blank
 
blank
18-01-2016 14:35:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 18 ως 24 Ιανουαρίου 2016, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 18 ως 24 Ιανουαρίου 2016, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 18 ως 24 Ιανουαρίου 2016

Ο έρωτας δεν αρκείται στα λίγα, τα θέλει όλα ή τίποτα και δεν πάρει αυτό που του αξίζει, αυτό που επιθυμεί και αυτό που περιμένει, θυμώνει και επαναστατεί… Δεν παύει όμως να εκπληρώνει όνειρα και προσδοκίες… Την εβδομάδα 18-24 Ιανουαρίου 2016 τα ερωτικά των ζωδίων είναι γεμάτα εναλλαγές! Δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές υπερβολές, τα καβγαδάκια αλλά πολλοί θα έρθουν και πιο κοντά σε ένα μεγάλο όνειρο, που το περίμεναν εδώ και καιρό να γίνει πραγματικότητα…

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία: Για σένα τα δίνω όλα…

Την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη βρίσκεται στην δυσαρμονική όψη τετραγώνου με τον Δία από το ζώδιο της Παρθένου. Η όψη αυτή, αν και δυσαρμονική, δεν πρόκειται να μας φέρει τίποτα περισσότερο από την ανάγκη να εξωτερικεύσουμε τις επιθυμίες και τα συναισθήματά μας με τρόπο υπερβολικό, πραγματοποιώντας σημαντικές αλλαγές που θα μας δημιουργήσουν την δίψα για μία νέα αρχή… Τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς) που έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο θα νιώσουν αυτή την ημέρα ότι τα θέλουν… όλα δικά τους!

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα…

Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού και την Δευτέρα στις 18 Σεπτεμβρίου θα σχηματίσει την αρμονική όψη τριγώνου με τον πλανήτη της φαντασίας, της ονειροπόλησης και της διαίσθησης, τον Ποσειδώνα! Το τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα σε κινητοποιεί να διεκδικήσεις τα όνειρά σου και μάλιστα φέρνει στο δρόμο σου εξελίξεις, που σε βοηθούν να πραγματοποιήσεις σχέδια και επιθυμίες καρδιάς. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν από την αστρολογική όψη είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στο α΄ δεκαήμερο.

Ο ανάδρομος Ερμής σε «κόντρα» με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα.

Οι μέρες 20 ως 22 Ιανουαρίου 2016, χρειάζονται μεγάλη προσοχή και είναι δεδομένο ότι δεν θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από καβγάδες, παρεξηγήσεις αλλά και… αποκαλύψεις! Ο ανάδρομος Ερμής από τον Αιγόκερω, έρχεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, επηρεάζοντας τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του δευτέρου δεκαημέρου… Κάποια προβλήματα δεν λύνονται εύκολα, κάποιες υποθέσεις που πίστευες ότι είχαν αποκατασταθεί, θα αποδειχθεί ότι είχαν τα θέματά τους, ενώ οι παρεξηγήσεις, τα ψέματα και οι αποκαλύψεις, θα φέρουν ομηρικούς καβγάδες…

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Βάζοντας στον έρωτα την λογική…

Στις 23 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω κάνοντας τον έρωτα πλέον να μην είναι ένα παιχνίδι, αλλά μία υπόθεση αρκετά σοβαρή… Μετά την άστατη ερωτική περίοδο που περάσαμε, θα κληθούμε όλοι μας να δούμε τα αισθηματικά μας πιο ώριμα και σοβαρά κοιτάζοντας το προσωπικό μας συμφέρον… Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω δεν έχει ευαισθησίες, κοιτάζει μόνο το μέλλον και την αποκατάσταση… Τα ζώδια που θα ευνοηθούν από την παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω είναι οι εκπρόσωποι της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και οι εκπρόσωποι του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς).

Η πρώτη Πανσέληνος του 2016 στον φλογερό Λέοντα!

Η εβδομάδα μας ολοκληρώνεται με μία παθιασμένη πανσέληνο στο ζώδιο του Λέοντα, την πρώτη πανσέληνο της νέας μας χρονιάς. Το ολόγιομο φεγγάρι του Ιανουαρίου έρχεται για να χαρίσει πάθος και ένταση στις ημέρες που ακολουθούν, ενώ πολλοί θα είναι αυτοί που θα δραματοποιήσουν έντονα τις καταστάσεις γύρω τους και θα δώσουν το δικό τους «ρεσιτάλ» γιατί δεν θα μπορέσουν να συγκρατήσουν τα συναισθήματά τους! Τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους οφείλουν να συγκρατήσουν τις συναισθηματικές υπερβολές ενώ οι εκπρόσωποι του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του δευτέρου δεκαημέρου, οφείλουν να αποφύγουν τους καβγάδες, τις ίντριγκες και τις σκληρές αποφάσεις…
 
Πώς θα επηρεάσουν οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 18-24 Ιανουαρίου 2016 τα ερωτικά των ζωδίων; Διάβασε τις ερωτικές σου προβλέψεις και άκουσε τον δικό σου ερωτικό στίχο που σε χαρακτηρίζει για αυτή την εβδομάδα και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Μόνο για εκείνη μη μου λες – Πυξ Λαξ / Θεοδοσία Τσάτσου»
Η εβδομάδα που έρχεται είναι έντονη, επεισοδιακή και άκρως εκρηκτική για τα ερωτικά σου… Ο ανάδρομος Ερμής από τον Αιγόκερω σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με Ουρανό και Πλούτωνα και εσύ δεν θέλεις άλλο να ακούς τα ίδια και τα ίδια. Νευριάζεις, θυμώνεις, επαναστατείς και βλέπεις σαν κόκκινο πανί τα ζητήματα τα ερωτικά, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου σου! Το Σαββατοκύριακο η Πανσέληνος στο Λέοντα φουντώνει με πάθος την ερωτική σου ζωή και εσύ δεν ξέρεις πού πατάς, πού βρίσκεσαι, αλλά και τι θέλεις… Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι ο ακόλουθος:
«Αν έρθεις απ' το σπίτι τα χαράματα θα έχω το κλειδί πάνω στην πόρτα, αν θέλεις θα γκρεμίσουμε τα φράγματα δυο ταχυδρόμοι που ξεχάστηκαν στη βόλτα! Πες μου, πες μου αν θέλεις, τι φοβάσαι στις γιορτές πες μου, πες μου αν θέλεις τι φοβάσαι στις γιορτές! Μόνο για κείνη μη μου λες, μόνο για κείνη μη μου λες! Την έχω κλείσει μες στο χθες, την έχω κλείσει μες στο χθες, μόνο για κείνη μη μου λες…» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Ο τελευταίος χορός – Άννα Βίσση / Νίκος Καρβέλας»
Τα ζητήματα του έρωτα φαίνεται πως έχουν την πρωτιά αυτή την εβδομάδα στην καθημερινότητά σου! Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στηρίζει εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, που πραγματοποιεί το όνειρο που έχεις για μία σχέση σου… Παράλληλα, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα σε κάνει να πρωταγωνιστείς σε μέρες πάθους, απαιτώντας να τα έχεις όλα δικά σου, ακριβώς όπως τα θέλεις! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω έρχεται για να ανανεώσει την αισθηματική σου ζωή και για να σε βοηθήσει να αγγίξεις αυτό που τόσο πολύ προσδοκάς!
«Κράτησέ με απόψε πιο σφιχτά, άσε τον ιδρώτα στο κορμί να κυλά, άκου την καρδιά μου πως χτυπά, σου φωνάζει ακόμα πόσο σ’ αγαπά! Φίλησέ με απόψε πιο πολύ άσ’ τον έρωτα στο δάκρυ να πνιγεί… Πώς τα φέρνει έτσι η ζωή, δε θα είμαστε ποτέ ξανά μαζί! Σε μια ώρα θα ’χουν όλα τελειώσει, πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Ας πεθαίναμε αγκαλιά πριν τελειώσει ο τελευταίος χορός, ο τελευταίος χορός…» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Άλλα μου λεν τα μάτια σου – Gadjo Dilo»
Μυστήριο έχει η εβδομάδα σου, φίλε Δίδυμε… Υπάρχουν πράγματα που δεν τα κατανοείς, κουράζεσαι να δικαιολογείς ανθρώπους και καταστάσεις και… τα έχεις μαζεμένα, θες να τα πεις έξω από τα δόντια! Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα στο τέλος της εβδομάδας, σε κάνει να εκδηλώνεσαι και να εκφράζεσαι έντονα με τα λόγια σου… Ο έρωτας γίνεται τώρα ένα παιχνίδι με καπρίτσια και αστάθεια και εσύ τραγουδάς:
«Μυστήριο κατάντησες για μένα και τα ’χω, αγαπούλα μου, χαμένα, και το σφυγμό σου νά ’βρω δεν μπορώ, γι’ αυτό με τυραννάς τόσον καιρό. Άλλα μου λεν τα μάτια σου και άλλα η καρδιά σου. Άλλα μου λεν τα χάδια σου και άλλα τα φιλιά σου. Παιχνίδια και καπρίτσια όλο κάνεις, γι’ αυτό κερδίζεις πάντα και δε χάνεις. Παράξενα στα μάτια με κοιτάς, μα ούτ’ εσύ δεν ξέρεις τι ζητάς!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Μην της το πεις – Κώστας Τουρνάς»
Μία κρύο και μία ζέστη είναι τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα… Σίγουρα μπορείς να αναμένεις σε μία όμορφη ερωτική εξέλιξη, αν έχεις γεννηθεί στο α΄ δεκαήμερο του ζωδίου σου! Ωστόσο, η πορεία της εβδομάδα φέρνει σημαντικές αντιθέσεις και καβγάδες στους σταθερούς δεσμούς ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Μην κάνεις σοβαρές συζητήσεις, μην μιλήσεις, μην λυπηθείς, μην πάρεις αποφάσεις και μην δικαιολογήσεις καταστάσεις… Η δυσαρμονία του ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα φέρνει ξαφνικές αποκαλύψεις για μία σχέση και εσύ τραγουδάς:
«Όταν την δεις με τον άλλο ξανά κι αν μιλήσεις, πες της πως μ’ είδες πως είμαι καλά και να ζήσεις! Μην της το πεις πως την έχασα μα την αγαπώ, μην της το πεις πως δεν ξέχασα και για κείνη ζω… Μην της μιλήσεις, να με λυπάται δε θέλω. Ίσως μια μέρα νιώσει το λάθος και `ρθει!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΛΕΩΝ
«Το πάθος – Εκείνος και Εκείνος»
Εβδομάδα πάθους και έρωτα σε περιμένει! Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς πραγματοποιείται στις 24 του μήνα στο ζώδιό σου και εσύ γίνεσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας, αναζητώντας κάθε τι που σε γεμίζει και σου δίνει ενέργεια! Δεν θα συμβούν ευτράπελα, δεν θα έχεις δυσκολίες, ωστόσο το πάθος θα είναι κυρίαρχο και θα σου δημιουργεί αβεβαιότητα, ζήλεια αλλά και άγχος για το τι θα ακολουθήσει… Τραγουδάς λοιπόν:
«Απ’ όλα μου τα πάθη εγώ διαλέγω εσένα να `σαι το πιο μεγάλο, να `σαι το πιο γλυκό. Σε σένα θα ποντάρω κι ας ξέρω πως ρισκάρω για χάρη σου να χάσω και γη και ουρανό. Και γη και ουρανό... Να νυχτώνει, να χαράζει κι εγώ δίπλα σου να λέω "δε με νοιάζει" όπου πας εσύ, να `μαι κι εγώ. Να σε νιώθω, να σ’ αγγίζω, σαν αέρας το κορμί σου να τυλίγω, όπου πας εσύ, να `μαι κι εγώ…»
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Τι λάθος κάνω – Γιάννης Χαρούλης»
Μετράς τα λάθη σου, τα πάθη σου, τις αδυναμίες σου και τα σφάλματά σου αυτή την εβδομάδα, φίλε Παρθένε… Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, σου δίνει μία ευχάριστη είδηση που γεμίζει την καρδιά σου! Παράλληλα, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα ευνοήσει στην πορεία τα ερωτικά σου ζητήματα… Ωστόσο οι μέρες που ακολουθούν, ιδιαίτερα 20 ως 24 Ιανουαρίου, έχουν τις δυσκολίες και τα κλεισίματά τους στα αισθηματικά σου, γιατί ο κυβερνήτης σου ο Ερμής είναι ανάδρομος σε δύσκολες όψεις με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, γεγονός που σε κάνει να θέλεις να βρεις λύσεις σε υποθέσεις του παρελθόντος… Το τραγούδι σου λοιπόν είναι:
«Μια φυλακή είν’ ο κόσμος μακριά σου μα η νύχτα αυτή μου `φερε το άρωμά σου! Τι λάθος κάνω κι όλο φτάνω πιο κοντά κι όλο σε χάνω κι όλο απ’ την αρχή ξανά; Όλο σε χάνω κι όλο απ’ την αρχή ξανά, τι λάθος κάνω κι όταν φτάνω είν’ αργά;» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΖΥΓΟΙ
«Το χαστούκι της αγάπης – Γιάννης Πλούταρχος»
Η αγάπη έχει τα χαστούκια της, τις προδοσίες της, τα πάνω και τα κάτω της… Αυτή την εβδομάδα αισθάνεσαι πως ήρθε το τέλος σε μία σχέση, ότι τα πράγματα έρχονται πολύ διαφορετικά από ό,τι περίμενες και φανταζόσουν. Οι δύσκολες όψεις του ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα δοκιμάζουν σημαντικά την υπομονή σου και εσύ πρέπει να συγκρατηθείς! Η Πανσέληνος στο Λέοντα σε βοηθά να βρεις τη χαρά που κρύβεται μέσα σου, αφήνοντας πίσω σου τα χαστούκια της αγάπης…
«Τα μάτια κατακόκκινα βαμμένα ρωτάνε ανυπόμονα που `να σαι κι αφού αποφασίστηκε! Καλώς να πας μα να θυμάσαι ναυάγησα και έγινα καράβι βυθισμένο στα νερά σου ναυάγησα σου λέω δεν μπορώ να ζήσω μακριά σου, ναυάγησα για σένα κι η δόλια περηφάνια μου κυρτώνει, σφίγγω την καρδιά μου μα η άτιμη ματώνει το χαστούκι της αγάπης με σκοτώνει…» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Μίλησε μου – Γρηγόρης Μπιθικώτσης»
Έφτασε η στιγμή να εκφραστείς, να βγάλεις από μέσα σου όλα αυτά που κρατούσες εδώ και καιρό και να ομολογήσεις τα συναισθήματά σου! Το τρίγωνο του Άρη από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, φέρνει θετικές ερωτικές εξελίξεις… Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για επικοινωνίες, μηνύματα και ειδήσεις αισθηματικού περιεχομένου… Η Πανσέληνος στο Λέοντα σου μεταδίδει πάθος και ορμητικότητα και εσύ τραγουδάς…
«Μίλησέ μου, μίλησέ μου, δε σε φίλησα ποτέ μου. Μίλησέ μου, μίλησέ μου, πώς να σε ξεχάσω πες μου. Μίλησέ μου, μίλησέ μου, δε σε φίλησα ποτέ μου. Μίλησέ μου, μίλησέ μου, μόνο στ' όνειρό μου σε φιλώ!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Τολμώ – Μαρινέλλα»
Ο έρωτας θέλει τόλμη και ρίσκο και αυτό είναι κάτι που το ξέρεις αρκετά καλά! Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Δία σε κάνει να υπερβάλεις και να τολμάς αυτό που μέχρι πριν λίγο το θεωρούσες ακατόρθωτο… Η πορεία της εβδομάδας κρίνεται θετική, αφού η Πανσέληνος στο Λέοντα φέρνει ειδήσεις και συναντήσεις με άτομο που μέχρι τώρα ήσουν σε απόσταση…
«Με συναρπάζεις σα να βλέπω περιπέτεια είσαι υπερένταση που ξέρω τη συνέχεια! Μου είπες πάντα έτσι θα 'μαι μη μ' αγγίζεις θα καείς, κι όμως τολμώ να σ' αγαπώ ό,τι κι αν πεις… Τολμώ στο ναρκοπέδιο που ζεις να περπατώ, τολμώ μέσα στο τούνελ που περνάς ν' ακολουθώ, τολμώ να 'μαι αντίλαλος δικός σου σ' αγαπώ, τολμώ όσα δεν τόλμησε κανείς εγώ τολμώ, τολμώ!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Ό,τι δεν σε σκοτώνει – Νίκος Πορτοκάλογλου»
Μπορεί να περνάς δυσκολίες, να μην ακούς από τους γύρω σου αυτά που θα ‘θελες, αλλά να υπάρχει μία μόνιμη καθυστέρηση και γκρίνια που να σε ενοχλεί… Όμως έρχονται καλύτερες ημέρες, αφού από αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη θα κάνει το πέρασμά της στο δικό σου ζώδιο και θα σε ευνοήσει! Απόφυγε λοιπόν τα καβγαδάκια και τραγούδησε τον δικό σου στίχο:
«Όταν σου πάνε όλα στραβά στον έρωτα και στα χαρτιά να το γιορτάζεις, γιατί ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο ζωντανό! Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό ω, ω, ω, πιο δυνατό, ω, ω, πιο ζωντανό Όλα θα αλλάξουνε ξανά και θα κερδίσεις την ζαριά με την σειρά σου μια ρόδα είναι και γυρνά και ξαναπαίρνουνε φωτιά τα όνειρά σου!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Αν μ΄ αγαπάς – Όναρ»
Με μία μοναδική και απόλυτα ερωτική Πανσέληνο στο ζώδιο του Λέοντα, εσύ δεν κάθεσαι φρόνιμα, αγαπητέ Υδροχόε! Βράζεις ερωτικά, κατακλύζεσαι από πάθος, έχεις τους φόβους, τις ανασφάλειές σου, αλλά και τις απαιτήσεις σου και συμβαίνουν κάποιες περίεργες μυστικές κινήσεις που σου βάζουν φιτιλιές, φουντώνοντας τους φόβους σου! Ζητάς απαντήσεις και θα τις έχεις… Το τραγούδι σου αυτή την εβδομάδα είναι:
«Αν μ΄ αγαπάς θα με θυμάσαι κάθε στιγμή σε κάθε βλέμμα! Αν μ΄ αγαπάς θα περνάς το ίδιο δύσκολα με μένα, αν μ΄ αγαπάς θα με θυμάσαι κάθε στιγμή σε κάθε ψέμα, αν μ΄ αγαπάς θα περνάς το ίδιο δύσκολα με μένα…» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Κάνω μία ευχή – Εξόριστοι»
Οι ευχές μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αυτή την εβδομάδα, φίλε Ιχθύ! Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σε παρασύρει σε συναισθηματική υπερβολή και επιζητάς από τη σχέση σου κάτι περισσότερο από αυτό που έχεις… Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σου δίνει έμπνευση, δημιουργικότητα, αλλά και έντονο συναισθηματισμό… Τι το καλύτερο λοιπόν από το να πεις αυτά που αισθάνεσαι και να ευχηθείς ένα καλύτερο αύριο, που θα το έχεις!
«Κάνω μιαν ευχή ξανά να 'ρθεις… Αν μ' αναζητήσεις θα με βρεις δίχως να σκεφτείς, έλα πάλι κοντά στη δικιά μου ζωή στη δικιά μου αγκαλιά που ζητά. Άνοιξη ξανά ακόμα τι να θυμηθώ απ' τον καιρό που οι δυο μαζί ξεκινούσαμε εμείς! Ραντεβού στη χαρά ναι, ο έρωτας δίνει φτερά!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-01-2016 14:35:00
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι