blank
 
blank
18-10-2015 15:57:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 19 ως 25 Οκτωβρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 19 ως 25 Οκτωβρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 19 ως 25 Οκτωβρίου 2015

Ξεκινά μία εβδομάδα με ερωτική ποικιλία και ενδιαφέρον, που μας βοηθά όλους να ξεφύγουμε για τα καλά από την ρουτίνα και να ζήσουμε δυναμικές στιγμές, που σίγουρα θα αγγίξουν ένα ιδιαίτερο κομμάτι της ψυχής μας. Την εβδομάδα 19-25 Οκτωβρίου η ζήλια και το παρασκήνιο έχουν την τιμητική τους, οι μοιραίοι έρωτες θα χρωματίσουν με αισθησιασμό τις μέρες μας, οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν, ενώ τα ξαφνικά καβγαδάκια και οι παρορμητικές αποφάσεις θα κάνουν κάποιες εξελίξεις να είναι πολύ γρήγορες… Ποια ζώδια θα ευνοηθούν; Ποια θα έχουν προκλήσεις; Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας περιγράφουν τα ερωτικά των ζωδίων!

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Τάσεις εκδίκησης…

Στις 22 Οκτωβρίου, ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού βρίσκεται σε δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και οι τάσεις εκδίκησης παρασύρουν σε ευτράπελα, ενώ το παρασκήνιο και η ίντριγκα δεν θα λείψουν! Η ισορροπία στις σχέσεις διασπάται ενώ τα πικρόχολα λόγια και οι σκληρές διαφωνίες θα προκαλέσουν πόνο και στεναχώρια σε ζευγάρια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που γεννήθηκαν στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου τους!

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Έρωτας με βάθος και ουσία!

Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου μας καλεί να δούμε αναλυτικά, σοβαρά και ουσιαστικά το μέλλον της αισθηματικής μας ζωής. Ο καταλυτικός Πλούτωνας από τον Αιγόκερω διαλύει ό,τι δεν στέκεται πάνω σε γερές βάσεις και σταθεροποιεί μονάχα ό,τι έχει πραγματικά αξία. Στις 23 Σεπτεμβρίου, το θετικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα γίνεται η αιτία να δημιουργηθούν έντονοι και μοιραίοι έρωτες με βάθος και ουσία! Ο ερωτισμός θα είναι στο ζενίθ του και τα πάθη θα γίνουν ο οδηγός μας. Θα ευνοηθούν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) του δευτέρου δεκαημέρου!

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και το πάθος της κατάκτησης!

Ο Ήλιος κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Σκορπιού και οι μέρες μας πλέον γεμίζουν με πάθος, επιμονή και έντονη την επιθυμία της διεκδίκησης και της κατάκτησης! Οι φίλοι μας οι Σκορπιοί διανύουν την περίοδο των γενεθλίων τους, απαλλαγμένοι πλέον από τα εμπόδια του Κρόνου, πιο ώριμοι και σταθεροί για να βάλουν νέες βάσεις στη ζωή τους!

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία: Η τυχερή όψη του έρωτα!

Μία εκπληκτική αστρολογική όψη για τα αισθηματικά έρχεται στις 25 Οκτωβρίου, για να τονώσει ηθικά και συναισθηματικά τους εκπροσώπους της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς) του δευτέρου δεκαημέρου! Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στο ζώδιο της Παρθένου, φέρνει ευκαιρία για «νοικοκύρεμα» σχέσεων, για γάμο, αποκατάσταση και σχέσεις που θα μπορούν να έχουν διάρκεια.

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ουρανό: Ξαφνικές αποφάσεις, αλλά και καβγαδάκια…

Στις 25 Οκτωβρίου ο Ερμής από το Ζυγό παύει πλέον να κρατά τα προσχήματα και έρχεται αντιμέτωπος με τον Ουρανό από τον Κριό, προκαλώντας απρόβλεπτες αποφάσεις, εντάσεις, ρήξεις και διαφωνίες, στις σχέσεις των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του δευτέρου δεκαημέρου! Αυτή τη μέρα θυμήσου: Η επανάσταση δεν είναι λύση, η αντίδραση μπορεί να φέρει δυσάρεστα επακόλουθα που θα προκαλέσουν…
 
Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι ο ερωτισμός θα είναι στα «φόρτε» του αυτή την εβδομάδα… Ας δούμε λοιπόν τις ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων μέσα από τον στίχο γνωστών τραγουδιών, γιατί ο στίχος μιλά πάντα καλύτερα στην καρδιά μας! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Πυξίδα – Ευρυδίκη»
«Τρελαίνεις την πυξίδα μου και δείχνει όπου πας μακάρι μόνο να ’ξερα εσύ αν μ’ αγαπάς, τρελαίνεις την πυξίδα μου και όπου κι αν βρεθώ φεγγάρια μες τα μάτια σου θ’ ανάβουνε να βλέπω για να ’ρθω, πορεία μου χάραξες, τις νύχτες μου άλλαξες, τους χάρτες μου καις, στο Νότο πληγώθηκα, στη Δύση προδόθηκα, τι άλλο πια θες και γύρω από τον ήλιο μου μια τέντα δεν πρόλαβα ξανά να πω κουβέντα»! Ώρα για δράση, εξέλιξη, αλλά και ένταση, φίλε Κριέ… Η ερωτική σου πυξίδα τρελαίνεται αυτή την εβδομάδα και τη μία σου δείχνει την κατεύθυνση να πας μπροστά, ενώ την άλλη σου δείχνει ότι πρέπει να γυρίσεις πίσω! Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, αλλά και η αντίθεση του Ήλιου με τον Ουρανό, δείχνουν ότι έρχονται επεισοδιακές ανατροπές… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Ο έρωτας μου γίνε – Πέτρος Ιακωβίδης»
«Ο έρωτάς μου γίνε και στη ζωή μου μείνε, στα χείλη σου να σβήνω κι όλη τη ζωή μου δίνω, σε βλέπω όπου πάω κι απλά σε ακολουθάω, είμαι ο τρελός που σου φωνάζει πόσο σ’ αγαπάω»! Φίλε Ταύρε, διανύεις την πιο ερωτική περίοδο του 2015 και υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες ανανέωσης και απόλαυσης του έρωτα! Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου ανοίγει αυτή την εβδομάδα την ερωτική σου τύχη και τα πάντα είναι πιθανά! Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, αλλά και η σύνοδος Αφροδίτης-Δία, φανερώνουν ότι ο έρωτας που ζεις τώρα, δεν έχει σύνορα και περιορισμούς! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Να με δικαιολογήσεις – Μελίνα Ασλανίδου»
«Μέρες περίμενα ένα τηλέφωνο, ένα σου μήνυμα, μέρες κρυβόμουνα από τους φίλους μου γιατί φοβόμουνα, γιατί δεν έκανα ποτέ το βήμα μου για τα επόμενα, γιατί ξεχάστηκα κι έτσι εξάντλησα τα ενδεχόμενα! Να με δικαιολογήσεις, να μ’ αφήσεις, έτσι να νιώθω κι ας πονάω, εγώ θα μείνω με το λάθος που αγαπάω και ας το ξέρω πως εσύ με προσπερνάς, να με δικαιολογήσεις, να μ’ αφήσεις, με ό,τι νιώθω να περνάω»! Ψάχνεις για δικαιολογίες, φίλε Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν είσαι στα ερωτικά σου φόρτε. Δικαιολογείς τον εαυτό σου, λειτουργείς κτητικά και απόλυτα απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και υπάρχουν γκρίνιες… Οι απαιτήσεις σου από μία σχέση γίνονται περισσότερες, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας με την αντίθεση του Ήλιου με τον Ουρανό, τα παίζεις όλα για όλα, προκειμένου να βρεθείς στην αγκαλιά του έρωτα σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Κάνε αυτό που ξέρεις – Νίκος Οικονομόπουλος»
«Κάνε αυτό που ξέρεις, αυτό που κάνεις πάντα, μπες μέσα στη ζωή μου και όπου θέλεις πάτα! Κάνε αυτό που ξέρεις, μα κοίτα, ετούτη τη φορά σημάδεψε σωστά... Κάνε αυτό που ξέρεις και μην δεχτείς την ήττα, αν δεν τα καταφέρεις εδώ που δείχνω χτύπα, κάνε αυτό που ξέρεις, τελείωσε την τη δουλειά… Αμέσως στην καρδιά...» Η εβδομάδα ξεκινά με εσένα να είσαι σε αναβρασμό και σε ετοιμότητα να πεις έξω από τα δόντια όλα αυτά που σε πονούν! Στο τέλος της εβδομάδας θα κάνεις αυτό που ξέρεις καλά ως Καρκίνος, θα αιφνιδιάσεις το άτομο που αγαπάς, δείχνοντάς του ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο! Ωστόσο, η Αφροδίτη από την Παρθένο σε θετικές όψεις με Δία και Πλούτωνα, σε βοηθά με κάθε τρόπο να ακολουθήσεις το σωστό δρόμο, βρίσκοντας τις καλύτερες λύσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
ΛΕΩΝ
«Να να να – Γιώργος Παπαδόπουλος»
«Να να να να, να να να να… Να ήταν η αγάπη τραγούδι η καρδιά μας ο ήχος στο ρεφρέν να χτυπά! Να να να να, να να να να! Να ήταν η αγάπη τραγούδι και ο έρωτας στίχος, που για αγάπη μιλά»! Αν ήταν η αγάπη τραγούδι, θα ψιθύριζες αυτή την εβδομάδα διαρκώς τους στίχους του… Οι πλανητικές όψεις της εβδομάδας σε βοηθούν να επενδύσεις συναισθηματικά σε μία σχέση, που για σένα είναι σημαντική… Ξαφνικές προτάσεις και εκπλήξεις, θα δώσουν άλλο νόημα στις ημέρες που ακολουθούν! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Αντικριστά – Μακεδόνας / Γλυκερία»
«Σ' αγαπώ πολύ πιο πολύ με πας, σ' έχω φτάσει εκεί που πιο πέρα σπας. Είναι ο έρωτας τόσο δυνατός, σήκωσες βουνά σε λυγίζει αυτός, σε λυγίζει αυτός, σε λυγίζει αυτός. Σ' αγαπώ πολύ πιο πολύ, κανείς όποιος αγαπά δεν θα γίνει εμείς»! Μία εβδομάδα αγάπης, συντροφικότητας και ζεστασιάς ξεκινά για σένα, φίλε Παρθένε! Η Αφροδίτη από την Παρθένο σε ανανεώνει, αυτή την εβδομάδα όμως με τις θετικές της όψεις με τον Δία και τον Πλούτωνα, σε βοηθά να φτιάξεις ουσιαστικά το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Θέλω τα δικά σου τα φιλιά – Κωνσταντίνος Αναστασιάδης»
«Ίσως από το μυαλό μου να σε σβήσω ίσως όλες τις πληγές να κλείσω να φωνάξω ως εδώ.. πάλι, πάλι αγκαλιά μ' ένα μπουκάλι πάλι μέσα στ' άδειο μαξιλάρι ψάχνω να σε βρω, όμως δε μπορώ γιατί μακριά σου εγώ δεν ζω και πεθαίνω, όμως δε μπορώ να `χεις κλειστό το κινητό και να σε παίρνω... Θέλω τα δικά σου τα φιλιά, μια σου αγκαλιά και να υπάρχω και να ζω μόνο για σένα. Κάτω απ' το σπίτι σου θα 'ρθω, συγνώμη να σου πω… Γύρνα πίσω σε παρακαλώ!» Ετοιμάσου να ζήσεις μία επεισοδιακή εβδομάδα με ερωτικό πάθος, αλλά και έντονο παρασκήνιο! Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, αλλά και η αντίθεση του Ήλιου με τον Ουρανό, προκαλούν ανατροπές και εσύ Ζυγέ κάνεις τις ερωτικές σου τρέλες, συμπεριφέρεσαι τολμηρά και ρισκάρεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Δυο ζωές – Kings»
«Δυο ζωές θα σ' αγαπώ, θα 'μαι δίπλα σου εδώ, η καρδιά μιλάει, δε ρωτάει λάθος και σωστό, δυο ζωές θα σ' αγαπώ κι αν δεν είναι αρκετό βάλε δυο ακόμα, σ΄ ένα σώμα ζήσαμε κι οι δυο»! Ξεκινά η περίοδος των γενεθλίων σου και η καρδιά σου γεμίζει με όμορφα συναισθήματα… Ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα έχεις κάθε λόγο να ελπίζεις και να περιμένεις ότι σύντομα όλα θα αλλάξουν. Η Αφροδίτη από την Παρθένο, σε αρμονία με τον Πλούτωνα και σε σύνοδο με τον Δια, σου φέρνει όμορφα μηνύματα και ευκαιρίες για να εκπληρώσεις τα όνειρά σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Έλεγα – Χρήστος Χολίδης»
«Έλεγα θα σβήσω το όνομά σου, έλεγα θα φύγω μακριά σου, τίποτα δεν έγινα απ’ αυτά μόνο εσύ υπάρχεις τελικά δεν κατάφερα να αλλάξω ουρανό ούτε και να πάψω να πονώ όλα εσένα μου θυμίζουνε, όπου πάω είσαι εσύ η ζωή μου ό, τι κι αν κάνω είσαι εσύ»! Ωριμάζεις, αλλάζεις και σταθεροποιείσαι αργά αλλά σταθερά, φίλε Τοξότη… Αυτή την εβδομάδα ο έρωτας μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου και σε αναστατώνει (ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο)! Οι όψεις της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Δία και τον Πλούτωνα, δηλώνουν ότι παρόλα τα εμπόδια, μία σχέση που υπάρχει τώρα στη ζωή σου είναι σημαντική και έχει προοπτικές… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Αν δεν έχω εσένα που λατρεύω – Stavento»
«Τα λόγια έχουν ουσία μόνο όταν γίνονται πράξεις και απ' τα πολλά μόνο τα καλά κοίτα να αποστάξεις. Δεν θα σ' αλλάξω, να μη μ' αλλάξεις και στα βαθύτερά σου κοίτα να με εντάξεις. Γλυκές ρυτίδες να μου χαράξεις, όπως εκείνες που μου χάραξαν οι σχολικές μου τάξεις, να σε διδάξω, να με διδάξεις κι άμα χαθώ να τρέξεις να με ψάξεις»! Αυτή την εβδομάδα, φίλε Αιγόκερε, περιμένεις πράξεις γιατί τα λόγια σε κούρασαν… Αγαπάς με όλη σου την καρδιά, αλλά έχει έρθει η ώρα να θέσεις επί τάπητος τα ζητήματα που σε απασχολούν και να πάρεις ξεκάθαρες απαντήσεις! Η εβδομάδα σου έχει ένταση, καβγά, αλλά και…εκπλήρωση! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Σου ξεδιπλώνω την ψυχή μου – Στέλιος Λεγάκης»
«Σου ξεδιπλώνω τη ψυχή μου ζωή μου, αυτό που αναζητώ στο έρημο έδαφος της θλίψης να ρίξεις του έρωτα νερό, σου ξεδιπλώνω την καρδιά μου γλυκιά μου, πλαγιάζω στο Θεό όταν επάνω μου κοιμάσαι, θα 'σαι αυτό που λαχταρώ»! Ξεδιπλώνεις την ψυχή σου αυτή την εβδομάδα, φίλε Υδροχόε, και ανοίγεις όλα τα φύλλα της καρδιάς σου… Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στην Παρθένο, σου δίνει την ευκαιρία να νιώσεις ουσιαστικά συναισθήματα, που δημιουργούν ερωτικό δέσιμο! Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ουρανό, φέρνει ξαφνικές προτάσεις, συζητήσεις και μηνύματα που σε αναστατώνουν θετικά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Θα την κλέψω – Γιάννης Ιερεμίας»
«Αχ μου ‘χει πάρει το μυαλό, θέλω τόσο να την δω, να την δω για να της πω πως τρελά την αγαπώ, μα αν δεν κατέβει απ' το σπίτι της να βγει, όλη μέρα θα ‘μαι απ’ έξω και το βράδυ θα την κλέψω, οκ έχω την λύση που θα την πείσει, για λίγο να κατέβει να σου μιλήσει»! Υπάρχει αυτό το πρόσωπο που σου έχει πάρει για τα καλά το μυαλό και εσύ δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο παρά σχέση, γάμο, συντροφικότητα και ζεστασιά! Τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας σε βοηθούν να βρεθείς στην αγκαλιά της σχέσης που έχεις ανάγκη! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία, δείχνουν ότι η αισθηματική σου κατάσταση γίνεται πολύ… «σοβαρή»! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-10-2015 15:57:00
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι