blank
 
blank
31-01-2015 20:49:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 2 ως 8 Φεβρουαρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 2 ως 8 Φεβρουαρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 2 ως 8 Φεβρουαρίου 2015

Μερικά πράγματα δεν θέλουν και πολύ σκέψη, απλά παίρνεις το ρίσκο και τολμάς, χωρίς να έχεις τον φόβο της αποτυχίας… Σημασία έχει να ζεις έντονα, να λατρεύεις αυτό που κάνεις και να μην μετανιώνεις για τα λάθη, τα πάθη και τις επιλογές σου! Ακριβώς αυτό είναι το αστρολογικό μήνυμα που δίνουν σε όλα τα ζώδια , οι όψεις της εβδομάδας 2-8 Νοεμβρίου 2015. Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας, δεν είναι άλλο από την Πανσέληνο στο ζώδιο του Λέοντα, το ολόγιομο φεγγάρι που θα κάνει αρκετές καρδιές να «φτερουγίσουν» από προσμονή!!!

Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Ο έρωτας θέλει και τα ρίσκα του…

Η πρώτη Δευτέρα του Φεβρουαρίου είναι γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις και πρωτοτυπία! Ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου πραγματοποιεί εξάγωνο με τον εκρηκτικό και απρόβλεπτο Ουρανό από τον Κριό! Οι σχέσεις των ζωδίων θα είναι έντονες, γεμάτες ενθουσιώδεις αλλαγές και ένα όμορφο ξάφνιασμα, που θα σκορπίσει χαμόγελα και ευτυχία! Νέες σχέσεις θα δημιουργηθούν ξαφνικά και θα έχουν πολύ γρήγορη τροπή και εξέλιξη… Ο έρωτας θα πάρει την μορφή ρίσκου και θα γίνει ένα παιχνίδι γεμάτο δράση, περιπέτεια και μεγάλη ένταση! Τα ζώδια που δέχονται την εύνοια αυτής της αστρολογικής όψης είναι κυρίως οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες -δηλαδή τα ζώδια της φωτιάς- και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι -τα ζώδια του Αέρα- που έχουν γεννηθεί στο β’ δεκαήμερο!

Η Πανσέληνος στον Λέοντα, αναζωπυρώνει τα συναισθήματα…

Ο Φεβρουάριος ξεκινά με ένα φεγγάρι που σκορπίζει το γέλιο, την χαρά, την αισιοδοξία αλλά και την υπερβολή! Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 4 Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Λέοντα, είναι θετική, γεμάτη εκπλήξεις και αρκετά δημιουργική! Ο έρωτας γίνεται ο πρωταρχικός στόχος και πολλοί θα αφεθούν στα συναισθήματά τους και θα εκφράσουν αυτό που επιθυμούν! Το ολόγιομο Φεγγάρι Φεβρουαρίου, μας ωθεί να απολαύσουμε όλα όσα μας έχουν λείψει και μας παροτρύνει να αφεθούμε με υπερβολή σε αυτό που θα μας κάνει να νιώσουμε πλήρη ευτυχία! Οι ευνοημένοι από την Πανσέληνο θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους!

Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Σταθεροποιώντας σχέσεις που κρατούν καιρό…

Μία μέρα μετά την Πανσέληνο, ο ανάδρομος Ερμής από τον Υδροχόο βρίσκεται σε θετική όψη με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη! Αυτή η αστρολογική όψη θα βοηθήσει μακρόχρονες σχέσεις ή έρωτες που υπάρχουν από τα παλιά, να αναθερμανθούν και να βάλουν γερά θεμέλια για την πορεία τους! Οι ευνοημένοι αυτής της όψης είναι οι Υδροχόοι και οι Τοξότες του α’ δεκαημέρου! Θετικές εξελίξεις αναμένονται να έχουν και οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Λέοντες και οι Δίδυμοι του α΄ δεκαημέρου!

Ήλιος σε αντίθεση με τον Δία: Σπάζοντας τα δεσμά της ρουτίνας…

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου ξεφεύγεις από την ρουτίνα και τολμάς το ακατόρθωτο. Μπορεί να υπερβάλεις, να κάνεις τις τρέλες σου, να το ρίξεις έξω, να φλερτάρεις και να γνωρίσεις κόσμο, χωρίς να ξέρεις ακριβώς τι είναι αυτό που θέλεις και ζητάς. Το ζητούμενό σου θα είναι απλά και μόνο να περάσεις καλά! Η αντίθεση του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Δία από τον Λέοντα, θα σε κάνει να το ρίξεις έξω εσύ που έχεις γεννηθεί σε ζώδιο της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) ή σε ζώδιο του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) και πιο συγκεκριμένα στο δεύτερο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων!
 
Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας φανερώνουν ότι θα ζήσουμε έντονες μέρες γεμάτες από ερωτικές εκπλήξεις… Ας δούμε λοιπόν τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 2-8 Φεβρουαρίου με ένα τραγούδι! Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει για αυτή την εβδομάδα και άρχισε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Πάρε με αγκαλιά – Κωνσταντίνος Αργυρός»
«Φόρεσε κόκκινα χρώματα, τρέλες και αρώματα, τις πόρτες κλείσε, κάνε με φύλλο στον άνεμο, φιλί παράνομο φωτιά μου είσαι… Πάρε με αγκαλιά, με τα χείλη σου ταξίδεψέ με, με φιλιά κέρνα με, με φιλιά! Πάρε με αγκαλιά και ασ’ τα μάτια όλα να τα λένε, τη βραδιά άναψε, τη βραδιά…»! Ανάβεις ερωτικά αυτή την εβδομάδα φίλε Κριέ… Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα διεγείρει τις αισθήσεις σου και σε κάνει να αφήνεσαι στον αλήτη έρωτα, που σου παίρνει τα μυαλά… Ετοιμάσου για αγκαλιές και φιλιά που θα σου δίνουν ν μεγάλες υποσχέσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.

 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Ο άνθρωπός σου – Γιάννης Πλούταρχος»
«Ο άνθρωπός σου θα ‘θελα να ‘μαι, στην αγκαλιά σου να ξυπνάω, να κοιμάμαι! Να μην υπάρχω σαν μυστικό σου, να είμαι έρωτας και άνθρωπος δικός σου, ο άνθρωπός σου! Ο άνθρωπός σου θα ‘θελα να ‘μαι, στην αγκαλιά σου να ξυπνάω, να κοιμάμαι! Να μην υπάρχω σαν μυστικό σου να είμαι, έρωτας και άνθρωπος δικός σου, ο άνθρωπός σου»! Αναζητάς τον άνθρωπο σου αυτός που θα σταθεί στο πλάι σου και θα σου τα δώσει όλα… ίσως όμως δεν είναι τόσο εφικτό ή εύκολο να το πετύχεις, ντε και καλά τώρα! Οι απαιτήσεις σου αυξάνονται και ο πόθος σου αυτή την εβδομάδα γίνεται πιο ισχυρός!  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Μέρα με την μέρα – Νίκος Κουρκούλης»
«Τώρα πια δε με πειράζει αν μου πεις δε μ’ αγαπάς και στ’ αλήθεια δε με νοιάζει πού θα βγεις και πού θα πας, φταις για όλα και ευθύνες μη ζητάς να σε θέλω όπως πρώτα μη ζητάς! Μέρα με τη μέρα φεύγω από σένα πιο πολύ μέρα με τη μέρα, σπάει του έρωτά μας το γυαλί, συνηθίζω στην ιδέα πως δεν κάνουμε μαζί, μέρα με τη μέρα φεύγω από σένα πιο πολύ!» Μέρα με την μέρα της νέας εβδομάδας νιώθεις όλο και πιο καλύτερα και αρχίζεις να βρίσκεις τον παλιό καλό σου εαυτό… Η Πανσέληνος στον Λέοντα σε βοηθά να ανασυγκροτηθείς και να πάρεις πάλι τα πάνω σου! Οι υπόλοιπες όψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα το ρίξεις έξω, αφήνοντας πίσω το παρελθόν! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Πώς μου το ‘κανες αυτό – Παντελής Παντελίδης»
«Πώς μου το ‘κανες αυτό, πες μου σε παρακαλώ, πάνω που είχα αρχίσει πάλι να σε ξεπερνάω! Σ’ ένα άδειο σπίτι μόνος για να ξεχαστώ, λέω θα τα καταφέρω όσο και να υποφέρω. Κι εκεί που νομίζω ότι νίκησα ο τρελός και πάλι γύρισες την πόρτα χτύπησες και κάτι ζήτησες» Η Πανσέληνος πάντα φουντώνει τα αισθήματά σου και σε κάνει να είσαι σε ένταση, αφού η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου! Αυτό το φεγγάρι αναμοχλεύει συναισθήματα του χτες και αισθάνεσαι αβεβαιότητα για το αύριο… Σε πιάνουν οι νοσταλγίες σου, αλλά και τα συναισθηματικά σου ξεσπάσματα! Όχι, δεν έχεις ξεπεράσει ακόμα αυτή την ερωτική ιστορία από τα παλιά!  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
 
ΛΕΩΝ
«Πειράζει που είμαι φίρμα- Γιάννης Φλωρινιώτης»
«Πειράζει που είσαι μεγάλη φίρμα, πειράζει; Πειράζει που είσαι και πολύ βεντέτα, πειράζει; Όχι δεν πειράζει. Και μας αρέσεις και σε θέλουμε και σ’ αγαπάμε και υποφέρουμε. Και μας την δίνεις και παθαίνουμε και όταν μας λείψεις αρρωσταίνουμε. Πειράζει που είσαι μεγάλη φίρμα, πειράζει; Πειράζει που είσαι και πολύ βεντέτα, πειράζει; Όχι δεν πειράζει»! Είσαι ο πρωταγωνιστής ή αλλιώς η «φίρμα» της εβδομάδας, αγαπητέ Λέοντα! Ο Φεβρουάριος ξεκινά με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, να σε κάνει να ανεβαίνεις ψυχολογικά και να είσαι παντού και πάντα το επίκεντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντος! Οι πλανητικές όψεις φαίνεται ότι σε κάνουν να κερδίζεις τις εντυπώσεις… Απόλαυσέ το! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Όσοι είναι αισθηματίες - Μάκης Χριστοδουλόπουλος»
«Όσοι είναι αισθηματίες, την πατάνε μια ζωή και σε λάθος ιστορίες, μπλέκονται κάθε στιγμή! Μα εγώ αγάπησα εσένα, μήπως και βρω παρηγοριά! Μα είναι τα αισθήματα βγαλμένα απ’ τη σκληρή σου την καρδιά! Όσοι είναι αισθηματίες... Όσοι είναι αισθηματίες, μόνο κλαίνε δε γελούν και αλλονών τις αμαρτίες, τις πληρώνουν και πονούν» Αυτή την εβδομάδα νιώθεις ότι την έχεις πατήσει, ότι έχεις κολλήσει σε έναν αδιέξοδο έρωτα, που δεν ξέρεις ακριβώς πού θα σε βγάλει… Η Πανσέληνος στο Λέοντα σε κάνει να αντιδράς υπερβολικά, μη μπορώντας να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις του χτες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Φοβερή – Γιώργος Μαζωνάκης»
“Είσ’ επικίνδυνη όταν έξω τριγυρίζεις, όλον το κόσμο κάνεις να παραμιλά όπου κι αν πας τα βλέμματα όλων μαγνητίζεις, αφού στο `χω, αφού στο `χω, στο `χω ξαναπεί, είσαι φοβερή, σ’ αγαπώ πολύ, κλαίω και πονώ, με την πάρτη σου έχω τρελαθεί, γιατί περνάς και γύρω σου καμένη γη αφήνεις, κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί, μόνο με ένα κοίταγμά σου σπίτια κλείνεις, αφού στο `χω, αφού στο `χω, στο `χω ξαναπεί”… Η παρουσία σου αυτή την εβδομάδα όχι μόνο δεν περνά απαρατήρητη αλλά γίνεσαι πόλος έλξης! Η Πανσέληνος στο Λιοντάρι, φέρνει εκπλήξεις, προτάσεις και εκπλήρωση μίας μεγάλης προσδοκίας. Οι υπόλοιπες όψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι έχεις θέματα ερωτικά να γεμίσουν ευχάριστα το χρόνο σου και να σε κάνουν να νιώσεις… φοβερά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Είμαι ανεβασμένος – Αντύπας»
«Είμ’ ανεβασμένος, στα σύννεφα πετάω, όταν αγκαλιά μου, μωρό μου, σε κρατάω. Είμ’ ανεβασμένος, δεν ξέρω για πού πάω, ένα μόνο ξέρω, το πόσο σ’ αγαπάω. Είμαι στα χάι μου, όταν σ’ έχω πλάι μου. Κι όταν είσαι χώρια μου, με τρώει η στεναχώρια μου. Είμ’ ανεβασμένος, στα σύννεφα πετάω, όταν μες στα μάτια, μωρό μου, σε κοιτάω. Είμ’ ανεβασμένος, κανένας δε με πιάνει, με τον έρωτά σου πουλάκι μ’ έχεις κάνει»! Με Άρη και Αφροδίτη στους Ιχθείς ο έρωτας σε κάνει να πετάς και να είσαι στα χάι σου… Έρχεται και η Πανσέληνος στο Λέοντα, για να σε κάνει να θέλεις εδώ και τώρα να πετύχεις τους στόχους σου! Το σίγουρο είναι ότι το ερωτικό θερμόμετρο αρχίζει να χτυπά κόκκινο αυτή την εβδομάδα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Πες το μου ξανά – Νίκος Βέρτης»
«Πες το μου ξανά ότι μ’ αγαπάς, αγκαλιά στ’ αστέρια να με πας, πάθος μου γλυκό μ’ ένα σου φιλί η καρδιά να σπάσει σαν γυαλί, να μην ξημερώσει η νύχτα αυτή και αγκαλιά η μέρα να μας βρει! Κοίτα με ξανά, μια ζεστή ματιά φτάνει να μου κλέψει την καρδιά, μ’ έναν στεναγμό δώσε μου ζωή, κάνε την αγάπη μας γιορτή, να μην ξημερώσει η νύχτα αυτή και αγκαλιά η μέρα να μας βρει»… Ο ενθουσιασμός σου επανέρχεται και το κέφι να κυνηγήσεις ερωτικά το στόχο σου γίνεται πιο έντονο! Τη νέα εβδομάδα, με την Πανσέληνο στο Λέοντα, δύσκολα θα μπορεί κάποιος να σε μαζέψει και να σε συγκρατήσει… Θα θέλεις να κάνεις αυτό που λαχταράς εδώ και τώρα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Το αμαρτωλό – Πάολα»
«Το αμαρτωλό, το χειλάκι σου, έσταξε και ήπια το φαρμάκι σου. Το αμαρτωλό, το χαδάκι σου, το κορμί μου κάνει παιχνιδάκι σου. Το αμαρτωλό, το κορμάκι σου, με μάγεψε και τρέχω σαν σκλαβάκι σου! Το αμαρτωλό, το χαδάκι σου, μ' έκανε και μπήκα στο τρυπάκι σου. Ξελόγιασε με και μέθυσέ με, φιλιά και χάδια, φωτιά στα βράδια»! Αυτή την εβδομάδα ξελογιαστείς άνευ όρων στα ερωτικά σου, φίλε Αιγόκερε, αφού η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σου! Αμαρτωλές σκέψεις και έντονο πάθος σε κάνουν να ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Γλύκα , γλύκα, γλυκιά μου – Κέλυ Κελεκίδου»
«Γλύκα, γλύκα, γλυκιά μου, γλύκα, γλύκα, γλυκιά μου, έλα στην αγκαλιά μου, έλα στην αγκαλιά μου! Έλα, έλα, μικρό μου, έλα-έλα μικρό μου, έλα-έλα, μωρό μου, έλα-έλα, μωρό μου! Έλα ν’ ανταμωθούμε, έλα ν’ ανταμωθούμε, τα παλιά μας να πούμε, τα παλιά μας να πούμε»! Ερωτική συνάντηση με άτομο από τα παλιά, σε κάνει να ζεις τις πιο γλυκές μέρες αυτού του χρόνου! Η Πανσέληνος στο Λέοντα σε κάνει να μην ακούς κανέναν και ανταμώνεις με ένα ερωτικό πρόσωπο, που για σένα σημαίνει πολλά!  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Θα μου κλείσεις το σπίτι – Βασίλης Καρράς»
«Δεν είμαι ‘γω για πολλά, γι’ αυτό να κάτσεις καλά και τέτοια κόλπα μην κάνεις, θα βρούμε μπελά. Και μη με ξεσηκώνεις, ξέρω τι μου σκαρώνεις, βγάλε απ’ το μυαλό σου κάθε σκέψη τρελή! Σταματά να προκαλείς, αφού το ξέρεις και συ, πως δεν μπορεί τίποτα άλλο να γίνει. Κι αν όπως λες μ’ αγαπάς, τότε πολλά μη ζητάς, ο έρωτας μας κρυφός πρέπει να μείνει! Θα μου κλείσεις το σπίτι, μ’ έχεις κάνει αλήτη, θα μου βάλεις φωτιά, γι’ αυτό κάτσε καλά»! Ο έρωτας αυτή την εβδομάδα είναι γεμάτος κόλπα και μπερδέματα και είσαι ένα βήμα πριν τα κάνεις σαλάτα, φίλε Ιχθύ! Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα φουντώνει την προσμονή σου και το πάθος σου! Μην ξεχνάς ότι η Αφροδίτη και ο Άρης σουλατσάρουν στο ζώδιό σου και δεν μπορείς να συγκρατήσεις τα πάθη σου! Κάτσε καλά… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-01-2015 20:49:00
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 17
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι