blank
 
blank
16-08-2015 20:46:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 17 ως 23 Αυγούστου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 17 ως 23 Αυγούστου 2015, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 17 ως 23 Αυγούστου 2015

Το σύμπαν είναι ακόμα γενναιόδωρο μαζί σου, έτοιμο να σου χαρίσει την αλλαγή και την έκπληξη που περιμένεις εδώ και καιρό… Το θέμα είναι όμως, πως την εβδομάδα 17-23 Αυγούστου πρέπει και εσύ από την πλευρά σου να κάνεις προσπάθεια να κόψεις κακές συνήθειες, να αφήσεις στην άκρη τα πάθη και τα λάθη και να αλλάξεις πάνω απ’ όλα τον εαυτό σου! Για να κρατήσεις κοντά σου τον έρωτα που σε ενθουσιάζει, είναι απαραίτητο να κάνεις θυσίες και να φέρεις την αλλαγή στην ζωή σου… Είσαι σε ετοιμότητα για κάτι τέτοιο; Αλλά ας δούμε τις πλανητικές όψεις αυτής της εβδομάδας και πώς θα επηρεάσουν την αισθηματική μας ζωή… Ποιοι θα σταθούν οι ευνοημένοι; Ποιοι πρέπει να προσέξουν και ποιες είναι οι αλλαγές που θα φέρουν στην αισθηματική ζωή των ζωδίων οι μέρες από 17 ως 23 Αυγούστου 2015;

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Ο έρωτας ανατρέπει τα δεδομένα σου με τρόπο ευχάριστο!

Η Αφροδίτη κινείται φαινομενικά ανάδρομη στο φλογερό, βασιλικό ζώδιο του Λέοντα, πλημμυρίζοντας την καρδιά με έντονα συναισθήματα που σου επιβάλλουν να τα δώσεις όλα και να εκφραστείς με τρόπο έντονο για έναν έρωτα που υπάρχει εδώ και καιρό μέσα στην καρδιά σου! Ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού έχει τολμηρές και εκρηκτικές διαθέσεις και αρκετές στιγμές σου έχει δείξει ως τώρα, πως τα πάντα έρχονται «τούμπα» την στιγμή που δεν το περιμένεις, με τον πιο περίεργο και αλλόκοτο τρόπο! Στις 17 Αυγούστου η ανάδρομη Αφροδίτη από το Λέοντα, θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού. Τι να αναμένεις; Ξαφνικές ερωτικές εξελίξεις, επανασύνδεση με άτομο από το παρελθόν, απρόσμενη αλλαγή της αισθηματικής σου ζωής, ευχάριστες διεξόδους και απαντήσεις για ερωτικές σου υποθέσεις! Δεν θα λείψουν και οι νέες γνωριμίες, οι οποίες τώρα θα εξελιχθούν σε πολύ γρήγορους ρυθμούς, στην πορεία τους όμως θα αντιμετωπίσουν τα προβληματάκια τους!

Ο Ερμής σε χιαστί με τον Ουρανό: Διορθώνοντας τις ατασθαλίες σου!

Ο Ερμής κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και σε βοηθά να συγκροτήσεις με τον καλύτερο τρόπο το μυαλό σου, λαμβάνοντας τις σωστές αποφάσεις! Στις 20 Αυγούστου ο Ερμής από την Παρθένο θα βρεθεί σε όψη χιαστί με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού και θα σε παροτρύνει να διορθώσεις όλα αυτές τις παρορμητικές κινήσεις που έκανες το τελευταίο διάστημα. Η βιασύνη χαλιναγωγείται από τη λογική και μπορείς να αποκαταστήσεις τα σφάλματα που σε οδήγησαν σε αδιέξοδο. Αν είσαι Παρθένος ή Κριός και έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, θα βγεις κερδισμένος!

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Αποχαιρετώντας κάτι δικό σου!

Όταν κάτι δεν μπορεί να αλλάξει, τότε αναγκάζεσαι να αλλάξεις εσύ τρόπο που αντιμετωπίζεις… Αυτή είναι μία μεγάλη αλήθεια που οφείλεις να την αποδεχτείς και να την εφαρμόσεις στις 21 Αυγούστου που ο Ήλιος από το Λέοντα θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Σκορπιό. Αυτή η σκληρή όψη έρχεται για να σε επαναφέρει στην πραγματικότητα με τρόπο σκληρό και σε κάνει να περιορίζεσαι, να βάζεις τους κανόνες και τα όριά σου… Βάζεις τέλος σε ό,τι σε πίκρανε, λες αντίο σε ό,τι δεν σου αξίζει, αποχαιρετάς μία περίοδο που αγάπησες και είναι μέρος του εαυτού σου, απλά γιατί δεν γίνεται διαφορετικά! Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), που γεννήθηκαν στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους.

Ο Άρης σε χιαστί με τον Ποσειδώνα: Περιορίζοντας τις συναισθηματικές σπατάλες!

Ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα σε παρακινεί να αντιδράς στα ερωτικά σου με τρόπο έντονο αλλά και υπερβολικό! Το πάθος γίνεται ο οδηγός σου ενώ πολλές φορές το πείσμα σε οδηγεί σε σπατάλες που ναι μεν τις απολαμβάνεις, ξέρεις όμως ότι θα τις μετανιώσεις… Στις 22 Αυγούστου ο Άρης από το Λέοντα θα βρεθεί σε όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων. Έτσι λοιπόν θα νιώσεις την ανάγκη να ακολουθήσεις το ένστικτό σου και να περιορίσεις τις άσκοπες σπατάλες, που ξέρεις ότι δεν θα βγουν σε καλό! Από αυτή την όψη επηρεάζεσαι περισσότερο εσύ που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του Λέοντα ή του Ιχθύ.

Ο Ήλιος στην Παρθένο: Βάλε σε τάξη τα συναισθήματά σου!

Το καλοκαιράκι μπορεί να συνεχίζεται όμως η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου σε κάνει σιγά-σιγά να επανέρχεσαι στην πραγματικότητα και να αναζητάς την ουσία! Στρέφεσαι στις λεπτομέρειες, αναζητάς την ολοκλήρωση, προγραμματίζεις τι θα κάνεις, κάνεις τα σχέδιά σου και στέκεσαι στις λεπτομέρειες! Ξέρεις καλά ότι η περίοδος της ανεμελιάς φτάνει στο τέλος της και επιζητάς να οργανώσεις την ασφάλεια και την σιγουριά, όχι μόνο στα αισθηματικά σου, αλλά σε όλους τους τομείς της ζωής σου!
 
Αφού είδαμε τα αστρολογικά δρώμενα της εβδομάδας 17-23 Αυγούστου 2015, ήρθε η ώρα να ακούσουμε τον στίχο που ταιριάζει στα ερωτικά των ζωδίων για τις ημέρες που ακολουθεί! Δυνάμωσε τον ήχο και άκουσε το τραγούδι που σου ταιριάζει διαβάζοντας και την εβδομαδιαία ερωτική πρόβλεψη του ζωδίου σου! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Έτσι ξαφνικά – Αντώνης Ρέμος»
«Έρωτας το βλέπω είσαι πυροτέχνημα που ήρθε κι έσκασε στα μάτια μου μπροστά! Χίλιους όρκους πήρα πίσω και τολμώ να σ’ αγαπήσω, τα `χασα που ήρθε ξαφνικά! Άρχισες και να μου λείπεις, το τηλέφωνο μεσίτης, χάνομαι όταν κλείνεις ξαφνικά, το μυαλό μου μηδενίζω και με σένα το γεμίζω, πόσο υπερβάλλω ξαφνικά, έτσι ξαφνικά, έτσι ξαφνικά! Όπως μπήκες στη ζωή μου θα φοβάμαι μη σε χάσω ξαφνικά»! Έτσι ξαφνικά αυτή την εβδομάδα συνειδητοποιείς τα συναισθήματά σου, τον έρωτά σου και εκπλήσσεσαι απ’ όλα αυτά που συμβαίνουν, γιατί πολύ απλά δεν τα περίμενες! Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Ουρανό από τον Κριό, σου επιφυλάσσει μοναδικές εκπλήξεις και ανατροπές!
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Έρωτας είναι θαρρώ – Γιάννης Πάριος»
«Έρωτας είναι θαρρώ ό,τι νιώθω, αγγίζω και ζω, ένα αθώο φιλί, ένα βλέμμα που στάζει η ζωή. Έρωτας είναι θαρρώ ό,τι ψάχνω σε σένα να βρω, δύο σταγόνες ζωής, ένας τρόπος να πεις σ’ αγαπώ. Ένα ταξίδι στο φως, ένας δέκατος τρίτος θεός, μια γλυκιά φυλακή που δε θέλεις να βγεις από ‘κεί»! Έρωτας είναι θαρρώ αυτό που συμβαίνει αυτή την εβδομάδα στη ζωή σου, φίλε Ταύρε! Ωστόσο, υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να λύσεις και αυτές αφορούν το παρελθόν σου! Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο σου ζητά να αποχαιρετήσεις μία παλιά περίοδο της ζωής σου και να κάνεις ένα νέο, ουσιαστικό ερωτικό ξεκίνημα, που έρχεται σαν πειρασμός τώρα στη ζωή σου!
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Θέλω να με θέλεις – Θάνος Καλλίρης»
«Θέλω να με θέλεις, θέλω και να ξέρεις δίπλα σου θα μείνω θα ’μαι πάντα εδώ! Θέλω τόσα ακόμα φίλα με στο στόμα με ψυχή και σώμα όλα θα στα πω… Θέλω να θέλεις αυτά που φοβάμαι θέλω τα πάντα μαζί να τολμάμε μέσα στα μάτια σου ζω τη στιγμή μου στην αγκαλιά σου μετράω τη ζωή μου… Είσαι εδώ και τη δύναμη βρίσκω κλείνω τα μάτια και παίρνω το ρίσκο μόνο στο τέρμα τα πάντα θα ζήσω, μόνο στο τέρμα ξανά θ’ αγαπήσω…» Τα θέλω και οι επιθυμίες σου έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο αυτή την εβδομάδα, φίλε Δίδυμε! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό φέρνει ξαφνική εκπλήρωση επιθυμιών για σένα! Το υπόλοιπο της εβδομάδας κρίνεται ευνοϊκό, χωρίς προβληματισμούς και σκαμπανεβάσματα.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Άσπρο Πάτο – Stavento»
«Πάρ’το στην ψυχή σου και βάλ’το να σε βγάλει απ΄ το βάλτο, για κάν’το, κρασί, ζωή και άσπρο πάτο! Πάρ’το - Μες στην ψυχή σου να γεμίσει όπως γεμίζει η ψυχή μετά από ένα καλό μεθύσι, ένα κομμάτι λοιπόν, αυτό έχω μόνο να σου δώσω παρ’το κι ό,τι ψυχή κι αν παραδώσω βάλ’το… Λοιπόν μια και καλή στο νου σου ό,τι γεμίζω το κενό κομμάτι απλά του ουρανού σου ότι είσαι εδώ να με σηκώνεις όταν πέφτω κι όταν με χρειαστείς είμαι εδώ κοντά σου για να τρέχω»! Ήρθε η στιγμή να περάσεις καλά, να το ρίξεις έξω, να αφήσεις πίσω σου σκληρές καταστάσεις του χτες και να πεις άσπρο πάτο σε ότι σε πίκρανε! Μπορείς να κάνεις ότι θα σου δώσει χαρά και με τον Ήλιο στην Παρθένο, παίρνεις τα πάνω σου και ικανοποιείς επιθυμίες σου!
 
 
ΛΕΩΝ
«Ομορφαίνεις τη ζωή μου – Διονύσης Σχοινάς»
«Στα μάτια σου μέσα όταν κοιτώ τον άσχημο κόσμο μου ξεχνώ και νόημα παίρνει πάλι η ζωή! Με δυο μονάχα σου φιλιά κολλάς τα σπασμένα μου φτερά, τα πάντα για μένα είσαι στο 'χω πει! Ομορφαίνεις τη ζωή μου όταν βρίσκεσαι μαζί μου και το πιο καλό σημείο ειν' αυτό με μας τους δύο»! Υπάρχει ένα πρόσωπο αυτό τον καιρό στη ζωή σου, που γεμίζει όλα τα κενά σου, που σε ανεβάζει, που ομορφαίνει την καθημερινότητά σου! Φυσικά, υπάρχουν και εμπόδια μεταξύ σας, δεν είναι όμως απροσπέλαστα! Αυτή την εβδομάδα μπορείς να περιμένεις ευχάριστες εκπλήξεις, δοκιμασίες, αλλά και ξεπέρασμα δυσκολιών!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Πες το ναι- Κώστας Μαρτάκης»
«Ήρθες κι άλλαξαν όλα, η αγάπη με φόρα πέφτει πάνω στη σιωπή ήρθες κι τίποτε άλλο δεν μοιάζει μεγάλο όσο εσύ κι εγώ μαζί! Πες το ναι και έλα πάμε όπου οι πολλοί δεν πάνε, μην φοβάσαι τίποτα ποτέ πες το ναι στο ταξίδι στης αγάπης το παιχνίδι, δεν υπάρχουν όχι μόνο ναι»! O Ήλιος περνά στο ζώδιό σου, τα γενέθλιά σου ξεκινούν και με τον Ερμή να βρίσκεται και αυτός σε εσένα, είσαι στα καλύτερά σου, φίλε Παρθένε! Αναζητάς την περιπέτεια, την επιβεβαίωση και με εκφραστικότητα και αυθορμητισμό διεκδικείς και κατακτάς στην αγκαλιά σου αυτό που θέλεις πολύ! Μία νέα περίοδος ξεκινά στα αισθηματικά σου, απόλαυσέ την!
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Ο έρωτας ακούει στο όνομά σου – Γιάννης Πλούταρχος»
«Ο έρωτας ακούει στ’ όνομά σου, μιλάει όπως μου μιλάς. Ο έρωτας φοράει τ’ άρωμά σου, φιλάει όπως με φιλάς. Ο έρωτας ακούει στ’ όνομά σου, και στο κορμί σου κατοικεί, κοιτάζει με τα μάτια τα δικά σου, ο έρωτάς μου είσαι εσύ... Είσαι εσύ. Είσαι το φως του πρωινού, το μπλε του ουρανού, μισό μου και ενώνομαι. Κι όπως φοβάμαι μη το δεις, εσύ μη φοβηθείς, στα ψεύτικα κλειδώνομαι»! Αυτή την εβδομάδα ο έρωτας ακούει στο δικό σου όνομα, φίλε Ζυγέ! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό φέρνει αναπάντεχες εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή… Ξαφνιάζεσαι, εκπλήσσεσαι, χαίρεσαι και ετοιμάζεις κάτι νέο, το οποίο σε συναρπάζει! Το χαμόγελο επανέρχεται στα χείλη σου!
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Ο παράδεισος δεν φτιάχτηκε για μας – Δέσποινα Ολυμπίου / Μιχάλης Χατζηγιάνης»
«Μη, τ' αστέρια μη κοιτάς.. Μη, γι' αγγέλους μη μιλάς… Στις μεγάλες λεωφόρους που περνάς η αγάπη κάπου κρύβεται για μας. Μες στα δύσκολα εσύ να μου γελάς, μες στα δύσκολα εσύ να με κρατάς, με τον πόνο εσύ να μ' αγαπάς, ο παράδεισος δεν φτιάχτηκε για μας…» Η αγάπη φαίνεται στις πράξεις, στην ουσία και στο πέρασμα του χρόνου… Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, σου θυμίζει αυτή την εβδομάδα πως πρέπει να συνεχίσεις να παλεύεις για μία σχέση που είναι για σένα σημαντική. Τίποτα δεν έχει τελειώσει αρκεί να το θέλεις πραγματικά πολύ!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Στα βαθιά – Νίκος Γκάνος»
«Λίγα πάντα έδινες αλλά τα έβλεπα πολλά έμπλεκα που λες από παιδί στα όχι και στα μη τι και αν είσαι λάθος τραγικό πεθαίνω να σε δω, σε θέλω και ας ξέρω πως να σε έχω δεν μπορώ, να σ’ έχω δεν μπορώ… Πιο πολύ στα βαθιά μες τη θάλασσα σου πέφτω μια ανάσα έχω μα αντέχω, μέσα σου να ζώ πιο πολύ στα βαθιά λύπη μπλέκω και χαρά και απ’ τα σύννεφα σου στα νερά σου πέφτω στα βαθιά»! Είναι γνωστό ότι σου αρέσει το ρίσκο και η περιπέτεια… Αυτή την εβδομάδα θα την απολαύσεις, αφού το τρίγωνο της Αφροδίτης από το Λέοντα με τον Ουρανό από τον Κριό, σε κάνει να πέφτεις στα βαθιά και να απολαμβάνεις τον έρωτα που σου είχε λείψει!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Πες μου μία λέξη – Κωστής Μαραβέγιας»
«Πες μου μια λέξη, αυτή τη μόνη λέξη, σε λίγο πια θα φέξει, θα `ρθει η χλωμή αυγή. Κοντεύει έξι, ας πούμε αυτή τη λέξη που `χει στα χείλη μπλέξει και δεν τολμά να βγει. Ο ουρανός, ο μεγάλος ουρανός είν’ ακόμα σκοτεινός και η νύχτα κυλά. Μα εκεί ψηλά κοίτα έν’ άστρο που δειλά μοναχό φεγγοβολά και μας χαμογελά»! Αφήνεσαι στα καρδιοχτύπια της καρδιάς σου, στα συναισθήματά σου και εκφράζεσαι με όμορφο τρόπο αυτή την εβδομάδα, φίλε Αιγόκερε! Ταξιδεύεις, έχεις επικοινωνίες, σε διακρίνει χαρά και ακούς αυτή την όμορφη λέξη που σου επιβεβαιώνει όλα σου τα συναισθήματα!
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Μπες –REC»
«Μπες μες το κορμί μου και άναψε φωτιά, να καεί η βραδιά, μπες και στα όνειρα μου κάνε συντροφιά, να μην πας μακριά! Έλα, κάνω σκέψεις που είναι αμαρτωλές, άλλα μην μου λες ξέρω πως και εσύ το θες, αχ ψέματα μην λες»! Ερωτική εξακολουθεί να είναι η εβδομάδα που ακολουθεί, όμως κάτι σε κρατά πίσω, κάτι δεν σε αφήνει να χαρείς υπάρχει εμπόδιο, περιορισμός και δεν σου επιτρέπει να χαρείς και να αφεθείς άνευ όρων στο παιχνίδι του έρωτα! Η εβδομάδα τα έχει όλα, ανέλπιστες χαρές και επικοινωνίες που σου γεμίζουν την καρδιά, αλλά και μία δοκιμασία που σε βάζει σε σκέψεις.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Να μ’ αγαπάς – Τρίφωνο»
«Να μ’ αγαπάς, να σταθούμε εδώ σε μια γωνιά, να κοιταχτούμε λες κι ειν’ γιορτή, πρωτοχρονιά! Να με κρατάς αγκαλιά σφιχτά, γιατί μου πήρε πολλά το εφτά, εκτός κι αν είπα εγώ το έλα σ’ όλα αυτά! Μακάρι να ‘ναι η καρδιά μου ρόδι τυχερό, να στο χαρίσω να στάζει αγάπη ένα σωρό στα μαξιλάρια και στο χαλί, να ξεχαστώ να μου λες πολύ κι ας κάνει ο φόβος κι άλλη τρύπα στο νερό»! Αναζητάς την αγάπη και την φέρνεις στην αγκαλιά σου, αγαπητέ Ιχθύ! Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο δίνει φως στις σχέσεις σου και σε κάνει να διώχνεις κάθε ανασφάλεια και φόβο για το μέλλον. Αυτή την εβδομάδα βάζεις σε τάξη την αισθηματική σου ζωή!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-08-2015 20:46:00
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 22
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι