blank
 
blank
01-11-2015 16:24:00 Αστρολογικές προβλέψεις

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 2 ως 8 Νοεμβρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 2 ως 8 Νοεμβρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.
blank
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 2 ως 8 Νοεμβρίου 2015

Η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου κινείται στο ρυθμό του έρωτα, χαρίζοντας όμορφες στιγμές και ευκαιρίες σε όλα τα ζώδια, για ερωτική ανανέωση και επίτευξη! Μία σειρά θετικών αστρολογικών όψεων, αλλά και η αλλαγή του Ερμή και της Αφροδίτης που περνούν στο Σκορπιό και στο Ζυγό αντίστοιχα, υπόσχονται ότι τα καλύτερα είναι εδώ, αρκεί να τα διεκδικήσεις… Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός, που θα επηρεάσει με έντονο τρόπο τις σχέσεις είναι η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη από το ζώδιο της Παρθένου!
 
Ποια ζώδια όμως θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους; Ποιοι θα έχουν επιτυχίες; Ποιες θα είναι οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας και πώς θα επηρεάσουν τα ερωτικά μας;

Ο Ερμής στον Σκορπιό: Αναζητώντας την αλήθεια!

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού στις 2 Νοεμβρίου, κάνοντας την σκέψη μας πιο διεισδυτική και διαισθητική. Ο Ερμής, ο πλανήτης που καθορίζει την ροή των επικοινωνιών μας, από αυτή τη θέση δημιουργεί την τάση για εσωστρέφεια και οι επικοινωνίες αισθηματικού περιεχομένου θα χαρακτηρίζονται από παρασκήνιο, ζήλια, αλλά και ανεξάντλητη επιμονή. Βασικό κίνητρο θα είναι η αναζήτηση της αλήθειας στις σχέσεις μας, όμως η εμπιστοσύνη δεν θα κερδίζεται εύκολα! Τα ζώδια που θα ευνοηθούν από τον Ερμή στο Σκορπιό θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

Η Αφροδίτη και ο Άρης σε σύνοδο: Ο έρωτας σε εκτοξεύει!

Μία πολύ σημαντική αστρολογική όψη κορυφώνεται αυτή την Τρίτη στις 3 Νοεμβρίου 2015. Η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου βρίσκονται σε σύνοδο, πυρπολώντας με πάθος την αισθηματική μας ζωή! Τις ημέρες που ακολουθούν θα θελήσουμε να γίνουμε θυσία για έναν έρωτα, αφιερώνοντας όλο μας το «είναι» σε μία σχέση! Η συνύπαρξη Αφροδίτης και Άρη στην Παρθένο θα φέρουν νέα ερωτικά ξεκινήματα με καλές προοπτικές, ενώ θα υπάρξουν λύσεις σε ερωτικά προβλήματα που μέχρι τώρα φαίνονταν άλυτα! Τα ζώδια που θα έχουν θετικές ερωτικές εξελίξεις είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) που έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Όταν η επιθυμία γίνεται εκπλήρωση...

Η δυνατή θέληση και η επιθυμία μπορούν να κινήσουν γη και βουνά, πόσο μάλλον στα θέματα του έρωτα… Αν θέλεις κάτι πραγματικά πολύ, το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να το φέρει κοντά σου, ιδιαίτερα στις 6 Νοεμβρίου που ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω. Ο έρωτας θα αναζωογονήσει και θα μεταμορφώσει με όμορφο τρόπο τη ζωή των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς) του δευτέρου δεκαημέρου.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!

Ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα πραγματοποιήσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα αυτή την εβδομάδα, κάνοντας κάποια όνειρα να γίνονται πραγματικότητα. Στις 6 Νοεμβρίου θα υπάρξουν ειδήσεις, συναντήσεις και μηνύματα ερωτικού περιεχομένου, που θα φέρουν συναισθηματική πληρότητα και ευχαρίστηση. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν είναι οι εκπρόσωποι της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο!

Η Αφροδίτη στο Ζυγό: Αναθέρμανση σχέσεων!

Η Αφροδίτη κάνει αυτή την εβδομάδα την είσοδό της στο ζώδιο που είναι και κυβερνήτης, στον Ζυγό! Από αυτή τη θέση θα δώσει απλόχερα τις ευεργεσίες της στις σχέσεις, χαρίζοντας στιγμές γεμάτες ρομαντισμό, τρυφερότητα και ζεστασιά! Πολλές σχέσεις θα αναθερμανθούν, ενώ θα προκύψουν νέα ερωτικά ειδύλλια που θα συναρπάσουν! Τα ζώδια που θα βρεθούν ευνοημένα, είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι)!
 
Άκουσε τώρα τον δικό σου ερωτικό στίχο για την εβδομάδα 2-8 Νοεμβρίου και μάθε αναλυτικά όλα όσα έρχονται στα ερωτικά σου αυτή την εβδομάδα! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Φίλα με –Σάκης Ρουβάς»
Με κατακτητική διάθεση ξεκινά η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, η οποία σου δημιουργεί το αίσθημα να διεκδικήσεις και να κερδίσεις το άτομο που θες… Προς το τέλος της εβδομάδας, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό σε βοηθά να αναζωπυρώσεις μία σχέση και να έρθεις πιο κοντά στο άτομο που θες… Με νου και σώμα ταξιδεύει σε φιλιά και ερωτικές στιγμές, που αφήνουν εποχή! Αυτή την βδομάδα λοιπόν, τραγουδάς Σάκη Ρουβά:
«Πάντα αναζητούσες μια αγάπη αληθινή, με δάκρυα γυρνούσες κάθε βράδυ μοναχή, πάντοτε σε κρατούσα! Να μην κλαις ως το πρωί, ίσως να ‘μαι εγώ για σένα κι ας μην το ‘χεις φανταστεί, φίλα με, μονάχα φίλα με, δε θα σ’ αφήσω από κοντά μου, ανήκεις μες στην αγκαλιά μου, κοίτα με, στα μάτια κοίτα με, μέσα στα όνειρα που φτιάχνεις, ήμουνα πάντα αυτό που ψάχνεις, ήμουνα πάντα αυτό που ψάχνεις, ήμουνα πάντα αυτό που ψάχνεις…»
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Αυτός που περιμένω – Άννα Βίσση»
Είσαι σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένεις; Αυτό που περιμένεις έρχεται στα σίγουρα κοντά σου αυτή την εβδομάδα! Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη από την Παρθένο, εκπληρώνει τις μεγαλύτερες ερωτικές προσδοκίες σου και σου δίνει τον αέρα της δύναμης και της κατάκτησης! Μία σειρά θετικών αστρολογικών όψεων, σου χαρίζουν δύναμη, ευεξία και το αίσθημα της επιτυχίας… Δεν σου μένει λοιπόν τίποτα άλλο, από το να δυναμώσεις τον ήχο και να τραγουδήσεις Άννα Βίσση!
«Αυτός που περιμένω δε θα ‘ρθει από τα αστέρια θα ‘ναι τα δυο του χέρια γεμάτα χώματα! Αυτός που περιμένω δε θα ‘ναι ο ιππότης, θα ‘ναι απλός στρατιώτης στα χαρακώματα! Αυτός που περιμένω, αυτός που περιμένω, αυτός που περιμένω, αυτός, αυτός! Αυτός που περιμένω αυτός που περιμένω αυτός που περιμένω, αυτός, αυτός!»
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Τολμώ – Μαρινέλλα»
Ξεκινά μία εβδομάδα που τολμάς χωρίς φόβο να φέρεις κοντά σου αυτό που πραγματικά θέλεις και πραγματικά μπορείς να το πετύχεις! Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη από την Παρθένο ανανεώνει σημαντικά την προσωπική σου ζωή και σε ωθεί να αναλάβεις δράση. Λίγες μέρες αργότερα, η Αφροδίτη από τον Ζυγό σε βοηθά να ανανεώσεις ολοκληρωτικά την ερωτική σου ζωή!
«Με συναρπάζεις σα να βλέπω περιπέτεια, είσαι υπερένταση που ξέρω τη συνέχεια, μου είπες πάντα έτσι θα 'μια, μη μ 'αγγίζεις θα καείς κι όμως τολμώ να σ’ αγαπώ ό,τι κι αν πεις! Τολμώ στο ναρκοπέδιο που ζεις να περπατώ, τολμώ μέσα στο τούνελ που περνάς ν' ακολουθώ, τολμώ να 'μαι αντίλαλος δικός σου σ' αγαπώ, τολμώ όσα δεν τόλμησε κανείς εγώ τολμώ, τολμώ…» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Έρχομαι – Γιάννης Πλούταρχος»
Μετά από θύελλες και πολλές ταλαιπωρίες, τώρα είναι η εποχή που μπορείς επιτέλους να δεις τα πράγματα αλλιώς… Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στην Παρθένο, σου δίνει δύναμη να βρεις νόημα στα απλά, καθημερινά πράγματα. Την εβδομάδα αυτή είσαι όλο συζητήσεις, επαφές, μηνύματα… Ο Ερμής από τον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, σε βοηθούν να εκπληρώσεις πιο σύντομα κάποια όνειρα που έχεις για την πορεία της σχέσης σου!
«Είδα όνειρα μεγάλα να γκρεμίζονται και ανθρώπινα καράβια να βυθίζονται, είδα σα φωτιές να σβήνουν τα χαμόγελα και καρδιές τη γη να χάνουν σ’ ένα απόγευμα! Και μετά με τη ζωή μου έκανα λογαριασμό κι είδα με τη δύναμή σου ότι όλα τα μπορώ, έρχομαι και σ’ αγκαλιάζω μ’ ένα πρόσχημα και φωτίζεται ο κόσμος, παίρνει νόημα, έρχομαι και σ’ αγκαλιάζω, αχ αστέρι μου, είναι η αναπνοή σου καλοκαίρι μου!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΛΕΩΝ
«Παραδώσου λοιπόν – Πασχάλης»
Γλυκέ κατακτητή Λέοντα, αυτή την εβδομάδα παραδίδεσαι άνευ όρων στον έρωτα και κερδίζεις στο παιχνίδι του φλερτ! Η Αφροδίτη και ο Άρης από την Παρθένο σου δίνουν τα δώρα τους αυτή την εβδομάδα και αισθάνεσαι κερδισμένος σε όλα τα επίπεδα. Προς το τέλος της εβδομάδας, το πέρασμα της Αφροδίτης στο Ζυγό σε βοηθά να συζητήσεις και να έχεις όμορφες συναντήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!
«Παραδώσου λοιπόν άνευ όρων μωρό μου, μην προβάλλεις αντίσταση μπορεί να πληγωθείς! Παραδώσου λοιπόν άνευ όρων μωρό μου, και θα γίνω για σένα ο πιο γλυκός κατακτητής! Σαν τους Κριτές του Γεδεών και σαν τους Βίκινγκς των θαλασσών, σαν του Ρωμαίους και σαν τους Πέρσες, σε κυνηγώ και σε πολιορκώ!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Ο τρόπος – Olympians»
Αυτή την εβδομάδα είσαι ο πρωταγωνιστής του έρωτα, αγαπητέ Παρθένε! Η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιό σου, σε γεμίζουν με ερωτική ενέργεια και θέληση να βρεις τον τρόπο και να κερδίσεις αυτό που τόσο πολύ θέλεις! Ο Ερμής από τον Σκορπιό και το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα, σου δίνουν τον αέρα για όνειρα και επίτευξη προσδοκιών… Μπαίνεις στο ρυθμό λοιπόν και τραγουδάς Olympians:
«Πόσο μ’ αρέσει ο τρόπος που μ’ αγαπάς, όταν με φιλάς, το πόσο με ζητάς, αγαπώ τον τρόπο που χτυπά η καρδιά σου, όταν βρίσκομαι μες την αγκαλιά σου! Σ’ αγαπώ γιατί τα μάτια σου είναι πιο γαλάζια κι απ’ τον ουρανό, αγάπη μου πόσο με σκέφτεσαι, πόσο μ’ αγαπάς, γιατί δε μου το λες…» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Έρωτας είναι θαρρώ – Γιάννης Πάριος»
Έρωτας είναι θαρρώ αυτό που θα συμβεί στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα, φίλε Ζυγέ! Η Αφροδίτη και ο Άρης από την Παρθένο, μιλούν για έναν έρωτα που είναι κρυφός, μπερδεμένος, με παρασκήνιο ή και ίντριγκα, που σε παρασύρει στις φλόγες του! Λίγες μέρες αργότερα, η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο, θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις το κλίμα στην αισθηματική σου ζωή και να νιώσεις την πλήρη ικανοποίηση! Έτσι λοιπόν τραγουδάς Γιάννη Πάριο:
«Έρωτας είναι θαρρώ ό,τι νιώθω, αγγίζω και ζω, ένα αθώο φιλί, ένα βλέμμα που στάζει η ζωή! Έρωτας είναι θαρρώ ό, τι ψάχνω σε σένα να βρω δύο σταγόνες ζωής, ένας τρόπος να πεις σ’ αγαπώ!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Όσα ονειρεύτηκα – Κωνσταντίνος Αργυρός»
Όσα ονειρεύτηκες, φαίνεται ότι σιγά-σιγά αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα, φίλε Σκορπιέ! Η εβδομάδα σου ανήκει και μπορείς πραγματικά να νιώσεις ευτυχία στα ερωτικά σου! Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη, σε βοηθά να κατακτήσεις αυτό που τόσο πολύ λαχταράς στα ερωτικά σου, ενώ μία νέα γνωριμία μπορεί να σε κάνει να πετύχεις όλα αυτά που ονειρευόσουν! Επιπλέον, ο Ερμής από το ζώδιό σου, αποτελεί τον «άσσο» στο μανίκι σου, για να έχεις σημαντικές ευκαιρίες για γνωριμία και συναντήσεις…
«Η αμαρτία και η τρέλα μου είσαι εσύ, κορμί που καίει και ένοχο φιλί κι όταν τα βράδια αγκαλιά μου σε κρατώ, μια στάλα απέχω απ’ τον ουρανό... Όσα ονειρεύτηκα, άγγελέ μου, τα `χω βρει ό,τι όμορφο στη Γη το ‘χεις, μάτια μου, εσύ! Στη ζωή μου μέχρι χθες ήταν όλα ψεύτικα και έγινα άλλος άνθρωπος όταν σ’ ερωτεύτηκα...» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Θέλω κοντά σου να μείνω – Ελευθερία Αρβανιτάκη»
Αυτή την εβδομάδα, φίλε Τοξότη, ξέρεις πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλεις, όμως πλέον έχεις και τον τρόπο να το κερδίσεις κιόλας. Η Αφροδίτη και ο Άρης από την Παρθένο, μιλούν για μία σημαντική σχέση ζωής, που θέλει θυσίες και μάχες για να κρατηθεί… Αυτές τις μάχες θα τις δώσεις, γιατί θέλεις αυτός ο άνθρωπος να μείνει κοντά σου! Το πέρασμα της Αφροδίτης στο Ζυγό, θα απαλύνει κάθε πληγή και θα σε ευνοήσει σε ερωτικό επίπεδο! Έτσι λοιπόν, θα τραγουδάς αυτή την εβδομάδα Ελευθερία Αρβανιτάκη:
«Δε ζω χωρίς εσένα ούτε λεπτό, αγάπη μου της μοίρας ήταν γραφτό. Θέλω κοντά σου να μείνω, θέλω σκιά σου να γίνω, κάθε πληγή ν’ απαλύνω, που σε πονά... Τα βλέφαρά μου να κλείνω, να με φιλάς και να σβήνω, θέλω κοντά σου να μείνω παντοτινά...» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Στους πέντε άνεμους – Στέφανος Κορκολής»
Γίνεσαι άνεμος, Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα και δραπετεύεις από τα δύσκολα, βρίσκοντας λύσεις σε ό,τι σε προβληματίζει! Η Αφροδίτη και ο Άρης από την Παρθένο, σε βοηθούν να σηκωθείς, να δεις τα πράγματα αλλιώς και να ανανεωθείς… Σου δίνονται οι ευκαιρίες να αντιμετωπίσεις ό,τι σε κούρασε, ό,τι σε πίκρανε και να κάνεις μία νέα αρχή… Σε αυτό θα συμβάλει και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου!
«Με σκόρπισες ξανά στους πέντε ανέμους, για μια φορά ακόμη με εκδικείσαι, να είσαι εδώ και όμως να μην είσαι κι ενώ πως δεν θα φύγεις προσποιείσαι, να γίνεσαι άνεμος κι εσύ. Με σκόρπισες ξανά στους πέντε ανέμους, για μια φορά ακόμα με παιδεύεις, μ' ένα τίποτα με συντροφεύεις κι από το τίποτα τα πάντα κλέβεις και γίνεσαι άνεμος κι εσύ. Κι εγώ σαν άνεμος θα φύγω, θα χαθώ κι όπως θα φεύγω, φως μου, θα σε ονειρευτώ, να μ' αγκαλιάζεις κι εγώ να προσπαθώ για μια φορά να σ' αρνηθώ. Θα σ' αρνηθώ!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Να κοιμηθούμε αγκαλιά – Βασίλης Παπακωνσταντίνου»
Σκέψεις, επιθυμίες, όνειρα και ανομολόγητα συναισθήματα σε κάνουν αυτή την εβδομάδα να κινείσαι πιο δραστήρια, προκειμένου να κάνεις δικές σου τις βραδιές και τις νύχτες με το άτομο που ποθείς! Η εβδομάδα σου είναι γεμάτη πάθος και ένταση, σε αυτό συμβάλει η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη… Η Αφροδίτη από τον Ζυγό θα σου δώσει το αίσθημα της ερωτικής επιτυχίας προς το τέλος της εβδομάδας!
«Πάλι μέτρησα τ’ αστέρια κι όμως κάποια λείπουνε, μόνο τα δικά σου χέρια δε μ’ εγκαταλείπουνε, πώς μ’ αρέσουν τα μαλλιά σου στη βροχή να βρέχονται, τα φεγγάρια στο κορμί σου να πηγαινοέρχονται… Να κοιμηθούμε αγκαλιά, να μπερδευτούν τα όνειρά μας και στων φιλιών τη μουσική ρυθμό να δίνει η καρδιά μας… Να κοιμηθούμε αγκαλιά, να μπερδευτούν τα όνειρά μας, για μια ολόκληρη ζωή να είναι η βραδιά δικιά μας!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Θέλω να με κρατάς – Ηρώ»
Θέλεις να κρατάς στην αγκαλιά σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και αυτή την εβδομάδα θα το πετύχεις. Η Αφροδίτη και ο Άρης από την Παρθένο, δημιουργούν την αισθηματική δέσμευση που ποθείς! Ο Ερμής από τον Σκορπιό και το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα, σου δίνουν την ιδέα, την σκέψη, την πρόταση ή τη λύση για να έχεις μία πολύ όμορφη πορεία στο πλευρό του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει! Αυτή την εβδομάδα τραγουδάς «Θέλω να με κρατάς», της Ηρούς:
«Πόσα περάσαμε το ξέρεις και το ξέρω, άλλες αγάπες που δε βγάζαν πουθενά, έρχομαι εδώ μπροστά σου, κοίτα με στα μάτια! Δεν έχουμε άλλη επιλογή εμείς οι δυο, θέλω να με κρατάς για πάντα, να χάνομαι μες στα δυο σου μάτια, ξέρεις πως μακριά σου εγώ δεν ζω!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-11-2015 16:24:00
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 15
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι