Quantcast
blank
 
blank

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 18 ως 24 Αυγούστου, μ' ένα τραγούδι.

 
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 18 ως 24 Αυγούστου, μ' ένα τραγούδι.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 18 ως 24 Αυγούστου 2014

Τραγουδοπροβλέψεις έως 24 Αυγούστου και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Μία φωνή σου λέει μέσα σου ότι πρέπει να λογικευτείς και να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα γύρω σου λίγο πιο σοβαρά, για να γλιτώσεις αργότερα τις κακοτοπιές, όμως το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας 18-24 Αυγούστου, δεν σου επιτρέπει ακόμα να μπεις για τα καλά σε τάξη… Το καλοκαιράκι συνεχίζεται και εσύ, μαζί με όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού, έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις, να παίξεις, να γελάσεις, να πλάσεις το δικό σου «σενάριο», που ξέρεις ότι δεν είναι πραγματικό αλλά αυτή τη στιγμή σε βολεύει… Υπάρχει όμως και ένα γεγονός που δεν πρέπει να αμελήσεις… προς τα τέλη της εβδομάδας ο Άρης από τον Σκορπιό θα πραγματοποιήσει σύνοδο με τον Κρόνο από το ίδιο ζώδιο. Αυτή η σκληρή και δύσκολη όψη έχει να πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού εδώ και τρεις δεκαετίες και κάνει τις καταστάσεις γύρω μας να γίνονται σαν μπαρούτι, το οποίο είναι ικανό να εκραγεί και να τα ισοπεδώσει όλα… Αλλά ας δούμε με λεπτομέρεια τα αστρολογικά γεγονότα της εβδομάδας και ας μάθουμε πώς θα επηρεάσουν την αισθηματική μας ζωή!

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Το ψέμα είναι μέσα στη ζωή…

Την Τρίτη στις 19 Αυγούστου, ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου πραγματοποιεί αντίθεση με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων! Υπάρχει μία φωνή που σου επιβάλει να σκεφτείς λογικά και πρακτικά και να πεις ξεκάθαρα αυτό που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι… Αλλά υπάρχει και μία δεύτερη φωνή, η οποία σε επηρεάζει πιο έντονα και σε κάνει να ξεφύγεις στον κόσμο του ονείρου και της φαντασίας, λέγοντας σου «Ζήσε το λίγο ακόμα»! Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα, από τους δύο εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (τον Παρθένο και τους Ιχθείς), κάνει το κλίμα των επικοινωνιών μας θολό και απατηλό… Φέρνει εξαπατήσεις, ψέματα και διαψεύσεις που οδηγούν σε λάθη! Μας ωθεί να εκφραστούμε τρυφερά, ευσυγκίνητα και με πολύ συναίσθημα, αφήνοντας στην άκρη τη λογική και τα πρέπει, γεγονός που θα μας κοστίσει λίγο αργότερα. Αυτή η δυσαρμονική όψη θα επηρεάσει έντονα τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή τους Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους!

Ο Ήλιος στην Παρθένο: Ώρα για πράξεις…

Στις 23 Αυγούστου, ο Ήλιος εγκαταλείπει το ζώδιο του Λέοντα και εισέρχεται στον γήινο εκπρόσωπο του μεταβλητού σταυρού, την Παρθένο! Μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου είναι ένα διάστημα που θα προσπαθήσουμε να βάλουμε σε τάξη την προσωπική μας ζωή και θα οργανώσουμε καλύτερα την καθημερινότητά και τους στόχους μας και θα θελήσουμε να κάνουμε πράξη πολλά από τα σχέδια της περασμένης περιόδου! Την θετική επιρροή του Ήλιου από την Παρθένο, θα την γευτούμε περισσότερο από το ξεκίνημα του Σεπτέμβρη, όπου τότε θα καταφέρουμε εντέλει να πάρουμε καλύτερα τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια μας…

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο στο Σκορπιό: Σκληρές αναμετρήσεις και οριστικές ρήξεις…

Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού και χαρίζει σθένος, αποφασιστικότητα, ερωτισμό αλλά και την επιθυμία για εξουσία και κυριαρχία… Κάθε δράση χαρακτηρίζεται από πείσμα, αλλά και εμμονή και η βασική επιθυμία είναι η νίκη και η κατάκτηση… Ο Κρόνος συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στο ίδιο ζώδιο, στον Σκορπιό,δημιουργώντας σκληρές δοκιμασίες στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) κάνοντας τους να πιστεύουν ότι πληρώνουν τώρα το τίμημα για λάθη του παρελθόντος! Από τις 23 Αυγούστου και περίπου για μία εβδομάδα ο Άρης θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού, κάνοντας τις ημέρες μας ιδιαίτερα έντονες, εκρηκτικές αλλά και σκληρές. Η όψη συνόδου ανάμεσα στον Άρη και στον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού, έχει να πραγματοποιηθεί τρεις δεκαετίες και τα επακόλουθά της αναμένεται να είναι αρκετά σκληρά! Τι μπορεί όμως να συμβεί στις αισθηματικές μας σχέσεις; Είναι αναμενόμενο να υπάρξουν σκληροί αλλά και οριστικοί χωρισμοί σε σχέσεις, θα υπάρξουν εκρηκτικοί καβγάδες, σκληρές αναμετρήσεις και πολλοί θα τιμωρηθούν για τις λάθος επιλογές και δράσεις τους!
 
Την δύσκολη επήρεια αυτής της όψης θα την δεχτούν για μία ακόμα φορά τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους! Δύσκολες στιγμές θα βιώσουν και όσοι έχουν στον αστρολογικό τους χάρτη προσωπικούς πλανήτες στην 16-18η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!
 
Το MyAstro.gr ετοίμασε τις αισθηματικές προβλέψεις για την εβδομάδα 18-24 Αυγούστου με ένα τραγούδι! Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει για τις ημέρες που ακολουθούν και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Κόσμημα της λύπης – Μιχάλης Χατζηγιάννης»
«Βιάστηκα τόσο να επενδύσω, πάνω στο πρώτο μας λεπτό πρόλαβα εγώ να σ' αγαπήσω, μέχρι και πόνο να αισθανθώ, πρόλαβα εγώ να σ' αγαπήσω μέχρι και πόνο να αισθανθώ ! Δείξε μου πώς να σ' αποκτήσω, κάνε το δύσκολο απλό, μπορώ πια και μόνος να ζω, δίχως έρωτες και μια ζεστή αγκαλιά, μπορώ μα σε θέλω πολύ, πιο πολύ από κάθε φορά»… Ένταση φέρνει η νέα εβδομάδα στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ! Τα πάθη φουντώνουν, αφού ο Άρης (ο κυβερνήτης σου) θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού… Ίσως τώρα αντιλαμβάνεσαι τα λάθη σου και βιάζεσαι να τα αποκαταστήσεις ή κάνεις σκληρές συνειδητοποιήσεις για τα αισθηματικά σου! Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα, σε κάνει να έχεις τις κλειστές σου και να χάνεσαι στις σκέψεις σου, οι οποίες όμως σε ξεγελούν! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Αν πας με άλλη – Πέγκυ Ζήνα»
«Μου κάνεις κόλπα, παίζεις παιχνιδάκια, τώρα τελευταία μ' αποφεύγεις, δεν με κοιτάς στα μάτια. Είσαι λίγο κρύος, υπάρχει κάποια ψύχρα, δεν μπορώ να καταλάβω αν μου λες αλήθεια. Αν πας με άλλη, θα σου σπάσω το κεφάλι, γιατί σαν κι εμένα για σένα δεν υπάρχει άλλη». Αυτός ο ακριβώς ο απειλητικός στίχος σου ταιριάζει αυτή την εβδομάδα, φίλε Ταύρε… Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα σε παρασύρει σε ερωτικές εξομολογήσεις, που έχουν υπερβολή. Από τη μία θα τις απολαύσεις, από την άλλη όμως, δεν σημαίνει ότι είναι και τόσο αληθινές… Από τις 23 του μήνα, που ο Άρης θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο στο Σκορπιό, μία σχέση σου βαδίζει προς την αρένα, όπου γίνεται η μάχη για το ποιος θα επικρατήσει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Τα λόγια κομμάτια – Εκείνος & εκείνος»
«Κοιτάς μ’ ένα βλέμμα φωτιά, να χάνεις τα τρένα, τα όνειρα γίναν σιωπές, βαγόνια αραγμένα! Δεν είναι που όλα πήγαν στραβά, τη μοναξιά δε φοβάσαι, τα λόγια που πίστεψες δε θες να θυμάσαι, τα λόγια κομμάτια, καπνός οι στιγμές! Τα λόγια θα μείνουνε λόγια, άλλα λόγια δε θες, γυρεύεις στο σκοτάδι ένα φως, η ανάσα σου τρέχει, σε πνίγει του κόσμου η βουή, που τέλος δεν έχει, μαζί του σε παίρνει ο καιρός, οι εικόνες αλλάζουν στα χείλη, παγώνει η φωνή κι οι λέξεις διστάζουν»… Τα λόγια που είπες και άκουσες, οι αμοιβαίες υποσχέσεις και όλα αυτά τα συναισθήματα που είχαν αποκαλυφθεί, φαίνεται ότι δεν στηρίζονταν σε γερές βάσεις και εσύ τώρα αυτό που έχεις να κάνεις, είναι να συγκρατηθείς και προσέξεις περισσότερο τι λες, αλλά και τι πιστεύεις. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα κλονίζει τα θεμέλια της εμπιστοσύνης, ενώ η σύνοδος Άρη-Κρόνου σου προκαλεί ένταση και νευρικότητα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Άλλα μου λεν τα μάτια σου – Gadjo Dilo»
«Μυστήριο κατάντησες για μένα και τα ’χω, αγαπούλα μου, χαμένα, και το σφυγμό σου νά ’βρω δεν μπορώ, γι’ αυτό με τυραννάς τόσον καιρό. Άλλα μου λεν τα μάτια σου και άλλα η καρδιά σου. Άλλα μου λεν τα χάδια σου και άλλα τα φιλιά σου. Παιχνίδια και καπρίτσια όλο κάνεις, γι’ αυτό κερδίζεις πάντα και δε χάνεις. Παράξενα στα μάτια με κοιτάς, μα ούτ’ εσύ δεν ξέρεις τι ζητάς.»… Δεν γλιτώνεις και εσύ, φίλε Καρκίνε, από τα ερωτικά μπερδέματα της εβδομάδας… Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα, σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ότι δεν πρέπει να πιστεύεις όσα ακούς από το άτομο που σε ενδιαφέρει… Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στο Σκορπιό, κάνει το κλίμα της ερωτικής σου ζωής ιδιαίτερα απαιτητικό και πιεστικό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΛΕΩΝ
«Μη γυρίσεις – Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας»
«Για θυμήσου καλά μήπως έχεις χαθεί μέσα σε δρόμους που καίνε, βάλε εσύ μια φωνή και αν δεν είμαι εκεί, Χάρη να μη με λένε. Δεν είναι η ανάγκη, δεν είναι η μοναξιά που εκεί θα με φέρει, έχω αντέξει πολλά, δε με ξέρεις καλά, κανείς δε με ξέρει. Μη γυρίσεις, τίποτα μη ζητήσεις, για ένα βράδυ μη με χαραμίσεις! Μη γυρίσεις, τίποτα μη ζητήσεις, για ένα βράδυ μη με χαραμίσεις»… Η αλήθεια είναι ότι η εβδομάδα σου έχει πολύ πάθος και ένταση, φίλε Λέοντα… Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου και τα ερωτικά έχουν τον πρώτο λόγο στη ζωή σου! Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα φέρνει διλήμματα, ζήλιες, ψυχοφθόρες σκέψεις και αμφιβολίες. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο δημιουργεί τις συνθήκες για να δοθούν οριστικά ξεκαθαρίσματα σε μία σταθερή σου σχέση, η οποία σημαίνει πολλά για σένα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 

 

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Άσε με να κάνω λάθος – Βασίλης Παπακωνσταντίνου»
«Άσε με να κάνω λάθος, μη μου λες πως είν' ντροπή, άσε με να δω μονάχος, ποιο το τέλος, ποια η αρχή. Άσε με μονάχο μου να νιώσω, την ουσία μέσα σε όλα που 'χεις πει. Αν αντίρρηση μου φέρεις, θα θυμώσω και το ξέρεις, αν με χάσεις, αιτία θα 'σαι εσύ»! Αυτή την εβδομάδα θέλεις να κάνεις τα λάθη σου, λειτουργείς απρόσεκτα, ξεφεύγεις από την λογική, λες τα ψεματάκια σου, αλλά γίνεσαι πολλές φορές και το θύμα των καταστάσεων, εισπράττοντας την αχαριστία, που δεν σου αρέσει καθόλου… Ο Ερμής (κυβερνήτης σου) βρίσκεται στο ζώδιό σου σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και είναι δύσκολο να αποφύγεις τα λάθη και τις εξαπατήσεις! Συγκρατήσου, σκέψου ποια θα είναι η επίπτωση από τα λάθη σου και υποδέξου στις 23 του μήνα τον Ήλιο στο ζώδιό σου, που στην πορεία θα σε βοηθήσει να έρθεις στα ίσα σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Έμεινα εδώ – Στέλιος Ρόκκος»
«Κάποιο βράδυ σου ‘χα πει πως θέλω να πετάξω σαν πουλί, πάνω από τον κόσμο, και συ ζωγράφισες φτερά σ’ ένα λευκό χαρτί και μου πες φως μου, μη φύγεις, φως μου! Κι έμεινα εδώ, να μη σου λείψει τίποτα, έμεινα εδώ να μη φοβηθείς, να μη μείνεις μόνη σου και `γω στο τίποτα, έμεινα εδώ να μη μαραθείς»! Η νέα εβδομάδα έχει να σου δώσει ένα σημαντικό μάθημα, φίλε Ζυγέ… Ποιο είναι αυτό; Ότι η αγάπη θέλει θυσίες, υπομονή και ψυχραιμία… Μπορεί να νιώθεις ανασφάλεια και αβεβαιότητα τις ημέρες που ακολουθούν, αφού η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σε φορτίζει και εσένα ψυχολογικά, η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο κάνει τις συνθήκες γύρω σου να γίνονται αρκετά πιεστικές, με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνεις αρκετές υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, για να κρατήσεις δίπλα σου αυτό που θέλεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Θα σε εκδικηθώ – Γιάννης Πάριος»
«Αν είχε στόμα η καρδιά μου να μιλήσει, αν είχε τρόπο να σου πει πόσο πονά, αν είχε δύναμη την πόρτα να σου κλείσει, τότε θα μάθαινες τι είναι μοναξιά ! Θα σε εκδικηθώ, να το θυμάσαι, θα σε εκδικηθώ θα 'ρχομαι τις νύχτες που κοιμάσαι να σου τραγουδώ κι ας μου δείχνεις τάχα πως λυπάσαι τώρα που πονώ, θα σε εκδικηθώ να το θυμάσαι, θα σε εκδικηθώ»! Από το ξεκίνημα της εβδομάδας, θέλεις να πάρεις το αίμα σου πίσω και σου βγαίνουν εκδικητικές τάσεις, φίλε Σκορπιέ, γιατί αισθάνεσαι ότι η καρδιά σου έχει προδοθεί… Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα σου φέρνει στη σκέψη λόγια και υποσχέσεις του παρελθόντος και αντιλαμβάνεσαι ότι δεν βασίζονταν στην αλήθεια! Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιο σου, σε κάνει να σκληραίνεις και να βάζεις τα όρια σου, λειτουργώντας εκδικητικά και απόλυτα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Φταίω – Άννα Βίσση/ Νίκος Καρβέλας»
«Φταίω, φταίω μόνο εγώ, κι εγώ φταίω, φταίω τ’ ομολογώ, το ίδιο κι εγώ. Έπρεπε να φτάσουμε ως εδώ για να το δω, έπρεπε να φτάσουμε στο χωρισμό, για να καταλάβω ότι μακριά σου εγώ δεν κάνω μία, ζω μέσα στην ανυπαρξία, μακριά σου εγώ δεν κάνω μία, είμαι μια σκέτη απελπισία. Άκρη δε βγάζω, με όλα νταουνιάζω, στον πάτο βουλιάζω, βοήθεια φωνάζω»… Η αλήθεια είναι ότι αυτή την εβδομάδα δεν βγάζεις άκρη στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη! Από τη μία παραδέχεσαι ότι την έχεις πατήσει ερωτικά και ότι έχεις κάνει και τα σφάλματά σου, από την άλλη όμως το σκηνικό γίνεται τόσο μπερδεμένο, που δεν ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι, και γι’ αυτό ευθύνεται το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που σε επηρεάζει! Πάρε το χρόνο σου και μην δίνεις υποσχέσεις, που δεν θα κρατήσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Όταν θα φύγεις – Φίλιππος Νικολάου»
«Όταν θα φύγεις, θα μου σκοτώσεις ό,τι υπάρχει για να ζήσω, και η καρδιά μου για ό,τι πρώτα τόσο αγαπούσε, θα το μισήσει. Όταν θα φύγεις, εγώ θα σβήσω, εγώ θα σβήσω! Μα σαν γυρίσεις, δε θα μου φτάνουν χιλιάδες δρόμοι, για να τους τρέξω και όσες πίκρες μου έχεις δώσει, ακόμα τόσες μπορώ ν' αντέξω, όταν γυρίσεις, πόση αγάπη θα μου χαρίσεις»! Η εβδομάδα σου, αγαπητέ Αιγόκερε, έχει συναίσθημα και ευαισθησία, παρασύρεσαι από την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα και κάνεις δηλώσεις μεγάλες, δακρύβρεχτες και γεμάτες έρωτα! Από την άλλη πλευρά, η σύνοδος του Άρη-Κρόνου, δημιουργεί εμπόδια για την εκπλήρωση μίας προσδοκίας σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Σου ρίχνω άκυρο – Στέλλα Καλλή»
«Σου ρίχνω άκυρο γι’ αυτά που μου `χεις κάνει, που η κάπνα απ’ το τσιγάρο μου είναι απόψε ως το ταβάνι ! Σου ρίχνω άκυρο και στα `χω μαζεμένα, μα είπα τέρμα το τσιγάρο, τέρμα και με σένα! Σάββατο βράδυ στο μηδέν, σήμα από σένανε ουδέν. Μίζερες νότες στα fm, μοιάζουν με ώρες τα λεπτά, με δυο πακέτα αγκαλιά το βράδυ προσπαθώ να βγει, μα αντί γι’ αυτό βγαίνει η ψυχή»!!! Αυτό είναι το δικό σου στιχάκι για τη νέα εβδομάδα, φίλε Υδροχόε! Η βασική όψη που σε επηρεάζει τη νέα εβδομάδα, είναι η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο, που σου δίνει την αποφασιστικότητα να πεις «τέρμα» σε κάθε τι που δεν εξελίσσεται! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Ψεύτικα – Άννα Βίσση»
«Πες το αφέλεια, πες το θυσία, πες το δακρύβρεχτο σενάριο σε ινδική ταινία! Ήσουν πιστεύω μου, ήσουν θρησκεία και εγώ σε πίστεψα, σε αγάπησα όσο καμία! Μα ήταν, Θεέ μου, ψεύτικα τα δάκρυά σου, ψεύτικα και τα φιλιά σου, ψεύτικα τα σ' αγαπώ σου, όλα ήταν ψεύτικα, ψεύτικα, ψεύτικα»! Αυτή την εβδομάδα, φίλε Ιχθύ, γίνεσαι ο πρωταγωνιστής μίας ρομαντικής ταινίας, που εξελίσσεται σε δράμα, με πολύ κλάμα και συναίσθημα… Ο Ερμής βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου και μία σχέση σου περνά δύσκολες στιγμές, καθώς εσύ αισθάνεσαι ότι έχεις προδοθεί… Η αλήθεια είναι ότι για μία ακόμα φορά θα μεγαλοποιήσεις τις καταστάσεις γύρω σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-08-2014 19:00:00