blank
 
blank
16-11-2014 15:52:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 17 ως 23 Νοεμβρίου, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 17 ως 23 Νοεμβρίου, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 17 ως 23 Νοεμβρίου 2014

Η Αφροδίτη στον Τοξότη και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Η σκληρή μάχη συνεχίζεται για μία ακόμα εβδομάδα, όμως τώρα διαθέτεις περισσότερη σιγουριά και μεγαλύτερη αισιοδοξία ότι όλες αυτές οι δοκιμασίες, θα σε βγάλουν εντέλει σε κάτι καλό! Την εβδομάδα 17-23 Νοεμβρίου το πλανητικό σκηνικό μας επιφυλάσσει για μία ακόμα φορά εναλλαγές, οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας δεν είναι και τόσο ευχάριστες, όμως προς το τέλος της εβδομάδας έρχεται η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου στο ζώδιο του Τοξότη, για να τερματίσει κάθε εμπόδιο και πρόβλημα. Ας δούμε λοιπόν τι μας περιμένει τη νέα εβδομάδα…

Η Αφροδίτη στον Τοξότη: Ο έρωτας παίρνει τη μορφή παιχνιδιού

Από την πρώτη κιόλας μέρα της εβδομάδας, η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, στον εκπρόσωπο του ζωδιακού που κυβερνήτη του έχει τον Δία. Μία καλή ερωτική περίοδος ξεκινά για όλους, αλλά πολύ περισσότερο για σένα που ανήκεις σε ζώδιο της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και σε ζώδιο του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος). Με την Αφροδίτη στον Τοξότη βρίσκεις και πάλι το ερωτικό σου κέφι, διψάς για νέες εμπειρίες, θέλεις να έχεις την ελευθερία να παίξεις, να φλερτάρεις και να ερωτοτροπήσεις και επιμένεις να κατακτήσεις κάθε ερωτικό σου στόχο.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο: Πονάει όποιος αγαπάει…

Την Τρίτη στις 18 Νοεμβρίου ο Ήλιος κλείνει ραντεβού συνάντησης με τον Κρόνο, όπου θα λογαριαστούν, θα λύσουν τις διαφορές τους, θα τα πουν έξω από τα δόντια και θα κάνουν τα ξεκαθαρίσματά τους. Αυτή η συνάντηση δεν θα είναι εύκολη, θα προκαλέσει πόνο, κακιά διάθεση, όμως θα βοηθήσει στην έναρξη ενός νέου κύκλου! Η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο στο Σκορπιό, θα επηρεάσει εσένα που έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του σταθερού σταυρού, δηλαδή είσαι Ταύρος, Λέων, Σκορπιός ή Υδροχόος. Αρνητική επιρροή από αυτή την όψη δέχεσαι και εσύ που έχεις στην 25η μοίρα πλανήτες στα παραπάνω ζώδια. Αυτή την ημέρα λοιπόν, υπάρχει ένα πρόβλημα, ένα εμπόδιο, ένα μπλοκάρισμα που σου χαλάει την ψυχολογία και σε καλεί να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις και να καταλήξεις στην ιδανικότερη επιλογή, που θα σε κάνει να ξεφύγεις από τα δύσκολα. Θα υπάρξουν στιγμές αυτής της ημέρας που θα σκεφτείς ότι… πονάει όποιος αγαπάει!

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Πες μου ένα ψέμα να αποκοιμηθώ…

Η Αφροδίτη έκανε την είσοδό της στον Τοξότη, όμως την Πέμπτη στις 20 Νοεμβρίου, έχει βάλει σκοπό να μας εξαπατήσει, να μας προδώσει και να μας παρασύρει στο ψέμα και στην ψευδαίσθηση της φαντασίας. Αυτή την ημέρα η Αφροδίτη θα αναμετρηθεί με τον Ποσειδώνα δημιουργώντας την δύσκολη όψη τετραγώνου, που θα φέρει καθυστερήσεις και μπερδέματα στα αισθηματικά. Αν ανήκεις σε ζώδιο του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθείς) και έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, θα υπάρξουν οι λόγοι που θα επικρατήσει το χάος στα αισθηματικά σου! Το ίδιο ισχύει για σένα που έχεις πλανήτες στην 5η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορείς να σε παρασύρει σε ερωτικές εξιδανικεύσεις και ουτοπίες που θα σε μπλέξουν.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη: Τέλος στα προβλήματα, γυρνάς επιτέλους μία νέα σελίδα

Το Σάββατο στις 22 Νοεμβρίου, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη και μαζί έχουμε και τη Νέα Σελήνη του μήνα, στο ίδιο ζώδιο! Οι δοκιμασίες και τα προβλήματα της τελευταίας περιόδου μπορεί να έχουν αφήσει τα κατάλοιπα τους, όμως θα καταφέρεις επιτέλους να αφήσεις στην άκρη τον πόνο, την μιζέρια και την στεναχώρια και θα δεις τα πράγματα γύρω σου από την θετική τους πλευρά. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, ευνοεί εσένα που γεννήθηκες σε ζώδιο της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) ή σε ζώδιο του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου. Αν είσαι Παρθένος, Τοξότης ή Ιχθύς και έχεις γενέθλια την πρώτη μέρα του ζωδίου σου, συγκράτησε την επιπολαιότητά σου και την τάση σου για ρίσκο…

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία: Τα βγάζεις όλα στη φόρα…

Η εβδομάδα μας ολοκληρώνεται με τον Ερμή από το Σκορπιό να πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Δία από το Λέοντα. Μπορεί η όψη αυτή να είναι αρνητική, στην ουσία όμως θα σε ωφελήσει με κάποιο τρόπο, γιατί θα καταφέρεις να βγάλεις στην φόρα και να εκφράσεις όλα τα παράπονα και τα απωθημένα σου με αποτέλεσμα να επέλθει κάποιου είδους κάθαρση. Από αυτή την όψη επηρεάζεσαι εσύ που ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο του σταθερού σταυρού είσαι δηλαδή Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος.
 
Αφού είδαμε με λεπτομέρεια όλα όσα θα μας φέρει η νέα εβδομάδα, τώρα θα το ρίξουμε στην μουσική και στο τραγούδι. Δυνάμωσε τον ήχο και άκουσε το τραγούδι σου για την εβδομάδα 17-23 Νοεμβρίου. Θυμήσου ότι ο στίχος του τραγουδιού όχι μόνο σου ταιριάζει, αλλά δείχνει ακριβώς την φάση που θα είσαι αυτή την εβδομάδα. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Εκκρεμότητες – Φανή Δρακοπούλου»
«Εμείς το όνειρο τ’ αφήσαμε μισό, δεν το τελειώσαμε ποτέ μας και το ξέρεις. Έχεις κλειδώσει την καρδιά σου από καιρό, μάλλον σ’ αρέσει μόνος σου να υποφέρεις. Δεν έχει σβήσει η φωτιά σου απ’ την καρδιά μου σιγά-σιγά σαν το κερί με καταστρέφει. Έχει από θέματα η μνήμη η δικιά μου, η αγάπη πάντα στην αγάπη επιστρέφει...» Η νέα εβδομάδα φέρνει στην επιφάνεια κάποιες ερωτικές εκκρεμότητες, που πρέπει να τις λύσεις… Τα πάθη, τα λάθη και οι αδυναμίες, βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και σε ταράζουν! Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα αλλιώς… Τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου, τις γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Κάλεσε τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Άργησες πολύ – Γιώργος Σαμπάνης»
«Άργησες πολύ, στο ‘χω ξαναπεί, είσαι το νησί η θάλασσα που ψάχνω, όμως μες στο νου, φράχτες του μυαλού, σύνορα παντού, σ’ όποιο χάρτη φτιάχνω! Η πιο αθώα μου πλευρά κρυμμένη πάντα στη σκιά, πάλι σε φόβους τριγυρνά και πάλι λείπει απ’ την καρδιά»… Κάνε λίγο υπομονή και αυτή την εβδομάδα, φίλε Ταύρε, και τα δύσκολα θα περάσουν. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο σε κάνει να συνειδητοποιείς την σκληρή πραγματικότητα που πονάει. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία, σε οδηγεί σε λεκτικά ξεκαθαρίσματα και τώρα συνειδητοποιείς ότι το άτομο που αγαπάς, άργησε πολύ να σου δείξει αυτά που αισθάνεται για σένα…Τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου, τις γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Κάλεσε τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΣ
«Εδώ θα κοιμηθώ - Κωνσταντίνος Γαλανός»
«Εδώ θα κοιμηθώ, εδώ στα σκαλοπάτια σου, μέχρι να βγεις απ’ τα όνειρα τα άδεια σου, πίσω να γυρνάς γι’ αυτό που μου χρωστάς. Χρωστάς ένα λεπτό να πάρω απ’ τα μάτια σου κι ίσως να δεις πως ένα απ’ τα κομμάτια σου λείπει κι αυτό, είμαι εγώ, εδώ θα κοιμηθώ. Εδώ θα μείνω εδώ, θα πολεμήσω τον εαυτό μου τον δειλό, απωθημένο το ‘χω πάντα από καιρό, πως με το ψέμα μου έχω μάθει πια να ζω»… Η Αφροδίτη από τον Τοξότη κάνει το κλίμα πιο θερμό στα αισθηματικά σου, όμως αυτή την εβδομάδα πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα, να παραδίνεσαι στο ψέμα και στην απάτη και να παραδίνεσαι άνευ όρων στην φαντασία σου, που μπορεί να σε μπερδεύει! Η Νέα Σελήνη στο τέλος της εβδομάδας, θα δώσει τέλος στην ουτοπία και εσύ θα κάνεις μία νέα αρχή στα αισθηματικά σου! Τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου, τις γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Κάλεσε τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Μη μου λες να ζω με αναμνήσεις – Γιώργος Μαζωνάκης»
«Μη μου λες να ζω με αναμνήσεις, δεν το αντέχω, μου κρατάς τον κόσμο στα χέρια ασ’ τον να πέσει κι ας χαθώ! Τη ζωή μου όλη έχω διπλώσει στην αγκαλιά σου να μετρήσω ως το δέκα καρδιά μου και να 'σαι εδώ πριν τρελαθώ! Μη μου λες τώρα να ζω με αναμνήσεις, δεν το αντέχω, την αγάπη που είχαμε θέλω να 'χω ψυχή και λόγο να ζω»… Η αλήθεια είναι ότι αυτές τις μέρες οι αναμνήσεις γυρνούν στο μυαλό σου και η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο σου θυμίζει όλα αυτά που μεσολάβησαν στα αισθηματικά σου… Τώρα όμως συνειδητοποιείς ότι έχεις δυναμώσει και ότι κάποιες πληγές μπορεί να είναι ακόμα ανοιχτές όμως σου έδωσαν μαθήματα… Οι όψεις της εβδομάδας σε κάνουν να αντιλαμβάνεσαι ότι πλέον πρέπει να αλλάξεις τακτική! Τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου, τις γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Κάλεσε τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΛΕΩΝ
«Μη φύγεις τώρα – Νίκος Οικονομόπουλος»
«Μη φύγεις τώρα, μείνε εδώ, μη με αρνηθείς αυτή την ώρα. Βαθύ σκοτάδι και μεγάλη ανηφόρα. Χωρίς εσένα να ανέβω δεν μπορώ… Πονάω τόσο, όσο δεν τόλμησα κανένα να πληγώσω. Βαρύ το αντίο δεν μπορώ να το σηκώσω. Μη φύγεις μείνε, λίγο σε παρακαλώ»! Με την σύνοδο Ήλιου – Κρόνου, όλα σου θυμίζουν την παλιά πονεμένη κατάσταση, από την οποία προσπαθούσες να ξεφύγεις… Ωστόσο, η Αφροδίτη από τον Τοξότη και στη συνέχεια η Νέα Σελήνη από το ίδιο ζώδιο, θα σε βοηθήσουν να πάρεις επιτέλους τα πάνω σου και να γυρίσεις μία νέα σελίδα στην αισθηματική σου ζωή! Τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου, τις γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Κάλεσε τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Μην ξαναρθείς – Αντώνης Ρέμος»
«Μην ξαναρθείς ποτέ, ποτέ σε τέτοιο όνειρο, το μαξιλάρι σου το άδειο δε φοβάμαι, μη ξαναρθείς, θάλασσα, δάκρυ και φωτιά, είναι όλα μέσα μου βαθιά και όταν κοιμάμαι! Μη ξαναρθείς ποτέ, ποτέ, ούτε σε όνειρο, μη ξαναρθείς γιατί τα όνειρά μου πνίγεις. Ούτε στιγμή δε θέλω πια άλλο να σκέφτομαι πώς θα ξανάρθεις πάλι για να ξαναφύγεις, θα ‘θελα μία σου ανάσα να φυλάκιζα, για να έχω κάτι από αγάπη να θυμάμαι, σημαντική ήσουν μονάχα μέσα στο όνειρο. Αυτή η αλήθεια με τρομάζει, αυτήν φοβάμαι»… Αυτός είναι ο δικός σου στίχος για τη νέα εβδομάδα, φίλε Παρθένε… Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα βγάζει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες σου. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, σε αναγκάζει να γυρίσεις μία νέα σελίδα στην αισθηματική σου ζωή! Τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου, τις γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Κάλεσε τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Φεύγουμε καρδιά μου – Δέσποινα Βανδή»
«Έξω απ’ το παράθυρο κοιτώ τα μέρη που μεγάλωσα, παγωμένη εικόνα στο μυαλό η ώρα που σ’ αντάμωσα, φεύγουμε καρδιά μου, τ’ αποφάσισα, σε σένα αφήνομαι και απομακρύνομαι, θα πάω όπου με πας φτάνει να μ’ αγαπάς, πήρα τις καλύτερες στιγμές και μια βαλίτσα όνειρα, την αγάπη που μου έταξες και δύο ρούχα πρόχειρα, φεύγουμε καρδιά μου, τ’ αποφάσισα»… Με τάσεις φυγής από τα δύσκολα ξεκινά η νέα εβδομάδα για σένα, αγαπητέ Ζυγέ! Τα δύσκολα πέρασαν, η Αφροδίτη από τον Τοξότη και η Νέα Σελήνη από το ίδιο ζώδιο θα κάνουν τα πάντα, για να περάσεις καλά! Τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου, τις γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Κάλεσε τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Επιλογή μου – Βασίλης Καρράς»
«Δε θέλω εξαρτήσεις συναισθηματικές, στην ίδια την πορεία εγώ κι η λογική μου, το σώμα μου λιμάνι για τόσες αγκαλιές, που φεύγοντας μου κλέβουν κομμάτι απ' την ψυχή μου... Καλύτερα στον κόσμο μου, στην τρέλα τη δική μου. Και ό,τι με κάνει ελεύθερο, ας γίνει φυλακή μου! Καλύτερα στον κόσμο μου, απόφαση δική μου, κι ας είναι η σωτήρια μου, η καταστροφή μου... Επιλογή μου...» Αυτή την εβδομάδα, φίλε Σκορπιέ, βάζεις τα όρια σου, υψώνεις τοίχο μπροστά σου και με την σύνοδο του Ήλιου με τον Κρόνο από το ζώδιό σου, θέλεις να μείνεις για λίγο μόνος, να κάνεις τον απολογισμό σου και να ηρεμήσεις από τα προβλήματα… Στο τέλος της εβδομάδας διεκδικείς αυτό που σου αξίζει και παίρνεις σιγά-σιγά τα πάνω σου! Τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου, τις γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Κάλεσε τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Όταν αγαπάς – STAN»
«Αρχίζω πάλι δυστυχώς να σε ζητάω σαν τρελός και μες την ζάλη του μυαλού νιώθω πως δίνεσαι αλλού. Μες τον καθρέφτη μια σκιά μου τάζει έρωτα αλλά… ξέρω στην τρέλα μου οδηγεί, λείπω εγώ λείπεις και 'συ. Όταν αγαπάς, σε λιμάνια, σταθμούς και σε τρένα πηγαίνεις και τρέχεις και πας. Όταν αγαπάς, δεν υπάρχει γραμμή να χωρίζει τι θέλεις, τι πρέπει, τι μη. Όταν αγαπάς το μυαλό δεν μιλάει, η καρδιά μου απαντάει σε ό,τι ρωτάς. Όταν αγαπάς, μα εσύ δεν μ' αγαπάς»… Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σου, παίρνεις τα πάνω σου, γοητεύεις και ανανεώνεσαι. Στην πορεία της εβδομάδας όμως, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα κάνει το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής θολό! Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει να βρεις τις απαντήσεις που έψαχνες εδώ και καιρό και θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου, τις γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Κάλεσε τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Κάποιες νύχτες με φεγγάρι – Νίκος Κουρκούλης»
«Είναι βραδιές που προσπαθώ να κοιμηθώ, μα δεν μπορώ σε σένα κάθε σκέψη με πηγαίνει. Και στου ονείρου τα σκαλιά κάθομαι πάλι ως αργά και αισθάνομαι το κόσμο να μικραίνει, είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγει, να σπάσει σα γυαλί τη μοναξιά μου και θέλω να 'ρθω να σε βρω, μα είσαι μακριά μου»! Στο μυαλό σου γυρνούν αναμνήσεις και στιγμές που πέρασαν και σου άφησαν τα σημάδια τους… Η Αφροδίτη από τον Τοξότη και στη συνέχεια η Νέα Σελήνη, που θα γίνει στο ίδιο ζώδιο, θα σε βοηθήσει να ξεμπερδέψεις με το πονεμένο παρελθόν…Τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου, τις γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Κάλεσε τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Φύγε από το μυαλό μου – Παντελής Παντελίδης»
«Κάνω προσπάθεια να αρχίσω ξανά τη ζωή μου. Σβήνω εικόνες και νύχτες που ήσουν δικιά μου. Να προχωρήσω μπροστά, μου ζητά η ψυχή μου, μα άλλο η ψυχή μου και άλλο το κορμί μου... Φύγε από το μυαλό μου, πάλι αδίκησα τον εαυτό μου, λίγο ακόμα να μείνεις, θα έρθω από εκεί αγκαλιά με τον εγωισμό μου»! Με Παντελή Παντελίδη υποδέχεσαι τη νέα εβδομάδα, φίλε Υδροχόε… Η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο σε παροτρύνει να αλλάξεις εντελώς τη ζωή σου, αντιμετωπίζοντας κάθε πρόβλημα. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη και στη συνέχεια η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, θα σου δώσει την δύναμη που χρειάζεσαι, για να φύγει από το μυαλό σου η πίκρα. Τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου, τις γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Κάλεσε τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Έλεγες – Μέλισσες»
«Όλα αρχίζουν ξαφνικά και τελειώνουν βιαστικά. Έτσι έφυγες κι εσύ, μες της νύχτας τη σιωπή. Και εγώ κάθομαι, κοιτώ τον απέραντο ουρανό. Και φοβάμαι το πρωί, γιατί μόνο θα με βρει. Έλεγες πως μ' αγαπάς, μα ελπίδες μου χρωστάς, έλεγες να μη σε αφήσω μόνο εσένα να αγαπήσω»… Αυτός ο στίχος αντιπροσωπεύει την δική σου αισθηματική κατάσταση για τη νέα εβδομάδα, αγαπητέ Ιχθύ! Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε παρασύρει σε ερωτικές διαψεύσεις, σε αναπολήσεις και σε όνειρα ανεκπλήρωτα… Μην σε παίρνει από κάτω και μην μεγαλοποιείς τα συναισθήματά σου! Τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου, τις γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Κάλεσε τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-11-2014 15:52:00
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι