blank
 
blank

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 20 ως 26 Απριλίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 20 ως 26 Απριλίου 2015, μ' ένα τραγούδι.
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 13
 

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 20 ως 26 Απριλίου 2015

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Τα νέα της εβδομάδας είναι ευχάριστα, επιτέλους οι πλανήτες μας επιτρέπουν επίσημα πλέον να υποδεχθούμε την Άνοιξη στη ζωή μας. Μία σειρά θετικών όψεων θα δώσουν δύναμη, ευτυχία, νέα ανοίγματα και σημαντικές κατακτήσεις σε αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού! Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος να ανησυχείς, παρά μόνο να ελπίζεις και να περιμένεις ότι οι μέρες που έρχονται μπροστά σου, θα σου δώσουν και εσένα ένα σημαντικό «δώρο»! Ποιες θα είναι όμως οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας; Πώς θα επηρεάσουν τα αισθηματικά μας και πότε ακριβώς ευνοείται το δικό σου ζώδιο;

Ο Ήλιος στον Ταύρο: Ώρα να γευτείς τους καρπούς των προσπαθειών σου!

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ήλιο να περνά στο ζώδιο του Ταύρου και ξεκινά η περίοδος γενεθλίων των γήινων φίλων μας του σταθερού σταυρού! Ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου πλέον, φέτος είναι «ανεμπόδιστος», δεν έχει τον Κρόνο από τον Σκορπιό να τον προβληματίζει και πραγματικά μπορεί να δώσει το «φως» του, που θα βοηθήσει να σταθεροποιήσεις κάποιον βασικό τομέα της ζωής σου! Με τον Ήλιο από τον Ταύρο θα θελήσεις να απολαύσεις την καλοπέραση, θα γευτείς τους καρπούς των προσπαθειών σου, θα επενδύσεις στο μέλλον, θα ανανεώσεις το σπίτι, την εμφάνισή σου αλλά και την ερωτική σου ζωή! Ευνοείσαι πολύ περισσότερο εσύ που ανήκεις σε ζώδιο της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως), ή σε ζώδιο του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες)

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία: Πες αυτό που νιώθεις, δεν θα παρεξηγηθείς!

Την Τρίτη 21 Απριλίου, ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Δία από το ζώδιο του Λέοντα! Η όψη αυτή, αν και είναι αρνητική, δεν θα σου βγει σε κακό, απεναντίας θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις για λίγο από τα στερεότυπά σου και θα σε γευτείς μέχρι την τελευταία της σταγόνα, κάθε απόλαυση! Θα εκφράσεις με έντονο τρόπο τα συναισθήματά σου, θα πεις όλα όσα νιώθεις, θα βγεις, θα διασκεδάσεις και θα… υπερβάλεις! Το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου θα είναι αυξημένο, όμως έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά! Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), που γεννήθηκαν στο β’ δεκαήμερο!

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Η στιγμή των σημαντικών κατακτήσεων!

Την ίδια ημέρα που ο Ερμής βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Δία, δηλαδή την Τρίτη 21 Απριλίου, υπάρχει μία ακόμα σημαντική αστρολογική όψη, που υπόσχεται να βάλει το χεράκι της για να σε βοηθήσει να κατακτήσεις, κάτι πολύ σημαντικό! Ο Άρης από τον Ταύρο, έχει το πείσμα και το τσαγανό και με το τρίγωνό που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, σου ανοίγει τις «πόρτες» που σε οδηγούν σε αυτό που έψαχνες εδώ και καιρό! Αναλαμβάνεις δράση λοιπόν και επιπλέον, αυξάνεται και η ερωτική σου λίμπιντο! Μεγάλη εύνοια δέχεσαι εσύ που ανήκεις σε ζώδιο της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και σε ζώδιο του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) και έχεις γεννηθεί στο β΄ δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Μηνύματα γεμάτα πάθος!

Την Τετάρτη 22 Απριλίου, τα τηλέφωνα θα πάρουν φωτιά, τα μηνύματα θα είναι όλο ερωτικά υπονοούμενα, ενώ οι συναντήσεις θα είναι γεμάτες πάθος! Είναι βέβαιο λοιπόν ότι μεσοβδόμαδα θα υπάρξουν οι λόγοι που θα σε κάνουν να ξεφύγεις από την ρουτίνα της εργασίας και της έντονης καθημερινότητας. Ο Ερμής από τον Ταύρο, πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και οι ειδήσεις, τα μηνύματα και οι επικοινωνίες, θα έχουν βάθος, ουσία και πολύ ερωτισμό!

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία και τον Ουρανό: Μεγάλα ερωτικά καρδιοχτύπια!

Το καλύτερο, το πλανητικό σκηνικό σου το αφήνει για το τέλος… Η πλανεύτρα Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων αυτή την εβδομάδα θα κάνει πολλά όμορφα ερωτικά παιχνίδια που θα σκορπίσουν έρωτα, ευκαιρίες, νέα ερωτικά ειδύλλια αλλά και επανασυνδέσεις… Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα πραγματοποιήσει εξάγωνο με τον Δία την Τετάρτη στις 22 Απρίλιου και λίγες μέρες αργότερα, το τελευταίο Σαββατοκύριακο δηλαδή του Απριλίου θα βρεθεί σε εξάγωνο με τον Ουρανό! Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) μπορούν να αναμένουν τα… καλύτερα!
 
Οι ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων με ένα τραγούδι, για την εβδομάδα 20-26 Απριλίου 2015! Άκουσε και εσύ το τραγούδι του ζωδίου και του ωροσκόπου σου και μάθε όλα όσα θα συμβούν την νέα εβδομάδα! Μη ξεχάσεις να αφιερώσεις το τραγούδι σου ή να το μοιραστείς στο Facebook, γιατί η ζωή θέλει… μελωδία! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Όλα αλλάζουν – Δέσποινα Βανδή»
«Ξαφνικά η τροχιά μου αλλάζει, το μετά δε με τρομάζει, ξαφνικά μηδενίζουν όλα κι η καρδιά αντίστροφα μετρά! Όλα αλλάζουν, σε σένα μοιάζουν, όλα γύρω αγάπη στάζουν, καλοκαίρια κρατάς στα χέρια με ένα βλέμμα Όλα γίνεσαι εσύ...»!!! Προηγήθηκε μία Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και αυτή η εβδομάδα σου δίνει το κλειδί της επιτυχίας στα χέρια! Ο κυβερνήτης σου ο Άρης θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και ο ερωτισμός σου θα είναι διάχυτος, ενώ οι επιτυχίες σημαντικές. Τα εξάγωνα της Αφροδίτης με τον Δία και τον Ουρανό φέρνουν ανανέωση, ειδήσεις και γνωριμίες που σε αλλάζουν με τον πιο όμορφο τρόπο! Ποια γνωριμία έρχεται; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα – Demy»
«Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα, θα 'χω ένα λόγο να τον περπατώ! Έτσι όπως τρέχουνε τα καλοκαίρια, να 'χω ένα σώμα δικό μου και εγώ! Κι αν είναι τα άστρα στην άμμο πεσμένα κι αν είναι οι ευχές μου φιλιά στο κενό, όσο ο κόσμος θα έχει εσένα θα είμαι εδώ, θα είμαι εδώ»! Τα γενέθλιά σου ξεκινούν και εσύ αυτή την φορά νιώθεις σαν να έχει φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου! Το δώρο σου για αυτή την εβδομάδα θα είναι οι θετικές όψεις που θα πραγματοποιήσει ο κυβερνήτης πλανήτης σου, η Αφροδίτη, με τον Δία και τον Ουρανό! Οι ερωτικές εκπλήξεις θα είναι μεγάλες και θα βρεθείς σε εγρήγορση, γιατί και ο Άρης από το ζώδιό σου θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα! Τι απροσδόκητο έρχεται στα ερωτικά σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Καρδιές από αστέρια – Στέλιος Λεγάκης»
«Αγκάλιασε με, φίλα με, πες σε αγαπώ, απ’ τα δικά σου λόγια βρίσκουν το σκοπό εκείνον που σε άγγιξε πάντα, σε κρατάει, κράτα εσύ εμένα κι όπου θέλει ας πάει... Στη δική σου ματιά βρίσκει λόγο η καρδιά, η ζωή μου μες τα δυο σου τα χέρια στο δικό σου βυθό έχουν φτιάξει ουρανό! Ζωγραφίζω καρδιές από αστέρια, καρδιές από αστέρια, καρδιές από αστέρια»! Αυτή την εβδομάδα έχεις άστρο, αγαπητέ Δίδυμε! Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου βρίσκεται σε εξάγωνο με Δία και Ουρανό και ναι, τώρα μπορεί να αναπτυχθεί ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο, που θα σε ανανεώσει σημαντικά. Παράλληλα ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, ο Ερμής, θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω… Προετοιμάσου λοιπόν για καυτές συναντήσεις και μηνύματα. Μάθε τι σε περιμένει. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Δαχτυλικά αποτυπώματα – Χρήστος Δάντης»
«Πίσω απ’ το χαμόγελό σου ακολουθούνε τύψεις, την ενοχή σου δεν μπορείς να την καλύψεις, κρύβεις λόγια από μένα που σε έχω αγαπήσει, τη νύχτα αυτή κι οι δυο την έχουμε πατήσει! Απόψε θέλω αποδείξεις και ονόματα και το κορμάκι σου θα ψάξω πόντο-πόντο κι άμα θα βρω δακτυλικά αποτυπώματα, θα πει πως πήγε η αγάπη μας στον βρόντο»! Η νέα εβδομάδα έχει πάθος, εμμονή, ζήλια αλλά και απόλαυση, αγαπητέ Καρκίνε! Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω (στον 7ο οίκο σου) θα δημιουργήσει θετικές όψεις με τον Άρη και τον Ερμή από τον Ταύρο! Θέλεις επιβεβαίωση, πιστεύεις ότι κάτι παίζεται πίσω από την πλάτη σου, όμως εντέλει παίρνεις την ικανοποίηση που περιμένεις! Μάθε τις εξελίξεις που έρχονται. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΛΕΩΝ
«Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε – Δυτικές συνοικίες»
«Απόψε και με λίγη φαντασία θα μοιάζει με φιλμάκι γαλλικό, χρειάζεται αυτή η διαδικασία μήπως μπορέσω και σου πω το σ’ αγαπώ. Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε, να πάμε κατευθείαν για δουλειά, απόψε στ’ ακρογιάλι θα τη βρούμε, θα πιούμε όλες τις μπίρες αγκαλιά»! Τα μυαλά σου έχουν πάρει αέρα, φίλε Λέοντα, και δεν σκοπεύεις αυτή την εβδομάδα να κάτσεις φρόνιμα, θα κάνεις υπερβολές (ο Ερμής από τον Ταύρο θα είναι σε τετράγωνο με τον Δία από το ζώδιό σου), όμως μην ανησυχείς… Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σου επιφυλάσσει χαρές και ερωτικά πανηγύρια, με τις θετικές όψεις που θα κάνει με τον Δία και τον Ουρανό! Σιγά μην κάτσεις σπίτι για να κοιμηθείς… Τι έρχεται στα ερωτικά σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Για ένα Τανγκό – Χάρις Αλεξίου»
«Τα λεφτά μου όλα δίνω για μια ζημιά, που θα κάνει άνω κάτω την λογική σου, θέλει τρέλα η ζωή μας και νοστιμιά, άμα θες να βρεις τις πύλες του παραδείσου. Μια γυναίκα ένας άντρας κι ένας θεός, ένας έρωτας θεός να μας σημαδεύει. Να σου δίνω τα φιλιά στων κεριών το φως, και να παίρνω αυτά που ο νους ας απαγορεύει»! Η λογική κάνει περίπατο αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Παρθένε! Ο Άρης και ο Ερμής από τον Ταύρο πραγματοποιούν τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και εσύ επιτέλους αφήνεσαι στα ερωτικά σου πάθη και κάνεις τις τρέλες σου! Σε ποια ερωτική περιπέτεια θα αφεθείς; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου
 
ΖΥΓΟΣ
«Με την πρώτη ματιά – Κώστας Μπίγαλης»
«Έλεγα πως δε συμβαίνουν τέτοια πράγματα, πως αυτά είναι παραμύθια για μικρά παιδιά κι έτσι ξαφνικά, έτσι ξαφνικά... Με την πρώτη ματιά τρελαθήκαμε κι απ’ το πρώτο λεπτό σ’ άλλους κόσμους χαθήκαμε, με την πρώτη ματιά αποκάλυψη κι απ’ το πρώτο λεπτό δυο καρδιές δίχως κάλυψη»! Βρίσκεις την φόρμα σου και παίρνεις επιτέλους ανάσα στα ερωτικά σου, αγαπητέ Ζυγέ! Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, από τον φιλικό για σένα Δίδυμο θα πραγματοποιήσει αυτή την εβδομάδα θετικές όψεις με τον γουρλή Δία και με τον απρόβλεπτο Ουρανό! Ξαφνικές αλλαγές στα ερωτικά σου ή ακόμα και έρωτας κεραυνοβόλος, θα σε βγάλουν από τα συνηθισμένα σου! Μάθε τι ξαφνικό έρχεται στην ερωτική σου ζωή. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Ναι θα πω – Μελίνα Ασλανίδου»
«Ναι θα πω, στους άλλους είπα όχι. Ναι θα πω, αφού η καρδιά μου το 'χει, ν' αγαπώ, μπορεί να το 'χει κι η ψυχή. Δίχτυα ήταν τα χρόνια και τα τράβηξα κι όσα σπαρταρούσανε τ' ανάδειξα, σ' έρωτες κι αγάπες μεσολάβησα, δίχτυα μου βαριά»! “Ναι” θα πεις αυτή την εβδομάδα σε κάθε ερωτική πρόκληση, αφού ο Ερμής και ο Άρης από τον Ταύρο στον τομέα των σταθερών σου σχέσεων πραγματοποιούν τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω! Μία πρόταση, είδηση, ή μήνυμα από το παρελθόν σου, εξιτάρει τις αισθήσεις! Ποιο άτομο επιστρέφει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Γίνεται – Αντώνης Ρέμος»
«Κι όμως γίνεται, άμα θες κι επιμένεις και ζεις και αγαπάς, ναι γίνεται, άμα πιάσεις στα χέρια το χρόνο ο κόμπος λύνεται, ό,τι πάθεις σε κάνει πάντα δυνατό! Κάθε φορά που σε κοιτώ θέλω να σου πω μια αλήθεια μόνο, όσες φορές κι αν σ' αρνηθώ γυρνώ στο Σ' αγαπώ»! Κι όμως γίνεται αυτή την εβδομάδα να περάσεις καλά και να ξεχάσεις την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου! Η Αφροδίτη από τους Διδύμους επηρεάζει τον τομέα των σχέσεών σου και αυτή την εβδομάδα πραγματοποιεί εξάγωνα με τον Δία και τον Ουρανό! Ετοιμάσου για ερωτικά ξαφνιάσματα, που θα σε κάνουν να βρεις και πάλι τον… Τοξοτίσιο ενθουσιασμό σου! Μάθε τι έρχεται να αναστατώσει την ερωτική σου ζωή. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Όταν έχω εσένα –Δημήτρης Μητροπάνος»
«Όταν έχω εσένα, μπορώ να ονειρεύομαι ξανά, ν΄ ανοίγω μες στη θάλασσα πανιά, να πιάνω μες τα χέρια μου τον κόσμο να τον φτιάξω. Όταν έχω εσένα, μπορώ να μη βυθίζομαι αργά τα βράδια που ματώνεται η καρδιά και πιάνω το μαχαίρι το σκοτάδι να χαράξω, κάνε ένα βήμα να κάνω εγώ το επόμενο, αίμα μου και σχήμα, λόγος και ψυχή στο συμφραζόμενο»! Βαθιά, ουσιαστικά και άκρως αληθινά θα είναι όλα όσα θα νιώσεις αλλά και όσα θα ακούσεις αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Αιγόκερε! Ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ερμή και τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, επηρεάζοντας άμεσα τον ερωτικό σου τομέα! Χαμογέλασε, αφέσου στην στιγμή και θυμήσου ότι μπορείς τελικά να βγεις κερδισμένος και να κάνεις τα όνειρα πραγματικότητα! Ποια επιθυμία σου πραγματοποιείται; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Έρωτας – Λευτέρης Πανταζής»
«Έρωτας, έρωτας, μην ρωτάς, μην ρωτάς. Έρωτας, έρωτας με έχει ζαλίσει, το κορμί της με έχει αρρωστήσει! Έρωτας, έρωτας, τα έχω παίξει μην ρωτάς, μην ρωτάς δεν βγαίνει λέξη! Έρωτας, έρωτας, είσαι για άλλα, είσαι για κόλπα πολύ μεγάλα...» Ξεμυαλίζεσαι για τα καλά αυτή την εβδομάδα, φίλε Υδροχόε! Από τη μία πλευρά το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία σε κάνει να πεισμώνεις και να διεκδικείς, από την άλλη η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε εξάγωνα με τον Δία και τον Ουρανό, φέρνουν τον έρωτα στα πόδια σου! Ποιο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Μούρη – Νίκος Καρβέλας»
«Όλοι με περνάνε για τρελό, γιατί κανένας πια δε λέει να καταλάβει τι περνώ. Λένε πως πηγαίνω στον γκρεμό και με τα ίδια μου τα χέρια ότι περνάω τη θηλιά στο λαιμό. Μπορεί να έχουν δίκιο, τι να πω; Εγώ σ' αγαπώ. Μούρη, μ' έχεις κάνει καψούρη. Έφερες τα πάνω κάτω, τσάμπα με φωνάζαν' όλοι γάτο. Μούρη, μ' έχεις κάνει καψούρη. Έφερες τα πάνω κάτω, τσάμπα με φωνάζαν' όλοι γάτο. Μούρη»! Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθαν τα πάνω κάτω, τα έκανες και εσύ σαλάτα από την πλευρά σου για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους! Αυτή την εβδομάδα όμως, το άστρο σου σε κάνει να συνειδητοποιήσεις τα συναισθήματά σου και να χαμογελάσεις για αυτό που σε κάνει να νιώθεις ένας άνθρωπος, που ξυπνά μέσα σου ευαισθησίες, που είχες καιρό να νιώσεις! Ποιο είναι αυτό το άτομο; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-04-2015 15:02:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι