blank
 
blank
18-05-2014 00:00:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 19 ως 25 Μαΐου, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 19 ως 25 Μαΐου, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 19 ως 25 Μαΐου 2014

«Αν δύο άνθρωποι είναι γραφτό να είναι μαζί, μπορεί να τσακωθούν, να χωρίσουν όμως θα βρουν τελικά το δρόμο για να είναι μαζί»! Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα για τις αισθηματικές υποθέσεις των ζωδίων για την εβδομάδα 19 ως 25 Μαΐου! Το κλίμα αρχίζει σιγά-σιγά να βελτιώνεται, οι αισθηματικές μας υποθέσεις ξεκινούν να μπαίνουν στη σειρά τους και οι εκπρόσωποι του ζωδιακού αρχίζουν να εισπράττουν και πάλι τις χαρούμενες εκπλήξεις των πλανητών, που χαρίζουν πραγματικά ευκαιρίες για ανανέωση!

Ο Άρης παύει πλέον να είναι ανάδρομος: Οι σχέσεις μπαίνουν τώρα σε τάξη

Από το ξεκίνημα του Μαρτίου, ο Άρης κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού, δημιουργώντας ξαφνικές ανατροπές στις σχέσεις μας και φέρνοντας ερωτικά ζητήματα του παρελθόντος και πάλι στην επιφάνεια και κάνοντας πιο αργές αλλά και μπερδεμένες τις εξελίξεις στην αισθηματική μας ζωή! Από αυτή την Δευτέρα έχουμε λόγους για να χαμογελάμε λοιπόν, γιατί ο Άρης επιστρέφει στην ορθή φορά του, κάνοντας πλέον πιο «γρήγορο παιχνίδι» και βάζοντας μας στους κανονικούς ερωτικούς μας ρυθμούς! Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι είναι σίγουρο ότι θα νιώσουν μία μεγάλη ανακούφιση από την επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία! Βέβαια πρέπει να τονίσουμε, ότι οι σχέσεις θα συνεχίσουν ακόμα να βρίσκονται σε «απειλή» αλλά τουλάχιστον τώρα θα μπορούμε να βρούμε τον τρόπο για να διαχειριστούμε πιο έξυπνα τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω μας.

Ο Ήλιος στους Διδύμους: Βγες, διασκέδασε και επικοινώνησε…

Ο ζωοδότης μας Ήλιος, κάνει αυτή την εβδομάδα το πέρασμά του στο ζώδιο των Διδύμων, που σημάνει την έναρξη των γενεθλίων των αέρινων εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (τους Διδύμους)! Βρίσκουμε λοιπόν και πάλι το κέφι και την αισιοδοξία μας, αρχίζουμε να επικοινωνούμε με μεγαλύτερη ευκολία, κουβεντιάζουμε τα σχέδιά μας, βγαίνουμε, διασκεδάζουμε, αποκτάμε εμπειρίες και έχουμε αρκετές μετακινήσεις… Αυτό είναι άλλωστε κάτι που μας καλεί αυτή η εποχή να κάνουμε!

Ο Δίας και ο Κρόνος είναι το στήριγμά σου…

Κατά την διάρκεια όλης της εβδομάδας παρατηρούμε ότι ο Δίας από το ζώδιο του Καρκίνου, βρίσκεται σε θετική προσέγγιση με τον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού! Η θετική όψη τριγώνου που σχηματίζουν αυτοί οι δύο αργοί πλανήτες, συμβάλλουν στην σταθεροποίηση καταστάσεων και βοηθούν στην εύρεση των ιδανικών λύσεων, που μπορούν να φέρουν αποτελέσματα σε βάθος χρόνου! Αν είσαι λοιπόν Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς, Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως, δέχεσαι μεγάλη στήριξη από αυτή την θετική όψη, που μπορεί να σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τα δύσκολα! Στήριξη δέχεσαι και εσύ που έχεις στο προσωπικό σου ωροσκόπιο πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, μεταξύ 17ης και 19ης μοίρας.

Η Αφροδίτη και ο Ερμής δημιουργούν ένα πολύ ερωτικό επικοινωνιακό σκηνικό…

Η Αφροδίτη στον Κριό απαιτεί γρήγορη δράση και πρωτοβουλία στα ερωτικά, ενώ γίνεται κιόλας η κύρια υπαίτια για την δημιουργία ξαφνικών ερωτικών πόθων! Ο Ερμής στους Διδύμους, βρίσκεται στα «φόρτε» του και μπορεί απλόχερα να χαρίσει τα δώρα του στις επικοινωνίες μας. Την εβδομάδα αυτή λοιπόν η Αφροδίτη και ο Ερμής θα βρίσκονται σε θετική όψη εξαγώνου, δίνοντας απλόχερα τις ευκαιρίες για ερωτικά ραντεβού, νέες γνωριμίες και ευχάριστες ειδήσεις στον τομέα των αισθηματικών! Πιο ευνοημένοι για μία ακόμα φορά θα σταθούν τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους! Ευχάριστες επικοινωνιακές εξελίξεις στα αισθηματικά σου θα δεχτείς και εσύ που έχεις προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, μεταξύ 20ης και 25ης μοίρας.
 
Το MyAstro.gr ετοίμασε όπως κάθε εβδομάδα τις αισθηματικές προβλέψεις του ζωδίου σου με ένα τραγούδι! Άκουσε το στίχο που αντιπροσωπεύει αυτή την εβδομάδα την αισθηματική σου κατάσταση και ξεκίνησε αμέσως τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Θα βγαίνω, θα πίνω – Πάνος Κιάμος»
«Θα βγαίνω θα πίνω και λόγο δε θα δίνω, καλά θα περνάω, μόνος μου θα γυρνάω! Θα βγαίνω, θα πίνω, θ' ανάβω και θα σβήνω, καλά θα περνάω και γι' άλλη αγάπη δε πονάω! Ψέματα δε θέλω να σου πω, άμα φύγεις δε θα κλαίω, εγώ θα στο πω και βάλτο στο μυαλό πως θα σε ξεχάσω στο λεπτό, λιώμα θα γίνω και δε θα μείνω σπίτι να κοιμηθώ»! Με αυτό ακριβώς το στίχο θα υποδεχθείς τη νέα εβδομάδα, αγαπητέ Κριέ. Ο Άρης ορθόδρομος από το ζώδιο του Ζυγού, σου δίνει τον αέρα να βγεις, να διασκεδάσεις και να νιώσεις και πάλι λίγη ελευθερία! Η θετική όψη του Ερμή με την Αφροδίτη σου δίνει τον «αέρα» να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις στο πλευρό ενός έρωτα, που δεν είναι όμως και τόσο μόνιμος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Το σ’ αγαπώ – Δημήτρης Κοργιαλάς»
«Μα εγώ είμ' εδώ και σ' αγαπώ, χωρίς να ξέρω το "γιατί", λίγο το φως μες στην καρδιά, μ' αυτό το λίγο μου αρκεί να έχω ένα λόγο για να πω όταν γυρίσεις να σε δω, το "σ' αγαπώ", όπως κανείς, όπως κανείς δε σ' το ‘χει πει, όπως κανείς δε σ' το ‘χει πει»… Αυτός είναι ο δικός σου στίχος, φίλε Ταύρε! Ο χρόνος μετράει υπέρ σου και σε βοηθά να ξεπερνάς τα δύσκολα. Μπορεί ακόμα να είναι κάπως μπερδεμένα όλα στο μυαλό σου, όμως ο Δίας και ο Κρόνος σε θετική όψη, σε βοηθούν να ξεδιαλύνεις το κλίμα και να πεις το «σ’ αγαπώ» χωρίς να σκεφτείς το «μετά»! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Πιο πολύ – Μιχάλης Χατζηγιάννης»
«Ρώτησε με ό,τι θες για το φεγγάρι κι άμα θα 'ρθει κάποια μέρα να μας πάρει. Ρώτησε με αν ο έρωτας αντέχει σε τροχιά γύρω απ' τα σύννεφα να τρέχει. Μοναχά μη με ρωτήσεις αν θα πέθαινα για σένα, η απάντηση μωρό μου είναι εύκολη για μένα: πιο πολύ απ' όσο φαντάζεσαι, πιο πολύ απ' όσο φοβάσαι, πιο πολύ απ' ό,τι ονειρεύεσαι μεσ' στα χέρια μου όταν κοιμάσαι, πιο πολύ από μένα σ' αγαπώ»! Αποκαλυπτική και γεμάτη ενθουσιασμό θα είναι η νέα εβδομάδα για το δικό σου ζώδιο, αγαπητέ Δίδυμε! Ο Ερμής από το ζώδιό σου και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, σκαρώνουν ένα ξέφρενο πάρτι για τα αισθηματικά σου… Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι την επιπολαιότητά σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Τη μοναξιά φοβάμαι – Αγγελική Ηλιάδη»
«Τη μοναξιά φοβάμαι, χωρίς εσένα δεν κοιμάμαι, σαν μια γλυκιά μπαλάντα μες την ψυχή μου είσαι πάντα, θέλω να σε δω... θέλω να σε δω γιατί φοβάμαι μόνη μου να ζω και με το δάκρυ γράφω σ' αγαπώ»… Πράγματι αγαπητέ Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα τρέμεις στην ιδέα της μοναξιάς και εκφράζεις και κάποιες ανασφάλειες! Ο Δίας και ο Κρόνος σε αρμονική όψη, αποτελούν το δικό σου στήριγμα για να ξεφύγεις από τα δύσκολα και για να αντιμετωπίσεις τα αισθηματικά σου προβλήματα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΛΕΩΝ
«Θέλω τόσα να σου πω – Νίνο / Έλλη Κοκκίνου»
«Θέλω τόσα να σου πω, να σε νιώσω προσπαθώ, στο δικό σου όμως μυαλό όλα μοιάζουν ύποπτα… Θέλω τόσο να σε δω, στο φιλί σου να αφεθώ, θέλω τόσα να σου πω, μα δεν λέω τίποτα… Σ’ αγαπώ κι αγάπη αυτή πονάει κι αντίστροφα μετράει την κάθε μας στιγμή, σ’ αγαπώ κι αγάπη αυτή βουρκώνει, μετά το μετανιώνει και πάλι απ’ την αρχή»! Αυτός είναι ο δικός σου στίχος, φίλε Λέοντα! Θέλεις πολλά να πεις και να εκφράσεις, θέλεις να φύγεις κάπου μακριά, κρατώντας κοντά σου μόνο το άτομο που έχεις στην καρδιά σου! Υπάρχουν προβλήματα στην αισθηματική σου ζωή, όμως αυτή η εβδομάδα σου δίνει μία όμορφη διέξοδο, αφού ο Ερμής και η Αφροδίτη φροντίζουν για το καλό σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Δεν θέλω άλλον ήρωα – Έλενα Παπαρίζου»
«Δε θέλω άλλον ήρωα πια, θέλω μονάχα μια αγκαλιά να ξημερώνω και να νυχτώνω και να είσαι μπροστά… Δε θέλω άλλον ήρωα πια, θέλω μονάχα μια αγκαλιά, να ξέρω είσαι η αγάπη μου, είσαι η αγάπη μου καθαρά, ξέρω έχουμε πολλά ελαττώματα, μα έτσι δένουν οι καρδιές με τα σώματα τώρα, πια το έμαθα πως οι ήρωες πως οι ήρωες πέθαναν»! Αυτή την εβδομάδα το στήριγμά σου, αγαπητέ Παρθένε, θα είναι το τρίγωνο του Δία με τον Κρόνο, το οποίο σε βοηθά να βάλεις πραγματικά το νερό στο αυλάκι! Όπως λέει και η Έλενα Παπαρίζου, έχεις ανάγκη από μία σταθερή αγκαλιά, από ένα χάδι… Από μία αγάπη που θα είναι μόνο για σένα! Αυτή την εβδομάδα έχεις την δυναμική να εκπληρώσεις μία μεγάλη προσδοκία σου, αρκεί να μην μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Και συνεχίζω να σε αγαπώ – Στέλιος Ρόκκος»
«Κοίτα, τον ουρανό μου πως ζητά ένα σου βλέμμα. Κοίτα, πως μοιάζει η αλήθεια μου μισή αν δεν την μοιραστείς εσύ, μ’ ένα σου ψέμα. Κοίτα, καλπάζει πάνω στο χαρτί κι απόψε η πένα. Κοίτα, όλες οι νότες πως μπορούν τόσο γλυκά να τραγουδούν, μόνο για σένα, για σένα… Και συνεχίζω να σ’ αγαπώ κι όποτε πάω να σ’ το πω, τα χάνω σαν μικρό παιδί και κοκκινίζω. Και συνεχίζω να σ’ αγαπώ κι όποτε πάω να στο πω, τα κάνω θάλασσα κι απ’ την αρχή αρχίζω»! Με αυτό τον ρομαντικό στίχο υποδέχεσαι τη νέα εβδομάδα, φίλε Ζυγέ! Ο Άρης πλέον σε ορθή φορά στο ζώδιό σου, σου δίνει την δυναμική που είναι απαραίτητη για να φέρεις τα αισθηματικά σου στο σημείο που θέλεις! Ο Ερμής και η Αφροδίτη σε βοηθούν να αποκαταστήσεις το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Μέχρι το τέλος του κόσμου – Αντώνης Ρέμος»
Όλο με κοιτάς σαν να με ρωτάς «πες μου, μ’ αγαπάς;», σου απαντάω «ναι», με ρωτάς «πόσο;», «τόσο!» κι εσύ πάλι «πόσο;». Μέχρι το τέλος του κόσμου, μέχρι να χάσω το φως μου, μέχρι στον ουρανό να μην πετάνε πια πουλιά. Μέχρι το τέλος του κόσμου έλα πάρε με αγκαλιά. Όλο αυτό μου λες «Πες μου, πες μου, πες! Πες μου αν με θες», σου απαντάω «ναι». «Πες μου, πες μου, πόσο;», «τόσο!» κι εσύ πάλι «πόσο;». Με αυτό τον τρυφερό, ρυθμικό αλλά και ρομαντικό στίχο υποδέχεσαι τη νέα εβδομάδα, αγαπητέ Σκορπιέ! Τα δύσκολα πέρασαν… Μετά την επεισοδιακή Πανσέληνο στο ζώδιό σου (πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα), τώρα είσαι πλέον σε θέση να επαναφέρεις το όμορφο κλίμα στην αισθηματική σου ζωή! Το τρίγωνο του Δία από τον Καρκίνο, με τον Κρόνο από το ζώδιό σου, σου δίνει την διέξοδο και την λύση, για να μπορέσεις να σταθεροποιήσεις μία αισθηματική σου σχέση! Μέχρι το τέλος του κόσμου λοιπόν, λες ότι θα αγαπάς… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Έρωτας κεραυνοβόλος – Ανδρέας Μικρούτσικος»
«Μέσα στα μάτια σου ο κόσμος όλος, έρωτας, έρωτας κεραυνοβόλος! Μέσα στα μάτια σου ο κόσμος όλος, έρωτας, έρωτας κεραυνοβόλος. Μέρες και νύχτες από πλαστικό, ταξίδι πάνω στον Τιτανικό, ποιος σώζει ποιον μέσα στον πανικό, εγώ έχω το γιατρικό. Μέσα στα μάτια σου ο κόσμος όλος, έρωτας, έρωτας κεραυνοβόλος! Μέσα στα μάτια σου ο κόσμος όλος, έρωτας, έρωτας κεραυνοβόλος»! Οι ρυθμοί ανεβαίνουν, ο Άρης επιστρέφει σε ορθή φορά και τα αισθηματικά σου αρχίζουν να εξελίσσονται σε πιο γρήγορους ρυθμούς! Το πιο θετικό όμως είναι ότι αυτή την εβδομάδα ο Ερμής από τους Διδύμους και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, βάζουν τα δυνατά τους για να φέρουν στη ζωή σου έρωτα κεραυνοβόλο! Αν είσαι ήδη σε σχέση; Τότε ετοιμάσου να ζήσεις με το ταίρι σου, ευχάριστες, δυνατές ερωτικές στιγμές, σαν αυτές που απολαύσατε όταν πρωτογνωριστήκατε! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Εγώ για σένα – Ραλλία Χρηστίδου»
«Με ρωτάς εγώ για σένα τι θα έκανα, αν θα το ‘σκαγα μια μέρα απ’ τη δουλειά, αν θα το ‘σκαγα μια μέρα για να φύγουμε, με τ’ αυτοκίνητο, για κάπου στ’ άγνωστο. Με ρωτάς εγώ για σένα τι θα έκανα, αν θα άφηνα μια στάλα εγωισμού, αν θα σ’ άφηνα ή αν πίσω σου θα έτρεχα, ρωτάς αν θα ‘πεφτα για σένα στη φωτιά. Εγώ για σένα, εγώ για σένα, για σένα θα ‘πεφτα πιο κάτω απ’ τον καθένα. Εγώ καρδιά μου, εγώ καρδιά μου, εγώ θα σκότωνα για σένα τα όνειρά μου.»! Αυτός είναι ο δικός σου στίχος αγαπητέ Αιγόκερε για τη νέα εβδομάδα! Αρχίζεις να χαλαρώνεις, να βλέπεις τις καταστάσεις γύρω σου πιο αισιόδοξα, αλλά και συναισθηματικά! Ο Δίας από τον Καρκίνο (στον τομέα των σταθερών σου σχέσεων) και ο Κρόνος από το ζώδιο του Σκορπιού (στον τομέα της κοινωνικής δικτύωσης αλλά και των ερωτικών προσδοκιών), πραγματοποιούν αυτή την εβδομάδα τρίγωνο. Να αναμένεις λοιπόν, ότι θα εκπληρωθεί μία σημαντική σου προσδοκία ή, αν είσαι χωρίς ταίρι, ότι θα έρθει στη ζωή σου ένας σύντροφος ζωής! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Ραντεβού στην παραλία – Ελένη Φουρέιρα»
«Ζέστη, και νιώθω sexy, πάμε να φύγουμε, ένα να γίνουμε, γίνουμε ζέστη, και όποιος αντέξει, μωρό μου μ' έκαψε ο ήλιος και ζεσταίνομαι πολύ, σήμερα προτείνω να ιδρώσουμε μαζί, γιατί σε θέλω, γιατί σε θέλω, γιατί σε θέλω, σε θέλω! 40 βαθμοί λιώνει το κορμί, η λύση είναι μία, πάμε παραλία! 40 βαθμοί, καίγομαι πολύ, η λύση είναι μία, πάμε παραλία, ραντεβού στη παραλία»!!! Υποδέχεσαι το καλοκαιράκι αγαπητέ Υδροχόε από αυτή την εβδομάδα… Η Αφροδίτη από τον Κριό και ο Ερμής από τους Διδύμους σε πλήρη αρμονία, σου δίνουν τον αέρα της ανανέωσης στα αισθηματικά σου! Νέες γνωριμίες και ευχάριστες ειδήσεις, θα κάνουν το κλίμα της εβδομάδας αρκετά καυτό και ερωτικό… Ραντεβού στην παραλία λες και το διασκεδάζεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Για να σε συναντήσω – Μανώλης Λιδάκης»
«Αχ, για να γεννηθείς εσύ κι εγώ, γι’ αυτό, για να σε συναντήσω, γι’ αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου, γι’ αυτό, για να σε συναντήσω! Δεν έχει αρχή και τέλος, δεν έχει μέτρημα, θάλασσα που κυλάει αυτό το αίσθημα, στο πιο βαθύ σκοτάδι, στη δυνατή βροχή, γιορτάζει η αγάπη, γιορτάζει η αγάπη, της νύχτας το σκοτάδι φωτίζει το φιλί»!!! Με αυτό τον αισθαντικό στίχο ξεκινάς, φίλε Ιχθύ, τη νέα εβδομάδα… Αγαπάς δίχως όρια και κάνεις τα πάντα για να συναντήσεις το άτομο που ποθείς! Ο Δίας από τον Καρκίνο (στον τομέα του ωροσκοπίου σου που αντιπροσωπεύει τον έρωτα) και ο Κρόνος από το ζώδιο του Σκορπιού σε βοηθούν αυτή την εβδομάδα με την πλήρη αρμονία τους, να γεφυρώσεις το όποιο χάσμα είχε δημιουργηθεί στην αισθηματική σου ζωή! Για να συναντήσεις λοιπόν τον έρωτά σου, μπορείς να κινήσεις γη και βουνά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-05-2014 00:00:00
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι