Ουρανό να είναι σε αντίθεση! Γίνονται δυναμικά γεγονότα και αλλαγές στις σχέσεις, δεν λείπουν οι αναστατώσεις, οι εντάσεις και οι μπελάδες, ιδιαίτερα για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!  Δύο μέρες μετά έχουμε και την είσοδο του Άρη στον Ζυγό όπου και θα παρακινήσει σε σπουδαίες δυναμικές αλλαγές στις σχέσεις των ζωδίων!

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά των ζωδίων για την εβδομάδα 16 έως 22 Οκτωβρίου 2017; Άκουσε το αισθηματικό σου τραγούδι για τη νέα εβδομάδα μαζί με την αισθηματική σου πρόβλεψη! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Κριός

Γιώργος Σαμπάνης - Μη μιλάς

Τα πάθη φουντώνουν και οι επιθυμίες γίνονται όλο και πιο έντονες... Η σύνοδος Ερμή – Δία στο Σκορπιό ξυπνά μέσα σου συναισθήματα που είχες καιρό να ζήσεις! Ίσως θα χρειαστεί ωστόσο να κάνεις και τις αλλαγές και τις ανατροπές σου  γιατί η Νέα Σελήνη στο Ζυγό σε ωθεί για τολμηρές αποφάσεις που θα εκπλήξουν τους πάντες.

Μη μιλάς Άσε τα βλέμματα μας Αναψ' τα αίματά μας με μια αγκαλιά Μη μιλάς έχει το σώμα γλώσσα που ξέρει Θεέ μου πόσα κι αληθινά Μη μιλάς Να με παιδεύεις πάψε Τις ενοχές σου κάψε κι έλα κοντά Μη μιλάς Έχει το σώμα γλώσσα που ξέρει Θεέ μου πόσα κι αληθινά

Ταύρος

Χρήστος Χολίδης - Εσύ Με Συμπληρώνεις

Η σύνοδος Ερμή – Δία από το ζώδιο του Σκορπιού θα σε βοηθήσει να ανοίξεις μία νέα εποχή στον τομέα των σταθερών σου σχέσεων. Η εβδομάδα που ξεκινά σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφο ή σε μία νέα γνωριμία που κρίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα  και έχει εξέλιξη και προοπτική!

Απέξω απ’ την καρδιά σου με κλειδώνεις δυο λεπτά μετά μ΄απογειώνεις μονάχα εσύ με συμπληρώνεις στον απόλυτο βαθμό. Ας κάνεις σαν παιδί ας με πληγώνεις ξέρω πως το μετανιώνεις σου το ‘χω ξαναπεί μ’ αρέσει όταν θυμώνεις, εσύ με άλλαξες εσύ με συμπληρώνεις

Δίδυμος

Γιώργος Μάης-Έχω τρελαθεί μαζί σου

Μία Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού σε γεμίζει με ενθουσιασμό και με επιθυμία να αφεθείς με τόλμη σε έναν έρωτα που αυτό τον καιρό φαίνεται ότι σε συναρπάζει! Η εβδομάδα είναι έντονη, κρύβει όμως λάθη, πάθη, αδυναμίες αλλά και επιπολαιότητες από την πλευρά σου που πρέπει να αποφύγεις.

Έχω τρελαθεί μαζί σου στο λέω ειλικρινά έλα καρδιά μου να πετάξουμε σε μέρη μακρινά είσαι ό'τι πιο τέλειο είχα ονειρευτεί αλήθεια τόσο όμορφη δε σ'είχα φανταστεί

Καρκίνος

Κώστας Ορφανίδης - Έρωτας Πραγματικός

Αλλάζουν οι στόχοι και τα πιστεύω σου αυτή την εβδομάδα ίσως γιατί αντιλαμβάνεσαι τι πάει να πει πραγματικός έρωτας! Μία νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα της αισθηματικής σου ζωής. Για την ώρα όμως, έχεις να περάσεις και από μεγάλες αλλαγές και ανατροπές, αφού η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, φαίνεται ότι σε κάνει να αισθάνεσαι αστάθεια και αβεβαιότητα!

Πραγματικός έρωτας αληθινός είναι γύρω μου σαν φως και σκορπάει σε ένα χάδι Πραγματικός και τρελός και λογικός όμως λείπεις δυστυχώς και σε θέλω αυτό το βράδυ

Λέων

Δέσποινα Βανδή - Όλα Αλλάζουν

Νέες ιδέες και επιθυμίες τρυπώνουν αυτή την εβδομάδα στο μυαλό σου  και μπορώ να πω ότι είσαι από τα πιο κερδισμένα ζώδια των ημερών που ακολουθούν! Αφενός αλλάζει η κατάσταση της προσωπικής σου ζωής και το κλίμα γύρω σου γίνεται αρκετά πιο ευχάριστο! Αφετέρου υπάρχουν εκπλήξεις, προτάσεις, επικοινωνίες που φουντώνουν τον ερωτικό σου ενθουσιασμό!

Ξαφνικά η τροχιά μου αλλάζει Το μετά δεν με τρομάζει Ξαφνικά μηδενίζουν όλα Και η καρδιά αντίστροφα μετρά Όλα αλλάζουν Σε σένα μοιάζουν Όλα γυρω αγάπη στάζουν Καλοκαίρια κρατάς στα χέρια Με ένα βλέμμα Όλα γίνεσαι εσύ....

Παρθένος

Δέσποινα Βανδή feat. Γιάννης Πάριος - Το αδιέξοδο

Μία νέα γνωριμία μπορεί τώρα να σε βγάλει ξαφνικά από το αδιέξοδο που βίωνες εδώ και ένα χρόνο στα αισθηματικά σου!  Ναι μπορώ να πω ότι θα γοητευτείς από τον τρόπο που θα σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο και θα χαμογελάσεις από ευτυχία και πληρότητα! Από την άλλη πλευρά είναι η περίοδος που πρέπει να λειτουργείς λίγο πιο συγκρατημένα, φροντίζοντας να κάνεις ώριμες επιλογές για την πορεία σου!

Θέλω να βγω απ’ τ’ αδιέξοδο αυτό θέλω να βγω μα τους ανθρώπους τους φοβάμαι κι είναι αλήθεια την εγκατάλειψη τη γνώρισα τη ζω τη μοναξιά μου τη ζωγράφισα στα στήθια

Ζυγός

Έλενα Παπαρίζου - Αν Με Δεις Να Κλαίω

Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σου με την συμμετοχή του Ουρανού! Ναι το ξέρω πως θέλεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και ότι όλα γύρω σου προστάζουν αλλαγή , όμως να ξέρεις ότι δεν θα σου έρθουν όλα όπως περίμενες, ενώ τα αισθηματικά καβγαδάκια δεν θα λείψουν!

Αν με δεις να κλαίω σαν φωτιά να καίω ψάξε με στο ψέμα που 'χεις στην καρδιά Αν με δεις να κλαίω σαν φωτιά να καίω ψάξε την αλήθεια που 'χες αγκαλιά μα άλλα δάκρυα δεν έχω τώρα πια

Σκορπιός

Ηλίας Βρεττός - Kαι Πετάω Ψηλά

Ο Ερμής περνάς το ζώδιο σου και ναι βρίσκεις την εξωστρέφεια και την επιθυμία να μιλήσεις, να πεις τα πράγματα έτσι όπως τα σκέφτεσαι και τα νιώθεις! Η σύνοδος Ερμή – Δία δεν είναι μόνο ότι θα σου προσφέρει χαρούμενες συζητήσεις και επαφές, αλλά θα σου δώσει αυτή την μοναδική ευκαιρία που περιμένεις για να έρθεις πιο κοντά με ένα σημαντικό για σένα πρόσωπο!

Πιο όμορφη δεν έχω δει ξανά ποτέ και πουθενά Στο λέω αληθινά, αγάπησα για πρώτη μου φορά Τη νύχτα αυτή ο έρωτας μου έδωσε φτερά Και πετάω ψηλά μέχρι τ’ αστέρια φτάνω κι ακόμα παραπάνω Απόψε έχω πετάξει και πλανήτη έχω αλλάξει Σε άλλο κόσμο πάω, σ’ άλλη τροχιά περνάω Μέσ’ τα μάτια σε κοιτάω και στα σύννεφα πετάω Μου γελάς και κάνω σα παιδί έχω τρελαθεί δεν πατώ στη γη

Τοξότης

Γιώργος Τσαλίκης - Χαιδεμένο

Νέα πρόσωπα μπαίνουν αυτή την εβδομάδα στη ζωή σου και σου ξυπνούν νέες επιθυμίες αλλά και νέα συναισθήματα! Οι μέρες που ακολουθούν έχουν απρόβλεπτο και εκρηκτικό χαρακτήρα για τα αισθηματικά ... Τόλμησε να πεις ναι σε ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα και σου εγγυώμαι ότι θα σου μείνει αλησμόνητο!

Το χέρι μου στο χέρι σου για κοίτα πως κουμπώνει Κι εγώ σφιχτά θα το κρατώ ποτέ να μην κρυώνει Χέρι με χέρι μάτια μου και άστους να κοιτάνε Εγώ κι εσύ εσύ κι εγώ μαζί θα προχωράμε Αχ και θα μαστε εσύ και εγώ κάτω απ'τον ίδιο ουρανό και απόψε θα ξαναγεννηθώ

Αιγόκερως

Ειρήνη Παπαδοπούλου - Αμαρτία

Μπορεί το κλίμα γύρω σου να είναι διφορούμενο και κάποιοι στόχοι που έχεις για τα αισθηματικά σου να μην σου πηγαίνουν ακριβώς έτσι όπως θα θελες, δεν παύει όμως να υπάρχουν οι επαφές, οι συζητήσεις,  οι συναντήσεις, που σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά σε μία επιθυμία σου!

Ναι, τα λόγια δεν είναι αρκετά να πούνε όσα η καρδιά θα έλεγε για σένα σ'έχει πάνω απ΄τον καθένα. Και, κοντά σου όταν βρίσκομαι αγάπη μου στο ορκίζομαι δεν θέλω τίποτ΄άλλο τώρα πια δεν αμφιβάλλω. Να το ζήσω θέλω πιο πολύ...και τη νύχτα αυτή... Αμαρτία μου εσύ, την καρδιά μου κυβερνάς το ξέρω Καίγομαι για σένα πιο πολύ, μ΄ένα σου φιλί Αμαρτία μου τρελή, κι ας το ξέρω πως δεν πρέπει θέλω Να αμαρτήσουμε κι οι δυο μαζί, μέχρι το πρωί.

Υδροχόος

Knock Out ft. Κωνσταντίνος Νάζης | Όταν Πονάω Το Γλεντάω

Δεν συμβιβάζεσαι αλλά κάνεις τις ανατροπές σου αυτή την εβδομάδα και επιδιώκεις αλλαγές που θα συναρπάσουν! Η στάση σου αυτή είναι πολύ πιθανό να ξαφνιάσει αλλά και να απογοητεύσει τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου ή σε ενδιαφέρει ... Δεν σου κρύβω όμως ότι εσύ θα περάσεις καλά, ενώ με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό σου έρχονται και ειδήσεις έκπληξη που σε βγάζουν από την ρουτίνα σου!

Με φωνάζουνε πλέον αλήτη Ξημερώνει και δεν έχω σπίτι Στο ποτό εσύ για μια στιγμή Γυρνάω και “χεις χαθεί Με φωνάζουνε πλέον αλήτη Ξημερώνει και δεν έχω σπίτι Δεν σε ξεχνάω για πάντα θα ξενυχτάω Όταν πονάω, το γλεντάω Όταν πονάω, το γλεντάω Όταν πονάω, το γλεντάω

Ιχθύς

Bo - Τίποτα να μην αλλάξει

Μετά τα εμπόδια των περασμένων εβδομάδων τώρα είναι η δική σου στιγμή για να ξενοιάσεις και να ανοιχτείς σε νέους ανθρώπους, νέες στιγμές, νέες εμπειρίες. Η εβδομάδα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και θα σε συναρπάσει με πάθος αλλά και με δυναμισμό για να κατακτήσεις κάτι που πραγματικά το θέλεις πολύ!

Στην καρδιά τα πάθη Ματωμένο αγκάθι Είναι κάθε λέξη δεν καταλαβαίνεις Που να εξηγώ Και όταν σε αντικρίζω Γέφυρες μας χτίζω Πως τα καταφέρνεις Πάντα να με κάνεις Να σε συγχωρώ

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-10-2017 18:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 1
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι