blank
 
blank
01-03-2015 14:38:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 2 ως 8 Μαρτίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 2 ως 8 Μαρτίου 2015, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 2 ως 8 Μαρτίου 2015

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 2 ως 8 Μαρτίου 2015 και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Στον έρωτα (και όχι μόνο), τα πάντα γίνονται για έναν σπουδαίο λόγο και σε φέρνουν κάποιες στιγμές αντιμέτωπο με γεγονότα, τα οποία σου αλλάζουν την μέχρι τώρα πορεία σου… Εκεί είναι που αντιλαμβάνεσαι ότι τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο, ότι κάποια πράγματα είναι «γραμμένα» να συμβούν! Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να πέρασαν και να έκατσαν στη ζωή σου για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και να άφησαν στην καρδιά σου ένα μεγάλο κενό, υπάρχουν άνθρωποι όμως που μπορεί να ήρθαν τώρα στη ζωή σου, να μην έχεις ζήσει μαζί τους πολλά, αλλά να νιώθεις έναν πολύ ιδιαίτερο και βαθύ σύνδεσμο… Αυτές ακριβώς είναι οι σκέψεις που έρχονται, με την ερμηνεία των αστρολογικών όψεων της εβδομάδας 2-8 Μαρτίου 2015! Ο Μάρτιος ξεκινά, δείχνοντας σε όλους μας από το ξεκίνημά του, ότι θα αλλάξουν τα δεδομένα στις σχέσεις!

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Δία και σε εξάγωνο με τον Ουρανό… Φλογερές εκπλήξεις έρχονται!

Η εβδομάδα μας ξεκινά με τον Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου να πραγματοποιεί αντίθεση με τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό. Τη Δευτέρα λοιπόν θα υπάρξουν συζητήσεις, επαφές και γνωριμία, που θα έχουν το στοιχείο του ξαφνικού και του απρόβλεπτου! Η υπερβολή δεν θα λείψει, ενώ η έξαψη θα δημιουργήσει την επιθυμία για δράση και γρήγορη εξέλιξη! Μία νέα γνωριμία ή ένα ραντεβού έκπληξη θα έχουν τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους!

Η Αφροδίτη, ο Δίας και ο Ουρανός σε βγάζουν από την ρουτίνα…

Καθώς συνεχίζει η εβδομάδα, έχουμε μία άκρως θετική όψη, μία από τις καλύτερες αυτής της χρονιάς. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, θα πραγματοποιήσει σύνοδο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Δία στις 5 Μαρτίου, δηλαδή αυτή την Πέμπτη! Μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, μπορούμε να τα περιμένουμε όλα στον τομέα των σχέσεων… Θα προκύψουν νέες ερωτικές γνωριμίες, τυχερές αισθηματικές εξελίξεις, μπορούμε να μιλήσουμε μέχρι και για ξαφνικές προτάσεις γάμου! Τα ζώδια που ευνοούνται για μία ακόμα φορά είναι οι εκπρόσωποι της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και οι εκπρόσωποι του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους!

Η πρώτη πανσέληνος της Άνοιξης στο ζώδιο της Παρθένου, παγώνει σχέσεις του παρελθόντος…

Την Πέμπτη στις 5 Μαρτίου, έχουμε ένα ακόμα σημαντικό αστρολογικό γεγονός! Αυτή την ημέρα πραγματοποιείται η πρώτη Πανσέληνος της Άνοιξης, στο ζώδιο της Παρθένου, η οποία και πραγματοποιεί αντίθεση με τον Χείρωνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτή η Πανσέληνος είναι μυστήρια, αλλά και αιφνιδιαστική… Σε βοηθά να καταπολεμήσεις τις ερωτικές πληγές του παρελθόντος, συνειδητοποιώντας την πραγματική αλήθεια για έναν άνθρωπο ή για μία σχέση! Σε βοηθά όμως κιόλας να κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα το οποίο θα είναι τυχερό και αιφνίδιο!
 
Ο έρωτας λοιπόν χτυπάει κόκκινο αυτή την εβδομάδα και γι’ αυτό θα τον γιορτάσουμε για μία ακόμα φορά με τραγούδι και θετική διάθεση! Άκουσε το στίχο που ταιριάζει στο ζώδιο σου για την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Θάρρος ή αλήθεια – Μιχάλης Χατζηγιάννης»
«Πες, θέλεις θάρρος ή αλήθεια κι αν αλήθεια σου πω, μη ζητήσεις βοήθεια, αν σου πω σ' αγαπώ! Πες θες αλήθεια ή θάρρος κι αν το θάρρος βρεθεί ο έρωτάς μου ο μεγάλος θα σ' αποκαλυφθεί! Παίξ' τα όλα για όλα εδώ το αξίζεις, το αξίζω κι εγώ...» Τα παιχνίδια της ζωής αλλάζουν την πορεία στα ερωτικά σου και σε κάνουν να ακολουθήσεις με θάρρος αυτό που τόσο πολύ ζητάς! Ο έρωτας σε γεμίζει και σε κάνει να παίζεις κορώνα γράμματα για έναν έρωτα… Η Αφροδίτη και ο Ουρανός από το ζώδιό σου πραγματοποιούν τρίγωνο με τον Δία από το Λέοντα και ένα να θυμάσαι: τα καλύτερα τώρα έρχονται! Μάθε πως θα σε επηρεάσει το ανατρεπτικό τρίγωνο Δία-Ουρανού! Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Όλα σε σένα τα βρήκα – Γιάννης Πλούταρχος»
«Πόσο, πόσο μπορεί ένα σ’ αγαπώ, ένα θιγμένο εγωισμό, να τον γλυκάνει πόσο, πόσο μπορεί μια αγκαλιά, σε μια έρημη ακρογιαλιά να σε μεθύσει πόσο... πόσο μπορεί ένα ξαφνικό... ήρθα για λίγο να σε δω, θα σε τρελάνει πόσο, πόσο να νιώθει τυχερός ένας άνθρωπος απλός… όταν θα ζήσει, πόσο»! Μία ερωτική πανσέληνος που επουλώνει ερωτικές πληγές του παρελθόντος και σου εκπληρώνει όνειρα, έρχεται αυτή την εβδομάδα και επηρεάζει άμεσα τα αισθηματικά σου! Αυτή την εβδομάδα νιώθεις πως όλα τα βρήκες… Μάθε πως θα σε επηρεάσει το ανατρεπτικό τρίγωνο Δία-Ουρανού! Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Ό,τι άφηνες μισό – Μέλισσες»
«Ξέρω πέρασες πολλά και τα μάτια κρύβουν κι άλλα, που σε κάνουν τα όνειρα σου να ξεχνάς! Ξέρω, χάθηκες στο χθες κι όλο αργεί να ξημερώσει κι αν ο χρόνος πέρασε, εσύ πονάς! Μα εγώ θα ‘μαι εδώ, θα γεμίζω το κενό κι ό,τι άφηνες μισό για χρόνια! Στης ζωής το χορό πρέπει πάντα να ‘ναι δυο κι άμα πέσεις, θα σε πιάσω πάλι εγώ!» Με την Πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου, νιώθεις περίεργα, γίνονται αλλαγές στην προσωπική σου ζωή και σε προβληματίζει το παρελθόν… Ωστόσο οι θετικές όψεις της Αφροδίτης, του Δία και του Ουρανού, σου δίνουν την ευκαιρία να ξεφύγεις και να περάσεις καλά, ακόμα και μέσα από μία νέα γνωριμία. Μάθε πως θα σε επηρεάσει το ανατρεπτικό τρίγωνο Δία-Ουρανού! Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 2 ως 8 Μαρτίου 2015 και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Κοσμοθεωρία – Έλλη Κοκκίνου»
«Δε νοιάζομαι ο κόσμος πού πηγαίνει και γύρω μου στους άλλους τι συμβαίνει! Δε νοιάζομαι τα νέα να διαβάσω, μα μόνο πώς τη νύχτα αυτή κοντά σου θα την περάσω, γιατί εγώ ζω στον κόσμο το δικό μου κι εκεί υπάρχεις μόνο εσύ μωρό μου, είναι η δικιά μου κοσμοθεωρία, μονάχα εσύ να έχεις σημασία»! Ζεις στον δικό σου κόσμο αυτή την εβδομάδα, φίλε Καρκίνε… Στα αισθηματικά σου υπάρχουν ειδήσεις από μία παρελθοντική ερωτική σχέση και τώρα σου λύνονται κάποιες απορίες… Προς το τέλος της εβδομάδας νιώθεις περισσότερη σιγουριά για το μέλλον μίας σχέσης! Μάθε πως θα σε επηρεάσει το ανατρεπτικό τρίγωνο Δία-Ουρανού! Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΛΕΩΝ
«Αν υπάρχει παράδεισος – Νατάσα Θεοδωρίδου»
«Αν υπάρχει παράδεισος, τότε είναι στα μάτια σου, στου κορμιού τα παλάτια σου σαν βασίλισσα μπήκα! Αν υπάρχει παράδεισος, τότε είναι στα μάτια σου, αν υπάρχει παράδεισος, επιτέλους τον βρήκα! Αν υπάρχει παράδεισος... Πέρναγαν οι ώρες αδιάφορα κι αργά ήρθες εσύ και τα λεπτά σταμάτησαν! Έμοιαζαν οι μέρες με στενά ερημικά, ήρθες εσύ κι όλοι οι δρόμοι άνοιξαν»… Αν υπάρχει παράδεισος, επιτέλους θα πεις ότι τον βρήκες αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Λέοντα. Από το ξεκίνημα της εβδομάδας θα υπάρξουν χαρούμενα γεγονότα, που θα σε ενθουσιάσουν! Από την Πέμπτη και μετά, ποιος σε πιάνει! Θα νιώσεις ότι είσαι βασιλιάς (ή βασίλισσα) στο δικό σου ξεχωριστό παραμύθι! Μάθε πως θα σε επηρεάσει το ανατρεπτικό τρίγωνο Δία-Ουρανού! Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Για χίλιους λόγους – Νίκος Οικονομόπουλος»
«Για χίλιους λόγους για χίλιους λόγους σε έχω ξεχάσει και η ζωή σου από δω δε θα περάσει, για χίλιους λόγους, λόγους σε έχω ξεχάσει, μα μου ‘χει λείψει το παραμύθι σου και τον ματιών σου η θλίψη! Για χίλιους λόγους σε έχω ξεχάσει το χωρισμό μας πια τον έχω ξεπεράσει για χίλιους λόγους… σου έχω μοιάσει, μα σε μια στάση τυχαία σ’ είδα κι η καρδιά πήγε να σπάσει για χίλιους λόγους.. για χίλιους λόγους»… Για χίλιους λόγους η εβδομάδα είναι σημαντική, αφού η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και εσύ σκέφτεσαι ότι ποτέ δεν είναι αργά για να υπάρξει αυτή η αλλαγή, που περιμένεις εδώ και καιρό! Τις ημέρες αυτές θα ξεκαθαριστεί το ερωτικό κλίμα στη ζωή σου… Μάθε πως θα σε επηρεάσει το ανατρεπτικό τρίγωνο Δία-Ουρανού! Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 2 ως 8 Μαρτίου 2015 και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα
 
ΖΥΓΟΣ
«Μικρή μου αγάπη – Μύρωνας Στρατής»
«Μη μου μιλάς για τα παλιά, τα ξεχασμένα, απόψε είμαι για πολλά μη με κοιτάς ειρωνικά, μη με κρίνεις! Άκουσέ με μια φορά να μη με ξεχνάς το πόσο με έχεις ανάγκη και εγώ θα μείνω κοντά σου, μικρή μου αγάπη! Μην αποφεύγεις το φιλί αφού τα μάτια μας το ζητάνε από την αρχή μη μου κρύβεσαι μπορείς αν το θέλεις μέσα μου απόψε να κρυφτείς! Να μη με ξεχνάς το πόσο με έχεις ανάγκη και εγώ θα μείνω κοντά σου μικρή μου αγάπη» Αφήνεις πίσω σου τα παλιά και κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, αγαπητέ Ζυγέ! Είτε είναι με σχέση από τα παλιά, είτε με νέα σχέση, το σίγουρο είναι ότι γεμίζεις με ενθουσιασμό και πλέον δεν μιλάμε για «μικρή αγάπη», αλλά για μεγάλη, που σε κάνει να ξεφεύγεις από τα όρια! Μάθε πως θα σε επηρεάσει το ανατρεπτικό τρίγωνο Δία-Ουρανού! Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Η νύχτα μυρίζει γιασεμί – Θέμης Αδαμαντίδης»
«Ένας κόσμος τραγούδια, ένα δάσος "σ’ αγαπώ", μες στα μάτια σου παίζουνε κρυφτό. Έχεις μπει στη ζωή μου την καρδιά μου να πονάς κι απ’ το γέλιο στο δάκρυ με γυρνάς. Να σε πάρω δικιά μου με έναν έρωτα τρελό, φουρτουνιάζει κι απόψε το μυαλό! Το φεγγάρι αλήτης σού χαϊδεύει το κορμί κι η νύχτα μυρίζει γιασεμί. Τώρα τι να σου πω; Φταίω, που σ’ αγαπώ! Τ’ άστρα χίλιοι καημοί κι η νύχτα μυρίζει γιασεμί»! Οι νύχτες της πρώτης εβδομάδα του Μαρτίου μυρίζουν πραγματικά γιασεμί, φίλε Σκορπιέ… Η ερωτική σου λίμπιντο είναι ανεβασμένη και με την Πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου, το μόνο που έχεις να περιμένεις είναι… εκπλήξεις! Μάθε πως θα σε επηρεάσει το ανατρεπτικό τρίγωνο Δία-Ουρανού! Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Έλα πάρε με – Γιάννης Χαρούλης»
«Έλα πάρε με, μες στο βυθό σου να βρεθώ, ν’ αγαπηθώ, να λυτρωθώ! Έλα πάρε με, στα γαλανά σου τα νερά δώσε στα όνειρα φτερά. Έλα πάρε με, σ’ άλλα ταξίδια μακρινά, στου δειλινού τα μενεξιά! Έλα πάρε με, δώσε μου αίμα και μιλιά, σε χρυσαφένια ακρογιαλιά». Τα συναισθήματά σου αυτή την εβδομάδα είναι ανάμεικτα… Από τη μία πλευρά η Αφροδίτη ο Ουρανός και ο Δίας σου δίνουν μία μεγάλη ερωτική ευκαιρία, που σε συναρπάζει και σε κάνει να πετάς… Από την άλλη πλευρά όμως, η Πανσέληνος στην Παρθένο σε βυθίζει σε σκέψεις και σε κάνει να αναρωτιέσαι τι είναι σταθερό και τι όχι… Θέλεις να δραπετεύσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει, χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες. Μάθε πως θα σε επηρεάσει το ανατρεπτικό τρίγωνο Δία-Ουρανού! Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 2 ως 8 Μαρτίου 2015 και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Σ’ έχω επιθυμήσει – Άννα Βίσση»
“Πες μου τι συμβαίνει, είσαι η μόνη σκέψη, μέσα στο μυαλό μου βρίσκομαι συνέχεια κολλημένος, πάνω στο τηλέφωνό μου κι όλο παίρνω για να σου πω! Σ’ έχω επιθυμήσει, σ’ έχω επιθυμήσει, έφυγες πριν δύο λεπτά κι ήδη μου ’χεις λείψει αρκετά. Σ’ έχω επιθυμήσει, σ’ έχω επιθυμήσει, δεν μπορώ μακριά σου λεπτό, γύρνα χάρη θα στο χρωστώ, σ’ έχω επιθυμήσει”! Αν αφήσεις τους εγωισμούς σου στην άκρη, θα μπορέσεις να περάσεις καλά αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Αιγόκερε, αφού η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου σε ευνοεί! Επιπλέον προς το τέλος της εβδομάδας, το πρόσωπο που επιθυμείς θα βρεθεί κοντά σου! Μάθε πως θα σε επηρεάσει το ανατρεπτικό τρίγωνο Δία-Ουρανού! Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Να μ’ αγαπάς – Γιάννης Κατέβας»
«Να μ’ αγαπάς τώρα, να με πονάς τώρα, τώρα που είμαστε μαζί. Να με φιλάς τώρα, να με κρατάς τώρα, όσο η καρδιά σου το μπορεί. Και τίποτα δε θέλω σε τούτη τη ζωή, στα μάτια σου να βλέπω τον ήλιο το πρωί. Να μ’ αγαπάς τώρα, να με πονάς τώρα, τώρα που είμαστε μαζί» Τα καλύτερα έρχονται αυτή την εβδομάδα, φίλε Υδροχόε, αφού από το ξεκίνημα της εβδομάδας το ένα γεγονός θα φέρνει το άλλο και εσύ θα αγαπάς δίχως όρια! Δεν θα σε νοιάζει που θα βγει, θα θέλεις μόνο να απολαύσεις τη στιγμή! Η Αφροδίτη και ο Ουρανός από τον Κριό, σε τρίγωνο με τον Δία από τον Λέοντα, φέρνουν συνάντηση, πρόταση… έκπληξη! Μάθε πως θα σε επηρεάσει το ανατρεπτικό τρίγωνο Δία-Ουρανού! Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΙΧΘEIΣ
«Πανσέληνος και κάτι – Παντελής Παντελίδης»
«Κάτι έχω μάτια μου, φως στα σκαλοπάτια μου, είχες πει πως θα γυρίσεις, μα ακόμα να σε δω, κάτι έχω τρέλα μου! Έλα εδώ και γέλα μου, είχες πει πως θα γυρίσεις μα ακόμα να σε δω, αν πάθεις κάτι, το ‘χω γινάτι, πανσέληνο και κάτι θα ‘ρθω να σε βρω! Αν πάθεις κάτι, το ‘χω γινάτι, πανσέληνο…» Έχουμε Πανσέληνο αυτή την εβδομάδα, η οποία επηρεάζει άμεσα τον τομέα των αισθηματικών σου… Νιώθεις ένα συναισθηματικό μπέρδεμα, που αφορά μία σχέση από το παρελθόν, υπάρχουν όμως και κάποια ερωτικά καρδιοχτύπια, για ένα πρόσωπο που δεν ξέρεις ακριβώς πού θα πάει η ιστορία μεταξύ σας…Μάθε πως θα σε επηρεάσει το ανατρεπτικό τρίγωνο Δία-Ουρανού! Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 2 ως 8 Μαρτίου 2015 και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-03-2015 14:38:00
Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 11
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι